Ga naar inhoud

Eefje

Members
 • Aantal items

  10395
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  116

Alles dat geplaatst werd door Eefje

 1. Ik ben altijd pro opvang geweest, maar na mijn laatste ervaring met de koppeling van mijn ram nog meer als dat al kon. Hij heeft meer dan tien dames afgewezen. Bleek heel moeilijk te koppelen, terwijl ik daar met mijn vorige voedster niks van gemerkt heb, omdat zij heel gemakkelijk was. Een willekeurig konijn van marktplaats is een enorm risico. Je kunt mazzel hebben met een gezond konijn dat ook nog klikt met je ram. Maar ik zou er niet aan beginnen, je zit er mooi mee als het allemaal niet verloopt zoals je graag ziet.
 2. Fijn dat toet geen last heeft, hopelijk blijft dat zo. Ik heb hier helaas wel een doorbesmetting gehad van Frits naar Betsy. Gijs heeft het weer niet van haar opgepikt gelukkig. Super dat jullie er zo snel bij zijn, ik duim ontzettend voor jullie dat het niet chronisch wordt!
 3. Ook konijnen die altijd alleen geleefd hebben kunnen prima gekoppeld worden hoor! Ik heb bij konijnen vaak het idee dat ze niet echt geconditioneerd raken door hun verleden. Als je de omstandigheden voor een konijn aanpast verandert het gedrag van het konijn. Castratie, veel ruimte en een maatje, dat zijn veel ingrijpende veranderingen ten goede! Of hij goed gekoppeld kan worden ligt aan het karakter van het konijn, maar op elk potje past een dekseltje! Een goede opvang zoekt gewoon door tot het juiste maatje gevonden is.
 4. Spoelen is gewoon heel erg vervelend. Dat is een kwestie van doorpakken. Het beste in een handdoek wikkelen zodat je het snel gedaan krijgt omdat hij geen kant op kan. Maar Knoet is het nieuwe konijn toch? Ik zou de opvang wel even inlichten. Hoe lang moet je duplo geven? De eerste klappen zijn goud waard, dus beter als het aanslaat iets langer doorbehandelen dan iets korter. Ik hoop heel erg dat je het er onder krijgt. Snot is heel hardnekkig en wordt snel chronisch.
 5. Ik kom net van de mondhygiënist, dat was de laatste in mijn reeks van persoonlijke verzorging afspraken. Kapper, pedicure, mondhygiënist, tandarts, eyeliner, prikkendokter. Als ik nu nog een keer mijn epileerapparaat uit het stof trek en een verfje door mijn haar gooi ben ik weer zo verzorgd als pre corona 😅. Behalve dan dat de zonnebanken nog dicht zijn, wat ik echt dikke vette onzin vind. Als er iets coronaproof is.. Het had me een stuk beter de winter door geholpen, dat zijn ontzettend fijne mini uitjes als het koud en donker is. Ik had laatst na die zonnige warme dag uitslag, mijn huid wis
 6. Eefje

  Milly en Gijs

  Ik weet het niet, maar ik verwacht het wel. Elke keer dat ik daar was zat er niks meer wat er de vorige keer ook zat, het gaat echt heel rap daar. Ik heb er toen ook niet naar gevraagd wie haar zus was, maar nu ik erover nadenk denk ik dat ze al weg was. Milly zat bij een bruine hangoor voedster toen ik Gijs en Kiki bracht, wat dus zeker niet haar zus was. Denk dat Lonneke ze anders wel bij elkaar had laten zitten.
 7. Eefje

  Milly en Gijs

  @Pablo&Lola ja ze komt van een goed huisje waar ze samen met haar zus woonde. Ze kreeg daar selective brokjes, altijd netjes gevaccineerd en gecastreerd toen ze anderhalf waren. Maar: de kinderen keken er niet meer naar om. En hoewel die mensen dus zelf de zorg goed deden gunden ze de meiden een beter huisje bij mensen die er meer aandacht voor en plezier aan hadden. Ze hebben veel verschillende opvangen bestudeerd en zijn van Amsterdam naar Moergestel gereden, omdat ze echt het beste wilden voor de konijnen. Dus het waren gelukkig erg verantwoordelijke mensen!
 8. Eefje

  Milly en Gijs

  Haha wat een speknek hè! Blij dat ze geen hangwam heeft, dat vind ik zo lelijk. Volgens mij heeft ze wel minstens 200 van de 300 gram die er af moet rond haar nek zitten. Mijn vriend vindt het niet aardig voor Milly dat ik ongevraagd haar meest oncharmante foto op internet kwak.
 9. Brownieeee 🥰🥰🥰🥰
 10. Eefje

  Milly en Gijs

  @Pablo&Lola en op deze foto dan 😆
 11. Eefje

  Milly en Gijs

  Ja ze begint best brutaal te worden! Denk dat we het juiste huisje voor haar hebben. Rustig en ruim met veel schuilplekken en geen onverwachte dingen. Merk echt dat ze zich steeds veiliger voelt en zichzelf meer laat zien. Ze maakt ook binkies en flopjes nu 🥰. @Pablo&Lola ze is iets te dik, niet super veel. Ik zie het vooral bij haar borst en kin. Maar ze ziet er ook mega voddig uit, de plukken hangen er aan, daardoor vind ik het ook lastig te zien. Ik wil zo graag die haren er uit plukken maar dat mag niet van haar 😭.
 12. Eefje

  Milly en Gijs

  Kijk nou ze springt zo bij me op de poef! Ze blijft het nu doen en zit me te porren. Maar haar aanraken mag ik echt niet 😏
 13. Pastinaak en er zit een pakje soja kookroom van de ah doorheen, maar dat was vooral om hem dunner te maken. Het is een recept van miljuschka.
 14. Wij kregen vandaag de allersaaiste bestelling allertijden binnen, namelijk een nieuwe stofzuigerstang en -mondstuk. Mijn vriend had bedacht dat er een stuk van de oude telescoopstang (bestaat uit 3 stukken) op de nieuwe stang moest om die langer te maken, want de nieuwe heeft maar twee stukken dus die is te kort voor hem. Na zo'n drie kwartier trekken en sjorren met schroevendraaiers en messen en tangen gaf hij het op, die stang is niet bedoeld om ooit uit elkaar gehaald te worden. Pas toen hield hij de twee stangen volledig uitgeschoven naast elkaar en kwam hij er achter dat de nieuwe maar 5c
 15. Zelfgemaakte pastinaaksoep met paddenstoelen. Zag er zo mooi uit dat ik toch even een foto moest maken!
 16. Ik vind Lewis hartstikke mooi! Ik hou ook wel van witte konijnen. Stiekem nog het mooist met rode ogen, maar blauw is ook tof! En ja sorry Milly bruin is ook mooi.
 17. Eefje

  Milly en Gijs

  Hobby's: slapen
 18. Laat even weten hoe die beviel! Kan ik dat ook doorgeven aan mijn vriendin. Hoe heet de praktijk?
 19. Ik heb een vriendin gevraagd, ze woont in Arnhem en is bij Elke geweest. Het is een dierenarts die in de Jumper zit die dus ook konijnen verkoopt. Ik vind dat niet zo betrouwbaar. @Evee ter info mbt de lijst.
 20. Rutger van sterkliniek Dukenburg in Nijmegen is goed. Ligt vlak achter het winkelcentrum dus dat lijkt me op loopafstand van het station (Dukenburg). In Arnhem weet ik het helaas niet.
 21. Inderdaad, dierenartsen kunnen als er urine in de blaas zit vrij gemakkelijk er wat uit krijgen. Klinkt niet echt als een dierenarts waar je wat aan gaat hebben helaas. Ik zou toch even verder kijken en naar mogelijkheden zoeken voor een bezoek aan een goede dierenarts. Het kan vanalles zijn, van iets kleins tot iets groots, maar meestal is het toch wel iets wat behandeld moet worden.
 22. Op de 15e dag na castratie is je ram niet meer vruchtbaar en kan hij gekoppeld worden!
 23. Ik zou me hier wel zorgen om maken. Als je het nog eens ziet zeker snel naar de dierenarts. Als het een incident is, tsja, dan blijft het ook raar.
 24. Eefje

  Milly en Gijs

  Zij voorpoten zijn kwijt, dat bruine dat je ziet zijn zijn teentjes. Het is soms lastig diepte in hem te zien, zeker op de foto 😆.
 25. Ik zit nu al precies 8 minuten te wachten in een vergadering tot degene met wie ik zou vergaderen op komt dagen. Ik spreek haar vaak genoeg, dus ik twijfel nu tussen haar bellen of ze nog komt, of het lekker laten schieten en even naar buiten gaan aangezien ik al de heeeeele dag in teamsvergaderingen zit. Even denken 🤔🤔, dat laatste wordt het 😊.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .