Ga naar inhoud

Dollie

Members
 • Aantal items

  73905
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  162

Dollie won de laatste dag op 22 april

Dollie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4749 Uitstekend

Over Dollie

 • Titel
  Konijnoloog

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.konijnenopvangjoy.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Qua inkoop kom je op ongeveer hetzelfde uit mits je uit gaat van de eerdere nobivac myxo rhd en een rhd2 vaccin zoals eravac of filavac in een grootverpakking. (Single dose filavac was wel duurder.) Dus op zich zouden de kosten voor mensen die volledig vaccineren niet significant gewijzigd moeten zijn. Wat Marjolein zegt klopt echter wel, je had dan nog de keuze voor deels vaccineren en bent daarmee goedkoper uit. Als je bijv de filavac koos dan was je konijn wel beschermd tegen beide rhd varianten terwijl dat (in grootverpakking) een goedkoop vaccin is. Wij hebben alleen bij uitzondering fila
 2. Dollie

  Het planten topic

  Ja ik lees heel wisselende adviezen over het licht maar mijn ramen op het oosten en westen moeten dus wel kunnen. Dank voor de tip!
 3. Dollie

  Het planten topic

  Ik zie wel weer wie er allemaal aan de kant van Mars staan😂 planten ophangen is lastig, Dan kunnen de gordijnen niet meer dicht. Ik heb dat bij het kleine raam aan de zijkant wel, maar dat is een raam op het Noorden waarvan ik de gordijnen nooit dicht heb. Het zou wel mooi lijken denk ik inderdaad. Die bolletjes zijn volgens mij lithops ofwel levende steentjes. Voor wat voor raam heb jij die waaierpalm Mira? Die wil ik ook nog graag!
 4. Dollie

  Het planten topic

  Hebben jullie misschien nog leuke ideeën voor planten op de vensterbank in mijn woonkamer? Het is een gigantisch raam, ik zou daarom graag meer de hoogte in gaan maar dat is lastig. Helemaal vol zetten kan ook niet, want dan kan Mars er niet meer op zitten, maakt het ook wat lastiger. Even de kat en de kerstverlichting wegdenken 😅 Ik heb een tijdje terug deze plantentafeltjes gekregen (in totaal drie van verschillende hoogtes) en dat leek me erg leuk om iets mee te doen, maar ik had ze nog geen twee tellen neer gezet om te kijken of het leuk leek en toen... 🙄
 5. Dollie

  Het planten topic

  Als het zo door gaat wel ja! Jumanji meets Dora the explorer.
 6. Dollie

  Het planten topic

  O het hangverhaal is allang verleden tijd, hij ging uiteindelijk wel hangen maar zo raar dat het nog nergens op leek. Bovendien wilde de ene kant maar niet groeien en de andere kant wel. Een paar maanden geleden heb ik er een andere plant voor in de plek gezet en deze langs de kaptafel en uiteindelijk muur laten klimmen. Nu krijgt ie dus opeens óveral nieuwe scheuten waardoor straks waarschijnlijk mijn logeerkamer verzwolgen is door Dora 🙄 als de konijnen later deze maand eindelijk naar buiten vertrokken zijn (en ik puingeruimd heb) zal ik eens een foto maken.
 7. Dollie

  Het planten topic

  Die philodendron monstera is overigens geen monstera (wordt wel vaak mini monstera of monstera minima genoemd) maar een rhapsidophora tetrasperma. Die van mij doet telkens echt precies wat ik niet wil 🤷‍♀️
 8. Dollie

  Het planten topic

  Epipremnum aurum is dat. Wat je er af knipt kun je stekken om een vollere plant te krijgen.
 9. Dollie

  Het planten topic

  Hahaha die plant die ik gisteren besteld heb is voor de slaapkamer in elk geval! Maar de vensterbank vind ik best moeilijk, want het is een groot raam op het westen dus veel licht. Mijn smaak is toch meer gericht op de (half)schaduwplanten merk ik. En ik wil nog graag een plank boven het bed (2-3 meter van het raam), beetje dit idee: https://nl.pinterest.com/pin/505529126931122227/ / https://nl.pinterest.com/pin/505529126931122265/ Alleen ik wil dan liever eerst wat andere ideeën elders in huis uitwerken, anders moet je of héél veel planten in één keer kopen of je zit een hele tijd
 10. Dollie

  Het planten topic

  Enabler! Als we straks de titel van dit topic naar Plantoholics Anonymous moeten wijzigen, weten we bij jou in elk geval hoe het komt. Je hebt wel meer planten op je slaapkamer dan ik, die ruimte blijft bij mij nog erg achter met maar drie planten.
 11. Dollie

  Het planten topic

  Dus toch een aglaonema! 🥳
 12. Dollie

  Het planten topic

  Hè verdorie, moet je alweer planten kopen, arme jij. Mijn medelijden is zo intens.
 13. Dollie

  Het planten topic

  Die zou ik zelf niet zo dichtbij het raam zetten. Zijn inderdaad wel prachtige planten! Ik heb er eentje op mijn mini overloop 😛 (en eentje in de woonkamer, maar die kreeg rot in de stam dus dat is nog even afwachten of die het redt. Schijnen ze echt gevoelig voor te zijn)
 14. Dollie

  Het planten topic

  Dat is een camilla, die is volgens mij heel goed verkrijgbaar. Die andere twee zijn wel groter/hoger, ook met groter blad, maar daar moet je net tegenaan lopen.
 15. Dollie

  Het planten topic

  Ik heb zelf deze dieffenbachia's: (De rechterplant en in het blauwe potje op het wandrek zit een Green Magic stekje, maar dat is nogal een zielig plantje tot dusver 😅)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .