Spring naar bijdragen

Domino

Members
 • Aantal bijdragen

  6360
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  33

Domino last won the day on June 12

Domino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

842 Uitstekend

Over Domino

 • Rang
  Langoren fan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Domino

  update muis

  Ik heb het online besteld. Kijk anders even op google in Belgie. Er komt vast wel wat op poppen 🙂
 2. Domino

  update muis

  Ik heb nog even wat navraag voor je gedaan, krijg de tip, 3 keer per dag 1 ml zonnebloem olie en 3 keer per dag een mespuntje prozyme. Wel moet tussen beide dingen minimaal 2 uur zitten. Overleg dit anders met je dierenarts. Zonnebloem olie zou ervoor zorgen dat de boel wat beter gesmeerd wordt, en de prozyme zorgt ervoor dat het voer wat om het haar heen zit niet meer 1 klomp vormt. Qua dwangvoer krijg ik de tip, Juvenile ipv bix pap. Nogmaals, overleg het even met je dierenarts. Maar je moet toch wat om die boel eruit te krijgen. Operatie raad ik zelf af omdat het veelal fout afloopt, de maagwand van een konijn is enorm dun en heeeel moeilijk te hechten.
 3. Ik denk haast ook wel als vervanging, ik geef het hier vaak als ze lopen te schooien en ik dat dan niet kan weerstaan 🙂 Maar dat weet Evee wel denk ik of je het ermee kan vervangen.
 4. Domino

  update muis

  Ik wilde ook vragen of er inderdaad foto's zijn gemaakt. En kan ze haar temperatuur zelf goed op peil houden? Heb je een foto van de keutels die ze nu maakt?
 5. Evee heeft het meeste al geschreven 🙂 maar ik wilde nog even toevoegen, ik lees vaker dat konijnen van veel SS ook aan de plakpoep gaan. Ik zou daar dus inderdaad echt mee minderen. Evenals wat Evee al schreef qua groentes en fruit. Wat je eventueel als snoepjes kan introduceren is Fibafirst daar zijn ze hier echt gek op en zit vol vezels. Wat juist goed is voor de darmwerking. Deze link mag vast wel denk ik 😄 https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/review/product/list/id/109/
 6. Dat heb ik zelfs, ben ook even afwezig geweest. Niet eens heel lang maar wel paar maanden minder actief..
 7. Je hebt als ontwormingsmiddel Iverquantel en voor specifiek de pinworm heb je Panacur/Fenbendrops nodig. Ik zou het zeker even goed met je dierenarts bespreken want om nou al die middelen tegelijk toe de dienen is voor je konijn ook niet heel goed denk ik zo. Hoeveel weegt je konijn? En hoeveel gram brokjes krijgt hij? En welk merk/type brokjes? En wat krijgt je konijn nog meer te eten?
 8. Kijk anders eens in Breda, daar is ook alles geholpen Chews en Shelter
 9. Jeetje wat een ellende zo, zo'n vechtpartij altijd tegen die rotziekte. Ik hoop voor jullie dat je hem erdoorheen krijgt. Wat zal je net geschrokken zijn toen hij zo deed. Ik heb even geen advies voor je, je doet het al perfect volgens mij. Nu maar hopen dat hij het kan overwinnen.
 10. We hebben er inmiddels 1 op het oog waarmee we het als eerste gaan proberen. 🙂
 11. Ik heb er 1 gehad, een groot lotharinger, hij woog toen ik hem van iemand overnam (stond gratis af te halen op marktplaats) 3,7 kilo. Veel te licht dus. Ik heb er een dik jaar over gedaan om hem weer goed en mooi te krijgen. Helaas kreeg hij een longontsteking en ondanks 4 dierenartsen is hij na 4 dagen in mijn armen overleden. Ik had hem graag nog een mooi leven gegund. Zo stond hij op marktplaats: Hier had ik hem net: Zo was hij na een tijdje: Hier zat hij al wat beter in zijn vacht: Hij had ook weer een normale staart gekregen: Vriendinnetje, klein lotharinger, helaas na een aantal maanden was de relatie toch gesneuveld. Nieuwe vriendin: Zo zag hij er later uit, hij is hier wel in de rui. Maar helaas heeft hij dus niet oud mogen worden.
 12. Ehm dit topic is 6 jaar oud, gok niet dat diegene nog gaat reageren. Maar goed, mijn man is ook astmatisch maar we hebben goed laten testen of hij op iets van de konijnen reageert of het hooi of iets anders. Dat bleek bij hem gelukkig niet het geval te zijn, anders had ik ze buiten moeten huisvesten. Een konijn kan wel 10 jaar of zelfs ouder worden, dus als je er echt enorm last van hebt, besef je dan wel dat dat 10 jaar lang kan zijn.
 13. Nee nog niet. Dus blijft nog even spannend.
 14. @Bammyflurry het gaat gelukkig goed met hem. Had vrijdag een wilgenrol voor hem gekocht en zaterdag ging hij daar zo in op toen ik eten kwam brengen, dat hij het pas heel laat door had dat ik er was. Gisteren kwam hij gelukkig weer als vanouds aanrennen. En na wat lekkers en wat knuffels maakte hij zelfs een binkie. Volgende week woensdag is het zo ver. ik ben benieuwd waar hij mee thuis gaat komen. 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .