Spring naar bijdragen

Sharon uit Nijmegen

Members
 • Aantal bijdragen

  2479
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Sharon uit Nijmegen last won the day on June 17 2016

Sharon uit Nijmegen had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

161 Uitstekend

Over Sharon uit Nijmegen

 • Rang
  DilleLot/BuddyDuffy/Joris

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

6952 profielweergaven
 1. Hoi Laartje002 Ik heb een paar jaar geleden een boek geschreven dat is uitgegeven. Dit is mijn boek: https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=4512 en het is uitgegeven via deze uitgever: https://www.boekscout.nl/ Deze uitgever is voor veel mensen dé manier om zonder risico je boek op papier te krijgen, lees maar eens hoe het werkt. Mocht je nog iets willen weten, stuur gerust een pb'tje. ;)
 2. Sharon uit Nijmegen

  Oppas gezocht.....

  Voor een collega zoek ik een oppas voor 10 dagen, vanaf zondag 17 febr. Het gaat om 1 x per dag voor een konijn en een kat in Malden.
 3. Allereerst.... fijn te lezen dat het met Frits eindelijk beter lijkt te gaan Eefje. :) Super dat Rutger jullie verder heeft kunnen helpen, in betere handen (en die van Ilse) kan Frits niet zijn. Bedankt dat je nog even de moeite hebt willen nemen om te antwoorden.
 4. Hier hetzelfde verhaal, en overduidelijk muizen hoor. ;) Zie ze zelfs biks uit de voerbak pakken en ermee achter de mand verdwijnen. Daar vindt ik dan ook steeds weer de hoopjes met verkruimelde biksjes. :)
 5. Allereerst ben ik heel blij voor je dat je de konijnen toch hebt kunnen behouden, echt heel fijn. :) Ik wilde je een pb sturen, maar zie totaal niet hóé. Puur uit eigenbelang wilde ik eigenlijk heel graag weten om welke dierenartsen het gaat (zowel de goede als de slechte) Niet zozeer uit nieuwsgierigheid, maar mee voor het geval dát, zeg maar. Tenslotte woon je bij me in de buurt en je weet nooit waar het goed voor is. Misschien dat jij mij wel via pb kunt bereiken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .