Ga naar inhoud

Majkiedekonijn

Members
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Flevoland
  • Namen van de konijnen:
    Majkie (er komt een nieuw konijn bij)
  • Huisdieren
    Konijn en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

67 profielweergaven

Majkiedekonijn's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Ik vind het niet like om ze NON stop te gerbuiken:>😂
  2. Hoi jongens de dokter was langs gekomen de angel was blijkbaar alleen vast in zijn mond Naast een van zijn tanden de dokter heeft het er uit gehaald hij is normaal aan het doen de rest van de wesp was in Majkies buik dus hij heeft een klein operatie gehad want bij het scannen bleek de rest van de wesp niet uit gepoept te zijn en dat die gewoon daar vast zat het kwam omdat de angel gebroken was het kleinste deel kwam vast te zitten in zijn buik dus ook de rest van de wesp hij heeft wat geneesmiddel gekregen en een prik het gaat nu goed met hem hopelijk blijft het zo en Majkie blijft nog voor 1 dag bij de dierenarts slapen om te weten of hij een andere reactie krijgt Enzo en als niet kan hij op maandag weer terug komen!
  3. Hij is okay hij eet alleen geen harde brokjes heb ik gezien dus ik geef hem een zacht fruitje of kleinere brokjes maar hij lijkt okay 👍 hij is een beetje bang voor veel meer dingen maar na zo'n reactie van hem en de wesp zou ik ook bang zijn en we letter nu op hem meer:> dankje voor het helpen ik ga de dieren arts zo bellen!
  4. Het is dat we het nog moeten bekijken hij veranderd de Hele tijd van zijn plek en gaat op andere plekken zitten ik zie dat hij minder zijn achterkant schoon maakt we hebben wat brokjes gegeven om zijn stres te zakken hij heeft vaker ongelukken gehad zoals: gifting tulpen/bloemen, kruisspin in zijn buik, chocolate (van paas eitjes dir hij vond) ik denk wel dat hij het overleefd maar het is een wesp en ik weet niet hoe hij op dat regeard en het zal ook kunnen dat de wesp in zijn mond heeft gestoken want hij deed zo raar en eet niet meer harde dingen.
  5. Het zou kunnen maar het was kleiner en has veel meer geel
  6. Het was een wesp was heel erg geel en met die zwarte strepen hij probeerde door majkies vacht heen te gaan maar majkie ging met zijn hoofd naar de achterkant en naam de wesp in zijn mond hij spuugde de hoofd er uit maar de achterkant bleef ik wist dat het een wesp was omdat die eerst op me ijsje zat
  7. Hallo! Majkie is na de angel van de wesp raar geworden zijn gedrag is NOG NIET veranderd Hoe zou je zien dat het konijn zich niet lekker voelt of Hoe laat het konijn zien?
  8. Dankje de angel is er niet uit hij heeft het in zijn maag ik ga nog bekijken of hij nog oki is en als niet dan ga ik bellen
  9. Hoi, mijn konijn Majkie heeft een steek van een wesp in zijn buik zelf schrok ik van die wesp en ik weet niet wat er gebeurt als die het in zijn buik heeft...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .