Ga naar inhoud

Deeskuh88

Moderators
 • Items

  11.140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  70

Alles dat geplaatst werd door Deeskuh88

 1. Welkom en sterkte inderdaad ๐Ÿ˜ž Dat is verdrietig nieuws.
 2. Inderdaad heel irritant ja. De gevallen met haakjes waar ik ervaring mee heb, stopten met brokjes eten bij hun ontbijt, maar wilden het ook uit de hand niet meer aanpakken. Dat was dan meteen duidelijk. Marlo vind ik zo vaag in zijn signalen nu. De vorige keer was hij ook veel duidelijker. Mijn eerste gevoel was ook haakjes, en zachte dingen eten blijven ze vaak nog wel doen als ze zijn gestopt met het eten van harde dingen. Maar meneer eet dus alles nog, zij het niet in de groep. Vanochtend echter weer wel. Heb de eerste dag voor de zekerheid pijnstilling gegeven (overigens ook maar 1 keer), en daarna niet meer. Omdat ik wilde weten wanneer hij hoe reageert. Echter reageerde hij een dag later precies hetzelfde, zonder pijnstilling. Daarom vond ik zijn signalen zo vaag. Na de derde dag dacht ik: Oke, ik ga bellen. Omdat er nog genoeg ingaat en hij zich niet anders gedraagt, vond ik hem niet zo spoed. En uitgerekend die dag doet hij weer normaal... Morgen maar weer bekijken wat hij doet. Scheelt dat onze dierenarts op zaterdag ook open is.
 3. Ik woon ook buitenaf in een boerderij, maar heb echt nooit dode vogels doordat ze tegen de ramen vliegen. Overigens vond ik dit ook een gevaarlijke discussie en wist ik niet zo goed hoe ik mijn mening moest verwoorden, maar er waren al aardig wat anderen mij voor ๐Ÿ™‚ Ik zie katten eerlijk gezegd ook liever niet buiten. Een derde moet geen last hebben van dieren die iemand wil. Ik hoef zelf ook geen katten. We hebben een boerderijkat overwogen, maar ons terrein is niet volledig te omheinen en af te dekken, dus dan maar niet. Vind dat altijd zo bijzonder als mensen verkondigen dat hun kat niet bij de buren komt. Heb je hem de hele dag gevolgd? Getraceerd? Of heb je het hem gevraagd? Ook het "mijn kat pakt geen vogeltjes". De kat brengt echt niet elk gevangen diertje thuis, dus hoe kun je daar zo zeker van zijn? Overigens denk ik er in buitengebied niet anders over. Daar wordt juist harder gereden door auto's, veel meer landbouwverkeer en veel meer wilde dieren die ze kunnen pakken. Ook al zitten je buren een paar weilanden verderop: Die steekt een kat die rondstruint rustig over hoor. Dus daar hebben buren net zoveel last van loslopende katten, of er nu 1 of 200 meter afstand is.
 4. Ja, sinds vanochtend doet hij wel weer 'normaal', uiteraard.. Altijd als je wil gaan bellen. Hou het goed in de gaten natuurlijk. Hij heeft eerder haakjes gehad, dus het zou zomaar kunnen.
 5. Hier ook een konijntje waar ik zelf niet echt van weet wat ik met hem aan moet. Marlo eet niet mee bij de groep, maar reageert verder niet perse anders. Dan zou je al snel denken aan haakjes. Maar voer je hem de brokjes uit de hand, eet hij wel. Dat past daar niet bepaald bij. Hooi eet hij ook gewoon. In eerste instantie dacht ik nog: Misschien iets voorgevallen in de groep waardoor hij niet durft? Maar met kruiden zit hij er wel gewoon tussen en de rest van de dag zit hij tegen Galaxy of Nala aangeplakt. En het was niet eenmalig, maar inmiddels al 3 dagen op rij. Misschien toch de dierenarts maar bellen. Hij is nu een jaar of 8 denk ik?
 6. Van de Zeeman wist ik het weer niet ๐Ÿ˜„ Decathlon doet dit ook pas sinds kort. Vorige maand of deze maand ofzo? Vind ik wel een prima systeem. De winkel koopt het dan van je terug met een tegoedbon en zij geven het product dan een nieuw leven. Zouden veel meer winkels moeten doen.
 7. Vind ik lastig beoordelen zo, maar zou het voor de zekerheid wel doen. Dan kan hij ook rustig aan wennen aan de nieuwe smaak.
 8. Als de samenstelling verandert, zou ik het wel aanraden. Als het puur en alleen om een ander smaakje gaat niet perse. Deden wij tenminste niet.
 9. Bij ons zou dat ook moeten gebeuren, maar volgens de afvalkalender moeten wij met dat afval naar het inzamelpunt komen. De kar staat 2 vrijdagochtenden in het jaar bij de plaatselijke kerk, en daar kunnen wij ons chemisch afval gratis inleveren.
 10. Draadloze toetsenborden, draadloze muizen, afstandsbedieningen van de vrachtwagens, geen idee waar ze vandaan komen.. Maar het gros boeit het weinig waar ze terecht komen. Ik weet ook al van jongs af aan dat dat de bedoeling niet is.
 11. Ik vind dat systeem van de Decathlon nu eigenlijk ook wel heel goed. Artikelen die je niet meer gebruikt maar nog goed zijn retourneren in de winkel, en die zorgt dan voor een tweede/derde/vierde leven. Ik probeerde mijn collegaโ€™s op het werk zover te krijgen dat ze lege batterijen niet meer bij het restafval weggooien, maar ergens verzamelen en daarna inleveren zoals het hoort. Ik werd uiteindelijk dat verzamelpunt. En dat is goed gelukt, want op kantoor weten ze me allemaal te vinden. De nieuwe directeur is het met me eens dat het beter is, dus ik mag kijken voor zo'n inzamelbak. Stibat plaatst ze zelf bij verkooppunten van batterijen en haalt ze daar ook op als de bak vol is. Dat doen ze verder nergens en dat is wel iets wat ik eigenlijk best een gemiste kans vind. En kapotte lampen zijn een nog grotere uitdaging, terwijl die met al die vrachtwagens behoorlijk vaak vervangen worden. Doordat er geen stichtingen of iets zijn die die bakken plaatsen en ophalen, laat je het neerkomen op de eigen verantwoordelijkheid. Ik vraag me af hoeveel bedrijven die moeite dan nog nemen. Dat vind ik toch wel een giga gemiste kans vanuit de overheid.
 12. We gaan zo wel aardig offtopic in je fototopic, haha. Maar inderdaad! En van Nova zelfs peettante ๐Ÿ™‚
 13. Beetje laat, maar ik heb voor de geboorte van mijn nichtjes (Wies van Nols broertje en Nova van mijn broertje) geboortekistjes gemaakt aan de hand van het kaartje. Best trots op! Misschien ook een optie voor het kaartje van Linde? Kan heel mooi worden plus een blijvende herinnering aan de konijnen ๐Ÿ™‚
 14. @Evee Helemaal vergeten jou te taggen, maar toen ik het van de week probeerde, lukte het mij niet meer om accounts samen te voegen. Kun jij kijken of dat gaat?
 15. Welke is je andere account en welke van de twee wil je houden? We kunnen ze samenvoegen, dat is geen probleem.
 16. Een kong is wel afhankelijk van het type hond. Hier zijn beide Rottweilers met hun onderkaak vast komen te zitten in de kong. Zeker met Bowy is dat best wel wat ellende geweest om die weer los te krijgen.
 17. Ik gebruik al 10 jaar sinds we konijnen hebben back2nature en ik vind het fantastisch spul. Dat ruik je echt niet.
 18. Ik vond hem achteraf geniaal bedacht! In eerste instantie begreep ik hem ook niet. Ik had wel door dat het om een gelijkenis moest gaan, maar herkende de afbeeldingen niet. Maar hij was echt steengoed. Ben benieuwd waar je dit jaar mee komt als je meedoet ๐Ÿ˜› Je hebt de lat voor jezelf nu wel hoog gelegd, dat snap je zeker wel ๐Ÿ˜„
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .