Ga naar inhoud

Newby1981

Members
 • Aantal items

  805
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Newby1981 won de laatste dag op 2 maart 2020

Newby1981 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

251 Goed

Over Newby1981

 • Titel
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Binky en Monky
 • Huisdieren
  2 konijnen en 1 kat

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb geen idee, het zou kunnen? Normaal is er alleen gedonder als er iets gebeurd is zoals ziekte bij Binky, dierenartsbezoek of verhuis. Ze zijn idd allebei gecastreerd. Ze is weer de hele dag niet in de ren gekomen. Ik hoop echt vanavond wel anders moet ik morgen toch even kijken. Ik kan haar moeilijk hele dagen in een klein hok laten zitten?
 2. Monky likt ook echt overal aan, het hok, de wc, de tegelrand. Overal waar ze voorbij loopt krijgt wat likjes en dan loopt ze weer verder. Geen idee wat het te betekenen heeft. Binky doet dit nooit.
 3. Wat leuk dat Punky een vriendinnetje heeft gekregen! Echt super, in eerste instantie voor Punky maar ook voor jou en Sophie! En wat een mooi konijntje voor zover ik kan zien op de foto. Heel veel succes en plezier met je koppeltje. Plaats nog maar wat foto's, ben benieuwd!
 4. Pfff, wat is er nou weer met Binky aan de hand. Ze zit sinds gistermiddag in het nachthok en wilt niet meer naar beneden / in de ren komen. Normaal gesproken komt ze altijd eind van de middag / begin van de avond de ren in waar ze dan ook blijft tot de volgende morgen. Ze eet / drinkt en keutelt gewoon dus ik vermoed dat ze weer bang is voor Monky. Zag gisteren ook opeens wat plukken haar in de ren liggen dus ik denk dat Monky haar weer heeft opgejaagd. Dan denk je dat het weer goed gaat tussen die 2 (wat ook lange tijd weer zo was) en nu toch dit weer uit het niets 😔
 5. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  Gelukkig doet alles het weer Boefje! Meestal is het iets heel stoms of kleins maar je moet het maar net weten! Als hier Wifi eruit ligt of Netflix of wat dan ook ben ik gehandicapt. Tegenwoordig met al die techniek en snufjes is heel leuk maar dat gedoe vaak. Nou heb ik een handige man en dan denk ik wel eens 'stel je voor als ik alleen zou zijn'. Vroeger zette je de tv aan en dan deed tie het. Maar nu heb je kastjes voor dit, kastjes voor dat. (bij ons dan toch) Ook stom Marjolein dat de 1 zegt dat het aan die ligt en de ander wijst weer naar die. Heb je niemand u
 6. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  Pfff, een avond zonder tv ga ik al dood. Kan ook pokke chagrijnig worden als zulke dingen het niet doen. Heb er zelf geen ballen verstand van dus kan het zelf ook nooit in orde maken. Het enigste wat ik kan is de stekker eruit trekken, 10 seconden wachten, stekker er weer in en hopen dat het weer werkt. Succes, hopelijk werkt het straks weer!
 7. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  Het is een fruitboomgaard maar heb er geen verstand van hoe of wat. Ik snap niet dat je dat zelf volhoud constant met een kettingzaag bezig. Die boomgaard is wel megagroot dus het ligt er ook aan waar hij bezig is. Hij is nu aan de kant het dichts bij ons huis bezig dus nog irritanter. Klopt, een nieuwe foto. Wel enkel met Monky erop maar vind het zo'n leuke foto 🥰
 8. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  In gedachten heb ik die kerel die met die kettingzaag bezig is al voor alles en wat uitgemaakt en paar bommen op die boomgaard gegooid waardoor het nu een krater is ipv een boomgaard 😂
 9. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  Ik krijg steeds meer zin om de boomgaard naast ons huis in de fik te steken 🤬 Ze zijn al weken iedere dag met een kettingzaag bezig 🤬🤬 Ik word er langzamerhand een beetje gestoord van en dan druk ik me nog zwak uit. Je zou toch denken dat het een keer klaar moet zijn!? Zit hier nu te werken met de radio keihard aan en dat vind ik geen succes maar het is of dat of een kettingzaag. Kan me niet herinneren dat het voorgaande jaren zo erg was en zo lang duurde.
 10. Roergebakken Oosterse groenten met extra champignons en Oosterse wokblokjes en sweet chili woksaus. Voor m'n man nog wat rijst erbij.
 11. Pastinaak, wortelloof, broccoli, witlof, dille en munt.
 12. Newby1981

  Klaagtopic 2021

  Om eerlijk te zijn ben ik juist een beetje jaloers op mensen die overdag lekker kunnen bankhangen. 's avonds kan ik prima de hele avond tv kijken maar overdag echt niet. Ik word dan heel onrustig en ongeduldig. Soms doe ik het wel bij slecht weer maar als ik dan tv ga kijken val ik half in slaap en dan voel ik me zo lamlendig en slecht als wat daarna. En soms weet ik dus gewoon niet wat ik moet doen overdag (op werken na) en verveel me dan te pletter en heb nergens zin in / geduld voor 😬 Het stomme is dat ik een paar jaar geleden aan m'n voet geopereerd ben en moest 3 weken r
 13. Ik ga pastinaak met wortel (in stukjes) roerbakken met verse gember en honing. Daarbij rijst maar moet nog even bedenken hoe of wat (ik denk gewoon met ketchup, wat erg 😂 maar ik vind dat lekker)
 14. Broccoli, witlof, spinazie, komkommer, peterselie, munt en dille.
 15. Sperziebonen (gestoomd) met een sausje of enkel kruiden, rösti rondjes en groente balletjes uit de airfryer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .