Spring naar bijdragen

pakyakker

Members
 • Aantal bijdragen

  536
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

pakyakker last won the day on 1 November 2020

pakyakker had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

274 Uitstekend

Over pakyakker

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente profielbezoeken

533 profielweergaven
 1. Kun je je naam nog veranderen. Heb deze in 2016 gemaakt en gebruikte dat voor veel dingen waar ik mijn echte naam niet voor wilde gebruiken. Was ook nog een stuk jonger toen. Vind het een vreselijke naam maar toen was ik er trots op omdat ik een nickname had verzonnen die nergens bestaat.😂 Anyway ik hoop dat er een kakker in zit want dat zou zoveel beter zijn voor Vlekje. Als het goed is heeft ze geen verstopping alleen een gasbuik maar als de keuteltjes uitblijven kan het zo maar van wel.
 2. Op ziekenbezoek geweest. Ze heeft het partje appel wat er lag opgegeten en een paar brokjes. Voor ik kwam had ze ook al wat brokjes opgegeten zei de assistente. Echt een goed teken. Haar temperatuur is ook gestegen. Toen ik op het punt stond weg te gaan gooide ze het waterbakje om en ging ze aan de deken trekken waar ze op zat en wat rond lopen. Ook stak ik mijn vinger nog door de tralies en daar kwam ze op af. Blij dat ik ben gegaan geeft mij een beter gevoel voor de nacht. De assistente gaat haar misschien nog naar een groter hok verplaatsten omdat ze weer wat in bewegi
 3. @Pablo&Lola Jaa ik snap wat je bedoelt idd. Daar twijfel ik ook aan. Ze laat zich daar wel makkelijker dwanvoeren dan thuis. Mocht ze morgen niet opknappen en ze hoeft geen infuus ofzo dan wil ik haar ook weer thuis hebben. Zet ik haar binnen neer meer de bunnycam erbij. Ik weet dat ze wel in goede handen is. Ik begrijp jou punt volkomen en voel dat ook wel hetzelfde. Even afwachten. Ook na castratie 0 eten 0 keutels. Dierenarts had voordeel van de twijfel gegeven om haar mee naar huis te geven en kwam thuis en at zomaar paardenbloemblaadjes en paar uur later ook keutels.
 4. Gebeld.. Het gaat niet goed. Op een paardenbloemblaadje en klein stukje appel na heeft ze niks gegeten. Ze keutelt ook niet. Ze moet de nacht daar dus blijven. Wel mag ik haar vanavond nog even bezoeken. Dus dat ga ik ook doen. Ik baal zo erg. Ik ben zo bang dat ze er niet meer bovenop komt. Ik ben ook zo verdrietig nu. Vlekje kennende zou het nu wel beter moeten gaan. Helaas..
 5. Paar hersenspinsels weer. Zou het kunnen dat een slecht gebit zorgt voor gas? En zou het kunnen dat ze na de castratie gevoeliger is geworden voor gas? Want ze had nooit last van haar darmen of snel diarree of iets dergelijks. Het is allemaal begonnen na het gebit en castratie.
 6. Jaa dat denk ik wel ongeveer. Ik moet die data iets beter bij gaan houden. Maar goed meestal als alles te lang wordt gaat ze geen hooi meer eten en dat at ze nog volop. Ik ben al sinds dat alles zooo voorzichtig met hoeveelheden voedsel en welke groenten en hoeveel daarvan. De dierenarts zei dat ik er niks aan kan doen. Ookal let je er zo goed op, ze is er gewoon heel gevoelig voor geworden. Ze zei ook en dat ze blij is dat ze bij mij woont. Want nu wordt er goed voor gezorgd en bij iemand anders was ze er misschien niet meer geweest. Dat vond ik ook wel lief.
 7. Ze is echt heel ziek. Ik hoorde het zo niet toen ze nog in haar hok zat of in de auto maar ze kreunt gewoon van pijn. Ze heeft een wat harde buik, dus waarschijnlijk gas. Ze is nu opgenomen. Ik mag om 15 uur weer bellen.😭 Ze is echt gewoon nog zieker en zieliger dan die paar maanden terug. Opzich ook logisch want toen was haar buik niet hard. Dus het zal nu allemaal wel meer pijn doen. Mijn lieverd. Echt een tegenvaller dat ze moet worden opgenomen.. Goed nu even mijn hele planning omgooien zodat ik de komende dagen voor haar kan zorgen.
 8. Jongens, Vlekje wil weer niet eten. Het is denk ik 2 maanden goed gegaan. Gister super fit konijn en nu kwam ik net bij haar en reageerde ze al niet op mij. Uiteindelijk toch naar boven gekomen heeft 4 brokjes gegeten en ligt nu weer. Dus ik bel zo de dierenarts. Het nog mooiere Ik heb geen auto. Die moet ik eerst ok nog ophalen omdat die gisteren voor APK is geweest.
 9. Ik denk dat deze informatie je wel kan helpen. De meeste op dit forum halen toch konijnen uit de opvang omdat die vol zitten met lieve konijntjes die op een baasje wachten. Waar waarschijnlijk ook mooie dwergkonijntjes of Japanners tussen zitten. Meestal zorgt de opvang ook dat ze al gecastreerd en gevaccineerd zijn wat ook heel belangrijk is. https://www.bunnybunch.nl/informatie/Fokkerslijst-van-konijnenfokkers
 10. Hiervoor heeft hij wel hooi gegeten? Anders kan het ook nog een gebitsprobleem zijn.
 11. Fanatastisch! Ben echt jaloers op hoe zo'n mooie ren en hoeveel ruimte Luz en lewis hebben, geweldig!
 12. Bleh, Ik had al in de planning om deze week naar de dierenarts te bellen en een afspraak in te plannen voor haar oogjes en even kijken hoe het gebit er nu voor staat. Sinds vandaag gedraagt ze zich wel een beetje raar. Het begon al dat ze helemaal niet op mij reageerde toen ik vanmorgen aankwam lopen. Dat verklaarde ik maar doordat ze heel diep lag te slapen. Want toen ik met voer kwam was het wel weer goed en dat heeft ze ook helemaal opgegeten. Verder was ze niet zo blij als altijd maar goed ze komt gewoon naar mij toe als ik voor de ren ging zitten en wil aandacht. Allee
 13. Jaa kan idd geen kwaad natuurlijk maar het ging mij er meer om of dat een semi-gezond konijn zonder maatje hier tegen zou kunnen. Want daar twijfel ik aan. Ze ging ook net gewoon vol in de sneeuw zitten. Het lijkt mij dat ze er op het moment zelf niks van voelt maar wel als het gaat dooien? Of kunnen ze daar ook wel tegen?
 14. Is het nu verstandig een snugglesafe erin te leggen? Ik bedoel Vlekje is wel alleen. Het sneeuwt wel maar vriest niet. Toch is er wel minimaal wat in het hok gesneeuwt. Of ben ik te overbezorgd om dat ze zo heeft gekwakkelt? Want Vlekje heeft best vaak sneeuw meegemaakt en had toen ook geen snugglesafe en tegen haar maatje ging ze ook niet aanliggen. Hier een foto dit keer in meer sneeuw.😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .