Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Aantal items

  1.790
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Miekmoek

 1. Ja hoor, hier mogen ze gewoon van knagen. Als er lijm in zit, is dit natuurlijk spul waarvan 't niet erg is dat ze dat binnen krijgen.
 2. Daar kunnen konijnen zeker van afspringen. Ik gok dat ze het dubbele daarvan nog met gemak kunnen. Overigens is elk hok te klein voor konijnen. Konijnen hebben een ren nodig om lekker te kunnen springen en rennen. Is er een mogelijkheid dat je een veilige ren om het hok heen kan bouwen? Zie ook onderstaande artikelen voor meer informatie. https://www.bunnybunch.nl/informatie/tips-voor-beginnen-aan-konijnen https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenhok-kopen-maken-tips
 3. Neemt wel veel minder ruimte in beslag en scheelt een hoop CO2 en water.. We moeten gewoon niet meer aan massaproductie doen; veel meer kleinschalig, meer variatie en lokaal.
 4. Is het niet logisch dat als ie vruchten maakt dat ie dan geen nieuw blad keer maakt? Gaat al genoeg energie naar de bananen. Maar bedenk ik ook maar gewoon hoor, geen idee verder..
 5. Miekmoek

  Extra toilet

  Pfff, de afgelopen dagen was er best vaak 's ochtends als we beneden kwamen een plasje gedaan op het kleed. Op hun favoriete hangplek. Aangezien beide konijnen gewoon zichzelf zijn, goed eten en het telkens maar 1 plasje was op dezelfde plek hebben we een klein hoektoiletje op die plek gezet. En ja hoor, vannacht is gelukkig daarin geplast ipv op het kleed. We hebben dus ineens te maken met een te lui konijn die 's nachts het eigen toilet te ver vindt 😅 We laten voor nu het nieuwe toilet staan, maar hoe zouden jullie proberen het de komende weken weer af te leren?
 6. Ik heb dat ook een keer gehad met mijn voedster en toen bleek ze ziek. Ze voelde zich niet lekker waardoor ze niet wilde bewegen. Daardoor ging ze niet naar 't toilet, maar liet de urine gewoon lopen waar ze op dat moment lag. Ik zou dus zeker naar de dierenarts gaan als ik jou was! Wat het is geen idee, maar de dierenarts kan je daar meer over vertellen.
 7. Welkom op BunnyBunch! Leuk als je ons op de hoogte houdt 😊 Je kan voor specifieke vragen ook andere topics openen bij 't juiste onderdeel.
 8. Miekmoek

  Droomren

  Ik was geïnteresseerd door je verhaal en heb even gegoogled, maar er staat wel dat dit niet vaak kan. Ze moeten allebei jong en raszuivere zijn. Blijkbaar is raszuivere ook echt een dingetje en komt dat niet zo heel vaak voor... (verder verstand heb ik er dus niet van)
 9. Dan loopt ze juist toch niet los? 🤔😬
 10. Miekmoek

  Eucalyptus blad

  Dat snap ik wel, maar het is wel een teken voor het bedrijf. Het is voor hen moeite en het kost tijd om je klacht af te ronden en het geld terug te storten. Dat is extra motivatie (als meer mensen dat doen) om één de website te verbeteren en transparanter te zijn over wat ze verkopen en wat er precies in zit of de betere optie; eucalyptus uit het product te halen. Dus wat mij betreft; vooral je geld terugvragen, ook al zijn 't maar een paar euro's. Hopelijk verandert er dan iets voor de langere termijn 🤞🏻
 11. Het beste is om morgen even met de dierenarts te overleggen of je berekeningen kloppen. Volgens mij zijn er verschillende doseringen van panacur (weet ik niet zeker). Maar zeker is het advies om het behandelplan van Wilhelminapark te volgen, zij zijn één van de besten op gebied van konijnen. Dus leg je dierenarts ook zeker dat behandelplan voor!
 12. Miekmoek

  Eucalyptus blad

  Het staat inderdaad niet op de website als ingrediënt. Ik neem aan dat je je geld terugvraagt?
 13. Wilde net van het zonnetje genieten, blijken de gordijnen dicht te zijn... 😑
 14. Miekmoek

  Eucalyptus blad

  Pfff, wat slecht! Waarom stop je het er dan in?!
 15. Heb je het behandelplan wat je hebt meegekregen ook even naast het behandelplan van dierenarts wilhelminapark gelegd? Dat je de eerste weken bijvoorbeeld een hogere dosis moet geven dan normaal? Even googlen en je vindt het behandelplan wat echt goed werkt bij EC. Ik hoop dat je konijn snel beter wordt!
 16. Ik zou als ik jou was naar een andere dierenarts gaan die zeer konijnkundig is, zie ook onderstaande lijst. Meeste dierenartsen weten niet veel van konijnen af helaas, terwijl ze voor andere dieren echt wel goed zijn. Ik weet niet wat het kan zijn, maar ik zou het wel goed laten nakijken en een echo bijvoorbeeld laten maken. https://www.bunnybunch.nl/informatie/lijst-met-konijnkundige-dierenartsen
 17. Daar zijn de meningen volgens mij over verdeeld.. Druiven zelf zijn sowieso niet giftig, volgens mij gaat 't om een schimmelsoort die op druiven kan zitten. Onze honden hebben iig altijd de druiven in onze tuin gegeten zonder er ziek van te worden. Of 't achteraf slim was, weet ik niet 🤷🏼‍♀️
 18. Onze vorige hond at ook al het fruit. Kon zelf heel goed fruit plukken; bramen, bosbessen, druiven 😂 Maar banaan was hij echt verzot op..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .