Ga naar inhoud

pakyakker

Members
 • Aantal items

  1170
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

pakyakker won de laatste dag op 4 augustus

pakyakker had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Drenthe
 • Namen van de konijnen:
  Vlekje
 • Huisdieren
  Konijnen en cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

973 profielweergaven

pakyakker's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

811

Community reputatie

 1. pakyakker

  Vlekje..

  Jaa meteen weer binkies maken. Precies wat ik dacht. Vlekje moet gewoon buiten leven dat vind ze het allermooist.
 2. pakyakker

  Vlekje..

  Stormt* en regen. Maar het moet maar aankomende dagen wordt het weer te koud. Zal nog even stro halen.
 3. pakyakker

  Vlekje..

  Ik denk mooi vandaag kan ze naar buiten stodmr het heel hard.. nu weet ik niet of dat wel verstandig is.
 4. pakyakker

  Vlekje..

  Moet ik pijnstiller afbouwen of kan ik ook gewoon zo stoppen? Ik geef Novacam 1.5 mg en dan 0.4 ml per keer. Het gaat nog steeds goed. Vind het wel spannend als ik haar straks weer naar buiten moet doen in de kou. Maar dat kan pas woensdag omdat ik morgen nog school heb..
 5. pakyakker

  Vlekje..

  Ze is juist minder in de rui. Ik ben nu bij haar. Het gaat veel beter. Ze eet wat hooi wat brokjes wat groente. Dus heel mooi dat de eetlust weer terug is. Ze heeft gekeuteld en geplast. Ik was de prozyme aan het afbouwen maar dat doe ik dan maar weer niet. Ze is nog niet 100% maar stukken beter dan het zielige hoopje konijn van gisteravond.
 6. pakyakker

  Vlekje..

  Mijn moeder zegt ook dat haar buik echt enorm veel lawaai maakt. Opzich is dat nog een goed teken?
 7. pakyakker

  Vlekje..

  Ik baal zo zeker omdat het zoooo goed ging de laatste tijd. Ze was fitter dan ooit en at toch veel hooi niet normaal.. Ik ben echt weer in alle staten. Ik wilde eigenlijk nu ook direct naar huis komen, maar mijn moeder vond dat niet zo verstandig, het is namelijk wel een uur rijden. Ik moet ook gewoon op mijn moeder vertrouwen want ik weet dat zij ook het beste met Vlekje voor heeft.
 8. pakyakker

  Vlekje..

  Vlekje heeft naar alle waarschijnlijkheid weer een gasbuikje. Ze heeft rond kwart voor 8 nog al haar brokjes opgegeten maar de groente die mijn moeder rond kwart voor 11 wilde geven wilde ze niet meer. Ook komt ze niet meer naar je toe en blijft ze stil in een hoekje zitten. Zelf ben ik dus niet thuis, wat ik enorm lastig vind. Ga kijken of er morgen ruimte is om naar huis te gaan. Mijn moeder doet haar nu naar binnen en we gaan starten met cisaral en novacam. Dit in overleg met de dierenarts natuurlijk. Gelukkig wel semi-konijnkundige Marjoleine. Het zit mij niet lekker. Maar goed veel kan ik er nu niet aan doen. De cisaral en novacam zijn dus wel al aangebroken iets meer dan driekwart jaar. De dierenarts zegt dat het nog wel kan, dat vind ik ook wel spannend. Zelf zegt ze wel dat ze dit ook bij haar eigen konijnen wel eens doet. Kortom dit wordt een kort nachtje. Hopelijk is het morgenochtend beter en anders wordt het naar huis racen. Pfffff ja het ging een jaar goed. Blijkbaar zijn winters toch niet zo fijn voor haar.
 9. Zo lang Vlekje er geen last van heeft ben ik blij. Ben dus alleen bang als het gaat vriezen. Dat is nu nog niet aan de orde gelukkig. Misschien dan maar een snugglesafe in het hok zodat het kwik in het hok niet te veel daalt en het rondom haar ogen niet bevriest ofzo.
 10. Klopt. Al valt Vlekje wel mee qua platte kop. Voor een hangoor heeft ze nog best een spitste snuit. Ik ken hangoren die echt zo'n plat gezicht hebben dat het zielig is. Goed vlekje is ook gewoon een vreselijke mengelsmoes met haar vliegtuigoren. Wel de liefste mengelmoes.
 11. Vlekje is 7 jaar. Maar ze heeft al traanogen sinds ze 5 is. Het wordt naar mate ze ouder wordt steeds erger. Nee, weet hoe haar ogen eruit zien als ze ontstoken zijn. Dat hou ik nauwlettend in de gaten. Want dan is zeg maar die rand die normaal licht roze is, die is dan rood. Verder heb ik Vlekje nog nooit zo fit gezien. Ze eet echt maximaal aan hooi. 2x haar lichaamsgroote. Is vrolijk, graaft lekker. Ze vind haar Trixie plateau geweldig, waar ik blij mee ben omdat ik al dacht dat ze ergens op wilde zitten maar de catcube net te hoog was. Ook keutelt ze niet normaal erg. Elke dag ligt er een berg aan keutels. Ik noem dat altijd de Mount Vlekkerest.😂
 12. Ik maak het zelf schoon met uitgekookt water. Vlekje houdt het zelf ook wel schoon door met haar voorpootjes eroverheen te gaan maar dat heeft natuurlijk niet heel veel effect.
 13. Vlekje heeft al nu bijna 1.5 jaar traanogen. Aangezien haar gebit nu goed gaat worden haar traanbuizen niet uitgespoeld want dat moet onder narcose. De dierenarts en ikzelf ook vinden traanogen niet een indicatie om haar onder narcose te brengen. Zeker omdat ze er geen last van heeft en haar ogen ook niet geirriteerd of rood zijn. Alleen dit jaar is het wel erger. En nu het kouder wordt ben ik bang dat het haar wel kan irriteren en misschien zelfs kan bevriezen. Heeft iemand iets soort gelijks meegemaakt? Iemand tips? NB vorig jaar was het ook heel koud maar was het niet zo erg.
 14. Ik heb alle cadeaus maar goed de hint vind ik altijd het meest lastige.😅
 15. Oké dank. Ik twijfelde omdat de dierenarts sowieso al zei dat 2.6 ook al zwaar is, maar omdat ze dus best mannelijk gebouwd is mag ze wel zoveel wegen. Vlekje is heel actief. Graven doet ze bijna elke dag. En sinds ik zo'n trixie plateau heb springt ze daar ook vaak op en af
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .