Ga naar inhoud

Pluis heeft EC


Deeskuh88

Aanbevolen berichten

Er was inderdaad vanochtend al gebeld. Meneer eet en drinkt 'goed'. Gister na 'onderzoek' vermoedde de dierenarts al dat hij genoeg stabiliteit heeft in zijn pootjes dat hij rechtop kan blijven als hij eenmaal dat tollen uit is. Dat heeft meneer ook fijn bewezen: Zodra hij niet tolt zit hij fier rechtop. Hij heeft ook verder nergens 'last' van, als in de oortjes zijn mooi schoon en het oogje waar hij veel op ligt is nog mooi en relatief schoon. Probleem is echter dat hij blijft tollen zodra hij gestresst is om wat voor reden dan ook. Hij lag gisteren en lag vanochtend dus weer gefixeerd, zodat hij niet kan tollen. En het kon nog wel een dag of 5 gaan duren voor er pas iets zinnigs te zeggen is over of herstel gaat lukken of niet. Ben nu al bang voor de rekening straks... Als hij dan beter wordt, is het elke cent waard geweest, maar if not... Wil er liever niet aan denken!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Echt beter is het nog niet ;) Hij is daar eigenlijk veelal hetzelfde als hier. Al is het daar natuurlijk dat er meer voorhanden is en ze veel meer kennis hebben. Maar omdat na tollen de behandeling minder makkelijk aanslaat schijnbaar? Is het natuurlijk ook de vraag of het nog verbetert en tot hoe lang ik door wil gaan. Het is morgen 2 weken en deze dierenarts wil nog 5 dagen doorgaan voor er pas gezegd kan worden of het zin heeft of niet. En dat hangt dus puur van het tollen af.. Zodra dat stopt, is het oke. Zijn maatjes blijven ook superlief naar hem, terwijl dat bij enige zwakte echt enorme bitches kunnen zijn. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vind het vrij moeilijk. Op dit moment gaat hij nog niet noemenswaardig vooruit. Althans: De dierenarts lijkt nog geen uitspraak te willen doen of hij het gaat halen of niet. Hij blijft het tot woensdag proberen. Wil Pluis niet als nummer 4 af moeten geven dit jaar :( Dus wil het oordeel eigenlijk niet horen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nummer 4 dan al....... ik vind 2 al zat maar ik vrees dat ik binnenkort nummer 3 ook kwijt ga raken, al hou ik hoop. Wat moet het frustrerend voor je zijn zo :( ik duim heel hard dat Pluis erdoor komt, dat hij genoeg kracht heeft om die rotziekte te baas te kunnen. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vooralsnog doet Pluisje het 'goed'. Kreeg vanochtend al een hoopvol mailtje dat meneertje uit zichzelf stevig zat. Hij heeft nog wel tolneigingen bij oppakken/verplaatsen/behandelen, maar komt ook weer gauw uit zijn rol/tot rust als hij daarbij steun krijgt van de zijkanten van zijn verblijf. De frequentie is dus, als we het goed begrepen, enorm verminderd. Hij eet nog altijd heel goed, drinkt goed, van binnen loopt alles mooi door. Geniet van aandacht en grist lekkere dingen uit je hand (mijn beste vriendin woont daar niet ver vanaf en is op mijn verzoek bij hem langsgegaan). De dierenarts wil nu nog wat anders uitproberen en hem vooralsnog tot vrijdag houden. Verblijf wordt dus verlengd. Kosten vallen me tot nog toe erg mee. Dus ik zie het weer zitten! :) Maar alle duimpjes kan hij nog altijd goed gebruiken, dus duimen jullie nog altijd door? Hij is er nog niet namelijk :)

  • Vind ik leuk 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

We zijn thuis! Binnenhok stond al beneden, bekleed met handdoeken en een kokosvezelmat. Hij tolt wel weer iets, maar das niet gek van de stress van de reis. Hij komt op eigen kracht ook weer netjes overeind. Heeft al wat brokjes geknabbeld en op zijn worteltje. Heeft al wat gedronken. Hij is er echt nog lang niet, maar ben enorm trots op mijn ventje!

  • Vind ik leuk 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

De injecties zijn uitgewerkt, waardoor hij sinds zaterdag vrij onstabiel is. Hij eet nog steeds als een bootwerker, leeft compleet op als hij zijn harem ziet, drinkt wat slechter inmiddels (maar dat lijkt te komen doordat hij niet goed bij zijn flesje kan?). Hij heeft dus ook zijn goede momenten nog steeds, maar hij moet het nu meer zelf gaan doen. Durf alleen geen bakje neer te zetten ivm zijn tollen. Dat doet hij nog steeds, helaas. Wel veel minder dan toen hij weg ging, nog steeds. Gelukkig. Het behandelplan van het Wilhelminapark gaf echter nog wel een paar maanden, dus misschien verwacht ik te veel te snel? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

In overleg met het Wilhelminapark hadden we nog een optie. Omdat hij zo goed op de dexamethason reageerde, konden we ervoor kiezen om met de patiëntenkaart van Pluis bij de eigen dierenarts in Venlo nieuwe injecties te halen. Voor 2-3 weken lang ongeveer 2-3 injecties per week. We wouden die kans nog aangrijpen en hebben daar voor gekozen, omdat dan echt alles gedaan is wat we konden doen. Daarna zou het eventueel alsnog euthanasie worden.

Helaas mocht dit niet baten. Pluis heeft er gisteren zelf voor gekozen ons te verlaten. We kwamen thuis en troffen hem dood aan. Rust zacht, lieve Pluis! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .