Ga naar inhoud

Deeskuh88

Moderators
 • Items

  11.445
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  73

Alles dat geplaatst werd door Deeskuh88

 1. De kliniek hier is ook niet noemenswaardig duurder geworden hoor 🙂 Denk niet dat prijzen alles zeggen. Concurrentie bepaalt ook veel. Er zitten daar zoveel dierenklinieken dat je zo naar een andere overstapt als ze te duur worden. En dat willen ze natuurlijk ook niet.
 2. Dit waren mijn caafjes vroeger: Boyke Snoopy
 3. Er zijn meer klinieken bij Evidensia aangesloten dan je in eerste instantie denkt. De Postwagen hier zit daar ook bij. Terwijl je dat in eerste instantie nergens aan ziet of merkt. Pas bij vacatures zie je dat aan het mailadres. Ik denk dat het zeker voor het personeel ook wel voordelen op kan leveren.
 4. We gaan hier flink offtopic, maar dat kasteeltje had ik dus ook echt heel erg graag gewild. Maar nieuwe auto halen ivm het ongeluk van mijn man een paar weken geleden waardoor de auto total loss is geraakt (hijzelf gelukkig vrijwel niets), bbq met de familie en de dichtstbijzijnde Lego-winkel zit op 1,5 uur rijden. Dat doe je dus ook niet voor je lol. Maar we zijn beide Lego-fan én ik ook nog van Disney. Maar ik weiger er inderdaad via Marktplaats zoveel voor te betalen. Dat er wat tegenover 'moet' staan voor de moeite: Terecht. Maar 55 euro voor iets wat gratis is... Nee, sorry. Dat spoelen is echt niet grappig. Galaxy vindt het niet leuk, maar laat het toe. Nala verandert in een piranha. Inmiddels al weken aan het stoeien met de behandeling tegen snot, maar het lijkt erop dat we ermee moeten gaan leven en dat het chronisch is.
 5. Hebben jullie dat kleine Disney-kasteeltje gehaald? Die wilde ik echt heel graag, maar geen Lego-winkel in de buurt 😞 Veranderen jullie konijnen ook in piranha's zodra je hun neus moet spoelen? Bij Nala durf je dan echt niet meer met je vingers in de buurt te komen van haar tanden...
 6. Deze is een goede voor @Pablo&Lola 😄
 7. Ik heb ze ook laten cremeren. De as heb ik ook terug in urntjes. Heeft er meer mee te maken dat ik de stort echt zwaar oneerbiedig vind en destructie ook onrespectvol. Ook al is het voor mij een leeg omhulsel en doet het lijfje op zich me niet heel veel, dat zijn opties die ik niet kan. Echt iets met een gedenkplek heb ik ook niet. Begraven wil ik niet omdat ik het ook geen prettig idee vind dat het begraven diertje weer kan worden opgegraven door welk ander dier dan ook. Vandaar crematie. Ik heb echter toch voor individueel gekozen en de as terug, omdat ik er geen spijt van wilde krijgen achteraf. Uitstrooien kan ik dan altijd nog als ik dat toch zou willen. Voor nu heb ik urntjes gekozen in de vorm van konijnenbeeldjes en dat is op dit moment gewoon goed.
 8. Ik sluit me volledig aan bij Marjolein. En zorg alsjeblieft bij een nieuw konijn dat de ren zodanig dicht is dat je kat er niet meer in kan zodat dat niet nog een keer gebeurt. Je kat kan er weinig aan doen, die volgt zijn instinct. Maar het is dan wel zaak dat je andere dieren, en dan vooral prooidieren zoals konijnen, zodanig afschermt dat je kat of welk ander roofdier dan ook, er niet bij kan.
 9. Vogels zijn de grootste stofnesten die er zijn. Met astmatische klachten allesbehalve een aanrader.
 10. En het is natuurlijk ook de vraag of alleen het stof triggert of ook de huidschilfers. In dat geval heb je aan naakt-dieren nog niets. Daarvoor zul je heel precies moeten uitzoeken wat nou precies klachten geeft en dat is best moeilijk. In geval van een allergie, maar bij astma ook.
 11. Ik heb hem, maar nog steeds niet gebruikt 😄 We hebben tegenwoordig sloopkogel Galaxy en aangezien het heel dun hout is... Ik had met alle uitstekende delen geen zin in een zak zand in hun verblijf naast de graafbak, dus ik ga hem voorlopig ook niet gebruiken. Misschien in de woonkamer, Nala durft daar wel te komen, vindt graven leuk en is wat avontuurlijker in dingen proberen.
 12. Dat is wel bijzonder dat hij zo kieskeurig is. Niet vergelijkbaar, maar ik heb zo'n Shetlander die enorm kieskeurig is en na verloop van tijd als hij weer met lange tanden eet, gewoon weigert. Dat is echt verrekte lastig met iets zoeken wat er gewoon in blijft gaan.
 13. Wil je weer wisselen van voer?
 14. Hmm, Nala niest en knort ineens. Vrij plotseling, dus ff in de gaten houden. Of er niets in het neusje zit wat irriteert. Snot zou ik gek vinden, maar kan natuurlijk ook.
 15. Late quote, maar ben ook aan het kijken voor camera's binnen. Die hebben we nu nog niet. Vandaar dat ik weer bij dit topic uitkwam. In de tuin hebben we er wel. Door de vorige bewoners ooit bij AliExpress besteld, maar ze doen het nog altijd erg goed! Toen er laatst een minitraktor gestolen was, is de politieagent bij ons aan de deur geweest om te vragen of wij beelden hadden. Aangezien onze camera altijd opneemt en het om een erg groot tijdsbestek ging (zaterdagmiddag tot en met dinsdagochtend) zijn we wel begonnen met de beelden bekijken, maar hebben we het opgegeven en niet alles bekeken. Dat zou ons uren werk hebben gekost. Omdat het ook om twee camera's ging die beiden het weiland en de straat grotendeels meenemen in hun beeld. Maar de politie wilde die beelden wel graag hebben. Mag het? Nee. Worden ze bekeken als er iets is geweest? Ja, graag zelfs. Ze zullen ze alleen niet als bewijsmateriaal mogen gebruiken, maar om de pakkans te vergroten worden de beelden wel bekeken.
 16. Klopt! Ik volg ze ook inderdaad. Hele herkenbare situaties 🙂
 17. Hier durven ze wel naar beneden. Zowel Galaxy als Nala lopen de trap op en af. Maar ze glippen wel graag mee ja, als ze andere ruimtes kunnen verkennen. Nala kent, op de zolder na ivm vlizotrap, het hele huis al. Galaxy durft de laatste trede naar de woonkamer niet te nemen. Is hem te glad.
 18. Ik weet niet of je beertje gecastreerd is, maar zo nee, zou ik dat eerst doen voordat een nieuwe koppelpoging wordt gedaan.
 19. Volgens mij krijgen ze dat echt geleerd 😅 Hoe vaak Nala me wat extra brokjes of fruit krijgt afgetroggeld... Van de week wilde ik een klein stukje van mijn appel met haar delen, ging ze er met het complete partje vandoor. Ze maakt er ook nog misbruik van! Enne.. Geen zorgen, de appel is weer afgepakt. Een beetje vind ik prima, maar geen heel partje.
 20. Ik heb wel gestemd voor dagelijks, maar ongezond is het niet. Ze krijgen soms wat fruit en bij groenten wat we in huis hebben, maar dat is niet per definitie slecht. Nala krijgt als ze losloopt, en dat is zowat dagelijks als we thuis zijn, brokjes van een ander merk. Konijn helemaal happy, zij denkt dat ze weet ik het wat gehad heeft, terwijl het gewoon science selective brokjes zijn. Is het hoofdvoer? Nee, want ze krijgen beaphar care +. Is het dus aanvullend voer? Ja, in ons gebruik wel. Dat maakt het extra, maar niet ongezond.
 21. Dat zou denk ik een hele verstandige beslissing zijn. Ik vond het toen ook echt vreselijk. En je hebt nu mooi alle tijd om je in te lezen wat de dieren naar jouw keuze nodig hebben zodat je kunt zorgen dat tegen die tijd alles op orde is 🙂
 22. Drinkt ze het echt en is het flesje niet gewoon lek?
 23. Knaagdieren in huis (maar ook vogeltjes ofzo) geven enorm veel stof in de ruimte waar ze zitten. Mijn broertje heeft het ook gehad, waardoor we onze toenmalige diertjes weg hebben moeten doen. Later is hij eroverheen gegroeid en kon het weer. Met een broertje met astmatische klachten zou ik welk dier dan ook afraden. Misschien als ze buiten kunnen, dat het kan. Dan kom je al snel bij konijnen uit in plaats van knaagdieren. Of een aquarium met vissen. Alleen zit aaien er dan niet in.
 24. Deeskuh88

  Yula

  Leuk om te zien!
 25. Offtopic, maar klopt. Vind het ergens ook terecht. Openbaar terrein maakt het niet meteen algemeen bezit. Wil je bramen oid, plant je zelf maar een struik of je koopt ze netjes waar dan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .