Spring naar bijdragen

Newby1981

Members
 • Aantal bijdragen

  419
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  4

Newby1981 last won the day on 12 December 2019

Newby1981 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

72 Uitstekend

Over Newby1981

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Binky en Monky
 • Huisdieren
  2 konijnen en 1 kat

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Die van mij komen van een kennis. Ze kwamen logeren toen hun op vakantie waren en zijn nooit meer terug gegaan. Ik vond het zielig dat ze daar in een klein hok zaten zonder ren dus ik heb ze overgehaald dat ze beter bij mij konden blijven. (konijnen waren gekocht bij de Boerenbond voor het kind en vervolgens werd er nog namelijks naar omgekeken. Het bekende verhaal helaas :-( Voor toekomstige konijntjes ga ik naar de opvang.
 2. Pfff, het nieuwe jaar begint bij mij niet echt goed. Vorige week kanker geconstateerd bij m'n vader en het gaat allemaal heel snel nu. Maandag en dinsdag heeft hij allerlei onderzoeken gehad en vrijdag wordt hij al geopereerd. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik weinig contact heb met m'n vader, heb ook geen band met hem maar ik loop er toch niet goed van. Vind het zo zielig voor hem. Slapen lukt helemaal niet meer waardoor ik nog zo labiel ben ook :-(
 3. Ik heb ook vaak dat ik niet meer weet of ik nou m'n medicijnen heb ingenomen. Het is zo'n automatisme dat ik even later denk van "he, heb ik ze nou ingenomen of niet?" Bij twijfel ga ik ze niet nog een keer slikken, geen idee of het kwaad kan en dan sla ik liever over. Het zijn ook geen medicijnen die ik echt niet mag overslaan.
 4. Welkom terug Evee! Klinkt als een super vakantie!
 5. Beterschap! In mijn omgeving hoor ik eigenlijk nog niemand over griep, op werk ook niet dus hoop dat het ons bespaart blijft. Je kunt je er flink beroerd van voelen!
 6. Ik heb heel vaak bloed moeten laten trekken bij onze Molly (poes) maar die is nooit onder narcose geweest hoor. Volgens mij doen ze dat ook liever niet (zekere oudere dieren) omdat het toch iedere keer weer risico is en een belasting voor de kat. Succes in ieder geval!
 7. Vul het hooi maar niet meer bij hoor, wij eten wel lekker vers uit de zak!
 8. Een andere dierenarts proberen? Jouw dierenarts klinkt nou niet echt professioneel. Dit klinkt echt wel als spoed. Ik ben zelf ook al meerdere malen met 1 van mijn dieren naar de DA gemoeten, heb nog nooit meegemaakt dat ze "geen tijd" hebben...
 9. Newby1981

  Brinta

  Een volwassen konijn kan geen melk verteren, ze krijgen hier darmklachten van en diarree. In het ergste geval kunnen ze er zelfs aan overlijden.
 10. Newby1981

  Brinta

  In principe mag een konijn Brinta maar niet te veel en toch zeker niet aanmaken met melk of kattenmelk, enkel met water.
 11. Newby1981

  Budget groenten?

  Ik pas vaak m'n eigen menu aan aan dat van de konijnen (ik weet het, het moet niet gekker worden šŸ˜Š) Witlof, andijvie, knolselderij, wortel (voor de loof) koop ik vaak voor mezelf maar ook met de gedachten dat Binky en Monky kunnen mee eten. Met broccoli, boerenkool en bloemkool kun je dit ook doen (tenzij je gas gevoelige konijnen heb) Of als er zo'n groenten supermarkt in de buurt is kun je hier best om groenteafval vragen, anders smijten ze het toch maar weg. Bij de gewone supermarkt natuurlijk ook maar daar ben ik zelf te schijterig voor šŸ™‚
 12. De eerste kerst - konijnengrap is ook weer een feit. Er kwam net iemand binnen in mijn kantoor en die dacht heel grappig te zijn met "o, jij hebt zelfs een foto opgehangen van je kerstdiner". Hij bedoelde dus een foto van Binky en Monky die hier ophangt. Zo afgezaagd die grappen, kan er eigenlijk nooit om lachen ook al bedoelt die persoon het niet serieus.
 13. Misschien een slotje omdat iedereen hier doodmoe van word. Je komt hier keer op keer met vragen over Pluisje en al het advies wat je krijgt doe je helemaal niets mee. Nou hoor je toch al van iedereen dat je Pluisje naar een opvang of Daisy moet brengen (zelfs Evee wou haar al komen halen) maar om de 1 of andere vage reden die ik nog steeds niet snap is het allemaal niet goed genoeg. Jij wilt niet het beste voor Pluisje, jij wilt het beste voor jezelf. En waarom Pluisje niet naar de opvang van je ouders mag snap ik nog veel minder. (omdat je er voor moet betalen??? Wat 10x niks is trouwens) Mijn god, wat heb ik medelijden met jouw konijn. Het blijft in en in triest dat je nu niet eens gewoon een definitieve beslissing maakt en maar wat blijft aanmodderen. Voor mijn part ook een slotje, wij dringen toch niet tot jou door!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .