Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Items

  2.272
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Miekmoek won de laatste dag op 25 maart

Miekmoek had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Billy & Saar
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Miekmoek's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,8k

Reputatie

 1. Vangen! Heerlijk 😊 Laminaat
 2. Mijn konijnen zijn niet gechipt en ik ga ze ook niet laten chippen. Maar ik vind het wel goed dat het standaard gaat worden. Geeft eigenaren ook meer verantwoordelijkheid over hun konijn(en), gok ik zo.
 3. Als eentje wel een stuk van de ren of het hok heeft geclaimd, dan zou je ze terug op neutraal terrein zetten en dan echt daar een paar weken houden.
 4. September voor de vaccinaties Wanneer heb je voor het laatste 24 uur lang niet je telefoon gebruikt?
 5. Dit zou ik echt niet meer doen, dekken kan binnen 2 seconden gebeuren, zelfs als je er dus vlak naast zit kan je het niet altijd voorkomen. Verder zou ik het je ook afraden om 2 losse voedsters te halen. Als je wel nog een koppel konijnen wil naast de 2 losse rammen die je al hebt, zou ik ook gaan voor al een gekoppeld duo van de opvang. Mocht je toch heel erg graag één van de voedsters willen van de fokker, laat deze voedster dan in een opvang koppelen aan een gecastreerde ram.
 6. En wat als je 2 brokken gewoon om en om voert? Dus als het pak van hierboven op is, gewoon weer de oude brok die hij voorheen goed at. Misschien dat hij er dan niet op uitgekeken raakt. Als je de brokjes goed bewaard blijven ze ook gewoon lang goed. Misschien het uitproberen waard? Voor ijs maken zou ik zeker voor Ollie gewoon een ijsblokjeshouder gebruiken 😅 één of twee blokjes is meer dan genoeg en kost niet zoveel 😄
 7. Miekmoek

  Vlas eten

  Dit hadden wij ook inderdaad. We kregen vlas mee van de opvang toen we ons koppel ophaalden en de voedster ging er specifiek in zoeken en graven om de zaadjes eruit te eten. Heb gegoogled en vond meerdere keren, ook op Bunnybunch, dat het niet kwaad kon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .