Spring naar bijdragen

Eefje

Members
 • Aantal bijdragen

  8167
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  61

Alles door Eefje geplaatst

 1. Eefje

  Corona virus

  https://www.kijkmagazine.nl/science/tu-delft-onderzoekt-mondmasker/ Moraal van het verhaal: ga niet vlak achter iemand staan met een wegwerpmasker
 2. Eefje

  Maya en Mads

  Een koppeling duurt alles bij elkaar echt wel lang, soms wel maanden tot het stabiel is. En dan nog kan er soms onrust ontstaan, als eentje zich niet fit voelt, of er één ineens de kolder in zijn kop krijgt. Mijn ram van ruim 1 is bijvoorbeeld de afgelopen maanden volwassen aan het worden en was het er niet meer mee eens dat mijn voedster de baas was. Hij jaagt nu ook soms achter haar aan, snuffelt en hapt wat in haar kont, waarop zij stampend wegrent. Als dat alles is is dat helemaal niet erg en hoort het er bij, het zal vaker gaan gebeuren, in de lente merk je ook vaak dat er meer onrust is. Zolang er geen gewonden vallen en er ook ruimte is voor rust en ontspanning zou ik me geen zorgen maken.
 3. Nee ken ik niet volgens mij! Maar ik heb ook nooit les gehad 🙊. Of ja, colleges beginnersspaans toen mijn niveau al veel verder was, dus daar ben ik na het eerste college nooit meer heen gegaan 😆
 4. @BunnieHop je kunt ook kijken naar apc tabletten, dat is acynogwatzuur, andere werkzame stof. Ook vrij verkrijgbaar voor een prikkie
 5. @BunnieHopaleve feminax is hetzelfde als naproxennatrium, alleen veel duurder omdat er een merk op staat 😊
 6. Ik kook zelf altijd zonder vlees, wel soms met vis (duurzame kweek of vangst, wat dat label ook waard is), ik eet ook eieren, biologisch of rondeel en ik hoop binnenkort die respeggt eieren eens in de supermarkt te vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar vegetarisch/veganistisch, zo eet ik meestal. Maar ik maak wel uitzonderingen. Zuivel gebruik ik weinig, ik ben lactose intolerant, dus kan alleen zuivel gebruiken waar dat niet meer in zit. Gelukkig zijn er veel plantaardige vervangers! Kaas gebruik ik wel, vooral parmezaan en pecorino bij het koken en gewone Beemster voor op de boterham. Wel alleen harde kazen, want daar zit geen lactose in. Uit eten is een ander verhaal. Vegan is in veel restaurants ver te zoeken, vega zit vaak vol met feta of andere zachte kazen, kan ik niet tegen, dus moet ik toch vaak voor vlees of vis kiezen buiten de deur. In goede restaurants durf ik nog weleens te vragen of ze iets voor me kunnen maken, maar in eenvoudige eettentjes is dat meestal geen succes, dus kies ik dan meestal voor vis.
 7. Haha twee repen chocola en een Flair en Viva voordeelpakketje? Ik zweer bij naproxen pijnstillers, die zijn voor mij echt de beste in die dagen.
 8. Tommie! Hij is niet van mij, hij staat bij mensen thuis, hun dochter reed er altijd mee, maar die woont nu een eind weg en heeft weinig tijd voor hem. Ik rijd al zo'n vier jaar elke week met hem in het bos, ik mag ook vaker hoor, maar heb daar meestal zelf geen tijd voor naast mijn werk en andere activiteiten. Ik ben bij hem gekomen via bunnybunch 😊. Één van de leden is een buurvrouw van de eigenaars van Tommie.
 9. Ja is heerlijk! Alleen wordt hij paniekerig van harde wind, dat is minder fijn 🤭. Is wel beter geworden sinds we niet meer met een bit rijden
 10. Dit zijn mijn herfstwandelingen 🥰
 11. Oeps die moest in het muziek topic. Maar ach in het café hoort ook muziek
 12. Ik slaap me al een ongeluk de laatste tijd 😆
 13. @Evee er kwam een liedje voorbij in mijn afspeellijst waar ik jou nog niet op had gewezen. Maar dit is verplichte kost! Iedereen die Spaans spreekt kent dit en kan het woord voor woord meezingen. Oefenen dus 🤗
 14. Ik kwam op laminaat altijd een heel eind gewoon met schoonmaakazijn
 15. Wij hadden tapas avond! Wat betekent dat we naar de ahxl gaan en alle hapjes kopen waar we zin in hebben. We hadden nu wat tapasbakjes, sushi, focaccia en stokbroodjes met smeersels. En nu kunnen we bijna niet meer bewegen.
 16. Zo, ik heb alle troep van haar pootjes geknipt, ze deed het hartstikke braaf. Kwamen mijn konijnenkapperskills weer eens van pas! Dat was lang geleden! Nu elke dag maar schoonmaken met een washandje en maandag met de dierenarts overleggen of we weer een korte abkuur zullen starten. Ze snottert weer flink en het is net stopverf zo taai. Arme Bets.
 17. Betsy heeft door haar snot super vieze voorpootjes. Van die harde samengeklonterde haartjes. Daar wast ze zich mee en daardoor krijgt ze soms last van haar oogleden en neusje. Ik probeer het vaak schoon te maken met een nat washandje en een zacht borsteltje, maar dit werkt niet voldoende op de echte klonters. Lospeuteren kan, maar dat moet heel voorzichtig, duurt lang en ze vindt het heel vervelend. Zou ik het er uit kunnen knippen? Kan zijn dat ze dan wat bijna kale plekjes op haar pootjes krijgt. Ik weet niet of dat kwaad kan bij het wassen? Ze zit binnen dus koud krijgt ze het niet.
 18. Eefje

  Klaagtopic 2020

  Wat heftig Mira, was hij ziek? Ik denk juist meteen aan jouw vriendin die haar levenspartner, steun en toeverlaat en toekomstperspectief kwijt is. Dan slaat echt de bodem onder je voeten weg joh 😭. Hoe oud zijn de kinderen?
 19. De mijne doen dat als ze uit de ren willen. Het gebeurt niet zo vaak, maar mijn ren is ook wel een stuk groter dan de jouwe. Kun je ze wat meer ruimte geven? De ruimte die ze nu hebben is eigenlijk echt te klein voor twee konijnen. Lang werd voor een koppel kleintjes minimaal 2m2 aanbevolen, dat haal je niet. Nu is dat advies zelfs uitgebreid naar 4m2 voor een koppel kleine konijntjes! Dat haal ik zelf ook niet eerlijk gezegd, mijn ren is net iets kleiner, 3.5m2. maar ze zijn meerdere uren per dag los in de kamer. Ik raad je echt aan de ruimte flink te vergroten.
 20. Ik vond trouwens een heel oud topic waarin het genoemd wordt https://www.bunnybunch.nl/forums/topic/61544-konijn-knarst-met-tanden/
 21. Hier zijn die standaard fijne dingen even in de war door het dieet van Gijs en het bijvoeren van betsy 🙁. Gijs loopt steeds de tent af te breken voor eten en betsy denkt pfff moet ik nou alweer eten?? Ik hoop dat betsy snel weer beter op gewicht is zodat we weer wat meer naar normaal terug kunnen. Ze valt een stuk sneller af dan dat ze aankomt, ik zou willen dat ik dat had 😆.
 22. Is het altijd zo kort? Ik zit nu bij de konijnen te werken, het is hier heel stil en de konijntjes liggen te chillen. Ik hoor mijn voedster vaak wat met haar tanden knarsen, soms heel kort, dan klinkt het zoals dit. Soms wat langer, dan hoor je duidelijk dat het tandenknarsen is. Geen zorgen lieve mensen, ze heeft geen pijn en gedraagt zich normaal. Ze doet het ook altijd als we haar aaien.
 23. Haha ja hele dagen staan is echt wennen joh, dat weet ik nog wel van toen ik fulltime in een winkel werkte, Poeh hey! Maar het goede nieuws is dat het ook inderdaad wel went. Sowieso is fulltime werken in het begin zwaar. Maar dat komt allemaal goed. Fijne collega's zijn echt het belangrijkste! Dan kun je tenminste gezellig kletsen al is het saai werk. Het klinkt alsof je een hele fijne start hebt gehad!
 24. @BunnieHop hoe was je eerste werkdag?
 25. Met twee hele grote konijnen kun je zakken van 10kg bestellen, dat scheelt flink in de prijs.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .