Ga naar inhoud

bunnylovertje

Members
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bunnylovertje's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Hoi allemaal Even een update: we hebben hem gewassen wat het was super hard en stonk enorm. Het is allemaal goed gegaan gelukkig en heb hem goed laten opdrogen. We kijken nog even aan of het terug komt. Ik ga morgen nieuw biks halen en kijken wat ik kan doen voor het hooi en ik geef hem de komende tijd geen fruit meer, want ik denk dat hij daar niet goed tegen kan. Ik probeer de tips goed te besteden! Dank jullie wel!! Het heeft mij heel erg geholpen.
  2. En hoe zorg ik dat hij hooi gaat eten, want ik heb al allerlei dingen geprobeerd maar hij eet het nauwelijks. En onze voedster eet eigenlijk alles op en haar dochter eet het ook bijna niet.
  3. Ik zal zeker proberen om een andere vorm van biks te kopen. Wat raad je aan? Ik wil hem graag helpen
  4. Nee ik fok er niet echt mee maar af en toe krijgt mijn voedster een nestje.
  5. Er staat: samenstelling luzerme, tarwegries, zonnebloemzaad, raapzaad, rietmelasse, lijnzaad, premix, krijt, sojaolie. Analyse ruw eiwit 16% ruw vet 4,4% ruwe celstof 17,2% ruwe as 8,4% vocht 11,2% calcium 1,1% fosfor 0,55% methionine 0,28%
  6. Volgensmij zie je het niet zo goed
  7. En ja het zijn lege tomatenblikjes😁. Bedankt voor jullie tips! Ik zal het morgen proberen met babydoekjes en als dat niet werkt zal ik het proberen te knippen of schoon te maken in het water.
  8. En ik denk dat hij niet goed tegen fruit kan, want sla gaat meestal wel goed.
  9. Ik bracht vroeger elke ochtend een bordje fruit naar de konijntjes. Dat was meestal appel, ruccola, veldsla, banaan, komkommer, tomaat, en soms een beetje brood. Niet allemaal tegelijk maar dit gaf ik dan verdeeld over de dagen. Maar hij kreeg dus die vieze kon een heel veel zachte keutels en toen ben ik gestopt. Ik zal straks een foto sturen. Ik heb geen idee wat hij weegt, en we hebben ook geen weegschaal waar hij oppast. Is het dan niet te weinig voor de andere twee? Want hun zijn helemaal niet dik.
  10. Heel erg bedankt voor jullie tips! Ik geef onze 3 konijnen 3 tomatenblikjes(we hadden op internet gelezen dat 1 tomatenblikje 25 gram was) hij eet wel duidelijk het meest van de 3 en hij eet bijna nooit hooi. Ook is hij best wel dik maar dat kan ook door de wintervacht komen. Ik geef hooi van het merk tijssen en biks van de bosrand. Ik geef hem sinds kort geen groentes en fruit meer want daar krijgt hij diarree van. Ik weet niet of dat er mee te maken kan hebben? Dus dan geef ik de andere twee wel en hem niet maar dat is ook sneu. Vorig jaar toen ik mijn voedster had laten dekken, moest hij alleen zijn die tijd want ja ze moest voor haar babykonijnen zorgen en toen had hij ook ineens veel plakpoep en hij ging zich toen niet meer wassen enzo(Ik denk omdat hij eenzaam was). Maar nu is het veel erger. Hij is ook niet bepaald Heel tam en als ik hem wil aanraken rent hij al weg. Hoe kan ik dat dan het best doen met de billendoekjes? Of kan ik hem beter wassen wat is handig? Ik vind het dan zo zielig dat als ik hem op pak want hij vind het echt niet leuk als ik hem aai ga na oppakken. Ik zie niet echt gekke dingen aan zijn keutels. Ik zou ook een foto kunnen proberen te maken van zijn keutels en zijn kontje?
  11. Hallo allemaal, Ik heb een vraag want wij hebben dus een konijntje en die heeft een enorm vieze kont. Zijn pootjes zijn helemaal vies. Er zit zegmaar een hele brok met poep bij zijn anus en ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Iemand tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .