Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Aantal items

  788
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Miekmoek won de laatste dag op 12 april

Miekmoek had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

924 Uitstekend

Over Miekmoek

 • Titel
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Billy & Saar
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Miekmoek

  Corona virus

  Hier staat trouwens goed uitgelegd waarom sommige mensen buiten de boot vakken voor het vaccin en waarom sommige gezonde mensen wel door de huisarts worden uitgenodigd: https://www.nu.nl/coronavirus/6133433/huisartsen-wijken-af-van-priklijst-patienten-vallen-onterecht-buiten-de-boot.html Als je het gevoel hebt buiten de boot te vallen, maar dus wel een vervroegde prik nodig hebt/wil, gewoon de huisarts bellen!
 2. Nou ja, ik ben met hem opgegroeid en hij is dus een beetje mijn hond, maar hij woont bij mijn ouders en dus niet bij mij thuis.
 3. Haha, ik zat net te denken van "he? heb ik het nou verkeerd gezien en is er toch maar eentje??" 😂😂
 4. Nee, hij is een prachtig mixje tussen een Friese Stabij, Kooiker en Kings Cavalier (King Charles-spaniël). Het rook inderdaad heerlijk! En het bos was zo mooi frisgroen van alle nieuw gegroeide lenteblaadjes! Close up van z'n koppie:
 5. Miekmoek

  Het planten topic

  Omdenken heet dat: plantjes dus onder de plantentafels zodat Mars er op kan! 😂
 6. Dezelfde vraag staat nu ook in een nieuw topic onder Gezondheid.. Daar zijn ook al antwoorden gepost..
 7. Helemaal eens met bovenstaande reacties. Lees je goed in voordat je gaat koppelen en stel dan vooral hier al je vragen zodat je zo veel mogelijk goed doet! https://www.bunnybunch.nl/informatie/koppelen-van-konijnen Maar net zo belangrijk: bedenk alvast wat je gaat doen als Millie geen voedster blijkt te zijn, of als het gewoon niet klikt tussen je konijnen. Laat je beiden dan een maatje uitzoeken bij de opvang zodat je 4 konijnen hebt? Of "ruil" je Millie in voor een nieuw konijn bij een opvang die wel is uitgekozen door je ram?
 8. Hoe bedoel je dat het werd aangeraden om met hem te lopen omdat je geen omheining hebt? Als je konijn een nachthok heeft en daarnaast permanente toegang tot een roofdierveilige ren met genoeg ruimte dan is dit genoeg! Dus ik zou je adviseren om goed te werken aan het verblijf van je konijn. Inderdaad genoeg ruimte creëren (4 vierkante meter voor een koppel kleine konijnen, ze horen niet alleen want ze zijn groepsdieren). De ren moet roofdierproef zijn, dus geheel dicht met goed gaas oid. Verder heb je ingegraven gaas nodig onder zand of gras zodat zich er niet uit kunnen graven, m
 9. Heerlijk gewandeld vandaag met "mijn" allerliefste hond in het bos 😍
 10. Maar er zijn ook mensen hier die wel gewoon 2 koppels in aparte verblijven naast elkaar staan. Wel een risico, maar kan ook goed gaan.
 11. Miekmoek

  Voorstellen

  Welkom op BunnyBunch! Ik zie dat je vraag ook naar een nieuw topic is gezet. Succes met je nieuwe konijntjes!
 12. Met hetzelfde gemak, gooi je het in de afvalbak! 🌱
 13. Wat een super schattig snoetje heeft ze!
 14. Ik heb een keer een lammetje uit een sloot gered die er niet uit kon komen. Waren er gewoon langs aan 't fietsen toen ik gemekker hoorde en zag toen ik beter keek het lammetje in het water. Bij de boerin aangebeld en die heeft hem er toen uit gehaald. Zij zei dat we hem gered hadden. Dus het is wel mogelijk dat lammetjes die erin vallen er niet zelfstandig uit kunnen komen. Maar verder heb ik er geen verstand van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .