Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
 • Items

  1.998
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

Alles dat geplaatst werd door bobbyonthefloor

 1. Doen ze hier ook. Ze vechten (niet letterlijk uiteraard) om een stukje van 30x20 zoiets. 😅😅
 2. Oja en dan een heel dorp als achterban😅 ik zorg voor de support, kennis laat ik aan anderen over😉😊
 3. Ik sluit me bij kolino aan. Je gaat een koppel adopteren en in principe hebben ze genoeg aan elkaar. Als er maar iemand zorgt voor eten, drinken, checken. Ik ben niet veel bij mijn konijnen en doe ook geen spelletjes met ze. Ik geef ze veel vrijheid en verrijking om zichzelf en elkaar te vermaken. Succes met alles!
 4. Na ja zeg! Verkopen aan een filmmaatschappij? 'Bunnybusters' Don't forget the copyright.
 5. Dit gaat over konijnen zeker?😅😅😉 Fijn dat het nu zo is. Succes met alles.
 6. Pffffff. Das raar. Heb je wel postimages.org?
 7. Hoe vaak maak jij dat hok schoon dan? Ik 1x in de 2/3 maanden zoiets. Uiteraard gebruiken ze het niet als wc want dan wordt het een ander verhaal natuurlijk.
 8. Je kunt verschillende opties kopiëren. Als je de .jpg kopieert dan krijg je als het goed is de foto in beeld. Dus de directe link (2e optie) aanklikken.
 9. Jeetje zeg wat een verhaal. Wat een dilemma. Ik zou uiteindelijk voor een nieuw koppel gaan. Zoals jijzelf ook zegt het blijft een pijnlijke beslissing. Maar voor alle konijnen wellicht de voordeligste oplossing. En je denkt toch in het belang van de konijnen. Sterkte en succes ermee.
 10. Ik heb gaatjes geboord in het plexiglas en met tie wraps vast gemaakt.
 11. Hè wat een gedoe zeg. Flink balen en zo sneu. Sterkte ermee.
 12. Dit zou betonplex kunnen zijn. Mijn schuilverblijf heeft ook deze ondergrond. Ideaal schoon te maken maar inderdaad glad. Ik doe er een laag hennepvezel in en daarover stro. Ze hebben er geen last van.
 13. Ik vind het zelf veel te lekker😅😅 dus ik deel niet.
 14. Wat een verdrietige situatie dit. Ik hoop echt dat het de komende uren beter gaat. Jij moet er ook niet aan onderdoor gaan. En je studie mag er niet onder lijden in principe. Echter, ik begrijp je heel goed. Ik heb geen tips alleen wil ik je een hart onder de riem steken en zoals @To van de Veluwe ook zegt we leven met je mee. Niet dat je daar fysiek iets aan hebt. Sterkte met alles.
 15. Fijn dat het nu wel redelijk gaat. Ik kan ook goed begrijpen dat je onzeker wordt. Ik wens je veel sterkte.
 16. Ai wat verdrietig. Sterkte ermee. Het lijkt dat je optijd bent en zoals @happy211 ook zegt het is uit voorzorg ook te geven.
 17. Ah kijk es aan lekker samen vrij. Fijne vakantie en genieten van alles. Hoe klein ook😊
 18. Ik heb sinds ik uit het ouderlijk huis ben (heul lang geleden😅) katten gehad. Op een gegeven moment kon ik niet meer tegen het verdriet van afscheid nemen en heb een paar jaar geen katten meer gehad. Toch miste ik ze en dacht ik heb er zoveel plezier aan. In principe ga ik er vanuit dat ik de dieren overleef. Dus dat moment komt toch weer. Nu vind ik persoonlijk katten heel makkelijke dieren. Konijnen daarentegen pffffff. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het niemand in mijn omgeving aanraadt. Vorig jaar en dit voorjaar heftige tijd gehad mbt mijn man en ik dacht vaak laat er alsjeblieft niks met de konijnen gebeuren. Dat kon ik er echt niet bij hebben. Anderzijds heb ik juist genoten van ze als ik weer thuis kwam en hun verblijf schoon maakte en aandacht aan ze gaf. Even richten op hun. Dat heeft me dan weer veel gebracht. Het blijft dubbel voor mij met konijnen. Nu geniet ik volop van ze want ik ben meer buiten en zie ze daardoor veel meer.
 19. Zo dan. Nu eerst vakantie? Wat heb(ben) jij/jullie hard gewerkt zeg.
 20. Ik sluit me aan bij @Lienappelsien Ik heb Bobby na 2 weken weer alweer laten koppelen. Bobby en Floor waren echt heel close. Dat was zo mooi om te zien. Floor was gehandicapt, Bobby hielp haar overal mee en beschermde haar ook. Nu een totaal ander koppel en daar geniet ik op een andere manier van. Succes met alles @Bunny566
 21. Gemiste kans. Awwwww 😊 ik zie het al helemaal voor me.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .