Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  1265
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

pakyakker won de laatste dag op 4 augustus 2021

pakyakker had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

1108 profielweergaven

pakyakker's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

886

Community reputatie

 1. https://www.beeztees.nl/product/beeztees-parinca-premium-y-tuig-hondentuig-nylon-rood-38-48-cm-x-20-mm/ Deze heeft Flip. Heel mooi stevig en fijn tuigje. Corgi's mogen niet hoog springen en met dit tuigje til je hem heel makkelijk in de auto.
 2. Als kind wilde mijn zusje en ik altijd al huisdieren. Dus onze ouders dachten dan geven ze wel konijnen. En zo zijn ze altijd gebleven. Mijn vader bouwde een ren van wel 24m2 groot waar ze in konden graven en rennen. Deze was niet onsnapproof dus jaren later hebben we het anders gedaan. Mijn liefde voor konijnen is met de jaren gegroeid. Ik kan niet meer zonder ondanks mijn allergie. Vlekje is wel echt een knuffel, maar ik kan met gemak ook uren toekijken hoe ze hun gang gaan. Ik heb al 14 jaar konijnen dus ik weet bijna niet beter meer dan de helft van mijn leven heb ik ze al. Mijn zusje is inmiddels over gestapt naar een hond sinds ze samen woont. Dus nu heb ik ook nog cavia's erbij omdat dat niet ging met de hond. Toch vind ik konijnen het allerleukst.
 3. Vlekje is 2.7 kilo. Wist niet dat ze toch nog aan de middelmatige kant zou worden. Sowieso is ze stevig gebouwd, de dierenarts vond haar net een ram. Ze is ook flink gespierd. 2.8 is echt het maximale wat ze mag wegen. Gelukkig blijft ze daar tot nu toe onder.
 4. Ik heb ook de koelpad gisteren aan Vlekje gegeven. Na veel gesnuffel en geknaag ging ze er toch maar voorzichtig op liggen.
 5. Wat raar dat het bedrijf dat niet vergoed aangezien het bij hun verplicht is. Zelf moet ik ook op veiligheidsschoenen lopen bij mijn werk omdat ik de EPT mag gebruiken. Maar die schoenen kreeg van werk. Mijn leidinggevende had ook aangepaste schoenen nodig en kreeg deze ook. Snap dat het via een uitzendbureau het anders werkt. Maar goede veiligheidsschoenen zijn niet goedkoop, laat staan aangepaste. Heel vervelend en frustrerend dat je dan daardoor van baan moet wisselen.
 6. Ik merk wel dat Vlekje anders is geworden door de buikpijn van vorige week. Ze is wel blij en komt zoemend op mij af maar verder speelt of graaft ze niet. Ook als ze naar mij toe komt en ze komt er achter dat ik geen eten heb, loopt ze weg. Terwijl ze altijd wel geknuffeld wilde worden. Zou dat toch komen door de medicijnen en dwangvoeren ofzo? Dat het vertrouwen in mij een beetje is beschadigd?
 7. Is het echt nodig om je plant zegmaar in die plastic pot te laten zitten voor je hem in de sierpot stopt? Want ik heb bijvoorbeeld geen kleintjes voor stekjes of grotere voor het verpotten.
 8. Ik hou een heel lijstje bij met liedjes die ik echt intens haat. Blof vind ik echt verschrikkelijk en dan met name Bitterzoet en Zoutelande. O.a. staat er ook op Lipss inc. -Funkytown, Bob Sinclair - The love Generation en The Verve - Bittersweet Symphony. Ik ben niet gauw een hater van nummers maar hier draai ik echt de radio voor uit. Kate Bush daarentegen vind ik wel echt tof. Kate Bush is niet alleen Wuthering Heights hè ;).
 9. Ik ga Vlekje vandaag weer naar buiten doen. In haar doen en laten is ze weer de oude, alleen haar keutels blijven toch wat zwart en aan de kleine kant. Ze eet ook gewoon weer hooi. Morgen moet ik de dierenarts ook weer bellen voor een update dus dan zal ik wel even vragen hoe en wat.
 10. Ik was sowieso de eerste 112 beller en er waren al omstanders hem uit het water aan het halen en daarna bezig met hem, dus ik wilde er niet ook nog bijstaan. Maar op gegeven moment zag ik dat ze zijn helm af hadden gedaan en hem op de zij legden toen dacht ik, volgens mij is hier niet iemand met medische kennis. Toen zei ik ook tegen de centralist moet ik erbij gaan staan ik ben verpleegkundige in opleiding. Dus toen heb ik dat maar gedaan. Gelukkig was die man niet verminkt ofzo, maar had echt veel pijn en had echt wel een shock. Lijkbleek gezicht maar nog wel aanspreekbaar. Ik weet oprecht niet of die het haalt omdat hij zo'n klap heeft gemaakt lijkt mij dat er inwendig wel echt het één en ander aan de hand is. Hij is ook onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gegaan. Het was niet traumatisch voor mij ofzo, maar ik vond het wel leerzaam en interessant. Toch maakt het wel een indruk op je dit was mijn eerste keer 112 bellen en daadwerkelijk van heel dichtbij een ongeluk meemaken. Ik hoop dat de beste man er goed uit komt. Dit soort dingen doet mij wel beseffen dat ik wel het goede vak heb gekozen. Ik vond het ook wel mooi hoe iedereen elkaar uit zijn natuur. De ene was al het verkeer aan het regelen. Een bus blokkeerde de rijbaan voor verkeer. De een haalde dekens en ik belde 112. Door alle heftigheid vond ik het ook wel een mooie ervaring.
 11. Pfffffff. Net 112 gebeld, van een ongeluk getuige geweest en hulp verleent. Dit is echt zo'n slechte film.
 12. Ze keutelt al weer meer als gisteren. Ook haar blinde darm keutels eet ze nu weer op. Ik kijk het inderdaad nog wel even aan. Ik zal een ren om haar hok maken. Aangezien ze nog ook meer begint te bewegen is dat wel zo fijn. Misschien doordat ze dan meer beweging heeft dan het keutelen dan nog beter op gang kan komen. Het is alleen wel dat ik morgen geen tijd heb om haar weer naar buiten te doen. Ik moet de hele dag werken en tegen de avond is dan het temperatuurverschil weer te groot met binnen. Goed als ze een beetje loopruimte heeft dan kan ze op zich nog wel twee dagen binnen blijven.
 13. Het gaat echt goed met Vlekje. Keutelen komt langzaam weer op gang en ze is haar hok alweer aan het verbouwen. Hooi eet ze ook weer dus echt top. Ik twijfel alleen om haar weer naar buiten te doen. Ik bedoel in de nacht wordt het nog best koud. Ik ben er wel achter dat grote temperatuurs verschillen wel een trigger zijn voor buikpijn. Wat denken jullie? Gewoon proberen? Of toch nog even een paar dagen binnen voor de zekerheid?
 14. Beetje late to the trend maar mijn caafjes krijgen ook elke dag een vitamine C pil. Ze vinden het ook nog lekker ook. Ik heb twee beertjes en die kunnen zelfs samen leven. Af en toe is er wel wat onenigheid maar niet op een erge manier. Die van mij zijn ook niet zindelijk. Als ik er één op schoot neem komen er vaak wel wat keutels uit. Ik zou ook niet weten hoe je dat zou moeten doen. Ze laten gewoon alles lopen, gekke pruttels. Hoe gaat het nu met je cavia's?
 15. Moi eem! Gekke hiphoppers. Nu ik zelf met een zieke Vlekje zit opgescheept denk ik weer van waarom had ik ook alweer konijnen genomen. Luz en Lewis zijn wel het ideaal beeld hoe leuk konijnen kunnen zijn. Kortom ik heb hard gelachen want moest veel inhalen op dit topic, maar het maakt mijn dag weer goed. Konijnen zijn gewoon de leukste dieren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .