Spring naar bijdragen

Dollie

Members
 • Aantal bijdragen

  73402
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  159

Profielopmerkingen geplaatst door Dollie

 1. Hoi Eric, ik kan geen pb's sturen omdat mijn inbox vol is dus even via deze weg. Ik moet nog even goed nadenken wat ik precies wil met het hokje hoor, maar wat me in elk geval wel handig lijkt is als deze bakken er in passen: https://www.agradi.nl/stefanplast-kattenbak-tray-2-lichtblauw-50x35x12cm.htm 

   

  Daar heb ik namelijk net een heleboel van gekocht voor de nieuwe flats. Morgen komen ze pas binnen, dan wil ik even meten hoe groot het hok er omheen zou moeten. Ik denk ongeveer 1.00 bij 0.40 bij 0.50 (l x b x h) dan hebben ze voldoende ruimte. 

   

  Ik waardeer je aanbod in elk geval enorm, heel erg fijn! Zal ik de kosten voor materialen achteraf vergoeden als we weten wat je precies nodig hebt? I.v.m. het maken van de flats heb ik nog gaas en dakleer over dus dat zouden we er eventueel hier zelf nog op kunnen maken.

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. Koosje

   Koosje

   Goed idee Iris.
   Je mag het mij altijd vragen.
   Succes met deze leuke klus!
    

  3. Koosje

   Koosje

   @Dollie, is het nog gelukt met de schuilhuisjes?

  4. Dollie

   Dollie

   Op dit moment ligt alles even stil.. hopelijk snel verder met de flats, dan zijn de schuilhuisjes aan de beurt!

 2. Hoi Lani, ik mag geen PB'tjes sturen van BB tot ik mijn inbox grondig opruim dus even via deze weg. Allereerst nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Quinn. Vind je het geen probleem om eventueel een logeetje te hebben nu? We hebben vrijdag om 11 uur een afspraak en horen dan verder hoe en wat, dus ik weet momenteel nog niks verder.

  Groetjes,

  Iris

  1. Laniboekje

   Laniboekje

   Ha Iris,

   Kon jou inderdaad ook geen bericht sturen. Ik vind het geen probleem hoor, ondanks het verlies van vandaag. Zat er wel aan te komen maar toch altijd even slikken. Wel blij dat ze zo vlot is gegaan, geen lange lijdensweg.

   Is het een idee dat ik Mathijs daar dan ophaal op aantonen van mijn ID-bewijs ofzo? Ik moet namelijk eerst werken en kan hem in de loop van de middag daar wel ophalen. Dat je zegt dat Ingrid Herps hem komt ophalen en ik mij identificeer?

   :)

 3. Hoi Sanne,

  Ik kan geen PB's sturen want mijn inbox is vol (en ik heb geen zin om 'm te legen xD) dus even via deze weg.

  Ik vroeg mij af of jullie alizin ook (mogen) gebruiken bij gevonden konijnen. Ik vind het castreren van mogelijk drachtige voedsters prettiger (zeker nu alle voedsters in de opvang toch al gecastreerd worden) maar ik moet natuurlijk wettelijk gezien 14 dagen wachten voordat ik een konijn kan laten opereren (medische noodgevallen uitgezonderd). Ik vraag me alleen af of in die periode dan wel een middel als alizin toegediend mag worden. Hoe doen jullie dat?

  Groetjes!

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. Sanne1993

   Sanne1993

   Ik heb geen idee of het wettelijk ook echt mag. We vaccineren vaak ook al eerder dan de 2 weken. Ik kan het van de week nog wel een keertje navragen voor je ;) 

  3. Dollie

   Dollie

   Als je dat wil doen, graag!

   Vaccineren ligt volgens mij anders, volgens het (weliswaar niet meer geldende) honden en kattenbesluit moeten honden en katten in een asiel bijv. ook allemaal gevaccineerd zijn dus dan kan je daar geen twee weken mee gaan wachten. Maar wat is ook het ergste van een vaccinatie.. Alleen als jij net bewust je voedster hebt laten dekken en ze vervolgens ontsnapt en ik even een abortus opwek voordat jij haar hebt kunnen claimen dan kan ik me voorstellen dat je niet zo happy bent :P nou is die kans natuurlijk astronomisch klein maar de gemeentes zijn gek genoeg :P nogal gesteld op de wetgeving. En ik ben zelf weer nogal gesteld op de bijdrage die ik straks eindelijk per konijn van ze hoop te gaan ontvangen. 

   Heb jij ook een idee van de kosten?

  4. Sanne1993

   Sanne1993

   Ik kan me wel voorstellen dat de gemeente daar moeilijk over kan gaan doen inderdaad. 

   Kosten weet ik ook niet uit mijn hoofd, maar ik zal eens vragen wat wij betalen aan inkoop. 

 4. Hoi Lani, ik zet de link iet in het topic omdat onze adresgegevens etc er ook op staan (ik weet het, de link is al openbaar dus iedereen kan het al zien maar toch voelt beetje raar om een link naar je adres in een topic op BB te zetten :P ) maar via onderstaande link kun je ons jaarverslag downloaden. Onder kopje Overige bij Actueel verslag activiteiten. Wellicht handig om in te zien.

  http://anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-konijnenopvang-joy/

  1. Laniboekje

   Laniboekje

   Hee! 

   Dank! Dat biedt wel wat meer inzicht ja :)

 5. Lieve mensen, mijn inbox is altijd vol zo ongeveer, in plaats van een PB mag je me mailen via info@konijnenopvangjoy.nl, alvast bedankt!

 6. Hoi Mirjam,

  Ja, ik heb je berichtje wel gekregen, maar ik heb niet echt nieuws voor je. Volgens mij heb ik je destijds foto's gestuurd nog? Anders kan ik die nog wel even doorsturen. Maar verder heb ik niks meer gehoord. Geen nieuws is goed nieuws ;)

  Groetjes,

  Iris

 7. Neuh ik moet vooral nog even spitten dan waar ze zijn. Ik knip ze meestal uit bij een lege zak, dus heb er behoorlijk wat.

  En ik heb twee zieke konijntjes dus ik ben weer veroordeeld tot nachtwerk ;)

 8. Zal ik nog een poging wagen? Moet ik even speuren naar meer streepjescodes ;)

  Groetjes,

  Iris

 9. Hoi Suus,

  Hoop houden mag, maar die hoop is dan nu wel gevestigd op PostNL aangezien de streepjescodes woensdag of donderdag op de bus zijn gegaan.... Heb nog wel meer streepjscodes.

  Groetjes,

  Iris

 10. Ik heb net wat foto's van Snufje en Knijntje gemaakt, die ga ik zo naar jouw mama mailen. Als ik tijd heb maak ik van Spikkel en Fluffie ook nog even foto's :)

 11. Hoi! Het gaat goed met ze hoor! Ze hebben het prima naar hun zin. Ik heb het nu hartstikke druk met alle konijntjes die hier zitten dus foto's maken heb ik geen tijd voor helaas. FIjne vakantie!

 12. Ik heb weer ruimte gemaakt :)

 13. Hoi Miriam,

  Nou, de papierwinkel moet nog in orde en dan kan ik verhuizen! 't Is in de Schepenbuurt. Fijn dat alles goed gaat met al je beestjes! Ik kom als ik weer in Leeuwarden woon graag weer bij ze kijken!

  Met mijn beestjes gaat het ook goed, alleen Fred en Jasmijn zijn er helaas niet meer. En Neus en Billy ook niet meer. Pip was alleen over gebleven, 'k had al besloten toen het steeds slechter ging met Fred om een kleintje uit een hier geboren nestje (gedumpte moeder) te houden. (Was stiekem wel altijd een droom van mij, een diertje dat hier geboren is houden.) Dit ventje was met vijf weken al heel ziek geweest en had een groeiachterstand. Helaas is ie nog weer ziek geworden en uiteindelijk is ie vorige week pas gecastreerd, dus heb in oktober een ander vriendje voor Pip er bij genomen, Pax. 'k Ga er straks een drietal van maken, of misschien viertal met nog eentje er bij. Gelukkig gaat na alle ellende nu wel alles goed met ze allemaal.

  Groetjes,

  Iris

 14. Goed, ze eet super, alles wat je haar voorzet gaat zo naar binnen. Dat is wel een verademing, heb er nu twee zitten die ik niet over krijg van gemengd naar brok en dacht dat het hier wel zelfde verhaal zou worden. Ik benader haar rustig nu, steek mijn handen niet zo maar in haar hok. Dan is ze ook niet vervelend. Morgen langs de DA :)

 15. Ik zat nog eens te kijken naar je foto, maar Buffel en Emma hebben zelfs op dezelfde plek een vlek zitten! Ze lijken echt op elkaar. Konden wel een tweeling zijn :P

 16. Toch maar eens tijd dat je aan de Facebook gaat! :P

  http://www.facebook.com/KonijnenpensionJoy

 17. Hoi Michelle! Ze zit hier nog niet, dus er staat nog niks over op, maar ik zal morgen gelijk foto's maken en haar hier bij zetten: http://www.facebook.com/KonijnenpensionJoy

  Als je even op Vind ik leuk klikt komt het automatisch in je tijdlijn te staan zodra ik het er op zet!

  Groetjes!

 18. Hey Miriam, van harte gefeliciteerd! Gaat alles nog steeds goed daar? Met de beestjes ook? Groetjes!

 19. Hoi Chewie,

  Thanks voor je berichtje! Het topic is (tijdelijk) weggehaald i.v.m. rare reacties en onduidelijkheid of het wel of niet mag. Hopelijk wordt het gauw terug gezet, maar je kunt Nayan sowieso volgen op Facebook: http://www.facebook.com/konijnnayan

  Bedankt voor je steun!

  Groetjes,

  Dollie

 20. Verkeerde opvang haha. Tiny is geel :P ze staat nog nergens op, maar ga vanavond ff foto's maken.

 21. Ik vroeg me echt even af waar je het over had :rofl:

  Maar ik heb sinds gisteren een oranje-achtige dame, past ook wel in he collectie.. :whistle2:

 22. Fijn :D het was mij ook een beetje ontschoten, tot je gisteren in het topic postte haha. Vond het ook zo onbeleefd om te gaan zeuren :$ dankjewel!! Heel veel succes met je laatste examens.

 23. De baby's zullen daar echt niks van merken, die zijn nog lang niet volgroeid. Overleg het maar :yes:

 24. De dierenarts haalt de baarmoeder met de baby's er uit, waardoor die niet meer geboren worden. Niet zo leuk, maar ja.. elke optie is niet leuk, t is lastig zoiets. Succes!

 25. hoi Michele, dankjewel voor je berichtje. Wist je dat je haar nog steeds kan laten steriliseren? Dat moet dan wel zsm en jullie moeten dat natuurlijk wel tegen de dierenarts zeggen dat ze drachtig kan zijn. Dat scheelt jullie ook, want het is moeilijk hoor, om een goed huisje te vinden voor de baby's. En het kan dus heel naar aflopen...

  Groetjes :)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .