Spring naar bijdragen

Domino

Members
 • Aantal bijdragen

  6398
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  36

Domino last won the day on 14 April 2020

Domino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

887 Uitstekend

4 Volgers

Over Domino

 • Rang
  Langoren fan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vaak is het een stukje uitstraling. Of een bepaalde blik wat mijn interesse dan wekt. Ik heb wel een zwak voor gele konijnen maar ik heb onlangs nog een gevlekte witte gehaald. Puur hoe ze op de foto keek trok mijn aandacht. Maar mocht het totaal geen match zijn dan gaan we verder zoeken omdat ik wel wil dat mn konijnen happy met elkaar zijn.
 2. Domino

  Corona virus

  Wij hebben de laatste tijd wel eens particuliere klanten.... en dan kom je wat groots brengen op een pallet..... "ja die mag naar binnen!" ๐Ÿ™„ Mensen verwachten echt dat ik spullen in hun woonkamer ga zetten....no way! Ik vind het trouwens wel een beetje verontrustend dat 30% vals negatief schijnt te zijn bij de corona testen. Woe weet was dat bij mijn man ook het geval.... hij vertelde wel dat hij nog nooit zulke stekende hoofdpijn heeft gehad. Een paar weken ervoor had hij ook al griep gehad en dat vond ik wel opmerkelijk. Maar mocht t wel raak zijn geweest, dan zijn we er go
 3. Ik heb afgelopen donderdag Roxxy laten helpen. Ze was bijna alleen maar bezig met nestjes maken en Boris lastig vallen. Haar baarmoeder bleek ook flink actief te zijn. Dat was goed te zien aan de eitjes. Eenmaal thuis wilde ze niet direct wat eten maar dat kwam vanzelf wel. Na 2 dagen ben ik gestopt met de pijnstilling. Ze sprong uit zichzelf overal op en stribbelde enorm tegen met de medicatie. Denk die pijn valt wel mee. Ik denk dat er een stuk meer rust zal komen nu.
 4. Domino

  Corona virus

  @Evee je moet tussen 9 en 10 even kijken, dan geven ze vaak weer bezorgmomenten vrij bij Jumbo. Bijvoorbeeld afgelopen donderdag kon ik voor gisteren nog bestellen. Ze doen dat expres omdat er inderdaad mensen waren die bijna iedere dag een bezorgmoment vastlegden. Die hebben ze er ook op aangesproken. We moeten alleen wat vaker kijken op de app. Verder kom ik vanwege mijn werk bij best veel klanten. Ik mijd het contact zoveel mogelijk en teken zelf een lijst af met hun naam erop. Wel moest ik pas bij een distributiecentrum zijn en bij het aanmelden moest ik even in een ruim
 5. Ik had het inderdaad ook gevonden. Ik hoop dat jullie konijntje het gaat redden! Was hij of zij wel ingeรซnt?
 6. Hoi hoi, wat naar wat er allemaal is gebeurd ๐Ÿ˜ž wat heeft jullie huidige konijntje nu volgens de dierenarts? Ook RHD? Of iets anders? Ik denk dat je het niet kan vinden omdat de naam is gewijzigd. Staat ze niet onder dwergkonijnen dan?
 7. Ook Bruce en Loes kennen deze strijd ๐Ÿ˜„ Hee jij hebt iets wat ik ook wel lust! Ik wil ook! Zoo, van mij! He geef eens terug! Nou, het is wel duidelijk wie de strijd heeft gewonnen ๐Ÿ™‚ Even de mond poetsen Neus ook netjes Hij heeft een nieuwe gehad hoor ๐Ÿ™‚ Jeeej!! Lekker puh!
 8. Domino

  De strijd om het lekkers

  Ik denk dat de meesten de strijd om het lekkers wel herkennen ๐Ÿ™‚ Joep en Debby wel ๐Ÿ™‚ Hee jij hebt wat lekkers, dat wil ik ook! Nee!! Dat is van mij! Zo, nu heb ik hem! Ik wil hem terug!! Geef nou hieeerrr!!! Nouuuu!!! Joep heeft z'n eigen bloem nu ook gehad Hoooo!! Denkt Debby, er is weer nieuwe!! Shit, waar is hij nou? Ze heeft er ook nog 1 gehad ๐Ÿ™‚
 9. Domino

  Corona virus

  Ik heb wel facebook maar sommigen gooien hun hele hebben en houwen erop. Ook waar ze zijn en weet ik veel wat. Meestal als ik ergens ben geweest wat ik leuk vind om te delen, doe ik dat achteraf. En verder probeer ik mijn facebook zo positief mogelijk te houden. Veelal konijnen dingen of als ik iets leuks of moois heb. Geen gevoelige informatie verder. Ik heb wel een keer gedeeld toen mijn man in het ziekenhuis lag. Maar toen was die steun die je van anderen krijgt juist wel heel fijn. Ik ben niet zo iemand die iedereen daarvoor af zou gaan bellen ofzo.
 10. Domino

  Corona virus

  Bedankt! ๐Ÿ˜Š
 11. Domino

  Corona virus

  Dank je wel Ja al die onzekerheid maakt het er niet makkelijker op. Ook nog eens slecht voor je weerstand.... Voor jou is het ook wel lastig met je werk lijkt mij. Ik hoop dat het snel onder controle is en iedereen weer wat rustiger kan ademhalen.
 12. Mag ik vragen? Er zijn meerdere fokverenigingen. Gaat het om een specifiek ras?
 13. Domino

  Corona virus

  Ik zou willen dat ik thuis kon werken. Mijn man zit in de risicogroep en heeft ook een vitaal beroep. En ik dus ook. Ik zat al even thuis ivm andere klachten en was net dinsdag weer begonnen. Appt hij mij afgelopen woensdag of ik de huisarts wil vragen wat we moeten ivm dat hij griepklachten had. Hoofdpijn en benauwd..... Dus gebeld en hij moest zelf ook bellen. De huisarts vertrouwde het ook niet en heeft besloten om hem te testen. Ik kan je zeggen, dat wachten op die uitslag is ook niet goed voor je bloeddruk. ๐Ÿ˜” woensdag was hij getest en vrijdag kregen we het
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .