Ga naar inhoud

Punky punk

Members
 • Aantal items

  2739
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Punky punk won de laatste dag op 12 augustus 2021

Punky punk had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Punky & Bess
 • Huisdieren
  Poesje ( Moesha), konijntjes (Punky en Bess) en een pony (Nikita)

Recente bezoekers van dit profiel

5778 profielweergaven

Punky punk's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,6k

Community reputatie

 1. Dankjewel voor het advies! Bess is nu ongeveer 2,5 jaar oud. Misschien nog even leuk om erbij te vermelden. Ze zijn sinds 15 april 'al' een jaar lang een koppeltje, Punky is op 24 december 2 geworden en Bess op 15 oktober. Haha
 2. Moet lukken! En dus split cage? En niet helemaal van elkaar weg. Ik lees er zoveel verschillende dingen over.
 3. Dus waarschijnlijk was het dan EC. Of zie ik dat mis?
 4. Heel erg positief! "Nee, wij willen geen konijntjes!" *ze kunnen niet meer zonder* Je kent het vast wel haha. Het draait ook niet echt om geld, maar eerder de verantwoordelijkheid, de zorgen,...
 5. En bedoel je dan echt apart apart? Of split cage?
 6. Oké, dat schept al heel wat meer duidelijkheid, dankjewel! Als ik het goed begrijp is de eerste stap dus om Besje te laten castreren. Dan zien we wel verder.
 7. Nouhouw, ik zit ook even in de knoop. Ik kan mijn situatie een beetje vergelijken met die van @Newby1981. Punky en Bess zijn ondertussen al iets meer dan een jaar een koppeltje. Ik zou willen zeggen dat het een gelukkig koppeltje is. Maar helaas is dat niet zo. Besje is altijd al dominanter geweest dan Punky. En dat liet ze ook af en toe merken. De laatste twee maanden doet ze nog amper iets anders dan hem achterna zitten. Ik zie Punky wegkrimpen en dat doet me pijn. Zijn het de lentekriebels of zijn ze dan toch niet zo'n goede match, wat me zou verbazen want het hele jaar door waren het beste maatjes. We zijn van plan om Besje te laten castreren, maar is dat wel slim in deze situatie? Want daarna gaan we ze waarschijnlijk moeten herkoppelen op neutraal terrein. Hoe verloopt zo'n koppeling? Hoelang duurt zo'n herkoppeling? Kunnen ze daarna wel weer bij elkaar? Zoveel vragen dat ik heb en ik vind er maar geen antwoord op.
 8. Nou, dan toch Besje. Besje is echt het konijn waar ik mee kan lezen en schrijven. Misschien is soulmate wel het juiste woord. Besje is heel erg eenkennig en neemt alleen aandacht van mij aan. Toen ik ze bij mij kwam had ze wel 7 maanden lang in de opvang gezeten. Ook een langzittertje dus. Achteraf bekeken snap ik ook wel waarom. Daarom dat ik dan ook zo blij ben dat ik mijn heartbunny een prachtige thuis kan geven. Toen Besje net bij mij kwam hadden we het even moeilijk om onze draai te vinden, eens die er was liep alles op wieltjes. Nou loop ik hier wel te zeggen hoeveel ik van Besje hou, maar evenveel van Punky. Hij is zo een lieverd, een jan en allemans vriend. Haha. Dan is er ook nog een konijntje wat ondertussen een plekje in de hemel heeft gevonden. Mijn oppaskonijntje voor ik zelf een koppeltje had. Dat beestje heeft me echt laten inzien hoe speciaal konijnen zijn. Zonder haar zou ik nooit twee lieverds hebben rondhuppelen.
 9. Punky is goed op gewicht. Hij zou zelfs ietsje dikker mogen worden. Besje daarentegen, zij heeft echt overgewicht. Ik krijg haar ook niet op een gezond gewicht.
 10. De konijntjes die smeken om een aardbeitje, gesneden als hartjes. Fun fact: deze foto was genomen op de dag dat mijn ouders 22 jaar samen waren.
 11. Punky punk

  Hi!

  Veel leer-en leesplezier op het forum!
 12. Wat fijn! Ik kan niets beloven maar ik wil wel proberen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .