Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02-07-23 in alle zones

 1. Super fijn dat er weer keutels zijn bij beide. Ons tuincentrum dat ook veel voor dieren verkoopt, heeft ook critical care, alleen dan wel de selective recovery variant en niet die van oxbow. Dat is ook best handig als je snel, ook in het weekend, dwangvoer zoekt. Wij hebben er altijd 1 of 2 in huis liggen, maar eigenlijk is dat ook vrij weinig. Meer dat we het tot de (spoed) dierenarts redden of het tuincentrum voor meer zakjes.
  1 punt
 2. Ik lees nu pas het hele verhaal. Poeh, wat een stress....Maar fijn dat ze beide weer keutelen! En dat Tilly ook alweer beter eet. Sterkte en hopelijk knappen ze beide weer helemaal op!
  1 punt
 3. De maag van een konijn hoort nooit leeg te zijn, maar je voelt wel verschil tussen hoe vol de maag zit. Voor mij voelt het als een soort rand (massa) net onder de ribben. Hoe meer er in de maag zit hoe duidelijker die aftekening is. Een deel van de maag zit namelijk verstopt onder de ribben. Als je zelf teveel eet kun je ook goed je maag voelen liggen, bij konijnen werkt dat net zo. Als je dus geen hele duidelijke aftekening voelt, dan is de maag niet vol. Zakjes dwangvoer kun je wel online kopen, er zijn verschillende merken en aanbieders, hier in de webshop is het ook te koop. https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/supreme-recovery-dwangvoer.html Dierenwinkels verkopen dat inderdaad niet, als je het echt fysiek wilt halen moet je bij de dierenarts zijn. Hoe gaat het vandaag verder met Puk? en Tilly natuurlijk.
  1 punt
 4. Ik lees mee, maar heb niet echt tips. Sterkte ermee. Ik vind het overigens typisch dat zowel bij jou, @BaasjevanBrownie en @rabbitPuk allebei de konijnen problemen hebben met eten/de darmen en de oorzaak lastig te vinden is.
  1 punt
 5. Het enige wat ik op dit moment kan delen, is dat Snuffie en Vriendje samen achter elkaar aanrennen bij de regenboogbrug. Vriendje was op. Het dapper ventje is in 4 dagen tijd zo hard achteruit gegaan. Het is mij een raadsel hoe deze rot parasiet door de meranox heen gebroken is. Ook Snuffie ging van niets naar snel. Althans ze heeft het erg goed weten te verbergen. Beiden waren in hun hoofdjes en ogen geïnfecteerd. Beiden hadden in een paar uur tijd witte lenzen. Snuffie had het ook nog in 1 oor. Snuffie zorgde echt heel goed voor Vriendje. Als Vriendje over zijn toeren was na zijn medicatie ronde, legde Snuffie haar hoofdje op zijn rug om hem te kalmeren. Ze hielp hem met wassen en activeerde Vriendje om te gaan eten. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen, waren het 4 oren op 1 vacht. Een gouden koppel. Ze hebben nooit geen ruzie gehad. Slechts af en toe waren ze het niet eens over de inrichting van hun huis. Dan lagen ze elk aan een kant van de kamer met de ruggen naar elkaar toe. Het proces er verder om heen moet ik eerst duidelijk zien te krijgen. Nu begrijp ik het allemaal niet. Verder kan ik mij hier nog niet over uitlaten. Zo zorg je 2,5 maand lang intensief voor Vriendje. En zo zijn ze niet meer op hun kamer en ligt Snuffie haar ontbijt van vorige week zaterdag nog op hun bord. Slechts een paar hapjes heeft ze nog gegeten. Het enige wat ik nog over heb, zijn uren aan videobeelden van de camera. Ik wilde eerder reageren maar ik kon het gewoon niet. Jullie leefden zo met ons mee en zijn zo behulpzaam geweest. Mijn excuses hier voor. Ik ben inmiddels kapot van onrecht, woede, onmacht, wanhoop, verdriet en schuldgevoelens. Het enige waar ik nu troost uit haal is dat ze samen zijn en samen blijven. Dat de stress en het lijden voorbij zijn. Ik hoop als ik alles duidelijk heb weten te krijgen, en Snuffie en Vriendje recht aangedaan is, ik jullie hun verhaal kan komen vertellen.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .