Spring naar bijdragen

bunny bunny

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over bunny bunny

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  West-Vlaanderen
 • Namen van de konijnen:
  Billy en Leon
 • Huisdieren
  Vissen, kat, konijnen, kippen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Heb hem ondertussen buitengezet, en men nijn was super blij! Maar nu ik je reactie zie ben ik toch en beetje bang.
 2. Maar vind jij het een goed idee dat ik hem buiten zo zetten? Ik weet het nu echt niet meer. Want ik lees op sommige websites dat ze na een dag of 2 hun wintervacht verliezen?
 3. Eigenlijk is het een rammetje maar zeg constant haar, omdat toen ik haar kocht ze zeiden dat ze een voedster was. Hij is niet gecastreerd en was niet van plan dit te doen omdat hij een ram is met heel veel stress en ik niet zou willen dat er iets verkeerd loopt tijdens de operatie. Zijn vorige vriendje was ook een ram en wonder van wonder kwamen ze super goed overeen. Ben bang dat als ik weer een ram koop het slecht kan aflopen. En kan het er niet bijnemen weer een konijntje te verliezen.
 4. Het gaat goed ze zit nu binnen en eet , keutelt goed. Heb gewoon het gevoel dat ze buiten gelukkiger is en wil het beste voor haar. Maar zou zeker niet willen dat ze te koud krijgt. Profielfoto is van toen ze nog een kleine nijn was. Ze zit al van toen ze 1 jaar was buiten.
 5. Misschien kan je proberen om het en beetje te wassen met zeep? Ik gebruik shampoo van Zwitsal , werkt heel goed en is niet slecht voor je nijn! Heb hier namelijk een teddy dwerg die behoorlijk wat haar heeft.
 6. Ik heb ook een vraag hoe reageer ik op andere mensen hun berichten?
 7. Misschien kan je een andere dierenarts bellen als je het gevoel hebt dat het ernstig is , ook kan die gewoon zijn omdat ze zich gewoon harstikke op haar gemak voelt bij jou. Voel eens over de rug als je de ruggen graat veel voelt uitsteken is ze te mager en is ze misschien daarom futloos.
 8. Het gaat goed. Ze zit nu binnen en eet en keutelt goed. Heb gewoon het gevoel dat ze buiten gelukkiger is en wil het beste voor haar. Maar zou zeker niet willen dat ze te koud krijgt. Profielfoto is van toen ze nog een kleine nijn was.
 9. Maar kunnen er problemen oplopen als ik haar buiten zet zonder vriendje?
 10. Ik zou het liefst niet meer willen koppelen. Altijd veel verdriet als je afscheid moet nemen van je konijn. Bedankt voor je comment!
 11. Ik heb een vraag, mijn konijntje is eergisteren gestorven maar hij had nog een vriendje. De volgende dag ging ik kijken hoe het was met het vriendje en dan bleek dat ze in een hoekje verscholen zat en heel koud aanvoelde. Ik heb haar naar de dierenarts gebracht en die zei dat ze te koud had. Dus heb ik haar binnen gezet, maar na 2 dagen binnen te zitten zou ik haar terug buiten willen zetten, kan diit? Ik hoop dat iemand antwoord.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .