Spring naar bijdragen

tam86

Members
 • Aantal bijdragen

  220
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

tam86 last won the day on 6 Oktober 2019

tam86 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

93 Uitstekend

Over tam86

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord Holland
 • Huisdieren
  Konijnen, cavias en parkieten

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo, mijn sheltie heeft helaas Giardia en Coccidiose en krijgt panacur. Ik lees dat dit besmettelijk is. Ik heb ook konijnen (buiten) en cavia’s in huis. De hond kan niet in het hok, maar wel aan ze snuffelen door de tralies. Kunnen mijn cavia’s en konijnen ook ziek worden en kan ik iets doen?
 2. Ik heb er nog een tijd bijgezeten en een lijnzaadbrokje en wat kruiden gegeven. Alles ging er gewoon in. Daarna ging hij ook hooi eten en keutelen. Brokjes ook helemaal op. Geen idee wat het nou precies is. Ze krijgen ivm kou een laagje stro in hun toilet. Ik lees op internet dat teveel stro eten voor verstopping kan zorgen. Misschien dat dat het is... ik hou het iig in de gaten en geef ze af en toe een lijnzaadbrokje extra
 3. tam86

  Konijn heeft borrelende buik

  Net bij het voeren hoorde ik een gek geluid. Ik dacht eerst dat het mijn eigen buik was maar het bleek de buik van mn ram te zijn. Die knort/borrelt alsof je honger hebt. Mijn konijn eet wel, maar ligt vaak en rekt zich meer dan normaal uit. De keutels zijn overigens even groot als normaal en ik vond er niet bizar veel haar in. Is het handig om naar de dierenarts te gaan? Of heeft iemand een idee wat het is of tips?
 4. Ik heb ook zo gelachen toen ik deze foto maakte. Het is een jong **** en nogal onhandig. Jullie willen ook niet weten hoe hij eruit is gekomen 😅 dat begon met zielig **** (geluid maken) daarna een soort zijwaarts naar beneden incl een paar afgebroken takken hopelijk zorg ik zelf niet veel teveel spoilers 😂
 5. tam86

  Fruitbomen eetbaar

  Bedankt iedereen. Ik ben altijd een beetje panisch als het om mijn konijnen gaat. Ik zal ze af en toe wat geven. En met het snoeien van de bomen wat in de vriezer leggen.
 6. RaRa welk dier zit hier in de boom verstopt 😂
 7. tam86

  Fruitbomen eetbaar

  Wellicht een overbodige vraag, maar ik wil het toch even dubbelchecken. Ik heb een hazelaar, een perenboom en een appelboom in de tuin. Kan ik hiervan blaadjes aan de konijnen geven? Heeft dit evt toegevoegde waarde voor de gezondheid? Kan je ze direct van de boom geven of beter drogen?
 8. 2 kg 😎 maar tot maandag wachten gaat ons lukken hoor. Ik heb zelf ook nog wat liggen
 9. @Evee heb jij inzage wanneer de zongedroogde luzerne weer aangevuld wordt? Er staan nu Max 8 eenheden op volgens mij. Aangezien mijn konijnen dit heerlijk vinden wil ik wat meer bestellen 🙂
 10. Ik kwam dit artikel tegen: Na de inbeslagname van 118 verwaarloosde konijnen, doet het Vogel- en Zoogdierencentrum in Heusden-Zolder een oproep naar mensen thuis. “Het duurt niet lang meer voor we hier honderden konijnen hebben rondlopen, want een groot deel is zwanger”, zegt uitbater Rudy Oyen. “We zijn op zoek naar kandidaten die er eentje willen adopteren.” https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200417_04925603
 11. Ze was net wakker ja, de diva. Je mag de foto uiteraard laten zien.
 12. Heb ik een beugeltje nodig? 😬
 13. Foto: broer K. Een opmerkelijke gevangene in een cel van de politie in Zeist. Daar bracht een konijn de nacht van zondag op maandag door. De politie trof het dier in z'n eentje aan op straat. “Een bijzondere boef", zo noemt de politie het konijn. Agenten in Zeist zagen het verdwaalde dier in de nacht van zondag op maandag lopen. "In afwachting van de dierenambulance is 'Broer Konijn' even in de warme cel opgesloten", schrijft de politie op Instagram.
 14. Dat is waar ja, ze is wat zwakker. Ze is vanochtend aan haar haakjes geholpen. Ik kan haar straks ophalen. Wanneer kan ik de man erbij laten? Zodra ze weer eet of gelijk al?
 15. Heeft iemand anders nog ideeën/mening over deze situatie en of een trio in deze situatie een oplossing kan zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .