Ga naar inhoud

Tjoepie

Members
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Noord Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Sara & Berk
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

57 profielweergaven

Tjoepie's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Beste Happy211, Bedankt voor je reactie en het aanbod! Het is inderdaad nog ver weg, maar beter op tijd beginnen met het zoeken van oplossingen. De reis zelf is nog niet gepland. Gezien de corona-situatie blijft het voorlopig nog de vraag waar we tegen die tijd staan. Maar dat er mensen zijn zoals jij die willen helpen, is gewoon super! Breda is prima te doen. Een van mijn konijnen - Berk (de bruine) - komt van K'nijn en Ko. Sara (de zwarte) is er op date gegaan en het was liefde op het eerste gezicht. Ik ben nieuw op BunnyBunch; ik kan je ook direct berichten sturen, toch?
 2. Beste konijnenliefhebbers, ik hoop dat jullie met mij mee willen denken. Ik heb de wens om in 2022 een pelgrimstocht te ondernemen van ca. 3 maanden. Dit kan alleen als ik mijn konijnen Berk en Sara voor die tijd een goed onderdak kan geven en ik pieker al een tijdje hoe dit aan te pakken. Sara is daarbij al oud (circa 10 jaar denk ik) en dit jaar al 2x aan de dood ontsnapt. Hoewel ze nu weer helemaal fit is voor haar leeftijd, kan het natuurlijk voor die tijd afgelopen zijn. Dan kan ik overwegen om Berk te herplaatsen bij een goed geselecteerd adres. Berk is echt een lieverd en als hij een goed thuis kan krijgen bij iemand anders ben ik ook blij. Een andere optie is om opvang te regelen voor 3 maanden. Tijdens de vakantie breng ik ze naar een konijnenhotel en daar hebben ze het best goed, maar dit loopt behoorlijk in de kosten voor zo'n tijd. Tijdelijk iemand in huis halen is een optie maar mijn partner die een deel van de wandeltoch mee zal gaan, is eerder terug en niet echt een held in het verzorgen van konijnen en herkennen van gedrag en ziekte. En zo blijf ik in rondjes denken. Kan iemand mij helpen naar een goede oplossing? Berk en Sara zijn buitenkonijnen, hebben de fietsenschuur ter beschikking met een kattenluik naar een buitenren. En als we thuis zijn hebben ze de tuin tot hun beschikking. Ze zijn dus ruimte gewend. Het zijn geen knuffelkonijnen (voor zover die bestaan). Ik probeer ze zoveel mogelijk konijn te laten zijn en die momenten dat ik ze dan uitgebreid mag aaien over hun neus zijn dan extra speciaal :-). Alvast bedankt! Ik woon trouwens in de buurt van Den Bosch.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .