Ga naar inhoud

Bammyflurry

Members
 • Aantal items

  2.582
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  40

Alles dat geplaatst werd door Bammyflurry

 1. Dit weekend is de jaarlijkse egel telling! Dus als je nog wat ziet rondscharrelen vanavond of morgenavond...even doorgeven. Ook doodgereden egels wil men graag weten.
 2. Ik bedoel eigenlijk ook meer pinnig. Reuen zijn vaak wat goediger. Mijn huidige teefje is super lief tegen alles en iedereen en vaak niet geïnteresseerd in andere, onbekende honden (met bekende honden kan ze super leuk spelen). Als een andere hond dan iets te lang aan haar achterste snuffelt, kan ze even pinnig van zich afsnauwen zo van 'kappen met dat geneuzel!'. Een reu kan dan echt zo lodderig kijken als hij wordt afgesnauwd. Als hij dan nog een keer denkt te moeten snuffelen snauwt ze weer, maar nu feller. Dan is het echt een pinnekop! Bij 2 teven die ruzie krijgen gaat er vaak pittiger aan toe. Een teef snauwt gerust naar een reu, maar een (intacte) reu zal vrijwel altijd aardig blijven naar het teefje. Maar volgens mij gaan we een beetje off topic inmiddels...🤔
 3. Bammyflurry

  Yula

  Mijn Flatcoats lopen/liepen mij eigenlijk ook allemaal vrij veel achterna. Steeds even kijken wat ik doe en mij dan willen 'helpen'. Maar geen van hen had moeite met alleen zijn gelukkig. Dus ik denk inderdaad gewoon hondengedrag. Mijn Cairn terrier deed het wel minder, misschien toch een wat zelfstandiger typetje. Ik sluit mij aan bij de vorige schrijvers dat ik het erg mooi vind om te lezen hoe jullie Yula ondersteunen in haar ontwikkeling. Zij boft maar met jullie als baasjes!
 4. Gisteren hebben we de dierenambulance hier nog gehad. Eergisteren was er een duif tegen het raam gevlogen. Dat hadden we niet zien gebeuren, maar de aanwezigheid van een duif die niet kon vliegen en een vetvlek in de vorm van een grote vogel op een het raam, deed ons dat vermoeden. De volgende morgen liep de duif nog steeds in de tuin. Er was niks bijzonders aan hem te zien, alleen kon hij niet opvliegen, wat natuurlijk wel fundamenteel is voor een wilde vogel. De vleugels hield hij wel gewoon aangesloten, dus wat het probleem was, wisten we niet. In de loop van de middag vonden we dat hij genoeg tijd had gehad om bij te komen en durfden we het niet aan om hem nog langer te laten rondlopen met al die katten in de buurt. Als wij hem konden pakken, kon een kat dat vast ook... Dus hebben we hem in een reismand gedreven en de dierenambulance gebeld. Wij dachten eerst dat het een holenduif was, maar waarschijnlijk was het een jonge houtduif die nog geen witte halsvlekken had.
 5. Ik heb aangegeven 'geen voorkeur'. Ik heb altijd hele leuke dames gehad en hele leuke heren. En inderdaad, je hoeft niet te kiezen! In de afgelopen 8 jaar heb ik steeds combinaties ram/voedster gehad. Allemaal unieke dieren met hun eigen leuke kanten, waarbij ik geen algemene voorkeur had voor de rammen of de voedsters. Ik heb meer met het individu denk ik. Bij honden heb ik wel voorkeur voor teefjes. Lekker bitchy...😄
 6. Op zich doen katten denk ik niet zo veel met een egel @Boefje. Al die stekels zijn niet echt een aanrader voor ze. Als je water en regelmatig wat kattenbrokjes neerzet, met name 's avonds, dan doe je al wat voor de egels. Zo'n curverbak met speciale egel ingang is een goede oplossing om te voorkomen dat katten het voer op eten, hoewel die hier bij ons geen kans maken! Ik zet tegen half 9/9 uur 's avonds het bakje brokjes op een vaste plek in de tuin. Dan ga ik de konijnen voeren en een poosje de schuur in om bij mijn pleegkonijntje te zitten. Als ik daarna weer uit de schuur kom, zit de egel te eten of is het bakje al leeg! Gisteravond liep er een egel vlak bij de achterdeur toen ik naar de konijnen wilde gaan. De egel vluchtte onder de schutting door naar de buren. Ik heb wel het bakje brokjes neergezet, maar ging er van uit dat ik verder geen egel zou zien, zeker na wat ik hem de avond ervoor had aangedaan...😒 Maar toen ik later de schuur weer uit kwam, zaten er twee egels bij het voerbakje! Of een van hen dezelfde was als daarvoor of dat het twee anderen waren weet ik niet, maar ik was behoorlijk verrast. Ik laat de hond trouwens het laatste rondje van de dag tegenwoordig niet meer uit via de achtertuin. Ik ga via de voordeur, dan hebben de egels na het voeren van de konijnen verder rust in de achtertuin.
 7. Leuk @Lienappelsien!Ja, grappig hè, hoeveel geluid ze maken. Ik hoor ze (of hem/haar, ik zie er steeds maar 1) ook scharrelen in het blad en tijdens het eten smakken. Ik voer tegen 9 uur de konijnen. Geef dan mijn eigen konijnen hun brokjes, zet het bakje voer voor de egel neer (dan hoor ik hem inderdaad vaak al scharrelen in de bosjes) en ga dan een poosje in de schuur bij mijn pleegkonijntje zitten. Zij krijgt extra aandacht i.v.m. haar socialisatie, om te leren dat mensen best leuk zijn en je ook nog wat kunnen opbrengen als konijn. Als ik dan een poosje later weer uit de schuur kom, is het schaaltje leeg of zit de egel nog lekker te smikkelen. Gisteravond hebben we onze egel trouwens een soort van onder de voet gelopen... ja, echt heel zielig... Ik liep met de hond door de tuin naar achteren, de poort uit, voor de laatste wandeling. Dat laatste stukje is het erg donker en zie je haast niet waar je loopt. Mijn hond stond vlak voor de poort ineens stil en snuffelde even op de grond, maar gaf het verder geen aandacht. Ik deed de deur open en stapte met mijn hond de tuin uit. Ik wilde de deur achter mij dicht doen, maar dat lukte niet. Er zat iets tussen... de egel! 😟 We hebben even gewacht, maar de egel bleef opgerold stil in de deuropening liggen. Toen heb ik de deur maar open gelaten en heb met de hond een rondje gelopen. Toen we weer thuis kwamen was de egel weg. Ik denk dat de egel op het pad naar de poort zat. Omdat het daar zo donker is heb ik hem niet gezien. Mijn hond heeft hem wel geroken, maar doet er verder niks mee. Hoe hij tussen de deur kwam weet ik nog steeds niet. Misschien heb ik hem in opgerolde toestand (omdat de hond aan hem snuffelde is hij waarschijnlijk opgerold) met mijn voet verplaatst of zo. Ben benieuwd of hij zich vanavond laat zien. Ik baalde er wel van gisteravond dat we hem zo aan het schrikken hadden gemaakt.
 8. Wat is ze al groot! En wat is ze prachtig! Ik vind Malamutes en eigenlijk veel poolhonden echt prachtig! Het is niet het type hond wat bij mij past, maar ik vind ze geweldig om te zien. Het is inderdaad soms heel verschillend hoe goed honden tegen de warmte kunnen. Mijn moeder heeft een wit hondje wat al vrij snel tijdens het wandelen even languit gaat liggen om haar buikje te koelen op zand of in gras. Op warme dagen geeft ze ook altijd aan maar een klein rondje te willen wandelen en snel weer naar huis te willen. Terwijl ze normaal graag uit wandelen gaat. Mijn hond is helemaal zwart, maar heeft niet zo snel (zichtbaar) last van de warmte. Hoe ging het met alleen zijn?
 9. Ja, klopt eigenlijk ook wel hoor. En gisteravond had ik mijn telefoon bewust wel meegenomen, het voerbakje iets meer op het gras neergezet zodat ik het beter kon zien, zelfs foto's gemaakt maar... niks op te zien. Veel te donker! 😆 Maar ik heb wel een poos staan te kijken naar, en genieten van het etende egeltje. Had gehoopt dat hij, na het eten, even naar de waterbak zou gaan. Die staat meer in het licht. Maar hij scharrelde na het eten weer de bosjes in. Ik durf geen flits te gebruiken. Maar ik zie hem nu eigenlijk elke avond. Ik neem zijn voerbakje met kattenbrokjes mee als ik de konijnen ga voeren en als ik het bakje dan neerzet komt hij vrijwel direct aanlopen als ik in de schuur ben. Ik denk dat het feit dat er licht aan gaat (automatische buitenlamp, lamp in de schuur en in de konijnenren) voor hem misschien het teken is dat er voer komt. Hij zit in de dichte hulststruiken in de hoek van onze tuin. Die hoek met ruige struiken waaronder vooral hulst en bramen is ook de veilige haven voor veel vogels. We hebben wel eens overwogen om die 'rommel' daar weg te halen, maar dan gaat er een groot stuk leef- en nestelruimte (ook de merels nestelen daar) voor veel dieren verloren. Dus houden we het wilde stuk tuin aan de buitenkant een beetje netjes en genieten vooral van de vele dieren die daar hun veiligheid vinden.
 10. Gisteravond de egel wel horen eten toen ik bij de konijnen was (smakken en de knapperige meelwormen horen eten) maar niet gezien. De hoek waar ik het voerbakje neerzet is te donker. En...we hebben een egelhuis in de tuin gezet! Droge blaadjes en wat hooi/stro er in gedaan en nu maar duimen dat ze het wat vinden. Ik moet mij echt inhouden om er niet in te gaan kijken, maar ja, je wilt ze ook niet aan het schrikken maken. Ik heb wat geel zand voor de ingang gestrooid in de hoop dat ik misschien voetafdrukken zou zien, maar ik zie allerlei afdrukken in dat zand, maar of het van de egel is? Dat weet ik dan weer niet...
 11. Ik heb er ook al 2 weggedaan en een andere heeft het moeilijk. Mijn bananenplant heb ik wat gefatsoeneerd (alle dode spul er af geknipt) maar ook de steel heeft een lelijke plek. Dacht ook dat de warmte misschien de boosdoener was. Mijn afgebroken streng van het Chinese lantaarntje, die al wekenlang in de tuin ligt (en dus niet in de grond staat) ziet er nog steeds goed uit. Echt wonderbaarlijk!
 12. Ik schrik er ook van dat je dergelijke mensen wilt steunen in hun 'fokkerij'. Bij een pup kopen is het, naast dat jij er van overtuigd bent dat je het een fijn huisje kunt bieden, ook belangrijk bij wie je het koopt, wie je dus steunt. Mensen die elke loopsheid benutten, met gebruik van een eigen reu, zonder papieren (want je zus moet hem nog chippen?), dat riekt op zijn minst naar een verdienmodel. En waarom kan de pup niet gewoon bij de fokker blijven tot hij naar Nederland komt? De gezondheidsverklaring van de dierenarts, wat staat daar in? Mag betreffende dierearts bv. een officiële beoordeling van patella luxatie geven? Wordt de pup voordat hij naar Nederland komt ook nog onderzocht op een levershunt? Als de vaderhond speciaal is aangeschaft omdat hij qua bloedlijn en gezondheid bij de teef past, dan is het alleen in uitzonderlijke gevallen zinvol om de combinatie een keer te herhalen, niet om nest op nest dezelfde combinatie te herhalen. En natuurlijk kunnen die mensen best van hun hondjes houden, maar ze houden ook van geld lijkt het. Waarom zou je een pup van een dergelijk kwetsbaar ras op zo'n late leeftijd, van zo'n twijfelachtig adres aanschaffen?
 13. Wat ben ik toch een sukkel! Gisteravond tegen schemer ging ik de konijnen verzorgen voor de nacht. Toen ik kwam aanlopen zag ik een egel lopen op het gras. Ik stond gelijk doodstil en daar kwam hij mijn kant op! Hij liep rustig naar de hondenbak met water en begon te drinken. Op 1,5 meter afstand van mij!! Ik hield mijn adem in en stond alleen maar te genieten. Toen hij voldoende had gedronken vertrok hij weer de tuin in... Toen dacht ik ineens; waarom had ik mijn telefoon niet bij mij? Dan had ik een super leuke foto kunnen maken! Van heel dicht bij! Ook Kaatje, mijn pleegkonijntje, heeft hem gezien. Zij zat achter mij in de buitenren te kijken. Maar ja, zij ziet hem vast veel vaker, het zijn natuurlijk allebei schemerdieren. Nou ja, ik was in ieder geval helemaal opgetogen dat ik 'ons' egeltje van zo dichtbij had gezien, al had ik geen mooie foto als bewijs...
 14. Het is een vrolijke boel in onze voortuin; heel veel leuke konijnenstaartjes! 🤣 Afgelopen voorjaar hebben wij de voortuin opnieuw laten inplanten omdat het helemaal verwilderd was. We hebben toen o.a. gekozen voor een siergras met de naam Pennisetum Little Bunny. En de wollige konijnenstaartjes zitten nu aan de plantjes, echt zo leuk!
 15. Op dit moment zijn veel vogels in de rui, daardoor kunnen ze er soms ook wat verfomfaaid uitzien, dus hopelijk gewone rui. Onze merel man heeft momenteel een hele kale nek en ziet er verder ook niet fraai uit. De vogels zijn rond deze tijd van het jaar erg stil en een beetje onzichtbaar. Ook dat schijnt met de rui te maken te hebben. Hier trekken ze dan meer het bos in, waar ze waarschijnlijk ook meer insecten kunnen vinden dan in de tuinen. Onze voortuin is op het noorden en we gieten daar regelmatig omdat er nieuwe planten staan. Dan zijn de merels er ook gauw bij om op de natte plekken in de grond te wroeten. De droogte is inderdaad zorgelijk. Wij hebben verschillende schalen water staan waar 24/7 water in staat. Je ziet dat vogels dat weten. Dan komt er een duif aanvliegen, landt op het dak van de schuur, kijkt om zich heen of de kust veilig is en vliegt dan naar de waterschaal om even lekker te drinken. Daarna vertrekt hij weer. Een duidelijk staaltje van weten dat hier water is. Om niet te veel (drink)water te gebruiken sproeien we het gras niet, dat wordt wel weer groen als er weer regen valt. Maar misschien toch een klein plekje nat maken dan...
 16. Dat er al jaren een egel (of egels) in onze tuin wonen, dat wisten we. Als ik 's avonds de konijnen verzorg of door de tuin naar de poort loop om de hond uit te laten, zag ik regelmatig een egel rondstruinen. Een paar weken geleden zag mijn man overdag een paar keer een egel (terwijl je ze dan eigenlijk niet hoort te zien) en toen hij eens in de garage kwam liep er daar eentje rond. Die heeft hij met de veger op het motblik geschoven en weer in de tuin gezet. Motblik op het gras gelegd en direct zijn telefoon uit zijn zak gepakt om een foto te maken. Maar voordat hij dat kon doen was de egel in sneltreinvaart verdwenen... Een goed teken dat de egel zo snel was, maar jammer dat mijn man geen foto (voor mij) kon maken. Omdat het al zo lang zo droog is, zet ik dagelijks schalen en hondenbakken water in de tuin voor alle tuindieren. Voor de egels heb ik een zak kattenvoer gekocht, waarvan ik regelmatig een bakje in de tuin zet. Steeds was het bakje dan de volgende morgen leeg. Maar ja, wie eet het leeg? Het kunnen natuurlijk ook andere dieren zoals buurkatten of kraaien zijn die het eten. Maar.... gisteren had ik weer eens een bakje neergezet met wat geweekte kattenbrokjes en wat meelwormen. 's Avonds tijdens het verzorgen van de konijnen hoorde ik gescharrel en gesmak. Omdat het erg donker is in die hoek toch even de zaklamp er bij om heel even bij te schijnen en dan de lamp snel weer uit te doen. En ja hoor! Daar zat een egel!! Lekker te eten uit het bakje voer. Zo blij mee!!
 17. Hoe gaat het nu met Tex @Mississippi? En met jou? Hopelijk blijft het bij deze ene aanval, en dat kan heel goed. Mijn Cairn terrier kreeg op haar 11e epilepsie. Maar daar was de oorzaak een tumor in het koppie, dan is de oorzaak en ook het verloop vaak anders. Wij kregen haar niet goed op de medicijnen en na een aantal maanden hebben wij haar laten gaan omdat ze er toen elke dag last van had, wat zowel voor haar als voor ons niet te doen was. Ik kan me zo goed voorstellen dat je je echt helemaal rot schrikt van zoiets...
 18. Eens met @Marjoleink! Het is juist fijn als het een ram is, want de combinatie voedster - (gecastreerde!) ram geeft de meeste kans op slagen. Met name als jullie het maatje willekeurig hebben uitgezocht, is het maar afwachten of de konijnen het met jullie keuze eens zijn. Soms gaat het richting de herfst/winter nog best een poosje goed met 2 dames, maar als het weer voorjaar wordt, worden ze onder invloed van hun hormonen erg vervelend, waaruit regelmatig vechtpartijen ontstaan. Dat jullie een maatje zoeken voor jullie voedster is heel fijn en een levensbehoefte van konijnen. Ik zou aanraden om hiervoor naar een goede konijnenopvang te gaan. Daar weten ze alles over konijnen en heb je heel veel keuze in konijnen qua karakter, formaat, kleur en leeftijd.
 19. Dan is de voortuin wel lastiger. Daar zit geen schutting omheen. Ik probeer mij wel eens voor te stellen hoe de aanschaf van een kat bij dergelijke mensen gaat; Ja, we nemen een kat, gezellig! De meeste mensen weten wel dat katten veel ruimte en jachtspelletjes nodig hebben. Je eigen tuin goed afsluiten zodat het dier daar binnen blijft is erg veel moeite. Misschien is die tuin ook wel te klein als je je verder niet met je kat bezig houdt. Maar hè! De buren hebben toch tuinen! Probleem opgelost! Probeer zo eens te denken m.b.t. andere huisdieren, dat zou me een feestje worden! Bij ons in de buurt laten een aantal mensen hun kat zonder toezicht door de buurt sjouwen. Ik weet dat veel mensen graag vogels in hun tuin hebben en zich erg boos maken over andermans kat die dan op de vogels loert (en nee, dat is niet 'de natuur'). En natuurlijk al die vieze poep die overal ligt en vooral met dat warme weer echt enorm stinkt. Katteneigenaren raden je dan soms aan om maar een stuk hout achter kun kat aan te gooien of de tuinslang er op te zetten. Maar hoe leuk is het dat jouw huisdier zo gehaat is in de buurt en overal wordt weggejaagd? Ik vind het vaak best wel zielig dat katten zulke baasjes hebben... Ik vind katten erg leuke dieren. Heb zelf 20 jaar katten gehad, maar de enige die de poep van hun opruimde was ik zelf. En hun vertier hadden ze in ons huis en onze eigen tuin. Daar kun je de buurt niet mee opschepen!
 20. Afgelopen najaar hebben wij onze voortuin helemaal leeg laten halen. De planten waren erg in elkaar om gegroeid en het was zo hoog geworden dat het gewoon donker was in de kamer. In het voorjaar een deel van de planten (die de winter ingekuild doorgebracht hadden) herplant en aangevuld met nieuw spul. Wij zijn er erg blij mee. Omdat de tuin op het noorden is valt het qua droogte nog mee gelukkig. Vanmorgen weer wat onkruid weg geschoffeld en daarna met een gieter de grond meteen wat nat gemaakt. Niet zozeer voor de planten, als wel om te proberen te voorkomen dat huisdieren uit de buurt denken dat zij hun ontlasting weer in onze tuin kunnen deponeren (en baasjes die dat dan niet even komen opruimen). Als je in de tuin werkt komt de walm je vaak al tegemoet. De mat bij de voordeur moet elke paar jaar vervangen worden, want dan is de pislucht daar echt niet meer te harden. Waarom schaffen mensen zo gemakkelijk huisdieren aan, terwijl ze niet aan de basisbehoeften van zo'n dier kunnen voldoen?
 21. Ja, dat is altijd erg lastig. Je groeit ook mee in situaties, terwijl je misschien, als je er voor het eerst tegenaan zou kijken, sneller een beslissing zou nemen. En dieren passen zich geweldig aan aan situaties. Zij nemen het leven zoals het op dat moment is, klagen niet. En omdat wij ze beschermen tegen vijanden van buitenaf komen ze soms in situaties terecht die misschien niet wenselijk meer zijn. Maar het blijft lastig om voor het dier het moment te bepalen dat het echt niet meer kan. Waarom vandaag niet meer en gisteren nog wel. Sterkte voor jou.
 22. De blik is ook anders hé @happy211? Op foto's zie je dan ineens het verschil. In het dagelijkse leven verandert het langzaam. Maar nog steeds een knappe dame! Ja, dat nestelgedrag zit er stevig in bij voedsters! Lien, een gecastreerde voedster, liep ook regelmatig met bekken vol stro/hooi rond. Vaak bleef het alleen bij rondlopen er mee. En we hebben zelfs eens een gecastreerde ram (pleegkonijn van middelbare leeftijd) gehad die dat deed. Echt een jonge spring in het veld die Sofie zo te lezen. Dan zie je maar weer dat zo'n dier niet in een klein hokje hoort!
 23. Ja, wat kunnen ze dan verward zijn he? Of keek Sofietje weer uit naar de ooievaar? 😆 Nog even terugkomend op oppaskonijnen (of andere dieren); ik spreek ook altijd af of men wel of niet gebeld wil worden bij ziekte of overlijden. En ik spreek af dat, als er iets met het dier is, ik het behandel als mijn eigen dieren. Dus als ik met mijn eigen dier naar de dierenarts zou gaan, ik dat ook doe met het logeerdier. Hoe gaat het nu met jouw oppaskonijn @Evee? Wat smelt ik toch elke keer weer van mijn kleine dappere Kippie. Onlangs maar weer eens bij de dierenarts geweest i.v.m. zijn vele drinken. Uit bloedonderzoek komen geen gekke dingen en dus maar weer wat medicatie ophogen. En als je dan ziet hoe gretig hij zijn spuitje metacam leeg slobbert! Hij slikt het spuitje bijna in! En voor het dunne flintertje appel met de panacur poeder er tussen gaat hij op zijn achterpootjes staan om het zo snel mogelijk te bemachtigen. Natuurlijk is zijn vrouw Sproet ook in de buurt, maar zij krijgt haar eigen stukje. Daarna lekker groente eten. Daar in is hij anders dan zijn vorige vrouw Lien, die op een gegeven moment geen eten meer lustte toen ze ec had. Ook valt Kippie (nog) niet af. Hij is wel steeds erg nat wat natuurlijk verschillende risico's geeft. We moeten dus steeds het welzijn van hem goed in de gaten houden. Maar voor nu gaat hij (en wij) er nog steeds voor!
 24. Gisteravond stond er op de FB pagina van de dierenambulance Noord en Midden Drenthe een gevonden Corgi, in Zuidlaren. Ik heb hem nog even met Flip vergeleken @pakyakker (weet niet waar je woont natuurlijk) maar deze had een maanoog...
 25. Wij hebben ook weer een logeerhondje gehad. Dat had nog wel wat voeten in de aarde, want zij is best wel gefixeerd op kleine diertjes, en laten wij nou ook net cavia's en een konijn te logeren hebben, in de woonkamer. Onze eigen hond geeft daar niets om, sluit alle andere dieren in haar grote hondenhart, maar deze rakker is anders! Dus overal hekjes neergezet om ruimte te creëren tussen het hondje en de andere dieren. Rond de cavia's konden we geen hekjes kwijt, want dan konden we er zelf niet meer langs, dus die verhuisden naar de (geïsoleerde en dus koele) garage. Hekjes voor de toegangsdeur en zo waren ze niet meer bereikbaar voor de hond. Bij het konijntje konden we flink veel ruimte creëren met een rij hekjes en langs de ren van onze eigen konijnen ook een buffer gemaakt met panelen-hekjes. Zo kon ze de boel niet opjagen. Ik heb het hondje een paar keer rustig duidelijk gemaakt dat we hier alle andere beestjes respecteren. Als vrij snel liep ze zonder al te opgewonden gedrag en onder lovende woorden langs de konijnenren. In huis was het best moeilijk als het konijntje 's avonds haar ren- en binkie-momentje had. Dan wil je daar als echte terrier met je neus bovenop staan natuurlijk! Maar met rustig afleiden en misschien ook omdat mijn eigen hond niet reageert, bleef ze op een gegeven moment zelfs (nog wel alert) liggen om naar dat geren te luisteren. Tijdens het voeren wilde ze natuurlijk graag meelopen, maar al snel leerde ze dat ze achter het hekje moest blijven en dat ze daar steeds wat kreeg als ze zich rustig gedroeg. En ik praatte niet zo enthousiast als ik normaal doe tegen de konijnen/cavia's, want dat zou het extra moeilijk maken. Het had wel even wat voorbereiding nodig, maar het is erg goed gegaan. Ze heeft hier wel eens eerder gelogeerd, maar toen hadden we alleen konijnen in de tuin waar ze aan moest wennen. Nu zaten overal spannende beestjes! Ik vind het knap zoals ze toch al vrij snel door had dat ze niks met die beestjes hoefde...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .