Ga naar inhoud

konijnenmama

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

konijnenmama's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. ik heb 3 zusjes, waarvan er 2 ruzie hebben. het begon ermee dat vlinder erg angstig was, en toen het beter leek te gaan vielen beertje en vlinder elkaar aan. ik heb nu 1 van de 3 weggehaald, maar weet niet hoe ik hier het beste mee verder kan gaan. iemand tips?
 2. ja ze kunnen echt heel veel, ik snapte het eerst ook niet maar toen ze een paar keer was ontsnapt bleef ik erbij en toen zag ik het
 3. ik had ook een vlaamse reus(nu andere), 18 cm is denk ik wel krap. let erop bij een ren: mijn vlaamse reuk klimde over de hekken. heel gek, ze sprong, met haar voorpoten op de bovenste rand, en dan met de achterpoten klimmen. ik geloofde m'n ogen niet, maar heeft het meerdere keren gedaan. ze bleef daarna gewoon bij het hek zitten🤯
 4. konijnenmama

  sneeuw

  mijn konijntjes lusten graag sneeuw, hoe is dat bij jullie? en ze eten heel weinig, ik vind dat ze dun zijn maar ze laten eten staan. o ja, je moet je konijn niet te veel wortels en fruit geven, daar zit suiker in en als ze dat veel binnen krijgen is het slecht voor hen. in de natuur hangt fruit ook te hoog voor een konijn.
 5. konijnenmama

  Beertje.

  schattig he? ik heb 3 konijntjes en ze zijn een half jaar.
 6. konijnenmama

  buiten

  mijn 3 lieve konijntjes willen dolgraag naar buiten, maar dat is te koud (denk ik). ze zitten nu in een schuurtje. wie weet een oplossing? ze zijn ongeveer een half jaartje nu.
 7. je kan het niet afleren, konijnen horen te slopen en knagen. bij mij slopen ze ook alles, het beste is knaagspeeltjes kopen en spullen die ongezond zijn of niet kapot mogen buiten hun bereik te houden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .