Spring naar bijdragen

Dollie

Members
 • Aantal bijdragen

  72498
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  142

Dollie last won the day on July 9

Dollie had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3051 Uitstekend

Over Dollie

 • Rang
  Konijnoloog

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.konijnenopvangjoy.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als je het niet voor het geld doet is het natuurlijk vrij makkelijk hard te maken dat het niet bedrijfsmatig is. Een keer een hond uitlaten gaan ze ook echt niet over vallen. Tien konijnen waarschijnlijk ook niet, maar de vraag is natuurlijk waar de grens dan ligt.
 2. Bij ons gaat het om opvang en herplaatsing op dermate grote schaal (150 konijnen per jaar, dus alsnog erg kleinschalig) dat ik het niet meer dan logisch vind dat je op professionele wijze te werk gaat en aan zo'n wet voldoet. Ik kan je ook wel vertellen dat ze iedereen die een UBN aangevraagd heeft ook daadwerkelijk controleren. Ik kan me zo indenken dat ze later ook verder gaan met mensen die zich niet geregistreerd hebben. Op zich vind ik het heel gunstig dat er strengere regels gelden, maar als het om zo'n kleine schaal als bij jou gaat is het wel jammer. Het kan overigens wel op andere plekken, waaronder iets goedkoper in Zwolle: groeipunt.nl/cursus/besluit-houders-dieren-ce-vissen/
 3. Seizoen 3 staat nu t/m aflevering 12 er op. Ik kijk het zelf niet dus ik weet niet of dat een heel seizoen is. Beterschap Evelien!
 4. Dollie

  Klaagtopic 2019

  Niet aan gedacht om te melden maar het pakket is toch zaterdag bezorgd ondanks dat de T&T en mail maandag aangaven! Dus de kleine Mars kon gelukkig weer verder eten :-) geluk bij een ongeluk was ook nog dat ik een mix met brokjes en gedroogde groente gekocht had, omdat hij dus wel gedroogde groente kan eten, maar hij bleek die brokjes ook te kunnen eten ๐Ÿ˜„
 5. Ik heb echt een haat-liefde verhouding met marktplaats, precies om wat jij zegt evee
 6. Dollie

  Klaagtopic 2019

  Zijn gebit is niet goed. En voortandjes slijpen lukte nog net, niet bij de eigen dierenarts maar wel bij eentje in de buurt die zich specialiseert in gebitten. Maar zijn kiezen (en misschien nog wel meer dingen) zijn ook niet goed. Je kunt je vast voorstellen dat dat heel moeilijk wordt met die minuscule kiesjes in dat kleine bekkie.. hij woog 275 gram bij het bezoek aan de dierenarts. Hopelijk gaan we vandaag de 300 aan tikken. Hij moet nu eerst groter worden, misschien kunnen ze dan meer.
 7. Dollie

  Klaagtopic 2019

  Ja dat vond ik ook vreemd. Zondag kan iemand gelukkig wat meenemen hierheen, dus dat is in elk geval รฉรฉn dag weg gestreept, zo naar de dierenwinkel.
 8. Dollie

  Klaagtopic 2019

  Nou ik ben normaal best tevreden over PostNL maar nรฉt nu ik het BB pakket echt nodig heb is het meerdere dagen vertraagd ๐Ÿ˜ญ niet door BB hoor, ligt puur aan PostNL. Eรฉn v an de baby's heeft behoorlijke gebitsproblemen en kan alleen maar bepaalde dingen eten en dat was gisteren net op maar gelukkig zou vandaag het pakket komen, maar wordt nu maandag pas ๐Ÿ˜ž straks maar even de principes aan de kant en langs de dierenwinkel in de hoop dat ze iets vergelijkbaars hebben daar.......
 9. Hier gaan alle buitenkonijnen naar binnen vanaf morgenochtend. Denk dat het te lang achter elkaar te warm wordt voor ze. Flinke klus en ze moeten dan in kleine hokjes maar dat is niet anders.
 10. Wat een service! Ik heb net de laatste reserve icepods in de vriezer gestopt, die zullen ook aan de bak moeten met deze hitte.
 11. Zooo Evee is hard aan het werk met deze warmte, mijn bestelling binnen half uur klaar ๐Ÿ˜› gelukkig want die koters - sorry kids ๐Ÿ˜› - eten me de oren van de kop ๐Ÿ˜‚
 12. Een ram kan niet, op geen enkele manier, gekoppeld worden zolang hij niet gecastreerd is. Een ongecastreerde ram bij een andere (al dan niet gecastreerde) ram plaatsen zal tot heftige vechtpartijen leiden. Een ram bij een voedster plaatsen resulteert in hormonaal gedrag en constant rijden, wat voor de voedster heel onprettig is en vaak vroeg of laat door de frustratie die dat veroorzaakt ook tot vechten leidt. En als de voedster niet geholpen is dan krijg je ook nog eens elke maand een nest. Koppelen kan dus alleen met gecastreerde rammen en dan bij voorkeur een gecastreerde ram met een voedster.
 13. Dank allemaal ๐Ÿ˜„ @Lien Media studies!
 14. ๐ŸŽ‚ Ik trakeer op taart! Ikb ben afgestudeerd! 8,5 op mijn scriptie! :D
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .