Ga naar inhoud

Bunny566

Members
 • Items

  368
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Bunny566 won de laatste dag op 3 april

Bunny566 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bunny566's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

201

Reputatie

 1. Wat mij opviel in je verhaal maar nog niet ter sprake gekomen is, is dat één van je voedsters een scheef kopje had. Ik kan me niet goed voorstellen dat dat door een gevecht kan ontstaan. Het past wel bij een ziekte als EC. Heeft ze dat scheve kopje nu niet meer? En verder ook geen symptomen als afvallen, slechter lopen, of ineens onzindelijk? Als er één konijn ziek is, kan dat ook voor onrust zorgen. Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt (ben het eens met de vorige reacties) maar mocht ze bijv. EC hebben, dan moet je daar wel wat mee qua behandeling.
 2. Bunny566

  Puk

  Ook al zo'n mooi konijntje! Mooi stel samen hoor 😍 Lotharinger printje, leuk bedacht @Kolino, die houden we erin 😄
 3. Het wordt steeds warmer dus dan is de binnen/buiten wisseling veel minder heftig. Vrijdag zou het 18+ worden, dus wat er ook gebeurd, dan kunnen ze toch gauw weer naar buiten. Bij @BaasjevanBrowniewaarschijnlijk wel maar hier in het Noorden is het akelig fris vandaag. En voor donderdagnacht voorspellen ze 3 graden. Was net overgegaan op een dunne laag stro in het nachthok. Zal er nog maar wat bij doen.
 4. Ik had mijn reactie geschreven voor ik jouw laatste berichtje gelezen had. Ik kan me ook wel vinden in bovenstaande reacties om eerst te bellen. Mochten ze het nodig vinden om Brownie te zien, dan kun je alsnog gaan.
 5. Ik zou toch wel gaan geloof ik. Dan weet je in ieder geval of het gas was of niet. Ook omdat hij nog niet veel keutelt en erg kleine keuteltjes had. Snel ademen, trillen en lamlendig liggen kunnen ook op gas wijzen. Ik voelde toen Hubble het had, echt de sidderingen door zijn lijf gaan. Hij is ook doodsbang in de auto dus ik snap je wel hoor. Wel vervelend zeg, die stress met de konijnen. Ik hoop dat Brownie snel weer opknapt! En dat ze beide weer fatsoenlijk gaan eten. Het zou aan het knagen van de klimop kunnen liggen, dat ze zich daardoor allebei niet geweldig voelen. Ik wens je veel sterkte en hopelijk gaat het gauw weer beter.
 6. Wat had ik dat graag eerder geweten...ik had ze op vinyl dus bleef dweilen en mijn voedster bleef nat. Hopelijk hoef ik het nooit toe te passen maar blij dat ik dit nu weet.
 7. Ik hoop voor je dat de medicatie gewoon goed aanslaat. Je kunt er na een week behandelen nog weinig van zeggen. Mijn konijn had al blaasproblemen toen ik haar kreeg. Ze was vaak nat, is nog geopereerd omdat de dierenarts dacht dat de aanleg van haar urinewegen niet goed was. Het bleef een probleem en omdat ze verslechterde in plaats van opknapte, heb ik ervoor gekozen haar na vier weken in te laten slapen. Het kan een langdurige kwestie zijn met EC. Misschien heeft iemand het al gezegd maar geef het in ieder geval vier weken de tijd. Heel veel sterkte nogmaals.
 8. Bij mijn voedster was de incontinentie na vier weken nog niet beter. De dierenarts opperde toen nog om medicatie voor de nieren te proberen. Ik heb daar vanwege haar voorgeschiedenis niet voor gekozen maar het zou dus nog een optie kunnen zijn misschien.
 9. O, dat is jammer...Dan maar hopen dat ze een beetje meewerkt ☺️ Of naar een ander asiel idd. Fijn dat je die optie nog wel hebt.
 10. Als ze een aantal rammen hebben, komt dat vast goed 😄 Jammer voor jou dat een drietal geen optie is. Dus toch nog even door met twee koppels..
 11. Het is ook een hele vervelende ziekte en er zijn (naar mijn idee) ook best veel konijnen die de ziekte hebben. Misschien kun je nog proberen de medicatie door dwangvoeding of opgeloste brokjes op een schoteltje aan te bieden. Of had je de brokjes al opgelost? Je zult het al wel doen maar misschien wel goed opletten dat Théo wel de kans krijgt om genoeg te eten en aan te sterken. Niet dat Bonnie alles voor zijn neus weghaalt.
 12. Ach, wat sneu zeg. Ik kan me je verhaal over hem nog heel goed herinneren. Wat zul je je rot voelen dat het zo gegaan is, ook al kun je er zelf niks aan doen. Heel veel sterkte gewenst, ook met de beslissing hoe nu verder.
 13. Klinkt goed allemaal, fijn! Ik hoop voor jullie dat Ukkie het goed blijft doen en langzamerhand steeds meer gaat eten. Hoewel het zo voor Brownie dus wel handig is 😁 Je hebt er genoeg stress van gehad...Dat napiekeren ken ik, hopelijk kun je het een beetje loslaten. Je hebt haar er weer bovenop gekregen en daar gaat het uiteindelijk om 🙂
 14. Heel veel sterkte gewenst!
 15. Je zei al dat ze een stiekeme eter was. Dat klopt dus 😁 De medicijnen idd nog wel door blijven geven hoor. Anders stopt ze misschien wel weer met eten. En dan hopen dat de keutels ook weer wat normaler worden en ze gewoon weer de oude is. Sterkte met je dochter en duimen dat het met Ukkie verder bergopwaarts gaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .