Spring naar bijdragen

Roos1995

Members
 • Aantal bijdragen

  2533
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

25 Uitstekend

Over Roos1995

 • Rang
  BB trouwe ziel

Recente profielbezoeken

3512 profielweergaven
 1. Misschien zeg ik het niet helemaal duidelijk haha. Bij ons zitten ze in een buitenhok en bij mijn ouders in een onverwarmde garage (met voldoende licht). Maar als ik het goed begrijp kan ik ze dus op een goed moment qua temperatuur weer buiten plaatsen
 2. Roos1995

  Van garage naar binnen

  Hoi allemaal, ik heb even een vraag. Volgende week gaan mijn konijnen voor 3 weken naar mijn ouders ivm vakantie. Half oktober komen we terug. Ze zitten nu in een onverwarmde garage en thuis zitten ze altijd buiten. Kan ik ze nog naar hun buitenhok plaatsen als we thuis komen?
 3. Hier gaat het tot nu toe gelukkig ook goed. Heb ze toch buiten gelaten op hun vertrouwde plekje. Hier ook al de hele dag icepods aan het wisselen 🙂 Ze maken er maar al te graag gebruik van... en een wit laken over het hok heen.
 4. Even jullie advies. Mijn twee teddy's zitten buiten. Bij de vorige hittegolven zijn ze gewoon buiten gebleven met icepod's, hoeslakens en voldoende schaduw en uiteraard water. Dit ging op zich prima. Nu waarschijnlijk de 40 graden aangetikt wordt vind ik het wel wat spannender worden… dit is natuurlijk extreem warm. Ik twijfel of ik ze naar binnen doe. Alleen is het punt dat we een pup hebben die nog niet helemaal gewend is aan de konijnen… dus ben bang dat dat stress zal opleveren. Wat doen jullie met deze hitte? Toch naar binnen?
 5. Roos1995

  Bodembedekking warm weer

  Welke bodembedekking gebruiken jullie met warm weer? Ik gebruik normaal voor mijn teddy dwergjes een laagje stro. Dit bevalt mij prima, omdat er nauwelijks wat in de haren blijft zitten. Echter nu de hoge temperaturen eraan zitten te komen vind ik hooi te warm. Ze zijn gelukkig wel helemaal kort geknipt. Ik heb nu back - 2 - nature gekocht om uit te proberen. Hoe bevalt dit jullie? Of hebben jullie nog andere goede ervaringen met bepaalde bodembedekkers en warm weer?
 6. Misschien een tipje.. bij 'het dierendomein' in winterswijk staat permanent gesloten op google!
 7. Voor mijn teddy dwergjes ben ik op zoek naar een andere borstel. Ik heb nu zo'n slickerborstel, en hij is inmiddels aan vervanging toe. Ook vind ik hem niet optimaal borstelen. Met deze borstel kan ik er niet zo goed doorheen borstelen. Ik heb weleens van de ladybel borstel (zwijnenhaar) gehoord. Hebben jullie hier ervaring mee? En zo niet welke is dan aan te raden om echt goed erdoor te komen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .