Ga naar inhoud

belleke

Members
 • Aantal items

  3094
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

belleke won de laatste dag op 12 januari 2015

belleke had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

belleke's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

360

Community reputatie

 1. belleke

  Japie

  Japie is inmiddels bij Flappus gebracht. Daar wordt hij gecastreerd en krijgt hij een vriendinnetje. En hoop dan een fijn nieuw rhuis.
 2. belleke

  Japie

  Klopt ik heb haar deze ook doorgegeven. En nu is het aan haar wat ze gaat doen? ik zelf heb mijn konijnen bij Flappus gehaald .
 3. belleke

  Japie

  Ze kan bij Flappus terecht. Maar zij zal hem er wel naar toe moeten brengen.
 4. belleke

  Japie

  Klopt Carl is van opvang Flappus. ik ben allang blij dat ze het konijntje af wilt staan. Ze houdt er echt wel van. Na 30 jaar heb ik gemerkt dat als mensen iets niet willen dat je dan beter kan kijken naar een andere oplossing. Mijn eerste reactie was castratie en een vriendinnetje maar als er dan gezegd wordt dat het komt doordat hij kleiner zit en de dierenarts zegt dat dat de oplossing niet is. Dan denk ik dat het plezier door het bijten er een beetje af is. En je dan beter een ander adres kan zoeken. Was het een vrouwtje had ik wel gekeken of hij hier kon. Maar een ongecastreerd mannetje kan ik niet erbij hebben. De opvangen zitten helaas overvol .
 5. belleke

  Japie

  Ik weet het allemaal. Heb precies dezelfde adviezen gegeven. Ik heb haar al vaker gezegd dat een konijn geen konijn is. Maar als mensen het niet willen kan ik ze niet dwingen. Dierenarts had gezegd dat Japie dit gedrag eerder had moeten vertonen dus castratie was ook geen optie. Ik ben al blij dat mensen ze wel willen afstaan en er moeite voor doen een goed tehuis te zoeken. Helaas vang ik zelf niet meer op. Het konijn is al iets ouder en vertoont het gedrag nadat hij kleiner is moeten gaan zitten na verbouwing. Carl heeft nog een plekje dus ik hoop dat zij hem daar naar toe gaat brengen.
 6. belleke

  Japie

  Ik werd vandaag benaderd door een vriendin. Haar konijn valt haar aan en bijt haar in de benen. Het gaat om een mannetjes konijn niet gecastreerd. Ze wil voor het konijn een ander huis zoeken. Ze vroeg mij om haar daarbij te helpen. ik heb er helaas geen plek voor. Ze heeft konijnenopvang in Deurne gebeld maar die zit vol. Misschien dat hier iemand dit konijntje een goed tehuis kan bieden? Zij wil de kosten betalen. En ook het hok en spullen en paspoort komt mee met het konijn. Haar wens is een goed tehuis voor het beestje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .