Ga naar inhoud

Laniboekje

Members
 • Items

  2.328
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

Laniboekje won de laatste dag op 14 augustus 2019

Laniboekje had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Laniboekje's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

723

Reputatie

 1. Geen idee, mij maakt het niets uit. Ik heb nu ook een bijna volledig witte en een bijna volledig zwarte rondlopen. Vind de een niet mooier dan de ander.
 2. Grappig die vergelijkingen. Alsof ze in stopcontact hebben gezeten, kalende man, ontploft konijn 😂 Ze zien er uit he. Ik doe er verder niets aan, zijn sowieso geen (hand)tamme konijnen. En ik zie met de dag dat ze het zelf bij elkaar eruit wassen. Alleen even keutels in de gaten blijven houden dat ze niet verstopt raken want het is best een boel. Maar so far so good.
 3. Ja precies dit, hahahaha! Hier zien ze er alletwee zo uit.
 4. Zijn jullie konijnen ook zo in de rui op het moment? Bij mijn oudjes ziet het er zo gek uit, half zomervacht, half wintervacht nog. Alsof ze een soort scheiding hebben 🥲
 5. Ja met name die adviezen hè. Zeggen ze wel zoiets van; we hebben de reacties gelezen en bedankt allemaal en vervolgens gewoon glashard negeren. Echt, kan me er zo boos om maken.
 6. Vertel eens? Ben daar dus echt heel benieuwd naar. Ben ook zo benieuwd of die zoon die nu langzaamaan tiener wordt het nog wel leuk gaat vinden zo allemaal. Zonder die kids verdienen ze helemaal niets meer aan hun filmpjes
 7. Mijn peuter dochter vind het leuk om naar de Bellingas te kijken, familievloggers. Die hadden twee konijnen aangeschaft, toch maar snel ook twee hokken want ja… het rammetje zat toch constant op het voedstertje. Maanden apart gehouden, smoesjes over redenen niet te castreren. Afijn, rammetje wordt gecastreerd. Tijdje later toch een nestje, en dan geschokt reageren: oooohhhh neeeee! en dan terloops zeggen dat ze wel weten wanneer HET gebeurd moet zijn. Ik kots ervan. Zo. Dat is er uit. Hoi!
 8. Nou, dat meen je! Wat vervelend zeg.
 9. Even iets tussendoor maar is het niet zo dat je eerst even moeite moet doen voor op zoek te gaan naar eigenaar van Sammeke? Misschien is er ergens anders wel een baasje erg verdrietig op zoek??
 10. Oh apart, je zou denken dat betonplex goed schoon te houden is omdat het best glad is ook?
 11. Wel spannend! Zo live meedoen met de verhuizing, haha! Juist op de datum dat ik besloot weer eens in te loggen na jaren??
 12. Ach, veel sterkte! Koos was toch wel een bekend gezicht hier op het forum.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .