Ga naar inhoud

Webwinkel op Bunnybunch.nl 2024


Evee

Aanbevolen berichten

Vandaag een werkdagje om de laatste (terug)betalingen en dat soort dingen te regelen, wat administratie te doen dus, en eind van de dag gaat wat er nog in de webwinkel staat offline. Er komt dan een melding dat de webwinkel gestopt is. 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een beetje dubbel gevoel inderdaad, maar het gaat niet met tegenzin. 

 

Aan de ene kant voelt het wel echt alsof een hoofdstuk sluit. En is de onzekerheid ook wel een beetje spannend, vooral omdat iedereen vraagt "wat ga je nu doen?" en ik dat eigenlijk nog niet precies weet. 

 

Maar aan de andere kant ben ik er ook gewoon trots op wat ik met Bunnybunch bereikt heb. Het is van een hobby website over mijn eigen konijnen gegroeid tot iets waar ik mij fulltime mee bezig kon houden. Het is echt gewoon goed gegaan, ik heb het gedurfd en gedaan en ook gewoon 11 jaar zelf invulling gegeven aan de webwinkel. Daarvoor ook al 8 jaar een webwinkel er op gehad, dat waren samenwerkingen met bestaande bedrijven. Dus in totaal 19 jaar al, waarvan 11 jaar helemaal zelf. Eerst nog met een baantje er naast, later fulltime. Het stopt ook niet omdat het moet, geen geldproblemen, hoef niet te stoppen voor gezondheid of dat soort dingen. Het is gewoon een vrije keuze. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. 

 

Ik moet wel zeggen dat ik sinds gisteren wel een beetje een onrustig gevoel heb, van "wat moet ik nu hele dagen doen" nu ik niet meer hoef in te pakken 😂 Gelukkig nog genoeg klusjes en plannen voor wat ik thuis allemaal kan doen. 

En eerst ben ik ook de nieuwe website nog aan het maken, alle informatie overzetten enz. Dus genoeg te doen hoor. Maar ik mis mijn dagelijkse inpak-workout wel al een beetje 😅

  • Vind ik leuk 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

En klaar!

 

De webwinkel is gestopt. 

De laatste konijnenproducten zijn offline gehaald. 

 

Er is nu ook de mogelijkheid voor andere bedrijven om te adverteren. In eerste instantie alleen op het forum. Ik hoop op die manier de kosten van de website er ook in de toekomst uit te kunnen krijgen, zodat bunnybunch wel kan blijven bestaan. 

 

 

 

  • Vind ik leuk 2
  • Verdrietig 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Evee sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .