Ga naar inhoud

Mila Peeters

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mila Peeters's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Hallo konijnliefhebbers, ik heb een vraagje. Mijn konijn is soms ziek. Het is heel onregelmatig, soms zit er 3 maand tussen, soms 1 week. Haar symptomen duren maar ongeveer 3uurtjes, daarna is ze terug de oude. De symptomen zijn: ingedeukte rug/achterhand, snel ademen, plassen, niet willen rondwandelen (maar gewoon blijven liggen in een hoekje) en daarnaast heeft ze ook geen eet en drinklust. Ik kan helemaal niet linken, waarom ze iedere keer ziek is. Mijn konijntje leeft binnen en heeft uiteraard onbeperkt hooi en water. Ik ben al eens naar de dierenarts geweest, toen ze zoiets meemaakte. Jammer genoeg is dit geen dierenarts met kennis van konijnen... Herkent er iemand deze symptomen? Wat zou dit zijn? groetjes, Mila
  2. hoi! mijn konijntje is gevoelig aan haar achterpootjes en buikje. Ze heeft totaal geen pijn, maar het kriebelt volgens mij gewoon voor haar. Kunnen jullie konijntjes ook niet tegen kietelen? veel konijnengroetjes!
  3. Dat lijkt mij inderdaad wel interessant. Kun je wat meer vertellen waar ik dat zou kunnen kopen en hoe ik de resultaten dan moet interpreteren?
  4. Is de kans niet groot dat de uitzaaiing er al is, aangezien ze vorig jaar (rond augustus) het voor de eerste keer had. Of zou je dat wel kunnen zien op foto's?
  5. Urine onderzoek is nog niet gedaan. De dierenarts in kwestie denkt niet dat het blaas- of nierproblemen zijn. De symptomen kloppen niet en komt eerder voor bij cavia's zegt zij. Is er geen groot risico dat ze in de operatie blijft? Het is namelijk een zeer gestresseerd konijn...
  6. Hoi, bedankt dat jullie de tijd willen nemen mijn verhaal te lezen. Ik heb een vrouwelijk konijntje Pluisje, nu 6 jaar oud. Vorig jaar werd ze op een warme dag ziek. Ze at/drink niet, zat in een hoekje ingegetrokken, haar flanken zeer duidelijk ingetrokken en zit in haar urine die wat roder/donkerder was dan normaal. Wij dachten dat dit door de warmte was, want na 3 uurtjes was ze er weer volledig door. Nu heeft ze dit deze winter opnieuw gehad, zelfde symptomen. Gisterenavond en vandaag opnieuw. Vandaag dus naar de dierenarts ons verhaal doen. We hebben foto’s laten trekken. Conclusie: de dierenarts denkt dat ze een vergrootte baarmoeder of een tumor in haar baarmoeder heeft. Dit zorgt voor druk en de pijn & rode urine. Het probleem is verhelpen met sterilisatie. Maar ik vond dat de dierenarts niet helemaal bekwaam was. Ze zei voortdurend ‘ik denk’. Dus nu wil ik graag jullie mening wat jullie zouden doen. Ook dierenartsen die een kijkje willen nemen op de rx foto’s zou super zijn!! Heel erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .