Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Items

  1.431
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

pakyakker won de laatste dag op 20 augustus

pakyakker had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

1.969 profielweergaven

pakyakker's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,1k

Reputatie

 1. Ik wil Fluffy even als honorable mention hierin zetten. Als er toch een konijn knap en ijdel was, dan was het Fluffy wel. Ze deed alles altijd heel elegant. Als je een foto van haar ging maken ging ze gewoon poseren. Als je haar had geaaid dan moest ze meteen zichzelf weer wassen. Echt een diva. Hopelijk is ze nog steeds een diva op de regenboogbrug.
 2. Mijn allerliefste Vlekje. Ze heeft veel knappere foto's toen ze nog jong was. Nu is ze een knappe senior.
 3. Ik borstel Vlekje wel regelmatig. Dit vooral met oog op buikpijn. Als ze geen wintervacht meer heeft blijft ze verharen. En niet zo'n beetje ook. Vroeger was dit niet, dit is meer van de laatste jaren. Maar het is nou niet dat ze slecht in haar vacht zit. Ik vraag mij echt af waar al dat haar vandaan komt zonder dat ze kale plekken heeft.😂
 4. Technisch gezien schrijf je die Pokemon ook niet zo. Het is met 4 e's Eevee.😁 Goed ik ben wel Pokemon nerd dus ik zag het nooit zo hahahah.
 5. De timothy hooitaart met gedroogde wortels boven op valt in de smaak. Vind toch leuk om net even dat beetje extra te doen. Maar ben wel voorzichtig met de meeste snacks want het buikje blijft gevoelig. Gelukkig bestaat dit bijna volledig uit haar lievelings hooi.
 6. Happy Birthday to Vlekje. Vandaag is ze 9 jaar (bij mij). Zo trots dat ze na alle kwaaltjes steeds nog bij mij is en ze het goed doet. Echt mijn liefste konijntje.🥰
 7. Jaa is echt insane duur. Ik ga heb ook lijmen en bewaren. Was toch haar eerste echte voorbakje voor haar. En niet een gerecycelde van een ander konijn die ik trouwens ook heb laten valen. Even nadenken wat ik ga doen. Ik was ook wel teleurgesteld eerst hoe 'goedkoop' het erin geschreven was. Maar opgegeven moment krijgt het toch waarde ofzo.
 8. Laat net Vlekje haar voerbak vallen. Echt die heeft ze al sinds ze 1 is. Doet toch beetje pijn zeker omdat haar naam erin staat. Ik hou helemaal niet van Blond maar deze was zo schattig en was een speciale actie dat ze gratis 'm gingen personaliseren. Kijk nu hoe duur een nieuwe is €12,45 en €7,50 verzendkosten er nog boven op. Zit er goud in ofzo?😂 Anyway Vlekje maakt het toch niet uit of ze uit een bakje met haar naam eet of niet. Als ze maar brokjes krijgt.
 9. Gaan jullie konijnen ook altijd eerst nog een soort van graven op de Icepod?😂 Vlekje wel, ik weet dat ze dat doen als ze bijvoorbeeld op zand zitten om dan het eerste laagje weg te graven zodat er een koeler laagje ontstaat. Verder graaft Vlekje niet meer maar alleen op de Icepod en ook heel driftig😂. Beest het is warm, kalm aan.
 10. Pardon? Nee olie is nog niet gevonden..
 11. Hi, Ik zat eens te denken en ooit hebben we een keer een spelletjes avond gedaan online met een soort van pictionary. Ik vond dit echt heel leuk en gezellig. Is er toevallig animo om dit weer een keer te gaan doen? Mij lijkt het namelijk heel leuk of een ander soort online spel mag ook natuurlijk. Suggesties zijn altijd welkom!
 12. Vlekje heeft gisteren de jaarlijkse check up gehad en vaccinatie zit er ook weer in. Ze heeft alleen een beetje puntjes aan haar kiezen, nog niet zo ernstig dat het meteen geholpen moet worden maar het moet wel in de gaten gehouden worden. Verder heeft ze door die puntjes geen wondjes. Even wat meer thimothy hooi voeren helpt wel vaak bij haar.
 13. Ik wil hier even op inhaken. Ik had niet echt een vraag ook gewoon een kletspraatje met die teek? Niet dat ik het erg vind maar waar is de grens? Vind het een beetje onduidelijk nu.
 14. Ik mijn bericht helemaal zoekem staat die blijkbaar hier. Anyway. Het was een gelukje aan het eind van de middag vond ik ren teek in haar waterbakje en er zat niks meer op de lip voor ik zover kon zien. Teek was nog heel dus wss heeft die zelf losgelaten. Ik kon ook amper bij haar lip komen voor ze helemaal raar ging doen. Dus echt blij dat die teek ook wss dacht wat een rotplek ik ben weg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .