Spring naar bijdragen

Laniboekje

Members
 • Aantal bijdragen

  2306
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  25

Laniboekje last won the day on 14 Augustus 2019

Laniboekje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

720 Uitstekend

3 Volgers

Over Laniboekje

 • Rang
  Omdat het kan

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja, die pluchen bal is hier ook ingenomen door Mila 🤣 Kind heeft hier niets te vertellen.
 2. Wat naar! Veel sterkte! Nog nooit meegemaakt al heb ik zelf nu een gebroken rib en daar kunnen ze weinig mee op pijn medicatie en rust na.
 3. Klopt ja, dat zei de arts ook. Moet er nu gewoon voor zorgen zo min mogelijk te hoesten (medicatie voor), niezen is een hell... En moet vooral ook niet hard lachen 😅
 4. Ja, die kids. Mooie timing hebben ze soms. De arts zei dat ik natuurlijk al heel wat spanning op mijn ribbenkast had staan als je al vier a vijf weken zo hoest ondanks codeine e.d. Het was ook wel weer een flinke aanval, je haalt diep adem, zet kracht en krak. Het was net iets teveel van het goede.
 5. Overigens is er nog geen röntgen gemaakt. Kan ik vrijdag voor terecht als het goed is. Maar alles wees er vooralsnog op dat het geen kneuzing maar een breuk is.
 6. Jeetje. Gewoon een gebroken rib van het hoesten he... Man, man, man. Al sinds tweede week januari aan het kwakkelen. Griep welke evolueerde in bijholteontsteking. De nare hoest bleef, zat er soms helemaal in vast. En vanochtend, een hoestaanval. Een krak en een helse pijn. Man, zag echt even sterretjes, gelukkig kon ik mij zo goed en kwaad als kon op de bank storten. Komt dochtertje aan, slaat je paar keer met speelgoed op je hoofd: kom mama, spelen. Ja. Spelen. Ik ga even creperen oké? 🤣 2020 is medisch nog niet echt mijn beste jaar..
 7. Euhh... Ik ben een heel slecht voorbeeld. Het speelgoed van mijn dochtertje 🤣🙈 Ze zijn op dit moment schijnbaar helemaal lijp van het pluchen winkelmandje van IKEA. Daar zitten dan pluche aubergine, paprika, brood etc in. Norah kijkt er niet naar om dus Mila en Saské spelen daar erg graag mee. Haha.
 8. Op een of andere manier heb ik wel uitgedokterd hoeveel hooi mijn konijnen eten. En daar ben ik echt blij mee, ik voer ze 1x per dag en vaak knabbelen ze dan net aan de laatste plukjes en dan komt er weer een berg bij. Grappig, als wij er een keer niet zijn of weg zijn en andere mensen voeren de konijnen dan ligt er altijd standaard wat te veel.
 9. Hoe staat het met Ciara bij jullie? Vind het hier vooralsnog wel meevallen maar ik heb vanochtend wel in allerijl het nieuwe hondenhok voor de konijnen in elkaar kunnen timmeren. Van het oude hok was het dak al wel rot. Had voor de zekerheid al een nieuwe besteld maar die wilde ik nog even goed beitsen en coaten. Nou, dat beitsen en coaten moet maar een andere keer. Dak was half ingestort, oeps. Snel het nieuwe hok in elkaar geschroefd en nu zitten ze weer droog en windvrij.
 10. Ik zal niet de oudste hebben, denk ik. Noor en Jorgy zijn beiden 5. Jasper heb ik nu vier jaar dus ik schat hem minimaal vijf jaar. Maar kan dus met gemak weet ik hoe oud zijn.
 11. Ik houd ook echt niet van vaste dagen. Gewoon eten waar ik zin in heb maar we plannen meestal wel drie a vier dagen vooruit want ik haat supermarkten en we bestellen dus bij Picnic. Vanavond ga ik kipkerrie met rijst maken.
 12. 1x per dag krijgen ze vers water, tijdens het voermoment. In de zomer check ik het vaker en als het echt vriest natuurlijk.
 13. Hahaha, ja! Ik trok die tegels van zolder en dacht: hmm, aantrekkelijk voor nijnen 👌🍴 Heb daarna bij de Hornbach wat zeil gehaald inderdaad.
 14. Thanks! Kan aan het einde van de middag even langs de dierenarts. Moet zo ook nog even naar de winkels dus kan vast pleisterspray halen. Zand ga ik nu inderdaad niet doen. Laat ik nu echter wel wat van die puzzeltegels hebben! Hulde aan het hebben van een kindje, haha. Ze lag daarop als baby. Vanmiddag maar even een kleine verbouwing van de ren doen. Net nog even gekeken. Het ziet er niet anders uit dan gisteren. Niet beter maar zeker ook niet slechter dus dat is fijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .