Ga naar inhoud

Miekmoek

Members
 • Aantal items

  164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

113 Uitstekend

Over Miekmoek

 • Titel
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Billy & Saar
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ahhhhhh zo blij! 😍😍
 2. Miekmoek

  Eten stelen

  Hoii! Ik heb weer een vraagje over het eten van Billy en Saar. Het zit zo, Billy is echt een lief vreetzakje: hij eet veel en snel. Saar is daaraantegen kieskeurig en eet heel rustig en beheerst. Nu hebben ze allebei de neiging elkaars eten te stelen, want het eten van de ander is lekkerder? Is dit een probleem? Ze kunnen het soms letterlijk uit elkaars bekje trekken. Biks geven we nu sowieso met de hand, want anders eet Billy veel meer dan Saar terwijl hij kleiner is en sneller stopt met hooi eten. Moeten we dit nu ook met groenvoer doen?
 3. Ik heb hier wel een konijntje van een halfjaar en zij eet per definitie nieuwe dingen niet. Dit geldt voor bleekselderij, radijs, spinazie en zelfs bosbes. Als ik het haar een 2e of 3e keer geef, proeft ze het wel voorzichtig en eet ze het daarna wel op. Nu heb ik haar wel een paar keer een klein stukje banaan gegeven, maar dat eet ze echt niet op. Dus misschien lust ze dat echt niet.
 4. Ik heb wel even voor je naar dat filmpje gekeken, maar volgens mij gebruikt ze gewoon normale brokjes. Dus dan kan je gewoon uit de dagelijkse portie een paar pakken die je voor de training gebruikt (zo krijgen ze niet te veel brokjes op een dag). Dus of je traint of een verkeerd tijdstip: je konijnen moeten actief zijn (dus of 's ochtends of 's avonds, niet proberen als ze lekker liggen te slapen) en ze moeten hongerig zijn, dus niet vlak na een maaltijd. Of je konijnen vinden het gewoon niet leuk om te doen en dan moet je je daar ook bij neerleggen.
 5. Miekmoek

  Jippie topic 2021

  Zoooo heerlijk! Geniet er volop van! 😃
 6. Wat verdrietig 😔 Wel goed om te horen dat je wel alle opties overweegt! Alhoewel ik me volledig aansluit bij bovenstaande reacties, kan het natuurlijk voor je konijn geen kwaad om de foto's wel door te sturen naar een andere dierenarts. Maar ik denk dat ook die dierenarts het geen goed idee zal vinden en als die wel wil opereren zonder te amputeren is het alsnog de vraag of je dat een 12 jaar oud konijn wil aandoen. Maar als het helpt met je gemoedsrust dan kan een 2nd opinion geen kwaad.
 7. Ik heb ze hier voor 't eerst een blaadje spinazie gegeven, echt lekker vonden ze 't niet.. 😂
 8. Succes! Laat je weten wat 't eindresultaat is geworden en wat Brownie ervan vindt?
 9. Zo'n puppy ren staat wel iets stabieler met een beetje een kromming, maar hoeft niet veel te zijn. Kan je hem niet aan het witte hok rechts en aan de muur links vastmaken? Dan een kleine kromming erin en dan zou 't perfect staan. De ren die ik heb passen ze niet doorheen (ook 2 kleintjes van 1,3 en 1,6 kg), ze steken wel hun koppies er doorheen wat ik in het begin wel gevaarlijk vond, maar ze blijven niet steken..
 10. Klopt zo'n puppy ren is heel stabiel. Hier hebben we hem ook alleen aan de muur vast en ze kunnen er flink tegen staan, dat ding geeft geen sjoege..
 11. @Evee You're mad, bonkers, completely off your head, but I'll tell you a secret... All of the best people are. ~Alice in Wonderland
 12. Haha, sorry, je wil natuurlijk ook nog antwoord 🙈 Ik heb zelf geen ideeën over hoe je de ren het best kan vastmaken, maar denk wel dat het leuk voor Brownie kan zijn om extra ruimte erbij te hebben (ook al is het alleen onder supervisie). Ik denk dat je kleine kans hebt op Kiki taferelen, er is tenslotte maar één Kiki 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .