Ga naar inhoud

Christaaa

Members
 • Aantal items

  12749
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  136

Christaaa won de laatste dag op 7 oktober 2018

Christaaa had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3021 Uitstekend

4 Volgers

Over Christaaa

 • Titel
  worteltjestaart!!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jammer dat deze kooi te klein is voor een koppel konijnen...
 2. Urine wordt gemaakt uit het bloed. Het calcium in de urine is dus afkomstig uit het lichaam/bloed en was dus wel degelijk opgenomen. Een vitamine d tekort zorgt niet voor een hoog calcium in de urine. Ik zou nooit aan zo’n uv-lamp beginnen, maar met het doel dat he nastreeft is het echt onzin.
 3. Christaaa

  Corona virus

  Ik vind de regels helemaal niet zo vaag eigenlijk, maar mensen willen gewoon niet nadenken. Veel mensen vinden het belangrijk om ‘kromme uitzonderingen’ te benoemen en dan te zeuren dat het niet duidelijk is. Je kunt nu eenmaal niet alles in regeltjes vatten en dan botst er wel eens iets. Maar hoe moeilijk is de regel: anderhalve meter afstand en als dat niet lukt een mondkapje? Zoals het voorbeeld van evee: de meeste mensen wonen niet ruim genoeg om met 4 huishoudens elk anderhalve meter afstand te houden en in een zaaltje zal dat wellicht wel lukken. Als je gewoon zelf even nadenkt over je p
 4. Nee dus, op kantoor werken voor de gezelligheid is niet de bedoeling. Thuis werken is de norm, tenzij dat niet mogelijk is door de aard van je werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .