Ga naar inhoud

hemmel

Members
 • Aantal items

  289
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

hemmel won de laatste dag op 14 maart

hemmel had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Klaver en Lazy
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

1.412 profielweergaven

hemmel's Achievements

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

89

Community reputatie

 1. hemmel

  Raar geluid

  Mijn voedster maakt hetzelfde geluid. Iets tussen een kip en een cavia. Altijd als ze met de ram aan het dartelen is. Als ze hem niet in de buurt wil, krijgt hij kopstoten.
 2. Ik weet van 2 mensen dat ze konijnen opnemen voor verpleging, als de eigenaar dat zelf niet kan. Kost wel geld. Een tip: begin vast met oefenen met dwangvoeren. Dan kent ze het en stress ze wat minder. En jij bent handiger en doet haar minder pijn bij het hanteren.
 3. Kennen jullie de Ferplast Cosmic kattenbak voor buiten? Ik wil hem als graafbak gaan gebruiken. Is er iemand die dat al eens geprobeerd heeft? Zouden ze hierin gaan?
 4. Ik probeer wel eens bij slechte hooieters om er gedroogde kruiden over te strooien voor de geur. Ik heb niet het idee dat ze dan meer hooi eten.
 5. Goed nieuws: De genoemde ervaringsdeskundige gaat het konijn adopteren. Wat zijn er toch geweldige mensen op de wereld.
 6. O, leuk, de review van een stom boek. Heb ik er niet helemaal voor niets mee geworsteld
 7. Wat een leuk topic! Voor mij wordt dit ook een verrassing. Wat zal het zijn?
 8. Ja, Hazel. Ik heb een ervaringsdeskundige gevonden. Heel fijn. Die weegbree ga ik proberen, die heb ik in een pot geplant. Naast de pot paardebloemen😏
 9. Groene leem werkt goed, dat maakt een korst op de kale plek.
 10. Ik heb 3 pleegkooien in de tuin voor de opvang konijnen die tijdelijk niet plaatsbaar zijn.
 11. Haven Cuni Excellent, naar een tekst van St. Konijnen belangen. Ook met meer groente eet ze geen bdk. Ze krijgt nu een handvol verse bladeren per dag.
 12. Evidensia mailde dat ze een speciaal kliniek openen voor konijnen, vogels en bijzondere dieren, in het midden van het land: Driebergen. Over een paar maanden gaat het open. Fijn als je een zieke leguaan hebt. Voor konijneneigenaren is Wilhelminapark even ver weg.
 13. hemmel

  anorexia/megacolon

  Ik heb een vraag. Ik heb een Charlie konijn in de pleeg en vermoed megacolon. Is het haalbaar om wat vet op de botten te krijgen? Of zal ze altijd vel over been zijn? Als ik haar meer voer of erwtenvlokken geef, eet ze haar bdk niet op. Wat is belangrijker: aankomen of bdk eten? Ik probeer hier al een tijdje antwoord op de krijgen zonder consult bij de dierenarts.
 14. hemmel

  documentaire

  Wat ik mooi vond was die namaakburcht in Spanje. Ik denk erover om ook een stapel kleine pallets in de ren te leggen om een burcht te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .