Spring naar bijdragen

Newby1981

Members
 • Aantal bijdragen

  736
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Newby1981 last won the day on 2 Maart 2020

Newby1981 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

220 Uitstekend

Over Newby1981

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Binky en Monky
 • Huisdieren
  2 konijnen en 1 kat

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat kl*te zeg. Ze is in ieder geval in goede handen bij de dierenarts en fijn dat je haar toch nog even mag bezoeken. Veel sterkte, ik hoop dat ze snel weer opknapt!
 2. Newby1981

  Corona virus

  Voor mij persoonlijk gaat die avondklok niet veel veranderen. Nu in de winter kom ik na 20:00 uur eigenlijk nooit buiten maar ik vind het gewoon te ver gaan en naar mijn mening gaat die avondklok niet aan minder besmettingen bijdragen. Wat gaan ze doen als die avondklok niets gaat helpen? Bijstellen naar 18:00 uur of straks helemaal niet meer naar buiten zonder reden? Ik hoorde zelfs al iets over een visiteverbod. Ik denk niet dat dat er meteen komt maar blijkbaar is het wel genoemd? Ik merk dat ik er toch een beetje opstandig van wordt. Dat was ik al toen de winkels en restaurants moeste
 3. O nee, wat ontzettend kl*te is dit ­čśą Ik ben er zelf een beetje stil van. Ik had zo gehoopt op iets onschuldigs. Vind het echt heel sneu voor jullie en de konijntjes. Heel veel sterkte !!
 4. Ojee, dat is spannend. Ik denk dat ze wel wat gevonden hebben maar hoeft opzich niks ernstigs te zijn maar wel iets wat besproken moet worden of uitleg geven. We duimen voor je! En ook dat er niks met Baloe is!
 5. Als ik met spoed naar de DA moet kan ik er binnen 10 minuten zijn (inclusief reismandje en konijn pakken) en de DA is er normaal gesproken ook binnen 10 minuten aangezien zij vlak bij de praktijk wonen. Het is wel eens gebeurd dat ik om 10 uur 's avonds met Monky naar de DA moest. Toen ik belde kon ik direct komen en zij was er al toen ik kwam. Dat vind ik wel een groot pluspunt.
 6. Jammer dat je vriend liever geen foto's wilt laten maken. Dat snap ik aan de ene kant wel want een foto is niet goedkoop (?) maar zelf zou ik er ook voor kiezen hoor om wel een foto te laten maken. Mocht er niks uitkomen weet je dat iig en kun je bepaalde dingen uitsluiten. Lijkt me best druk 2 koppels? Ik heb al overwogen om 2 koppels te vormen maar dat gaat m'n man never nooit goed vinden en zelf zie ik het eigenlijk ook niet zitten want dan heb ik nog meer stress. Wel heb ik overwogen om ze te koppelen aan een rammetje omdat die voor rust kan zorgen maar aan de andere kant is dat ook
 7. Ik snap dat je er moedeloos van word maar op zich een goed teken toch dat ze zo goed eten? Misschien dat het de goede kant op gaat en het niet alleen maar een opleving was? Het klinkt iig positief. Zitten Dunya en Baloe nu beide binnen? Eentje daarvan is toch een buitenkonijntje? Jij hebt toch 2 koppels? Met Binky gaat het toch wel een heel stuk beter. Ze eet goed en ook weer biks. Keutels zien er ook goed uit. Tussen hun beide gaat het goed maar ik merk wel dat Binky toch vaak weg rent van Monky dus dat maakt me ook zo aan het twijfelen of ik beide niet tekort toe omdat ze met e
 8. Ik ben een watje wat dat betreft, dat durf ik niet ­čśČ (en ik ben gewoon een zeikerd wat geluid betreft)
 9. Hier zijn ze al dagen in de boomgaard naast ons huis met een kettingzaag bezig. Om gek van te worden!!! En nieuwe mensen die een eindje verder zijn komen wonen vinden het leuk om met een crossmotor in hun tuin te crossen. (het zoontje) Echt, ik kan zo slecht tegen lawaai he, ik kan daar gewoon agressief van worden.
 10. O, dat wist ik niet ­čśé Ik vind het alleen wel moeilijk om te beoordelen of ze ook echt konijnkundig zijn. M'n gevoel zegt van wel (ook omdat ze dus zelf konijnen hebben/hadden) dus ik wil ze wel laten toevoegen hoor. @Evee, hoe kan ik dat aan jou doorgeven?
 11. @Jamesthebunnybutler´╗┐, jammer dat er nog niet echt verbetering in zit maar gelukkig eet ze wel zelfstandig. Ook al zijn het kleine beetjes, zolang haar darmen maar in beweging blijven. Zou ze toch niet iets aan haar blaas hebben? Wel toevallig dat Baloe een beetje hetzelfde heeft. Ik hoop dat er vrijdag iets uit komt zodat je weet waar je aan toe bent en het belangrijkste; een juiste behandeling. Niks ergers dan die onzekerheid en zomaar wat aanmodderen. Ik ga vrijdag Binky in de ren zetten en een half uurtje later Monky erbij. Ik doe het deurtje dan dicht zodat ze niet het nachtho
 12. Hier op 5 minuten. Ze staan helaas niet op de lijst van konijn kundige dierenartsen maar ben evengoed erg tevreden over ze. De praktijk bestaat uit 3 jonge vrouwen die allemaal zelf ook konijnen hebben en dat vind ik echt een prettig idee. De dichtstbijzijnde konijnkundige dierenarts zit in Yerseke, dat is denk ik een klein uurtje rijden. Mocht ik een probleem krijgen met 1 van de konijnen waar m'n eigen dierenarts geen raad mee weet zou ik daar naar toe gaan.
 13. @happy211, wat fijn dat alles goed is gegaan met Apollo! Kun je inderdaad weer met een gerust hart slapen! @Jamesthebunnybutler´╗┐, hoe gaat het met Dunya? Hopelijk eet ze nog steeds zelfstandig. Wanneer moest je nou terug naar de DA? Met Binky gaat het gelukkig wel iets beter volgens mij maar ik ben nu vanmorgen nog niet gaan kijken. Gisteravond was ze best actief en ging zelfs biks eten samen met Monky uit het bakje. Ze zat ook regelmatig hooi te eten. Dus ik hoop dat dat zo blijft, dan kunnen ze eind deze week naar buiten hoewel ik dat erg spannend vind want best kans
 14. Wij eten sperziebonen-sat├ę schotel (met sperziebonen, veggie gehakt, rode paprika, mais en de sausmix)
 15. Ik werkte voorheen ook in het werkkamertje maar voelde me daar zo opgesloten en afgesloten. Sinds ik een laptop van m'n werk heb werk ik alleen nog maar aan de eettafel. Voel me hier prettiger en vrijer en heb meer uitzicht. Ruim wel iedere avond alles op maar ik heb dan ook alleen maar een laptop, schrijfblok, pen en rekenmachine. Kan me voorstellen dat als je echt veel spullen nodig hebt dat je die niet iedere avond gaat opruimen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .