Spring naar bijdragen

dexenbobbi

Members
 • Aantal bijdragen

  432
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

dexenbobbi last won the day on April 11

dexenbobbi had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

76 Uitstekend

1 Volger

Over dexenbobbi

 • Rang
  Keutelaar

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.instagram.com/dexandbobbi

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Dex, Bobbi
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente profielbezoeken

337 profielweergaven
 1. Als je je goed verdiept en weet waaraan je begint denk ik niet dat konijnen heel high maintenance zijn, denk dat vooral hun kwetsbaarheid ze high maintenance kan maken. En mijn koppel is vooral high maintenance als het om eten gaat, het is niet snel goed genoeg voor de king en queen 😂
 2. Haha ja beetje wel, maar moet wel zeggen dat ik het niet heel erg vind 😅 Schijnen ingrijpende dingen gebeurd te zijn binnen zijn familie waardoor zijn kids nu bij hem wonen, dan is het natuurlijk geen keuze en blijf je in NL.
 3. Wij hebben PVC in huis wat voor de bunnies ook behoorlijk glad is. De eerste keer dat ze hier op liepen leken ze allebei op Bambi op ijs, maar ze hebben zich eraan aangepast lijkt het wel. Ze rennen, maken binky's en glijden soms in hun enthousiasme wel eens uit, haha
 4. dexenbobbi

  Smartwatch

  Ik heb jarenlang een Fitbit gehad, vooral voor sportdoeleinden altijd heel tevreden mee geweest maar vond het verder wel een beetje matig. Ben sinds kort overgestapt naar een Apple Watch, mega tevreden over en werkt fijn samen met mn iPhone, iPad en Macbook. Met de Samsung watch geen ervaring, maar zal qua technologie ongetwijfeld prima zijn.
 5. Ik heb een ondergrond gemaakt van een houten plaat en daaroverheen ruw linoleum gelijmd, afgewerkt met metalen hoekprofielen en geen konijn die er aan knaagt!
 6. Ik heb het al gezien op Videoland, maar vanavond wordt de winnaar bekend.
 7. dexenbobbi

  Snot?

  Ik weet natuurlijk niet of het iets oplost omdat de oorzaak niet vast staat, maar mijn konijnen hebben dit ook zodra het warmer wordt en hier werken Echinacea tabletjes als een trein. Koop ze gewoon van dr vogel bij de kruidvat en ze eten ze nog met plezier ook.
 8. Ze knagen hier met liefde het onkruid tussen de tegels weg, zij blij en ik ook!
 9. Mocht er al een topic zijn, dan heb ik niet goed gezocht en mag deze verwijderd worden hoor! Was benieuwd of iemand het hier ook volgt! De dierenarts van Dex en Bobbi doet mee, super leuk!
 10. Dex en Bobbi zoals mn username vast al deed vermoeden 😅 Het leukste aan Dex vind ik zijn aanhankelijkheid, het is een echte goedzak die gek is op aandacht. Daarnaast is hij ook ontzettend snel beledigd (als hij zn eten niet snel genoeg krijgt of geen aandacht bijvoorbeeld) en hij laat dit dan ook echt zien; draait zn kont naar je toe en blijft dan heel demonstratief zo zitten. Het leukste aan Bobbi is haar pittige karaktertje. Ze is klein maar ze is de meest felle van de 2. Tot je haar aan wil raken want dan is ze de grootste angsthaas. Daarnaast ziet ze er mega schattig uit met haar fluffy kopje.
 11. Na een niet zo goede ervaring bij het enige logeerhotel hier in de regio zoek ik een oppas voor Dex en Bobbi van 25 augustus t/m 29 augustus. We vertrekken de 25e in de ochtend en geven de konijntjes dan voldoende om de dag door te komen dus zou het pas in de avond nodig zijn. De 29e komen we in de avond terug dus zou het ook maar om 1 keer per dag gaan. Ze wonen bij ons binnen in Goes (Zeeland), het liefst houd ik ze daar zodat ze zo min mogelijk verandering en dus stress hebben maar indien nodig kunnen we ze uiteraard verhuizen. Vergoeding kunnen we het privé over hebben 😊
 12. De wond blijft wel stabiel en Bobbi houdt het goed schoon. Dex laat het ook toe als ik zijn vacht opzij doe om de wond te checken dus ik ga er vanuit dat hij geen pijn heeft. De dierenarts gaf ook aan dat zodra dit zo blijft ik me geen zorgen hoef te maken. Toch blijf ik met een beetje naar gevoel zitten. Ze zouden de bunnies iedere dag checken, maar de kale plek met wond is niet gezien terwijl het letterlijk het eerste was waar mijn oog op viel.
 13. Nee voor zover ik heb gezien niet, bakstenen rondom en vanaf 40/50 cm een houten frame met gaas. Of er moet iets mis zijn gegaan tijdens de verzorging of Bobbi is de verantwoordelijke. Ik vermoed het laatste maar vind het eerlijk gezegd ook een beetje onwerkelijk omdat ze thuis net zo klef zijn als anders. En een beetje frustrerend dat ze je niet kunnen vertellen wat ze is overkomen ook 😅
 14. Toen ik ze op ging halen werd er aangegeven dat er geen onrust is geweest tussen die 2, maar dat ze er ook niet 24/7 bij kunnen zijn. Snap ik ook, vandaar dat het voor mij ook gissen is maar vind het wel heel naar om mn dier zo terug te krijgen zonder te weten wat er gebeurd is. Ze hebben Dex en Bobbi wel in dezelfde ruimte gezet als hun eigen konijnen, wel in een afgeschermd hok maar dus wel met veel geluiden, veel kinderen die in en uit rennen. Bobbi heeft verder geen verwondingen, maar zou dit een bijtwond kunnen zijn? Het is best een flinke snee, maar heb 0 ervaring met bijtwonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .