Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Aantal items

  1380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Miekmoek

 1. Hoe weet je dat ze niets wil eten? Is haar etensbakje nog vol als je een dagje wacht?
 2. Wij vieren het volgende week zaterdag ๐Ÿ˜„ Met surprise en gedichten en alles erop en eraan ๐Ÿ˜Š Heel veel zin in, dit weekend nog even cadeautjes kopen en gedichten afschrijven. We zijn wel meer iets meer dan toegestaan, maar hebben we ook een beetje de brui aan...
 3. Het artikel wat je nog kan doorlezen; https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen Op elkaar jagen en rijden hoort bij een nog niet stabiele groep, echt vechten (als รฉรฉn bolletje over de grond rollen en boksen) dat is altijd foute boel.
 4. Ach, wat verdrietig. Sterkte!
 5. Jak, wat een vies idee! Ik zou dan toch echt eerder voor een elektrisch verwarmde toiletbril gaan (bestaat dat?)
 6. Advent kaarsen staan er al, kerstboom komt er pas in na sinterklaas ๐Ÿ˜„
 7. Jup, ook een keertje grassy carrot gekocht, maar hier ook een miskoop!
 8. Welkom op BunnyBunch!
 9. Mijn konijnen zijn ook als koppeltje bij mij terecht gekomen ๐Ÿ˜Š
 10. Miekmoek

  Corona virus

  Zal ik het eens allemaal samenvatten? Het is bah en stom en hopeloos! ๐Ÿ˜–
 11. Een nacht samen opgesloten zitten is helaas niet goed. Ze zijn s nachts heel actief en juist dan zitten ze nu op een klein oppervlak. Ik zou dus zodra ze gekoppeld mogen worden echt al een ren voor ze inrichten. Ik heb zelf een puppy ren van de website dierenren. Als je daar op googlet dan vind je de website vanzelf. Ze zijn lekker stevig en hoog.
 12. Meer informatie over het (her)koppelen van konijnen kan je hier lezen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen En als het handig is nog dit artikel: https://www.bunnybunch.nl/informatie/castratie-en-sterilisatie-bij-konijnen
 13. Nee hoor, pas met 10 weken wordt aangeraden om de mannetjes te scheiden omdat ze vanaf dat punt vruchtbaar kunnen zijn. De vader zit al apart neem ik aan? En heb je die nu ook gecastreerd zodat je straks niet weer met een nestje zit?
 14. Is het kleed zwart of heel donker? Ik heb soms het gevoel dat mijn konijnen daar niet van houden, ik gok dat ze donkere kleuren niet goed kunnen zien en daardoor denken dat het niets is of een gat is ofzo? Anders heb ik geen idee..
 15. Heb je het volgende artikel al gevonden en gelezen? https://www.bunnybunch.nl/informatie/zorg-voor-na-operatie-konijn Verder heb ik geen verstand ervan, ik heb zelf binnenkonijnen. Maar morgen krijg je vast meer informatie van andere leden met wel de nodige ervaring.
 16. Of als je meedoet aan Secret santa is dit meteen een tip voor wie jou heeft ๐Ÿ˜๐Ÿค”
 17. Zo, alle plannen zijn gemaakt! Het wordt altijd heel anders dan bedacht, maar dat maakt niet uit. Ik heb een startpunt nodig en de rest volgt vanzelf ๐Ÿ˜„ Hopelijk van het weekend tijd om te beginnen aan Secret santa of m'n sint surprise voor familie..
 18. Gelukkig ben ik niet de enige ๐Ÿ™ˆ Ik ga vandaag wel een brainstorm sessie houden met mezelf zodat ik een plan heb ๐Ÿ˜… Wij doen thuis aan surprises met alles erop en eraan, dus dat is ook altijd veel werk. Ik heb nu al wel een plan, maar het uitvoeren moet nog beginnen.
 19. Een klein bolletje hond zou m'n tante zeggen ๐Ÿ˜‚ Maar echt een schatje, geniet maar goed van dit droppie!
 20. Miekmoek

  Storm

  Ach dat ging snel en ook onverwacht.. Heel veel sterkte met het missen van je goede vriendje Storm!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .