Ga naar inhoud

Christaaa

Members
 • Items

  12.751
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  136

Christaaa won de laatste dag op 7 oktober 2018

Christaaa had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Christaaa's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

3k

Reputatie

 1. Dit is dus geen onverwacht nest. Je zet 2 ongeholpen konijnen bij elkaar en het enige onverwachte is dst je niet precies weet wanneer de jongen komen. Jammer dat je het krijgen van een pretnest zo aanpakt. Je had moeder ook rustig apart kunnen zetten, zodat je niet met jongen hoefde te slepen. Dit nest heeft echt alleen tot doel jou een plezier te bezorgen. Als je meer ruimte hebt, kun je ook gewoon kiezen voor een konijn dat er al is. De asiels zitten daar vol mee. Het is overigens maar te hopen dat de moeder straks weer in de groep kan. Kijken of het nog zo’n leuk pretnestje is als ze haar straks de ren uitvechten. :(
 2. Wat ik nooit zo goed begrijp: waarom neem je huisdieren als je er geen geld voor hebt? En als je ze dan toch wilt, waarom dan een vlaam, die 5 keer zoveel eet als een standaard konijntje? Ik denk det de kans op dracht minimaal is, maar als de kosten een probleem zijn: het verzorgen van een nest jongen is ook niet gratis!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .