Ga naar inhoud

Punky punk

Members
 • Items

  2.761
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Punky punk won de laatste dag op 12 augustus 2021

Punky punk had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

6.721 profielweergaven

Punky punk's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,6k

Reputatie

 1. Kleine update. Besje heeft het echt ontzettend goed gedaan. De wonde is mooi (aan het) genezen. Vanaf dag 1 at ze flink, keutelde ze goed en was ze lekker actief. Ze heeft de antibiotica, ondanks dat het af en toe een beetje moeilijk ging, goed opgenomen( zeg je dat zo?). De 'herkoppeling' is ook van een leien dakje gegaan. Even de rangorde weer bepaalt en vanaf dan heerlijk weer als van ouds.
 2. Ah wat naar.. Zo sterk van je dat je in het belang van het konijn kunt kiezen. Erg veel sterkte
 3. Punky punk

  Tralie knagen

  Punky is vroeger ook echt te klein gehuisvest geweest (door mij jammer genoeg), en is toen ook beginnen met tralieknagen. Ik kwam hier terecht, hij kreeg een veel groter verblijf, betere voeding, meer verrijking maar het tralieknagen bleef. Bess kwam er bij en zij nam de enige slechte gewoonte van Punky over. Twee tralieknagertjes hier dus. Ik heb erg mijn best gedaan om het ze af te leren, maar ondertussen opgegeven.
 4. Wat een lieve reacties allemaal! Doet me echt deugd. Wat een beetje bevestiging toch al niet kan doen. Ik merk wel dat de split cage een beetje moeilijk is voor beide konijntjes. Ze snappen niet waarom ze niet bij elkaar mogen en dat zorgt voor frustraties. Ik twijfel of ik Punky helemaal moet weghalen. Volgend weekend worden ze sowieso terug 'herkoppeld', ben even aan het kijken of het niet wat vroeger kan aangezien besje het zo goed doet. Ik ben inderdaad erg blij dat ze al zo goed eet. Flinke meid 🤍 Heel erg moeilijk uit te leggen maar ik zal mijn best doen haha. Ze leek heel erg op haar hoede. Punky (haar vriendje) moest eigenlijk ook niet te dicht in de buurt komen en al zeker niet aan haar lijfje. Het hoofdje voor een paar likjes kon nog net. Ook was ze een beetje agressief en kon ze nooit echt 100% lekker ontspannen liggen. Hoop dat je met deze uitleg wat kunt. Als er nog onduidelijkheden zijn laat je het maar weten.
 5. Ai, net gezien dat ie per ongeluk twee keer geupload is. Zouden ze kunnen samengevoegd worden?
 6. Punky punk

  Operatie Bess

  Hey hey, alweer een hele tijd geleden dat ik hier nog ben geweest. Ik vond er echt gewoon niet de tijd voor. Al zou ik hier liefst elke dag even komen. Nu is het eerder uit noodzaak. Afgelopen vrijdag is Besje geopereerd. Een ontstoken baarmoeder. Ze hebben ineens de eierstokken ermee uitgehaald. Een castratie dus. Ik stelde de castratie telkens maar uit. Aangezien het leek alsof er nooit een geschikt moment was. Afgelopen vrijdag was het dan toch echt, uit noodzaak voor haar gezondheid. Hadden we niets opgemerkt zou ze er waarschijnlijk over een paar maanden niet meer geweest zijn. Gelukkig merkte ik al snel op dat er wat was. Ze was actief, at en keutelde goed. Het enige wat ik kon zien aan haar was dat ze erg gefrustreerd ofzo leek. Een afspraak bij de DA en inderdaad, er was wat mis. Haar baarmoeder was flink ontstoken. Even overleg gehad en het beste leek ons om de baarmoeder te verwijderen. Als er dan toch een operatie bezig was, hebben ze ook de eierstokken eruit gehaald, zodat ze ineens gecastreerd was Gisterenavond is ze thuisgekomen en wat doet ze het flink! Ze heeft al wat wortelloof op, wat hooi, wat groentjes wat brokjes en natuurlijk een lekker snoepje. Dwangvoederen hoeft dus gelukkig niet als het zo goed blijft gaan. Wel moet ze 1x per dag antibiotica krijgen voor de zekerheid. Punky en Bess zitten nu in split case. Heerlijk hoe ze naar elkaar toe trekken. Heb al even geprobeerd om ze bij elkaar te laten maar Punky werd dan toch echt te dominant (wat best normaal is natuurlijk). Over 10 dagen is het controle en tot dan moet ze een body aan. Ze vindt het wat onwennig maar oh wat doet ze het goed. Zo trots op haar 🤍
 7. Ik dacht dat het nog wel eens tijd was voor een nieuw spelletje. De bedoeling van het spel gaat als volgt; Heb je een rare gewoonte, iets speciaal aan je lichaam of abnormale gedachtes? Nou, laat ze hieronder weten! Misschien zijn ze wel herkenbaar voor sommigen onder ons. Het mag over elk onderwerp gaan, iets met de konijnen of juist helemaal off-topic. Alles mag!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .