Ga naar inhoud

Gnarfje

Members
 • Items

  16.340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Gnarfje won de laatste dag op 16 december 2018

Gnarfje had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

9.084 profielweergaven

Gnarfje's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

215

Reputatie

 1. Goedenavond lieve BBers. Helaas moeten Petradhd en ik het toch af laten weten 😭 Zoals ik al eerder zei was het de bedoeling dat mijn schoondochter haar verjaardag zou vieren die dag en nu blijkt dat ze al een restaurant had gereserveerd en alles geregeld had. Tja dan kan je toch geen verstek laten gaan. Wij vinden het super jammer, maar het is niet anders. Hopen dat we de volgende keer er weer gewoon bij kunnen zijn, want we willen toch wel weer een hoop van jullie zien. Al zijn we dan niet meer de vaste bezoekers van het forum, de herinnering aan BB heeft altijd nog een heel speciaal plekje 😘
 2. Kiekeboe, ik ben er ook weer 😄 Ik heb al op ja geklikt. Het was voor ons, ik en Petradhd maar kan maar 1 x ja klikken, wel de bedoeling om te komen. Maar definitief weten wij het pas dit weekend, omdat ook mijn schoondochter besloot dan haar verjaardag te vieren. Maar ja, wok is ook wel heel erg leuk 🙂 Het zou ook wel erg jammer zijn als @Evee zelf niet naar de wok kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .