Ga naar inhoud

Punky punk

Members
 • Aantal items

  2.753
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Punky punk won de laatste dag op 12 augustus 2021

Punky punk had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Punky & Bess
 • Huisdieren
  Poesje, konijntjes en een pony

Recente bezoekers van dit profiel

6.051 profielweergaven

Punky punk's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,6k

Community reputatie

 1. Heb je onderstaand artikel al gelezen? Misschien staan hier wat tips in. Bij mij hielp het altijd om ze op heel veel verschillende manieren hooi aan te bieden. In een wilgentunnel, los, in een ruif, in een mand... Misschien kun je dat eens proberen? Ik zou je konijntje niet alleen op gedroogde soorten kruiden zetten. Zou ik mogen vragen waarom je je konijntje van de brokken hebt gehaald? En eet je andere konijntje wel genoeg hooi? https://www.bunnybunch.nl/informatie/hooi#:~:text=Plaats van het hooi&text=Van dat hooi zullen de,konijn er makkelijk bij kan.
 2. Deze zomer gaan wij de tuin ook een opknapbeurt geven. Het is een grote tuin, dus er moet redelijk veel gebeuren. Er moet een 'kot' afgebroken worden (met asbest in, moeilijk klusje dus) er moeten boordstenen gelegd worden, de oprit wordt vervangen, onkruid moet uit, er wordt een nieuwe omheining geplaatst, er moeten planten geplant worden, er moet geschilderd worden, de hagen moeten worden gesnoeid, enz. Kijk er naar uit, in de tuin werken is echt iets dat mij rust geeft. Heerlijk
 3. Die van scratch en newtond zijne echte aanraders. Die van beeztees jammer genoeg niet. Als het vrieslaagje dat rond de icepod hangt smelt loop het naar het midden van de icepod toe. Niet zo makkelijk.
 4. Wat lief dat je het vraagt! Het jagen is niet minder geworden en het plan om dr te laten castreren is er. Nu niet echt het juist momentn ivm met de examens. Na de examens zal de castratie -hoogwaarschijnlijk- plaats vinden.
 5. Thee, net iets gezonder en kan ik heerlijk van genieten. kleren of accessoires?
 6. Nou, hangt ervan af in welke peridode van de maand. Hahah Ben ik de enige die haar winkelkar van de langste rij neemt en in de kortste rij weer terugzet?
 7. Anna had het huist, C
 8. B. Heb het hier al te vaak voorbij zien komen. Haha Hoeveel percent hooi 'moet' deel uitmaken van wat een konijn eet? A. 85% B. 70% C. 80% Ps. best wel moeilijk om een vraag te verzinnen die niet al te makkelijk is. Haha
 9. Vangen, doneer ik het wel aan een konijnenopvang. een joggingbroek
 10. Dankjewel voor het advies! Bess is nu ongeveer 2,5 jaar oud. Misschien nog even leuk om erbij te vermelden. Ze zijn sinds 15 april 'al' een jaar lang een koppeltje, Punky is op 24 december 2 geworden en Bess op 15 oktober. Haha
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .