Ga naar inhoud

hemmel

Members
 • Items

  367
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

2 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Klaver en Lazy
 • Huisdieren
  Konijnen en vissen

Recente bezoekers van dit profiel

1.907 profielweergaven

hemmel's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

 1. ik ben op een landgoed een vuilniszak vol brandnetels gaan plukken. Die hebben een week in een groot net in de weg gehangen. Nu heb ik een verhuisdoos vol die niet in de kast past. Ze krijgen elke ochtend wat bij hun groente, dat dan tot 's avonds blijft liggen. Maar 's morgens is het toch gegeten.
 2. Ik heb vaak gecollecteerd, juist omdat ik niet doneren kon. Als ik geen 5 euro heb maar wel achter het doel sta, dan geef ik 5 avonden mijn inzet.
 3. Mijn konijnen deden dat ook. Ik heb eerst steeds geveegd en alle plasjes met azijn nagewassen. Ik heb heb probeerd om de ruimte te verkleinen en nieuwe plasplaatsen af te dwingen. Ik heb ook geprobeerd om alleen met water te poetsen zodat ze hun geurvlaggen niet steeds opnieuw hoefden aan te brengen. Ik ben nu 9 maanden verder en heb nu vier plasplaatsen op 7 m2. Keutelen in de ren doen ze nog steeds ongelimiteerd.
 4. Konijnenopvang Hazel heeft in het voorjaar een actie gedaan met de verdubbelaar. Deze dierendag doen we een Facebook veiling.
 5. De Dierenlot Verdubbelaar moet je tevoren aanvragen en dat kan alleen als je erkend beneficiant van Dierenlot bent. 1x per jaar mag je hem aanvragen en alleen voor een activiteit die je nog nooit eerder hebt uitgevoerd met jouw organisatie.
 6. Dank je wel voor het filmpje. Cedric heeft mijn waardering voor konijnen verdubbeld. Wat een kei van een maatje.
 7. hemmel

  Hooi met gruis

  hoi Leonora! Ik wou net uitloggen en toen zag ik jouw vraag verschijnen. Het konijn loopt met zijn neus 4 cm boven die stoflaag, dus hij ademt er wat van in. Ik zou het gewoon weggooien.
 8. Even wat anders: ik zag mijn ouwetje net door de ren huppen en dacht 'oei, wat een blij konijn'. Hij heeft de motoriek van een jonger konijn.
 9. Misschien, ik roep maar wat, kost het haar heel veel energie om een grote ruimte in de gaten te houden, nu ze zwak is. Het blijft een vluchtdier. Beperkte ruimte kan tijdelijk best fijn zijn.
 10. Moeilijk, zeg, die bezorgdheid in je buik. Ikzelf heb nooit een abces behandeld. Gek hè?, na negen jaar bij een opvang werken. Heeft zij zijn maatje bij zich? Als je dat niet wil/kan, kan je een handdoek even op de toiletplaats van het maatje leggen, zodat de geur erin trekt, en dan de handdoek bij het herstellende konijn leggen. Meer dan een schuilhuisje aanbieden en een heatpad, kan ik ook niet bedenken. Weinig prikkels rond de ziekenboeg (denk ook aan licht en geur) en een voorspelbare omgeving is fijn voor Bobbie. Je doet al heel veel en de dierenartsen kijken geregeld. Het blijft spannend. Ik hoop dat dit weekend wat meer mensen hun ervaring voor je opschrijven
 11. Ik heb gemaild en de assistente zegt dat de intake 121,50 euro is.
 12. Ik heb dit letterlijk van de factuur overgetypt. Omdat dit forum openbaar is, wil ik zo exact mogelijk zijn als ik over een ander schrijf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .