Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  1054
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

pakyakker won de laatste dag op 20 juli

pakyakker had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

712 Uitstekend

Over pakyakker

 • Titel
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

875 profielweergaven
 1. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Ik ga zo eerst sporten en dan soppen met Dettol sterke geur kunnen ze blijkbaar niet tegen. Ook een bananenschil in een zak gelegd, daar zouden ze op af moeten komen en zo kun je 'm dan dichtknopen en weggooien.
 2. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Nou de stofzuiger maar uit de kast halen dan. Vliegen ze daar niet uit?
 3. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Helpppppppp ik heb uit het niets een mega invasie van fruitvliegjes. Fruit staat al in de koelkast vuilniszak buiten. Heb geen etensresten op het aanrecht. Staat al bakje met azijn en afwasmiddel op het aanrecht want daar zouden ze in moeten verdrinken. Het zijn er echt heel veel pfffff.
 4. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Ik heb inderdaad ook A+ de tweede meest gangbare bloedgroep van Nederland, dus dan wordt je inderdaad vaak opgeroepen. Ik vind het ook wel gewoon goed als ik heb gedoneerd. Ik weet dan mijn RR weer en mijn Hb, dat is ook fijn om te weten eens in de zoveel tijd. Ook vind ik het wel fijn dat ze natuurlijk je bloed wel checken of het gezond is, dus als ik ben geweest weet ik dat mijn bloed goed is.
 5. pakyakker

  Klaagtopic 2021

  Ik ben nu bloeddonor sinds mijn 18e. Ik wilde het altijd al worden dus toen ik 18 werd mocht het. Vervelend dat jullie er zulke nare ervaringen mee hebben. Ik helemaal niet en ik ga graag als ik wordt opgeroepen. Ze roepen je ook echt alleen op als je bloedgroep nodig is. Ik ga ook bijna echt elke 120 dagen. Wel een jaar pauze gehad door corona. Ik heb er ook nooit echt last van. De bloedbank zit hier waar ik woon tegenover het ziekenhuis dus ze hebben ook wel veel ruimte. Het verschilt dus per regio gok ik.
 6. pakyakker

  Tattoo topic

  Het wordt ook mijn eerste tattoo dus ik heb niet veel ervaring.😅 Een meisje waar ik veel mee omging op de middelbare school is tattoo artist geworden. Kon ook niet anders ze zat altijd te tekenen naast mij. Dus zal eens contact met haar opnemen.
 7. pakyakker

  Tattoo topic

  Het lijkt mij dus erg leuk om de omtrek te doen omdat ik het simpel wil houden. Vlekje heeft ook zo herkenbaar koppie met die vliegtuigoren dus daarom leek mij dat zo leuk. Ik ben alleen niet heel goed ik tekenen dus moet nog even kijken hoe en wat.
 8. pakyakker

  Tattoo topic

  Aah dankje! Had al op Google gekeken maar dat was een beetje meh omdat ik het wel graag simpel wil houden.
 9. pakyakker

  Tattoo topic

  Het lijkt mij leuk om dan alleen de omtrek van haar hoofdje en haar oren te doen. Vlekje heeft van die ken merkende oren. Dit is de refrentiefoto en dit is wat ik snel even op mijn iPad heb geschetst.
 10. pakyakker

  Tattoo topic

  Zijn er mensen die een konijn tattoo hebben of mensen die een tattoo hebben gezet als herinnering aan hun konijn? Ik ben al lange tijd aan het nadenken over en tattoo en dat met name die dan staat voor Vlekje. Vlekje is gewoon zo speciaal voor mij dat ik daar iets mee wil doen.
 11. Heb gisteren helemaal over Milly heen gelezen. Moest teveel inhalen hier. Beterschap voor Milly! Hoe gaat het nu met haar @Eefje?
 12. Jaa nou dat deed ik dus ook maar vanmorgen lag deze tak op de grond. Denk dat die toch een beetje te zwaar was. Want ik vind het inderdaad ook leuk lijken als er wat aan hangt.
 13. Iemand nog een graslelie stekje?😂
 14. Ach wat slecht nieuw voor haar. Ik hoop dat je nog een mooie tijd met haar hebt. En dat de pijnstilling goed zijn werkt doet. Heel veel sterkte @Evee!
 15. pakyakker

  Ziekenhuis

  Lees het nu pas. Fijn dat het redelijk gaat en je naar huis mag. Blij dat mijn kaartje is aangekomen! Lekker straks thuis herstellen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .