Ga naar inhoud

Rabbitsss

Members
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

332 profielweergaven

Rabbitsss's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Hey, Zie deze ochtend dat marcel bij zijn mondje bloed had... Heb dan zijn mondje beetje open gedaan en zie dat zijn kaakje een beetje gezwollen staat. Moet ik daar iets aandoen?
 2. Was er iets met jouw konijntje?
 3. Ben echt bezorgd... Marcel doet niet echt anders hij gaat wel meer liggen in zo’n bolletje. maar ik denk dat ik nu gewoon denk dat er iets is. Hoe groot is de kans dat er iets zou zijn?
 4. Hey, deze avond wou ik marcel nemen, had hem dan genomen en hij sprong uit mijn armen. Toen spartelde hij op de grond. Ik was zodanig geschrokken dat ik weg ben gesprongen. Toen marcel dan weer rechtgeraakte huppelde gij weer zo gelijk normaal. hij kan ook nog op zijn 2 achterpootjes staan, Hij trilt niet, Eet nog... kan er iets zijn??
 5. Rabbitsss

  Plassen op de zetel

  Hey, mijn konijntjes plassen soms op de leren zetel, kan ik ze dit afleren? Kennen jullie goede producten om de geur er uit te krijgen? We dachten om een potje op de zetel te zetten, voor ze te leren dat ze als ze moeten plassen in dat potje moeten plassen. Zou dit werken?
 6. Rabbitsss

  Speelgoed

  Hey, ik heb net twee nieuwe dwergkonijntjes. ik zou er speelgoed voor willen kopen, maar weet niet goed wat voor speelgoed. Beter plastiek of iets van hout? In de meeste winkels staan er niet echt zo veel dingen voor konijnen, weten jullie enkele winkels? mag je ook speelgoed kopen die eigenlijk voor andere dieren bedoelt zijn?
 7. Rabbitsss

  Raar geluid

  Hey, mijn konijntje maakt een raar geluid. ik denk dat ze haar tanden op elkaar doet en dan schuift. Het is echt een raar geluid. Door wat komt dit?
 8. Rabbitsss

  Eten

  Ik geef hooi en gemengde brokjes.
 9. Hey, mijn konijnen zitten altijd in de avond bij mij, maar de tv staat dan ook altijd aan. Is de tv straling slecht voor konijnen?
 10. Hey, de konijntjes zijn 2 maanden. dan kan castratie normaal nog niet, zeggen ze op het internet. Als ze op elkaar rijden moet ik ze dan uit elkaar trekken? Moet ik ze nu al in een apart hokje zetten?
 11. Rabbitsss

  Eten

  Hey, ik heb nu een week nieuwe konijntjes. Ik heb ze vorige week zondag gewogen en deze week zondag het mannetje is 85 gram bijgekomen en het vrouwtje maar 4 gram. kan het zijn dat ze haar mama mist? Is er iets mis?
 12. Rabbitsss

  Op elkaar rijden

  Hey, ik heb sinds kort 2 nieuwe konijntjes uit het zelfde nest. Maar nu bespringt het vrouwtjes konijn het mannetjes konijn. waarom doen ze dit?
 13. Rabbitsss

  Nieuw konijn

  Ik heb de konijntjes bij een fokker in de buurt gehaald, normaal gezien wel betrouwbaar. ik heb nog een vraagje sinds kort springt mijn vrouwtjeskonijn op het mannetjeskonijn op het internet staat er dat dat bespringen is. Voor wat doen ze dit?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .