Spring naar bijdragen

bunny bunny

Members
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over bunny bunny

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  West-Vlaanderen
 • Namen van de konijnen:
  Billy en Leon
 • Huisdieren
  Vissen, kat, konijnen, kippen

Recente profielbezoeken

419 profielweergaven
 1. Oké super bedankt voor het reageren!😊
 2. En mag ik men konijn wel gewoon overdag buiten steken en dan s'avonds weer binnen?
 3. Hallo, Mijn konijn zat nu de hele winter binnen en ik ben van plan om hem op 21 maart terug buiten te zetten. Is dit een goed idee? Aangezien het dan lente wordt vind ik dat de perfecte gelegenheid.
 4. Ik heb gekeken in haar neusje maar ik zag niets, ze is nu aan het rondhuppelen in de woonkamer en maakt dit geluidje nu niet. Maar ik zal proberen te filmen zodra ze in slaap valt.
 5. Hoe doe ik dit precies via youtube? Dankjewel voor je reactie! Ik denk niet direct dat ze benauwd is , maar ze ademt luid maar niet precies snel.
 6. Ik heb even nog wat research gedaan, en wat blijkt het kan ook door ziektes komen, en bij het voeren raakt een konijn meer opgewonden. Ik heb dit gevonden op ''gedragsproblemen bij konijnen'' dit staat bij informatie & forums op Bunnybunch zelf.
 7. Ik heb hier geen ervaring mee, maar misschien wel wat tips. 1) Je voedster laten steriliseren, dit is een optie maar hiervoor kan je natuurlijk zelf kiezen. Meestal ligt agressiviteit bij konijnen aan hormonaal gedrag. 2) Probeer eens een omheining te zetten tussen je 2 konijnen laat ze de tijd nemen om aan de nieuwe omgeving en terug aan elkaar te wennen zonder dat ze constant bij elkaar zitten. 3) Probeer eens veel aandacht te schenken aan je voedster zonder de ram erbij probeer er mee te spelen, of gewoon een aaitje kan al veel doen. Dat is denk ik het enigste wat ik kan zeggen, veel succes nog en hopelijk kan ik je wat helpen met men tips!
 8. Ze doet dit af en toe, vooral als ze op haar zij ligt of als ze in haar rusthokje ligt.
 9. Dit is een dringende vraag! Sinds vanmorgen maakt mijn konijn rare geluidjes ik heb al allerlei dingen opgezocht maar nergens staat het geluid dat men nijn maakt beschreven kan iemand me helpen? Het is een piepgeluid maar dan ook weer niet, het klinkt als neuriën. Alvast bedankt😊
 10. Het is misschien iets heel gewoons, maar een deken kan je ook eens proberen? Het is alleszins het lievelingsspeeltje van mijn konijn😀
 11. Ik heb mijn konijntje terug binnen gezet ( ik weet het, ik kan moeilijk keuzes maken 😅) maar dit bleek toch de juiste beslissing te zijn. Hier mag dus een slotje op. Nog eens bedankt voor al jullie goede raad!
 12. Ik heb mijn konijntje nu ook binnengezet ( vriendje was ook gestorven) en ik heb het gevoel dat hij zich veel beter voelt. Ik denk zolang dat je je bezighoudt met je konijn er geen probleem is. Ik kan nu ook veel beter zien als er iets is of als hij wat minder eet. Dus mijn advies zou zijn om hem binnen te zetten, als je echt geen nieuw vriendje mag. Kijk ook in de winkel voor speeltjes als je overdag niet thuis bent .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .