Ga naar inhoud

Lodewijk en Scarlett verhalen & foto spam


Aanbevolen berichten

Lol dit moeten echt meer mensen doen wat een geweldige en vooral ook hilarische verhalen 😂😂 

 

(Even een ander onderwerp) gaat het goed met de afwijking van lodewijk? Wij hebben een kat en die kotsthaar medicijnen zelfs uit als we het onder dwang in haar bekje stoppen….🤭🙄 ik zal dit aan haar voorlezen misschien krijgt ze plotselinge inspiratie😂😂

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Evee Zo had ik er nog niet over nagedacht. Hij loopt echt 100x zo vaak op z'n teentjes in vergelijking met Scarlett. Mijn idee is dat hij meestal meer sneaky probeert te zijn en/of dat hij toch wat banger is. Al rijmt dat dan niet met de hele woonkamer doorcrossen.

 

@Lienappelsien Blij dat ik niet de enige ben die het hilarisch vindt. Alleen zie ik dus meestal niet dat staart er zo bij kwispelen, dat was nieuw. Of dat valt me niet op, omdat ik hem dan van voren zie en nu dus van boven.

 

@To van de Veluwe Volgens mij is het andersom. Jij hebt normale konijnen en ik rare 🤣. Al loopt Scarlett dus nauwelijks zo, dus ik snap het volledig als jij het nog nooit heb gezien. Dat uitrekken doen ze wel allebei, maar die halve yoga poses van Lodewijk zijn echt zijn ding. Scarlett rekt wel naar achteren voor het gapen, maar niet echt vaak naar voren, zoals Lodewijk.

 

@Bunniesarecute Dank je wel voor het lieve compliment. In het oude topic (helaas niet meer beschikbaar), stonden ook echt verhalen die te gek voor woorden waren. Zoals Scarlett die het lukt om de deur open te krijgen met 1 pootje (klemde toen ivm de kabel voor de camera) en Lodewijk die op mijn rug sprong als een papagaai. Beiden kloppen ook op de deur als ze aandacht willen.

 

Voordeel van een camera is dat ik veel van de hilarisch dingen ook echt gewoon terug kan kijken en daarom kan delen. En natuurlijk bewijsmateriaal heb over de streken die ze uithalen. Al is het volgende verhaal meer een grapje was die ik zelf maakte 😉 

 

Lief dat je het vraagt over Lodewijk ❤️. Het gaat heel goed, hij blijft heerlijk zijn medicatie zelf oplebberen. Zo blij, want anders hadden we echt wel met levenslange medicatie en een jong konijn diep moeten nadenken over welzijn en kwaliteit van leven voor hem. We willen hem nog lang niet missen. In mei hebben we de vaccinatie en wilde de dierenarts evt. bespreken of we pijnmedicatie afbouwen voor de zomer of het zo laten. In oktober wordt de nieuwe foto gemaakt en hopelijk zien we daar nog steeds weinig schade. Voorlopig zie ik hem nog echt als een acrobaat springen en genieten, dus dat is heel fijn.

 

Jouw kat lijkt me eerder inspiratie te hebben opgedaan van Scarlett. Die bijt spuitjes, rent weg en vertikt het om dingen te eten waar de pijnstilling op zit. Hebben na de castratie elke dag een andere truc moeten uithalen om er iets in te krijgen. Gelukkig deed ze het hartstikke goed, maar als die ooit medicatie nodig heeft verwacht ik idd een dagelijks gevecht, totdat ze snapt dat het voor de goede zaak is. Voor andere gezondheidsdingen blijft ze gelukkig wel echt heel relaxt, zoals schoonmaken met een doekje.

 

  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Scarlett Murderbun 2.0

 

Misschien weten jullie het al wel, maar er zijn genoeg konijnen die je met een flink vuile blik kunnen aanstaren. In het Engels heet het "Murderbun" oftewel moordenaarskonijnen. Vaak heb ik ook het idee dat het konijn dan slaapt, maar ja, zo'n koude staar recht naar je is toch wel een creepy. Of misschien mochten ze gewoon geen snoepje of heb je ze wakker gemaakt of ... tja, wie weet er nu precies wat er in die koppies omgaat.

 

In elk geval moet ik vaak smakelijk lachen als ik de foto's van anderen zie, hoewel beide konijnen hier relatief gezien niet vaak zo kijken. Behalve het eerdere verhaal waarin ik Scarlett wakker maakte met geluid en vertikte haar te komen knuffelen (helaas niet meer zichtbaar - ivm archief veranderingen), kijken ze over het algemeen eerder lief ❤️.

 

Beide konijnen zitten toch nog steeds redelijk in de rui, dus af en toe heb je best wel een rare tekening in de vacht zitten.

 

Mijn man kwam thuis de andere dag en het gesprek ging zo:

 

Ik: Als ik straks spoorloos verdwenen ben of dood, dan weet je wat er is gebeurd

Man: 🤔 Hoe bedoel je?

Ik: Heb je Scarlett gezien?

Man: Uh, nee?

Ik: Ik snap wel waarom Lodewijk haar slaaf is... Gangster Scarlett

Man: 😅. Ik snap hem nog steeds niet?

Ik: Kijk eens naar hoe ze verhaard.

Man: 😆

 

ScarlettTraanTattoo.jpg

 

Voor de onschuldigen onder ons: een tatoeage van een traan onder het oog betekende vroeger dat je iemand had vermoord. Je ziet precies zo'n druppelvormige verharing onder d'r oogje. Over een paar dagen is hij vast wel weg of vervormd, maar voor nu vond ik het wel Scarlett Style hoor.

  • Haha 6
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bunny Rock - oftewel Simba Lodewijk en Scarlett kontondersteuning

 

Mijn man had de ren begin van het jaar opgeruimd. Hij had natuurlijk ook gehoord dat het heel goed was om alles weer een keertje anders neer te zetten. Dus hij had de boomstronken heen en weer gezet. Lodewijk vond echter dat hij teveel azijn had gebruikt en plastte de halve ren onder 🤣.

 

Maar, de opstelling achter, was wel gelijk enorm in trek. Ik presenteer u: Bunny Rock:

 

BunnyRock1.jpg

 

Lodewijk had gelijk een nieuwe bijnaam Simba!

 

Beiden vonden dit een leuke opstelling dus ik vond ze regelmatig op de stronken. Slapend, zittend, stokstaartje, het deed allemaal mee.

 

BunnyRock2.jpg

 

Lodewijk had een voorkeur voor de hoogste - meneer de papagaai.
Scarlett had een voorkeur voor de onderste 2, want dan had ze immers kont ondersteuning. Ze lag dus echt heel vaak over 2 stronken heen. Dat is immers veel relaxter. Dat doet ze bij de stronken bij de deur ook graag. Diva heeft niet genoeg aan 1tje.

 

Toen gingen we natuurlijk de grote tuinverbouwing doen. Ik mijn man op het hart drukken: zet het weer hetzelfde terug! Had hij natuurlijk niet gedaan. 2 hoge en 1 lage. Hebben ze elkaar de halve nacht wakker gehouden. Lodewijk wilde boven zitten - Scarlett wilde 2 stronken. Beide erop, beide in elkaar kont bijten. Ik gelijk klagen naar mijn man. Filmpje heb ik volgens mij niet gehouden.

 

Nu staat het weer goed, maar toen moest Lodewijk wel even kijken welke plek hij nu wilde en hoe hij wilde zitten:

 

BunnyRock3.jpg

Dude: dat is mijn plek! denkt Scarlett.

 

BunnyRock4.jpg

Ok, ik ga wel bovenop zitten.

 

BunnyRock5.jpg

Of misschien toch maar liever liggen.

 

Deze opstelling gaan we zeker houden ❤️. Ze zitten er nu veel vaker. Enige nadeel voor ons: door de nieuwe opstelling is er een dode hoek achter deze boomstronken. Dus soms ben ik 1 van de konijnen kwijt en dan zitten ze daar.

 

  • Vind ik leuk 6
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)
46 minuten geleden, knaagjeknabbelsuddenly zei:

Van die boomstammen krijg ik inspiratie voor de nieuwe ren😍. Geweldig.

 

In het oude topic stond het verhaal van hoe we van 2 boomstronken (gehad van iemand) naar iets van 7+ gingen. Niet alles was bruikbaar, maar ze vinden ze echt heel leuk. Ze mogen er aanknagen, maar springen, zitten, liggen e.d. wordt dagelijks gedaan. We hadden eerst een krukje van plastic, maar ik vind dit toch wel mooier staan en leuker. Alleen verplaatsen is vrij zwaar en af en toe moet ik wel een beetje schuren, want ze worden wel groenig (mos/groene aanslag).

 

@Bunniesarecute

we hebben dit oude bakje gratis van iemand gehad die een upgrade ging doen. We willen nog steeds een nieuwere camera, want soms springen de konijnen te snel en kan hij het niet bijhouden. Ook zou ik het leuk vinden om vanaf de andere kant te filmen. Met de grote tuinverbouwing hebben we meer mogelijkheden, maar we hebben nogal wat klussen dus ik denk dat het wel even duurt voordat dit gedaan wordt. Maar als mijn man iets leuks ziet op Marktplaats kan het zo maar snel geregeld zijn!

 

Ik kan iedereen camera's aanraden, want die gekke dingen die ze uitspoken, daar ben je vaak zelf te laat mee én het is heel fijn om overal ff te kunnen spieken hoe het met ze gaat.

aangepast door bunnyempress
  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 Bakje Konijn Nr. 244 graag - oftewel Lodewijk houdt wel van slapen in zijn bakje

 

Scarlett slaapt echt bijna nooit, maar dan ook nooit, in onze kattenbakken die als toilet dienen. Ze zit er weleens in, om te eten en dat is het dan ook wel. Ons meisje ligt liever op de stenen voor de grote bak (waar beide kattenbakken in staan) of gewoon lekker buiten. Waarom zou ze in het hok gaan zitten als ze ook kan genieten van de buitenlucht? Met evt. bescherming voor haar koppie onder de wilgenbrug of wilgentunnel. De enige foto van haar die ik heb, is die van eerder in dit topic met Oud en Nieuw.

 

Lodewijk, kloukleum die hij is, zit dus wel veel vaker in het hok en houdt ook duidelijk van een zachter kontje. Ik zie hem wel regelmatig op hooi buiten liggen als een vogel op zijn nestje. We gebruiken zelf geen handdoeken of andere dingen, omdat hij een buitenkonijn is en omdat Scarlett daar gewoon gaten in bijt. Mijn man doet dus ook af en toe wat hooi of extra stro in de bak, zodat Meneer een luxe slaapplek heeft.

 

Nu was hij dus afgelopen zaterdag met het lekkere weer even in de tuin bezig, waarbij hij af en toe naar binnen en naar buiten moest. De konijnen hadden het warm en geen zin om elke keer tegen te houden, dus die bleven in het hok zitten. Ik zat boven wat anders te doen.


De timestamps tussen deze foto's is vaak een minuut of 15-25, wat het nog hilarischer maakt. 🤣. De kwaliteit is wat minder, want hij had hem dus ook echt slapend gefilmd en ik heb screenshots gemaakt. Scarlett lag ervoor te slapen, als een loaf 🙂 

 

LodewijkBakje1.jpg

Ja, ik ben nog wakker hoor.

 

LodewijkBakje2.jpg

Het leven is wat hard - ik denk dat ik me een beetje slaperig voel

 

LodewijkBakje3.jpg

ZzZzzZZzZZ

LodewijkBakje4.jpgOmgedraaid ligt toch lekkerder ❤️

 

Ik vond het zo schattig dat hij, als een kindje in zijn bedje, heen en weer draait. Bij het filmpje zie je dan ook zijn staartje een keertje heen en weer gaan. Hij wil nog weleens twitchen in zijn slaap - dan zie je echt schokken lopen. Mijn man vond dat de eerste keer dat hij het zag doodeng. Hij dacht: help, mijn konijn krijgt een toeval, maar nee hoor, Lodewijk droomt gewoon.


Bakkie konijn is het hier dus soms 🥰

  • Vind ik leuk 2
  • Haha 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden, bunnyempress zei:

1 Bakje Konijn Nr. 244 graag - oftewel Lodewijk houdt wel van slapen in zijn bakje

 

Scarlett slaapt echt bijna nooit, maar dan ook nooit, in onze kattenbakken die als toilet dienen. Ze zit er weleens in, om te eten en dat is het dan ook wel. Ons meisje ligt liever op de stenen voor de grote bak (waar beide kattenbakken in staan) of gewoon lekker buiten. Waarom zou ze in het hok gaan zitten als ze ook kan genieten van de buitenlucht? Met evt. bescherming voor haar koppie onder de wilgenbrug of wilgentunnel. De enige foto van haar die ik heb, is die van eerder in dit topic met Oud en Nieuw.

 

Lodewijk, kloukleum die hij is, zit dus wel veel vaker in het hok en houdt ook duidelijk van een zachter kontje. Ik zie hem wel regelmatig op hooi buiten liggen als een vogel op zijn nestje. We gebruiken zelf geen handdoeken of andere dingen, omdat hij een buitenkonijn is en omdat Scarlett daar gewoon gaten in bijt. Mijn man doet dus ook af en toe wat hooi of extra stro in de bak, zodat Meneer een luxe slaapplek heeft.

 

Nu was hij dus afgelopen zaterdag met het lekkere weer even in de tuin bezig, waarbij hij af en toe naar binnen en naar buiten moest. De konijnen hadden het warm en geen zin om elke keer tegen te houden, dus die bleven in het hok zitten. Ik zat boven wat anders te doen.


De timestamps tussen deze foto's is vaak een minuut of 15-25, wat het nog hilarischer maakt. 🤣. De kwaliteit is wat minder, want hij had hem dus ook echt slapend gefilmd en ik heb screenshots gemaakt. Scarlett lag ervoor te slapen, als een loaf 🙂 

 

LodewijkBakje1.jpg

Ja, ik ben nog wakker hoor.

 

LodewijkBakje2.jpg

Het leven is wat hard - ik denk dat ik me een beetje slaperig voel

 

LodewijkBakje3.jpg

ZzZzzZZzZZ

LodewijkBakje4.jpgOmgedraaid ligt toch lekkerder ❤️

 

Ik vond het zo schattig dat hij, als een kindje in zijn bedje, heen en weer draait. Bij het filmpje zie je dan ook zijn staartje een keertje heen en weer gaan. Hij wil nog weleens twitchen in zijn slaap - dan zie je echt schokken lopen. Mijn man vond dat de eerste keer dat hij het zag doodeng. Hij dacht: help, mijn konijn krijgt een toeval, maar nee hoor, Lodewijk droomt gewoon.


Bakkie konijn is het hier dus soms 🥰

Aaaaaaaaaaawwwwww😍🥰😍🥰😍🥰 te schattig😱🥰

 

  • Vind ik leuk 1
  • Mee eens! 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 8-4-2024 om 14:33, bunnyempress zei:

Bunny Rock - oftewel Simba Lodewijk en Scarlett kontondersteuning

 

Mijn man had de ren begin van het jaar opgeruimd. Hij had natuurlijk ook gehoord dat het heel goed was om alles weer een keertje anders neer te zetten. Dus hij had de boomstronken heen en weer gezet. Lodewijk vond echter dat hij teveel azijn had gebruikt en plastte de halve ren onder 🤣.

 

Maar, de opstelling achter, was wel gelijk enorm in trek. Ik presenteer u: Bunny Rock:

 

BunnyRock1.jpg

 

Lodewijk had gelijk een nieuwe bijnaam Simba!

 

Beiden vonden dit een leuke opstelling dus ik vond ze regelmatig op de stronken. Slapend, zittend, stokstaartje, het deed allemaal mee.

 

BunnyRock2.jpg

 

Lodewijk had een voorkeur voor de hoogste - meneer de papagaai.
Scarlett had een voorkeur voor de onderste 2, want dan had ze immers kont ondersteuning. Ze lag dus echt heel vaak over 2 stronken heen. Dat is immers veel relaxter. Dat doet ze bij de stronken bij de deur ook graag. Diva heeft niet genoeg aan 1tje.

 

Toen gingen we natuurlijk de grote tuinverbouwing doen. Ik mijn man op het hart drukken: zet het weer hetzelfde terug! Had hij natuurlijk niet gedaan. 2 hoge en 1 lage. Hebben ze elkaar de halve nacht wakker gehouden. Lodewijk wilde boven zitten - Scarlett wilde 2 stronken. Beide erop, beide in elkaar kont bijten. Ik gelijk klagen naar mijn man. Filmpje heb ik volgens mij niet gehouden.

 

Nu staat het weer goed, maar toen moest Lodewijk wel even kijken welke plek hij nu wilde en hoe hij wilde zitten:

 

BunnyRock3.jpg

Dude: dat is mijn plek! denkt Scarlett.

 

BunnyRock4.jpg

Ok, ik ga wel bovenop zitten.

 

BunnyRock5.jpg

Of misschien toch maar liever liggen.

 

Deze opstelling gaan we zeker houden ❤️. Ze zitten er nu veel vaker. Enige nadeel voor ons: door de nieuwe opstelling is er een dode hoek achter deze boomstronken. Dus soms ben ik 1 van de konijnen kwijt en dan zitten ze daar.

 

Zou ik misschien mogen vragen wat voor hout dit is en/of waar je zoiets vandaan kan halen? Super leuke opstelling namelijk!! Ze zien er zo blij uit 😂

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

25 minuten geleden, Bunniesarecute zei:

Zou ik misschien mogen vragen wat voor hout dit is en/of waar je zoiets vandaan kan halen? Super leuke opstelling namelijk!! Ze zien er zo blij uit 😂


Het is wilg. We hebben voor de deur ook een opstelling van 4 of 5 stammen (volgens mij heeft mijn man 1 weggegooid - daar kwamen paddenstoelen in).  
 

Eerste 2 kwamen van iemand die ze al jaren in de tuin had om potten op te zetten. Andere 10+ kwamen van iemand wiens zoon hovenier was en regelmatig stammen had. Zij had een nieuw konijn geadopteerd, maar haar Vlaam bleek een hart probleem te hebben en is overleden net na de narcose voor zijn castratrie. Ze was blij dat haar set van heel veel stammen weer naar konijnen ging. Kleinere hebben ze aan geknaagd, grotere hebben we afgeschuurd en geplaatst in onze ren. 

  • Vind ik leuk 1
  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Lappie2 @Bunniesarecute

 

Lodewijks charme offensief is altijd indrukwekkend. Iedereen vindt hem zo lief en zo schattig.

Terwijl hij als echte deugniet altijd streken uithaalt, Scarlett voor haar hoofd slaat met knaaghout, knaagt waar het niet mag, op mijn rug is gesprongen en zelfs de dierenarts heeft gebeten. 😂🫣. Ik kan wel echt altijd met hem lachen.

 

In de tussentijd is mijn diva wel een diva, maar Scarlett is ook echt een knuffelkonijn. Dus vooral kinderen vinden haar de liefste, omdat ze haar mogen knuffelen. 🥰. Ze is ook heel rustig, zeker als ze te eten krijgt.

 

Ik vind ze alletwee geweldig en gelukkig vinden ze elkaar ook geweldig. SchattigSamen.jpg

Op de voorste boomstronken ❤️. Er zitten nog lagere achter ook, daar staan er nu 4.

  • Vind ik leuk 9
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

7 minuten geleden, bunnyempress zei:

@Lappie2 @Bunniesarecute

 

Lodewijks charme offensief is altijd indrukwekkend. Iedereen vindt hem zo lief en zo schattig.

Terwijl hij als echte deugniet altijd streken uithaalt, Scarlett voor haar hoofd slaat met knaaghout, knaagt waar het niet mag, op mijn rug is gesprongen en zelfs de dierenarts heeft gebeten. 😂🫣. Ik kan wel echt altijd met hem lachen.

 

In de tussentijd is mijn diva wel een diva, maar Scarlett is ook echt een knuffelkonijn. Dus vooral kinderen vinden haar de liefste, omdat ze haar mogen knuffelen. 🥰. Ze is ook heel rustig, zeker als ze te eten krijgt.

 

Ik vind ze alletwee geweldig en gelukkig vinden ze elkaar ook geweldig. SchattigSamen.jpg

Op de voorste boomstronken ❤️. Er zitten nog lagere achter ook, daar staan er nu 4.

Oooooowwwwww zo liefffffff😱😍🥰🥰🥰 Scarlet lijkt een beetje op een chinchilla zo met dat koppie en Lodewijk een echte Pieter konijn....mis alleen een broekje en hemdje😜

  • Haha 1
  • Mee eens! 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Diva Scarlett slaapt en alles is van haar - koppie droog en pootjes droog in de banaan-houding

 

Ons meisje slaapt dus heel graag buiten, maar het liefst wel met een droog koppie, zoals jullie al eerder in het topic zagen. Soms ben ik haar even kwijt, omdat ik een konijn zoek van 4,5kg en ze met haar koppie/lijf half in de wilgentunnel ligt of onder de wilgenbrug. Die brug is ook groot genoeg om helemaal eronder te liggen, maar ja, dan moet je verplaatsen als je besluit languit te gaan liggen. En de Diva vindt dat duidelijk teveel werk.

 

Ze hebben eigenlijk altijd wel 1 wilgentunnel met hooi in de ren liggen. Omdat ze er zo blij van worden en mijn man de keutels die daar liggen en het hooi wat ze rond hebben gestrooid braaf elke dag opveegt. Als de tunnel voor de helft is opgeknaagd, krijgen ze een nieuwe. Hij kan namelijk dan niet meer makkelijk gevuld worden door mijn man. En er waait al zoveel stro naar de rest van de tuin.  Meestal gooit hij de oude tunnel weg. Soms kraakt hij hem in stukken om te kijken of ze nog willen knabbelen eraan en laatst had hij geen zin om er wat mee te doen en zat de GFT-bak vol, dus tja, toen had hij hem in de ren laten liggen.

 

ScarlettKoppieDroog.jpg

Dus tja, ik vond haar zo (screenshot van de camera). Zoals altijd met d'r koppie d'r in. Ik moest wel lachen om Lodewijk, die zo kijkt van: ik pas er niet bij, dan maar hier achter het deurtje liggen.

 

Vervolgens besloot Mw. dat ze ook wel meer uitgerekt kon gaan liggen:

ScarlettPootjesDroog.jpg

Ik moest zo hard lachen toen ik het zag. 😂. Zo van: deze is nu ook van mij, want mijn poten raken hem aan. En nee, in deze banen-bocht liggen is volkomen normaal. Niets mis mee hoor.

 

Lodewijk kwam kijken of hij tenminste nog ergens hooi kon eten... maar nee. Het was allemaal van haar. 

De andere dag ik echter dat hij het niet meer pikt als ze zo ligt en hij hooi wil eten of bij haar wil zijn.

 

Ik moet dat filmpje nog even opzoeken, dus <wordt vervolgd>.

  • Vind ik leuk 2
  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

Lodewijk de vogelverschrikker - oftwel ik heb geen last van Etters, uh, Eksters

 

Je zou denken dat Scarlett met haar diva gedrag heel territoriaal zou zijn. Ze is ook nog het vrouwtje. Kennelijk besteed ze dat werk uit, want Lodewijk degene die je dus echt als een idioot door de ren ziet vliegen of richting het hek als hij iets ziet wat hem niet zint. Je ziet hem echt boos worden, want het is ZIJN tuin. 😡

 

Ik hoop nog steeds dat ik toch weer nestjes meesjes krijg ofzo, maar ook op die kleintjes wil hij nog wel reageren. Dit jaar had ik in februari de vogelhuisjes anders gehangen, maar kennelijk vallen we niet goed genoeg in de smaak. Wel zit er af en toe een meesje op de schutting of op de palen van onze konijnen-gaas-gevangenis. Mogelijk volgend jaar dus. Zal ze nog beschutter hangen en kijken of ik de ingang naar een andere kant moet hangen.

 

Wat ik niet zo heel erg vind, is dat we geen eksters hebben. In tegenstelling tot meesjes zijn deze goed te zien op de camera. Eksters zijn etters: ze maken zoveel lawaai en ik hoorde dat ze zelfs konijnen kunnen pikken (voor haartjes voor hun nesten). Nou, Lodewijk pikt het dus niet. Dus die zal er wel voor zorgen dat er geen eksters in de tuin komen.

 

LodewijkVogelverschrikker.png

Scheer je weg - stomme Ekster!

 

In het eerste filmpje wilde de Ekster graag een graantje meepikken van het gemalen groenvoer wat op de vloer lag. Lodewijk en Scarlett hadden het bakje omgemikt (hongerige wolven!), maar nee hoor, Lodewijk ging er gelijk achteraan. Scarlett liep halverwege mee en had zoiets van, ok, opgelost! Kijk het filmpje hier.

 

Wat de ekster in het tweede filmpje wilde weet ik niet. Hij bleef maar heen en weer over de palen heen hupsen en ook in de ren vliegen, maar Lodewijk bleef hem achtervolgen. Kijk het filmpje hier. Scarlett bleef lekker op de BunnyRock stronken zitten, want tja, het werd al opgelost. Je ziet Lodewijk ook lekker wat hooi knagen tijdens het opjagen van de ekster. 😅

 

Beide filmpjes zijn van april, maar voorlopig heb ik geen ekster meer gezien. Ik wilde de komende week weer opnieuw de vogelbadjes neerzetten, maar nu zit ik na te denken of ik dat ga doen of niet. 🤣.

aangepast door bunnyempress
  • Haha 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

12 uren geleden, bunnyempress zei:

Wel zit er af en toe een meesje op de schutting of op de palen van onze konijnen-gaas-gevangenis.

Wat is het een mooi geheel geworden. Nu kun je het pas goed zien bij die video. Echt een leuk geheel voor de konijnen en jullie hebben ook goed zicht op de ren. Ik ook maar ik moet er wat meer moeite voor doen. Gaan staan nl. 

Echt een mooi geheel. Gaan jullie van de zomer daar ook buiten zitten? Gezellig!

  • Mee eens! 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .