Spring naar bijdragen

Domino

Members
 • Aantal bijdragen

  6371
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  33

Domino last won the day on June 12

Domino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

848 Uitstekend

Over Domino

 • Rang
  Langoren fan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @rosaliedv ben je nog bij de dierenarts geweest? En hoe gaat het nu?
 2. Oke dat is "positief" ik zeg niet dat dat het is, maar je kan zeker aan EC denken, en hoe eerder je daartegen de behandeling in zet, hoe beter de prognose is. Nogmaals ik kan vanaf hier niet zien dat dat het ook echt is, maar het lijkt er wel op. Het is een optie.
 3. Wat Evee zegt, een konijn zal zoiets nooit uit luiheid doen. Morgen zo snel mogelijk naar de dierenarts ermee gaan! Speelt dit al lang?
 4. Ja het lijkt op snot, denk dat de stress van alles en even vreemde omgeving enzo EN daarbovenop nog eens de rui hem wat dat betreft niet zo goed hebben gedaan. Maar hij komt de ab echt halen en vind het lekker dus hopelijk is dit afdoende. Foto's van z'n hoofd gemaakt maar die gaven geen vreemde dingen weer, dus dat was wel een opluchting.
 5. Ja ze zitten nu ruim een week buiten. Gaat erg goed samen. Ook met de buren gaat het prima samen. Alleen merkte ik vanavond helaas een snotneus bij Joep. Dus morgen maar even bezoekje aan de da. Wil zeker weten wat het is. Snot of zn kiezen, daar heeft hij helaas ook al ervaring mee.
 6. Domino

  Maden

  Oke best al een leeftijd voor een franse. Ik hoop voor jullie dat hij erbovenop komt. Vind het heel eerlijk wel een heleboel ellende wat hij bij elkaar heeft.
 7. Domino

  Maden

  Hoe oud is hij als ik vragen mag? Wat moet het vreselijk zijn geweest om dat gillen aan te moeten horen. Ik kreeg al kippenvel bij het lezen ervan. Wat een ellende heeft hij allemaal.
 8. Ja hoor ik vind haar zeker leuk. Ze is lekker actief en dol op eten net als Joep dus dat gaat wel goed 😉 En ja of ik er alweer aan toe was... het ging mij om Joep. En ik heb al zo lang konijnen, het blijft altijd shit als ik afscheid van 1 moet nemen. Maar ik blijf daar meestal niet eeuwig in hangen. Dat moet ieder voor zich weten, maar het leven gaat door. Ik zal ze zeker niet vergeten. En ze krijgen een mooi herdenkplekje.
 9. Ja die Smurf is grijs wit en vriendinnetje zwart wit. Maar wel gelijk soort vlekken. Heel grappig
 10. Nou, maar even een update over Joep. 🙂 Woensdag was het zo ver, we gingen met Joep, en Smurf (konijn van vriendinnetje van m'n zusje) op date. Hij was ook net z'n vrouwtje verloren dus ging hij meteen mee. We hebben de dame geprobeerd die we op het oog hadden, maar zij wilde maar 1 ding, en dat was rijden op Joep. Nog buiten gezet (andere omgeving, andere ondergrond) maar het bleef zo en Joep vond het duidelijk niet leuk. Aniek besloot om een andere dame te proberen en dat ging veel beter. Ze wilde ook wel wat rijden, maar als Joep weg liep was dat prima. Ze zitten nog even boven op de logeerkamer maar ik denk dat ik ze morgen ga proberen buiten te zetten. Joep likt haar regelmatig op haar koppie als ze hem onder zijn hoofd steekt. Wel grappig want ik dacht altijd dat Joep de dominante was, maar deze keer zijn de rollen flink omgedraaid 😄 Smurf en z'n nieuwe partner gaan ook erg goed begreep ik, dus dat is mooi nieuws 🙂 Nou heel verhaal, maar bij deze, Welkom Debby! (ze heette eerst anders, sorry Aniek 😅) Joep 🙂 Debby Op de achtergrond Smurf met Stripe, dubbeldate 🙂 De eerste avond 🙂 samen eten ging al prima Ik denk dat deze foto haar karakter wel aardig weergeeft 😄 Met een goede eetlust komen er ook een hoop keutels haha
 11. Met welke entingen zijn ze ingeënt? Kun je dat toevallig opzoeken?
 12. Domino

  update muis

  Ik heb het online besteld. Kijk anders even op google in Belgie. Er komt vast wel wat op poppen 🙂
 13. Domino

  update muis

  Ik heb nog even wat navraag voor je gedaan, krijg de tip, 3 keer per dag 1 ml zonnebloem olie en 3 keer per dag een mespuntje prozyme. Wel moet tussen beide dingen minimaal 2 uur zitten. Overleg dit anders met je dierenarts. Zonnebloem olie zou ervoor zorgen dat de boel wat beter gesmeerd wordt, en de prozyme zorgt ervoor dat het voer wat om het haar heen zit niet meer 1 klomp vormt. Qua dwangvoer krijg ik de tip, Juvenile ipv bix pap. Nogmaals, overleg het even met je dierenarts. Maar je moet toch wat om die boel eruit te krijgen. Operatie raad ik zelf af omdat het veelal fout afloopt, de maagwand van een konijn is enorm dun en heeeel moeilijk te hechten.
 14. Ik denk haast ook wel als vervanging, ik geef het hier vaak als ze lopen te schooien en ik dat dan niet kan weerstaan 🙂 Maar dat weet Evee wel denk ik of je het ermee kan vervangen.
 15. Domino

  update muis

  Ik wilde ook vragen of er inderdaad foto's zijn gemaakt. En kan ze haar temperatuur zelf goed op peil houden? Heb je een foto van de keutels die ze nu maakt?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .