Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Items

  1.395
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

pakyakker won de laatste dag op 21 augustus 2022

pakyakker had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

1.474 profielweergaven

pakyakker's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1k

Reputatie

 1. We hadden een foto gestuurd naar een dierenarts dat is de broer van de vriend van mijn moeder. Hij zegt dat het zijn penis is. Die is naar buitengekomen en daar zit nu allemaal smegma in opgehoopt en dat is wat ontstoken. Dat smegma moet er dus uit en dit hebben we gedaan. Nou echt klonten kwamen eruit. Arm dier. Helaas is er nog wel wat achtergebleven want dat kregen we er echt niet uit. Zijn penis is nu al wat kleiner maar trekt nog niet naar binnen. Het is nu even goed in de gaten houden, echt sneu weer. NB De dierenarts woont in Den Bosch en ik in Drenthe dus vandaar dat we het zo hebben gedaan via Facetime ook. Scheelt weer stress van naar de dierenarts gaan.
 2. Ik kom net bij Vlekje vandaag en had haar peterselie uit de hand gevoerd. Ik dacht ik geef het wat hoger dan moet ze op twee poten staan om er bij te komen. Nou dit ging niet heel goed meer. Ze raakt steeds uit evenwicht en opgegeven moment viel ze achterover.😭 Voel mij wel schuldig. Toen ging ik nadenken en eigenlijk zie ik haar zelden nog maar rechtop staan zonder steun. Ze doet het nog wel maar dan altijd tegen de ren aan of aan mij. Is dit iets wat door ouderdom komt? Ze is nu bijna 8.5 jaar. Ooit is er ook vastgesteld dat ze een paar scheve wervels heeft, misschien dat het daarom moeilijker gaat? In iedergeval zie verder geen tekenen van E.C. ofzo. Ze functioneert normaal en is mijn happy Vlekje. Springen op een plateau bijvoorbeeld doet ze nog wel of in de houten krat. Anyway ik hou de voerspelletjes maar dicht bij de grond voortaan.🥹
 3. Jaa schatjes zijn het. We zijn er gister wel achter gekomen dat Elmo een prolaps heeft. Best wel een flinke ook waar nu zijn blindedarmkeutels in blijven zitten. Hij heeft er verder geen last van en normale keutels gaan er gewoon langs maar het ziet er niet lekker uit. Ik gok dat het de anus is of anders de anaalklier ofzo die naar buitennis gekomen. Morgen even de dierenarts bellen. Het is al een wat ouder beertje dus oude mannen probleemjes spelen op.
 4. Vlekje met buikpijn is Vlekje die heel diep in dromenland is. Ze beweegt dan ook met haar achterpoten. Vraag mij dan toch of waar ze over droomt.😊
 5. Elmo is zeker lief voor hem. Ik laat Elmo ook elke dag even los lopen maar zelfs dan blijft Ozzie in zijn huisje. Af en toe komt hij er wel uit om wat brokjes te knabbelen. Elmo is heel tam dus neem aan dat Ozzie zich wel een beetje gaat spiegelen aan Elmo. Geduld is een schone zaak.
 6. Het is allemaal nog zo onwennig. Elmo vind alles prima. Ozzie is echt schuw.
 7. pakyakker

  Joris

  Ach. Heel veel sterkte met het verlies van lieve Joris!
 8. Ik moet zeggen dat hij heel verlegen is. Hij verstopt zich nog in het huisje, wel logisch als je opeens in een ander hok zit met een Elmo. Ik heb hem voorzichtig geaaid en hij is wel zacht. Verder heb ik hem nog niet goed kunnen bekijken. Wil hem ook nog een beetje met rust laten om te wennen. Ik vind hem wel prachtig. Echt een dotje om te zien.
 9. Dit is hem dan. Ozzie! Gecastreerd beertje en wordt geschat op 2 jaar oud.
 10. Zaterdag is het zo ver dan gaat Elmo naar Stichting Cavia in Bakkeveen voor een date. Hij is niet gecastreerd dus dat wordt wel wat lastiger. Zelf kan ik er helaas niet bij zijn want ik moet werken, maar ik wilde toch dit topic beginnen. Ik ben heel benieuwd waar hij mee thuis komt. Onze knappe beer.💕
 11. Alles meteen uit de koelkast. Witlof bewaar ik trouwens in de winter wel buiten de koelkast dus dan geef ik het op kamertemperatuur.
 12. We hebben een mail gestuurd! Dankjewel!
 13. Dankjewel allemaal! Weet iemand omgeving Drenthe/Groningen een goede caviaopvang voor een maatje voor Elmo?
 14. We hebben enorm voor je gestreden maar het mocht niet baten. Je ging eigenlijk alleen maar achteruit en dat zal vast wel te verklaren zijn alleen wisten we de oorzaak niet. Vanavond ben je op je zij gevallen/gaan liggen en kwam je niet meer overeind. Dit was het seintje om je te laten gaan. Gelukkig heb ik nog afscheid kunnen nemen voor je voor de laatste keer naar de dierenarts ging. Helaas kon ik niet mee maar het is goed zo. Lieve Kerribeer helaas heb jij maar 4 jaar hier kunnen zijn. Elmo en jij zijn onze allereerste cavia's en dat is toch altijd speciaal. Elmo miste je al heel erg afgelopen weken en nou moet hij het zonder jou doen voor altijd. Hij kon geen afscheid nemen omdat je besmettelijk bent, dat doet vooral mij pijn. We gaan ons best doen om een lief maatje te vinden voor hem. Het ga je goed, je kan nu rusten.❤🌈
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .