Spring naar bijdragen

Domino

Members
 • Aantal bijdragen

  6388
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  35

Domino last won the day on 3 Februari

Domino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

867 Uitstekend

Over Domino

 • Rang
  Langoren fan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Domino

  Corona virus

  Ik heb wel facebook maar sommigen gooien hun hele hebben en houwen erop. Ook waar ze zijn en weet ik veel wat. Meestal als ik ergens ben geweest wat ik leuk vind om te delen, doe ik dat achteraf. En verder probeer ik mijn facebook zo positief mogelijk te houden. Veelal konijnen dingen of als ik iets leuks of moois heb. Geen gevoelige informatie verder. Ik heb wel een keer gedeeld toen mijn man in het ziekenhuis lag. Maar toen was die steun die je van anderen krijgt juist wel heel fijn. Ik ben niet zo iemand die iedereen daarvoor af zou gaan bellen ofzo.
 2. Domino

  Corona virus

  Bedankt! 😊
 3. Domino

  Corona virus

  Dank je wel Ja al die onzekerheid maakt het er niet makkelijker op. Ook nog eens slecht voor je weerstand.... Voor jou is het ook wel lastig met je werk lijkt mij. Ik hoop dat het snel onder controle is en iedereen weer wat rustiger kan ademhalen.
 4. Mag ik vragen? Er zijn meerdere fokverenigingen. Gaat het om een specifiek ras?
 5. Domino

  Corona virus

  Ik zou willen dat ik thuis kon werken. Mijn man zit in de risicogroep en heeft ook een vitaal beroep. En ik dus ook. Ik zat al even thuis ivm andere klachten en was net dinsdag weer begonnen. Appt hij mij afgelopen woensdag of ik de huisarts wil vragen wat we moeten ivm dat hij griepklachten had. Hoofdpijn en benauwd..... Dus gebeld en hij moest zelf ook bellen. De huisarts vertrouwde het ook niet en heeft besloten om hem te testen. Ik kan je zeggen, dat wachten op die uitslag is ook niet goed voor je bloeddruk. 😔 woensdag was hij getest en vrijdag kregen we het verlossende telefoontje dat de uitslag godzijdank negatief was. Hij heeft dus de "gewone" griep te pakken.. Maar ik zag mijn geest al dwalen.... Maar ik vind het nu nog enger als ik weer moet gaan werken. En hij evt ook als hij weer beter is. Ik werk met handschoenen, hou afstand, ontsmet alsnog mijn handen, zit niet aan mijn gezicht en ga zo weinig mogelijk ergens naar binnen. Maar de vraag is, is dat goed genoeg? 🤷‍♀️ hoe groot is de kans dan nog dat ik het mee kan nemen? Ik hoop echt dat deze ellende snel onder controle is. Morgen ben ik jarig... maar heb totaal dat gevoel niet. We hebben wel besloten met de fam, als het voorbij is, hopelijk over een paar maanden....dan vieren we de verjaardagen tegelijk. 🙏
 6. Niet perse, maar we vonden het een leuke naam voor haar. Ze heette eerst Tooske, maar ik heb al een Tooske gehad, dus naar wat anders gezocht.
 7. Even weer een update, onlangs heb ik Soes moeten laten inslapen. Ze kwakkelde al een tijdje en niks werkte. Op den duur wilde ze niet meer eten en bij het maken van de foto bleek dat haar blinde darm vol met lucht zat. Op de foto kwamen nog meer problemen naar voren zoals, een vergrootte nier, ernstige spondylose en nog een paar dingen. Bijkomend dat ze 11 of misschien wel 12 jaar was, hebben we besloten om haar rust te geven. Inmiddels heeft Bruce een nieuwe partner. Een 6 jarige dame die uiteindelijk is afgestaan nadat ze steeds ontsnapte. Ze is onlangs geholpen en nog wel ietwat knorrig, waarschijnlijk de operatie. (Voordat ze was geholpen waren ze wel lief samen). Maar ik betrap ze steeds vaker bij elkaar weer. Dus ik denk dat het wel goed gaat komen. 😊 We hebben haar Loes genoemd.
 8. Domino

  Corona virus

  Die gozer met dat wc papier... ik heb daar ook al eens een volle wagen mogen laden..daar staat echt veel wc papier 😊 Verder vind ik het allemaal maar eng en maak me best zorgen. Mijn man valt ook in de risicogroep en ik heb geen idee hoe hij erop zal reageren. Ga ook het liefst niet naar de winkel toe maar soms moet ik nog iets halen. Maar dan zie je mensen hoestend binnenkomen onder die blower (en bedankt) of lekker hun neus even leegsnuiten in een zakdoek, die in hun zak steken en vervolgens raken ze alle deuren voor de koelingen aan en weet ik veel wat. Ik lijk misschien wat panisch, maar ik vind die gedachte gewoon echt smerig. Ook het schoolplein nog vol met mensen met kinderen omdat ze ze blijkbaar niet binnen kunnen houden. En dan inderdaad hutje mutje in de winkel om hun wc papier te halen. Ben vorige week vrijdag enkel naar het tuincentrum geweest. Toen was iedereen aan het hamsteren in de supermarkt. Was mooi rustig daar. Maar dat is nu ook wel over..iedereen neemt de kinderen "gezellig" mee alsof het een leuk uitje is...
 9. Normaal schrok ik daar niet zo van. Maar sinds Amber heb ik het nu al een aantal keer gehad. En Boris doet het nogal vaak en Roxxy heeft ontdekt dat het heerlijk is om zich tegen die grote zachte knuffelbeer aan te gooien. Dus dubbelop 😅 Maar oh wat zijn ze leuk samen en wat geniet ik van ze. Ze begint nu ook echte-grote-konijnen-haren te krijgen. Ze moet alleen nog even leren dat het niet zo'n goed idee is om Boris zijn poef onder te plassen.... 😂 Vanmorgen ook meteen even gewogen. Ze weegt nu precies 1,5 kilo. Ben benieuwd hoe groot ze zal worden. Op dr koppie zijn die nieuwe haren goed te zien 🙂
 10. Ik had zeil over die tegels gelegd want het lag er nog geen 5 minuten in en de eerste happen waren er al uit genomen. 😂 dat is wel even iets om in de gaten te houden 🙂
 11. Ja dat was ook even een hele bizarre ervaring. Heb het eigenlijk nog nooit meegemaakt dat ze ineens overleden waren.Ja, jaren geleden, ook met een Thrianta toevallig.... Dandy maar die vond ik 's morgens al wat rustiger dan normaal.... Waarschijnlijk is haar hart ermee gestopt ofzo. De entingen waren allemaal op peil, ze is 7 jaar geleden al geholpen, dus ik zou eerlijk gezegd niet echt iets anders kunnen verzinnen. En de avond ervoor was ze nog zoals ze altijd was. Ik hoop maar dat ze er zelf weinig van heeft meegekregen.
 12. Poos hier niet actief geweest, sorry daarvoor. Druk met andere dingen, wachtwoord vergeten op de pc en te bedonderd om hem op te zoeken en eigenlijk weinig gekke dingen te melden. Maar helaas nu wel. 2 jaar geleden zijn Joris en Baloe in 1 week tijd overleden. Ik had toen Amber en Boris "over". Ik heb hen succesvol aan elkaar kunnen koppelen en ze woonden gezellig binnen met z'n 2. Het ging echt supergoed met ze. Tot helaas afgelopen woensdag, ik kwam beneden om klaar te maken voor het werk en zag Amber in de ren liggen. Maar ze had een andere houding dan normaal. Boris keek mij ook al vragend aan, duwde nog tegen haar oor maar ik moest helaas constateren dat ze was overleden. Ik stond perplex. De avond ervoor nog niks aan de hand, nog samen gegeten en gedaan wat ze altijd deed. En dan 's morgens ineens was ze er niet meer. Ze heeft ruim 7 jaar bij ons mogen wonen en is 9 jaar oud geworden. 😞 Toen was Boris dus nog alleen..... en wat keek hij treurig..... dat kan ik niet aanzien. Ik heb donderdag contact gezocht met de opvang en we konden zaterdag terecht. Daar zat een voedster die de dag nadat ze in de opvang was gekomen is bevallen van een zeer veelzijdig nest. En een van die jonge prullen is met ons mee naar huis gegaan. Nog net geen 3 maanden oud, maar wel oud genoeg om te verhuizen. Ze had eigenlijk een andere naam maar we hebben haar Roxxy genoemd. Toen ze net thuis waren heb ik de ren schoongemaakt en in overleg met de opvang in Boris zijn ren geplaatst. Boris is heel zachtaardig en laat een ander goed toe. Ook het rijden probeert hij af en toe maar als ze wegrent gaat hij maar wat anders doen. Hij krijgt de kans niet eens. De eerste tijd zat ze onder het Ikea bedje verstopt, maar langzaamaan ontdooide ze en begon ze aan haar ontdekkingstocht. Ik heb haar laten zien waar ze het water kon vinden en later was ze ook zelf naar de waterbak toe gegaan om te gaan drinken. Slim meisje. Ik hoop dat ze samen net zo klef gaan worden als Boris met Amber was. Maar tot op heden ziet het er goed uit. Ambertje, paar weken terug nog gemaakt De koppeling bij de opvang, ze dacht, als ik mij zo klein mogelijk maak, dan ziet hij mij vast niet. Thuis veilig onder het bedje, daar kon Boris niet komen Samen eten ging 's avonds ook al goed Op het bedje Vanmorgen trof ik ze zo aan En vanmiddag zo 😍
 13. Ondanks dat ik ook van mening ben dat ze echt naar de da moeten gaan..... laat ze de temperatuur controleren. Het kan zijn dat het konijn onderkoeld is en dan is er sprake van een spoedgeval. En dan mag er absoluut niet worden gedwangvoerd.
 14. Ik sprayde er pleisterspray op. Dat gaf een beschermend laagje zodat er geen rommel in kon komen. Zand is evt ook een goede oplossing en anders evt die puzzeltegels wat Eeve al vertelde. Alleen was er bij mij door de enorme regenval water onder gekomen en dat ademt niet goed waardoor het eronder vies werd. Zolang het droog blijft eronder, kan het lang mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .