Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Items

  2.277
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door Miekmoek

 1. Leuk dat je er weer bent ๐Ÿ˜Š
 2. Ach, wat leuk! Dat wordt genieten geblazen om te zien hoe ze zich samen als koppel zullen ontwikkelen ๐Ÿ˜Š Ik zou denk ik langer wachten dan 2 weken. Als ze nog net niet helemaal stabiel zijn, dan kan een nieuwe ruimte weer een hoop onrust veroorzaken. Liever te lang wachten dan te kort. Geduld is een schone zaak ๐Ÿ˜„
 3. Heb je een filmpje hoe het eruit ziet en hoort? Dan kunnen we de situatie iets beter inschatten. Een filmpje kan ook helpen bij de dierenarts. Bij twijfel is het altijd goed om even langs de dierenarts gaan of even bellen met de assistente. Liever net iets te vaak dan te weinig.
 4. Altijd toch als honden leuk met elkaar spelen ๐Ÿ˜… Ik vind het altijd heerlijk om te zien, maar je moet er niet tussen geraken ๐Ÿ˜‚
 5. Miekmoek

  konijn EC

  Dit is niet nodig hoor. Zaten ze altijd al samen? Dan kunnen ze gewoon tijdens de behandeling samen zitten zolang ze lief voor elkaar zijn.
 6. Vangen! Heerlijk ๐Ÿ˜Š Laminaat
 7. Mijn konijnen zijn niet gechipt en ik ga ze ook niet laten chippen. Maar ik vind het wel goed dat het standaard gaat worden. Geeft eigenaren ook meer verantwoordelijkheid over hun konijn(en), gok ik zo.
 8. Als eentje wel een stuk van de ren of het hok heeft geclaimd, dan zou je ze terug op neutraal terrein zetten en dan echt daar een paar weken houden.
 9. September voor de vaccinaties Wanneer heb je voor het laatste 24 uur lang niet je telefoon gebruikt?
 10. Dit zou ik echt niet meer doen, dekken kan binnen 2 seconden gebeuren, zelfs als je er dus vlak naast zit kan je het niet altijd voorkomen. Verder zou ik het je ook afraden om 2 losse voedsters te halen. Als je wel nog een koppel konijnen wil naast de 2 losse rammen die je al hebt, zou ik ook gaan voor al een gekoppeld duo van de opvang. Mocht je toch heel erg graag รฉรฉn van de voedsters willen van de fokker, laat deze voedster dan in een opvang koppelen aan een gecastreerde ram.
 11. En wat als je 2 brokken gewoon om en om voert? Dus als het pak van hierboven op is, gewoon weer de oude brok die hij voorheen goed at. Misschien dat hij er dan niet op uitgekeken raakt. Als je de brokjes goed bewaard blijven ze ook gewoon lang goed. Misschien het uitproberen waard? Voor ijs maken zou ik zeker voor Ollie gewoon een ijsblokjeshouder gebruiken ๐Ÿ˜… รฉรฉn of twee blokjes is meer dan genoeg en kost niet zoveel ๐Ÿ˜„
 12. Miekmoek

  Vlas eten

  Dit hadden wij ook inderdaad. We kregen vlas mee van de opvang toen we ons koppel ophaalden en de voedster ging er specifiek in zoeken en graven om de zaadjes eruit te eten. Heb gegoogled en vond meerdere keren, ook op Bunnybunch, dat het niet kwaad kon.
 13. Welkom op Bunnybunch! Eens met Kolino dat je voor specifieke vragen beter een nieuw topic kan openen.
 14. Sommige haakjes kunnen toch ook snel weggewerkt worden zonder narcose? Dat was bij mijn rammetje in ieder geval zo en daarna at hij gewoon weer al z'n brokjes. Bij hem was het ook dat hij alleen af en toe moeilijk deed met alleen z'n brokjes verder at hij alles prima.
 15. In dit artikel kan je zelf meer lezen over koppelen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .