Ga naar inhoud

Christaaa

Members
 • Aantal items

  12749
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  136

Christaaa won de laatste dag op 7 oktober 2018

Christaaa had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3021 Uitstekend

4 Volgers

Over Christaaa

 • Titel
  worteltjestaart!!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Jammer dat deze kooi te klein is voor een koppel konijnen...
 2. Urine wordt gemaakt uit het bloed. Het calcium in de urine is dus afkomstig uit het lichaam/bloed en was dus wel degelijk opgenomen. Een vitamine d tekort zorgt niet voor een hoog calcium in de urine. Ik zou nooit aan zo’n uv-lamp beginnen, maar met het doel dat he nastreeft is het echt onzin.
 3. Christaaa

  Corona virus

  Ik vind de regels helemaal niet zo vaag eigenlijk, maar mensen willen gewoon niet nadenken. Veel mensen vinden het belangrijk om ‘kromme uitzonderingen’ te benoemen en dan te zeuren dat het niet duidelijk is. Je kunt nu eenmaal niet alles in regeltjes vatten en dan botst er wel eens iets. Maar hoe moeilijk is de regel: anderhalve meter afstand en als dat niet lukt een mondkapje? Zoals het voorbeeld van evee: de meeste mensen wonen niet ruim genoeg om met 4 huishoudens elk anderhalve meter afstand te houden en in een zaaltje zal dat wellicht wel lukken. Als je gewoon zelf even nadenkt over je p
 4. Nee dus, op kantoor werken voor de gezelligheid is niet de bedoeling. Thuis werken is de norm, tenzij dat niet mogelijk is door de aard van je werk.
 5. Deze ren is zeker te klein. Voor een koppel dwergjes kan het net, maar jij hebt een vrij groot dier toch? Opsluiten in een hok is ook geen optie. Je hebt het alleen over ‘s nachts, maar hoeveel tijd heb je nu helemaal om erbij te blijven naast slapen, werken/studeren, sociaal leven, etc. Zorg dus voor een grote permanente ren.
 6. Was me duidelijk hoor maud. Maar er zijn ook opvangen die dan zorgen voor een ander jong manneke om mee op te groeien, bijvoorbeeld na overleg met een andere opvang als ze zelf geen andere jonge rammen hebben. En ik geloof dat jij, maud, dit prima gaat doen, maar als opvang heb je de verantwoordelijkheid voor zo’n konijn. Dus dan wil je toch zeker weten dat hij gecastreerd en gekoppeld gaat worden. Er zijn helaas mensen die het toch niet laten doen. Of opeens gaan koppelen met een niet geschikte voedster. Of waar een ongelukje gebeurt doordat de ram nog vruchtbaar was. Ik snap dat maud een vou
 7. Persoonlijk zou ik geen dier halen bij een opvang die niet eerst netjes castreert etc. Dat zou voor mij geen goede indruk maken wat betreft werkeijze. Zijn er geen dieren die gewoon al plaatsbaar zijn? En waarom niet even een pasr weekjes wachten tot alles netjes geregeld is? In mijn ogen zou een goede opvang hem laten opgroeien en socialiseren met andere jonge mannekes. Niet aanvalkend bedoeld naar TS, maar ik snap zo’n opvang niet
 8. Wat Mira beschrijft is hormonaal gedrag en dat zou rap minder moeten worden na de castratie. Ik betwijfel l dus of dit wel gaat veranderen. Veel konijnen zijn gewoon niet (helemaal) zindelijk en daardoor zijn konijnen binnen niet altijd de juiste keuze. Ik zou er niet op rekenen dat hij weer 100% zindelijk wordt.
 9. Christaaa

  Corona virus

  Het lijkt me dat he het dan uit moet stelken. Als je klachten hebt, moet je in isolatie. Dat betekent dus ook niemand binnen laten helaas.
 10. Dit is toch geen serieus topic mensen...?
 11. Mensen zijn inderdaad niet te vertrousen. Daarom is het zaak voor een opvng te zorgen dat alles in orde is voor je een konijn herplaatst. Ik denk niet dat je je opvang kan noemen als je 2-3 konijnen per jaar opvangt. Wel een mooie hobby natuurlijk, om dieren zo te helpen, dus heel fijn dat ze haar best doet. Maar je zult toch zelf moeten vaccineren en castreren, als je zeker wilt weten dat alles goed gaat.
 12. Christaaa

  Corona virus

  Ik denk ook dat we niet eeuwig in quarantaine kunnen blijven en dat af en toe een opleving op kleine schaal niet erg hoeft te zijn. Maar dat mensen niet thuisblijven of testen als ze klachten hebben vind ik echt heel erg. Mensen zijn dom en egoistisch! En bovendien zorgt het er voor dat horeca e.d. juist weer gesloten gaan worden.
 13. Misschien moet je even zeggen welk advies je dan graag zou willen krijgen.... maar ik zal doen wat je vraagt hoor. Mij hoor je niet meer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .