Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Aantal items

  1335
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Miekmoek won de laatste dag op 14 juni

Miekmoek had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Billy & Saar
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Miekmoek's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,3k

Community reputatie

 1. Onze konijntjes zijn gisteren verhuisd! Door onze verbouwing zitten we tijdelijk in een ander huis, de kinderkamer daar omgetoverd tot konijnenkamer. Billy en Saar vinden het nog wat spannend maar zijn druk op ontdekking al in hun nieuwe verblijf πŸ˜„
 2. Miekmoek

  Harold koppelen

  Theekransje met de nieuwe buren πŸ˜„
 3. Miekmoek

  Harold koppelen

  Haha lekkere ontdekkingsreiziger πŸ˜„
 4. Restaurants in Utrecht die ik voor m'n baas als tip gaf πŸ˜‚
 5. San siro - italiaans Syr - syrisch Gastmaal - Europees Mili - aziatisch Anan Saigon - Vietnamese (wel druk) Popocatepetl - Mexicaans Gys - vega
 6. Laten vallen, heb geen puppy... Nieuwe messenset voor de keuken
 7. Verder maakt het niet uit wat voor soort konijn het is hoor, als hij zelf z'n vriendin kan uitzoeken dan zit het wel goed. Of ze nou kleiner, groter, gestipt of gevlekt is, daar kijken konijnen niet naar. Maar leuk dat hij op koppelvakantie mag! Heb je ook al gekeken of er een goede konijnenopvang bij jou in de buurt zit?
 8. Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo nadenkt over wat je konijn nodig heeft! En wat een mooi hok heb je gebouwd! Ik ben het helemaal eens met Marjolein, jouw konijn zal gecastreerd moeten zijn voordat hij een vriendinnetje kan krijgen. Een gecastreerde ram kan het beste samenleven met een voedster, maar je kan niet zomaar elk vrouwtjes konijn erbij zetten. Als ze elkaar niet leuk vinden, dan gaan ze alsnog vechten. Bij een konijnen opvang kan jouw konijn zelf een vriendinnetje uitzoeken met wie hij de rest van zijn leven wil wonen 😊 Laat je ons weten als je nog meer vragen hebt? We helpen je graag!
 9. Als jouw eigen dierenarts aan alles wat hierboven genoeg wordt niet heeft gedacht, dan zou ik toch naar een andere dierenarts gaan voor de narcose om het gebit te kijken. Zelf zou ik het niet meer vertrouwen namelijk.. Ik heb een link met konijnkundige dierenartsen hieronder toegevoegd. https://www.bunnybunch.nl/informatie/lijst-met-konijnkundige-dierenartsen Hou je ons op de hoogte hoe het verder loopt?
 10. Miekmoek

  Webwinkel

  Dat kan je hier lezen:
 11. Miekmoek

  Harold koppelen

  Wat leuk om mee te lezen 😊 Hopelijk zijn ze straks happy met elkaar!
 12. Wat kan er veel gebeuren in een jaar...
 13. Werfzeep hebben wij ook trouwens! Vind ik ook een prima product πŸ˜„ Maar ben blijkbaar nog een groentje, want wat is SCI en SLS en wat zijn de voor- en nadelen?
 14. Hahaha, dit herken in van Billy 🀣 Die vindt aaien prima zolang hij niet weet dat ik het ben en hij gezellig naast Saar ligt πŸ˜… Alsof zij hem knuffelt ofzo? πŸ˜‚
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .