Spring naar bijdragen

Domino

Members
 • Aantal bijdragen

  6334
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  32

Domino last won the day on January 7

Domino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

834 Uitstekend

Over Domino

 • Rang
  Langoren fan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Domino

  Nieuw

  Welkom en wat heb je het mooi voor elkaar voor ze ­čÖé
 2. Domino

  Ik voel me schuldig!

  @Kolino je hebt inderdaad wel een punt, mij is destijds ook afgeraden om Cisaral toe te dienen indien het een verstopping in de darmen betreft. Probleem is dat de boel wel voortgestuwd wordt, maar tot die blokkade en dan dus niet meer verder kan. Gevolg kan dan zijn dat er bij die blokkade een enorme druk ontstaat. @Vera90 je hebt je best gedaan en gedaan wat je is geadviseerd door de dierenarts. Helaas heeft je konijn het niet gered. Bedenk je dat bij zulke gevallen het vaak 50/50% is. Zelf dwangvoer ik nooit bij buikproblemen, ze gaan vanzelf wel weer eten als de boel weer doorloopt. Wel geef ik medicatie en is het eerste wat ik doe de temperatuur opmeten. Als een konijn gas heeft, koelen ze vaak snel af. Gevolg daarvan is dat de maag en darmen trager gaan werken en uiteindelijk stil gaan liggen. Het is dan ook zaak om ze eerst op temperatuur te krijgen, want zolang die te laag is, kan je doen wat je wil, maar dan gaan die maag en darmen niet werken. En qua medicatie, hangt er vanaf wat ze mankeren. In ieder geval pijnstilling en indien nodig laxeer en maag en darm stimulans. Ik hoop dat je wat aan de info hebt voor een eventuele volgende keer. Probeer je voor deze keer asjeblieft geen verwijten te maken, je hebt gedaan wat je kon en wat je is geadviseerd door de dierenarts.
 3. Domino

  Werk topic

  Ik ben vrachtwagenchauffeur en bevoorraad onder andere dierenwinkels. Tot zo ver mijn werk gelinkt met dieren ­čśë Hopelijk kun je wat vinden naar je zin. In de dierensector is inderdaad erg lastig.
 4. Stukje voor Goes langs de A58 zit Dierenverblijf.com enorme dierenzaak. En uiteraard de bunnybunch webwinkel ­čśä
 5. Domino

  VHS virus

  Volgens mij is de incubatietijd wat langer. Een week ongeveer dacht ik. Je kan het makkelijk van buiten mee naar binnen nemen onder je schoenen bijvoorbeeld. Veel sterkte met het verlies, en mocht je besluiten een nieuw konijn te nemen. Wil ik je aanraden om een reeds volledig inge├źnt konijn te nemen. Het virus blijft nog wel een poosje hangen helaas.
 6. Ik twijfel een beetje, Goes is wel een takke-eind rijden haha al vind ik dit soort uitjes altijd wel erg gezellig!
 7. Domino

  Iemand ervaring met deze fokker?

  In de opvang zijn konijnen van allerlei leeftijden te vinden. Die Bramsrabbits heeft een giga wachtlijst en maakt altijd reclame met superschattige foto's. Maar het lijkt mij nogal commercieel allemaal. Ik heb ook keileuke konijnen uit de opvang gehaald. Ik vind het supertof dat je toch naar een opvang toe gaat! Ben heel benieuwd welke schatten bij je komen wonen. ­čśŹ
 8. Domino

  Klaagtopic 2019

  Advies dus, maak als je het zout hebt bijgevuld, de omgeving van dat vulgat weer goed schoon als je wat hebt gemorst.
 9. Heb je je vracht nog gekregen? Ik had niks bij me voor je. Zat wel in Zeeland en de Zeelandbrug was nog gewoon open. De stormvloedkering mocht ik inderdaad niet overheen. Nu was dat gelukkig ook niet nodig. Maar ik was blij dat ik de zeelandbrug over was. ­čśů had wel klamme handjes haha
 10. Domino

  Klaagtopic 2019

  Jawel, het gaat om Whirpool....
 11. Domino

  Klaagtopic 2019

  Nee helemaal niks. Kreeg botweg te horen dat het niet onder de garantie valt. Heb diegene dan ook maar verteld dat we dat merk nooit weer nemen mochten we nieuwe aanchaffen.
 12. Domino

  Klaagtopic 2019

  Onze vaatwasser van nog geen 2 jaar oud heeft roestplekken aan de binnenkant. Als ik daar dan over bel, krijg ik doodleuk te horen dat dat geen garantie is want het is een gebruikersschade. Ivm het zout wat je bij moet vullen en als je dat morst moet je dat meteen weghalen. Punt is dat het water wat daarin zit omhoog komt als ik dat bijvul. En dat heeft het aangetast. Wel gek dat onze vorige vaatwasser van 8 jaar oud, daar totaal geen last van had. En ik het dus ook niet wist. Dus ik mag het lekker uitzoeken van de fabrikant. Zelfs de keukenverkoper wist dit niet.....
 13. Domino

  Vakantietopic!

  Onze 5 jarige trouwdag vieren is afgelopen jaar mislukt door het overlijden van m'n schoonvader en toen we in november 9 jaar samen waren lag meneer in het ziekenhuis. Dus ook mislukt. Maar heb op zich niet zo enorm veel met die getallen. We weten nog niet precies waar we heen gaan dit jaar, waarschijnlijk wel in Nederland. We zitten er ook over te denken om de caravan de verkopen. We gebruiken hem meestal 1 keer in het jaar, of zelfs om het jaar en met een festival. Maar dat kan ook wel met een tent eventueel. Afgelopen jaar was ik nogal ziek geworden op de camping en dan is het niet zo heel grappig om midden in de nacht over de camping te strompelen naar de wc..... Tenminste..... dat is niet echt mijn hobby ­čśů
 14. Ik weet het niet met dat senior voer.... vanaf 4 jaar, maar dan zijn ze nog in de bloei van hun leven.... lijkt mij wat te vroeg eerlijk gezegd. Er zitten wat minder eiwitten in enzo.
 15. Domino

  Fotowedstrijd januari 2019: Dromenland

  Joris heeft iets te diep in het glaasje gekeken... *hik*
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .