Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
  • Items

    1.904
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    15

Alles dat geplaatst werd door bobbyonthefloor

  1. Na ja zeg konijnendag. Iedere dag hier. Net als kinderdag😅😅 Moederdag schiet er weleens bij in. Vaderdag nooit. Wat doe ik verkeert🤣 Off topic, excuses.
  2. Ook hier zitten ze weleens met z'n 2-en op de wilgentunnel. Beslist niet comfortabel maar ja er weigert er natuurlijk 1 af te gaan😅 ga jij maar, nee jij! Na ja dat dus. Ze hebben ook een houten huisje waar ze wel lekker samen op kunnen chillen en ook dat doen ze veel. Niks mis mee.
  3. Ik las eerst het andere topic en reageerde daarop. Nogmaals Sterkte!
  4. Ik lees het als: sinds ze 1 jaar zijn, zijn ze samen. Dus stel dat de Sammy ook 11 is geworden dan zijn ze 10 jaar samen geweest. @Mare_ sterkte met het verlies van Sammy. Hopelijk krijgt Puck weer een lief maatje waar ze nog samen gelukkig mee wordt.
  5. Geweldig verhaal om te lezen! En jouw theorie vind ik hilarisch maar ook wel aannemelijk😅
  6. Hopelijk is de nacht rustig verlopen. Ik hoop dat je naar de beurs kan.
  7. Fijn nieuws. Hopen dat de niesbuien over gaan. Zoals je zelf ook zegt eerst maar eens bijkomen.
  8. Bobby en Meike accepteren het aaien. Als ze het zat zijn huppelen ze vrolijk verder.
  9. Wat een mooie fijne foto. Mooie konijnen zeg. Net of de oortjes in een pot verf hebben gezeten. Oh zie net de foto erboven. Met de snuitjes en staartjes ook in de verf.
  10. Heel veel sterkte. Zo verdrietig allemaal. Ik heb iets dergelijks met Floor meegemaakt. Ik was veel te laat door onwetendheid van mijzelf maar helaas ook van de dierenarts.
  11. Paardebloemen, weegbree (echter, ze eten alleen gedroogd. Nog niet zelf gedaan) druiven, wilgenbomen, gras, peterselie, aardbei, bosaardbei, Oost Indische kers, goudsbloem, andere eetbare bloemen. En vast nog meer.
  12. Wat verdrietig. Heel veel sterkte gewenst.
  13. Ik heb er geen verstand van maar ik dacht misschien als het 1x een nies is en meestal met schone frisse was, kan het dan de geur oid zijn die prikkelt in het neusje? En dan inderdaad buiten stof erin. Ben je verder gekomen met de da @Arielle
  14. Gefeliciteerd met Gizmo en Bunny. Je hebt je goed voorbereid. Veel plezier.
  15. Wauw! Ziet er mooi uit en goeie kleuren.
  16. 😅😅 gevat! 😅😅😅😅 herkenbaar.
  17. Ik ben zo benieuwd hoe alles gaat worden. Zullen vast hilarische foto's bij zitten als ik alleen al naar de gemengde voer ai foto's kijk als voorbeeld. Beloofd wat. Succes
  18. Ik dacht bij de allereerste foto dat Lodewijk bovenop Scarlett zat. Wat een geweldige foto's en verhaaltjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .