Ga naar inhoud

Joepie gaat langzaam vooruit


joepie

Aanbevolen berichten

Eetlust heeft ie wel hoor......alleen ook de pijn he......dat bekkie....morgen maak ik een foto, dat had ik beloofd, dan zul je zien wat ik bedoel...helemaal open....hooi eten, die sprietjes doen hem ook pijn. Daarom pakt hij ook niks zelf, te pijnlijk gewoon. Pas als dat goed genezen is, en dan moet eerst dat snot over zijn, denk ik dat hij zelf weer gaat eten. Dat zal vast nog wel even een paar weekjes duren.

Tot die tijd dus ook bijvoeden.....dus iedereen bedankt die iets voor joep gedaan heeft!!! Echt vind het zooooooo geweldig! Morgen weer naar de dierenarts, half 3! Dus dan weer een update!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Kan ik me best voorstellen dat als je bekje openligt je niet echt gek bent om hooi op te zoeken, dat prikt aan alle kanten dan.

Wat een lijdensweg heeft hij al bewandelt samen met jou en hij gaat het overwinnen, de laatste stappen zullen nog zwaar zijn maar ik weet zeker als die wonden weg zijn zal hij sneller opknappen als ie zelf kan gaan eten.

Voor jou en ook voor joepie een hele dikke knuffel, jullie zijn al zolang aan het vechten, TOP!:goed:

Link naar reactie
Delen op andere sites

De afspraak is verzet tot morgenochtend kwart over 11.

Wel alvast wat foto's weer.

Je zou je tepletter schrikken maar ondanks zijn koppie gaat ie echt de goede kant uit. Hij is gewoon zo aangedaan, dat is niet 1,2,3 over. De korsten, schilfers, droge huid en de verdikkingen moeten gewoon de tijd krijgen weg te trekken en over te gaan.

Joep eet echt met veeeel smaak de junior variant van ss. Hij klimt echt op schoot voor de brokken. Hij is ook echt wat actiever.....komt echt meerdere keren per dag zijn plekkie af om de woonkamer te verkennen. Nou ja, hij zokt een plekkie en rust vervolgens weer uit! Ik geef hem geen boterham meer, die deed ik steeds soppen in water. Het lijkt alsof de plakpoep minder wordt. Dus wellicht is het niet de duplo maar de boterham die ervoor gezorgd heeft.

Zielig he de foto;s!!!!!Ons stoertje!

673vo3.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

ow en ja je ziet dat hij op fleece zit maar dat is net toevallig even omdat de handdoek vies was.....we gaan morgen zelfs een stuk zeil kopen voor hem en daar neerleggen aangezien we er vanuit gaan dat joep de hele winter binnen is bij ons! En dan onder zijn huisje, zelf gemaakt!!!, een handdoek.!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben een tijdje weggeweest en heb dus ook niet kunnen reageren.

Maar wat is Joep toch een vechtertje!!! En wat doen jullie het goed!

En hoewel hij er wel erg zielig uitziet op de foto's (ik schrok er idd een beetje van), is het toch ook wel een goed teken dat hij weer wat actiever is en dat hij weer beter eet.

Kom op Joepie!! Je bent nu al zo ver!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje schrik inderdaad van de fotos :beurk: . Kan me best voorstellen dat joepie pijn heeft met het neusje . En ook die oortjes....je ziet de huid gewoon gebroken. arm beestje :(

Mooi dat de koorts nu weg is. Wat een pijnlijke weg heeft dat beestje bewandeld, en bewandelt het nog steeds als ik de fotos zie. Hoop dat ie ook weer wat bij gaat komen nu, ik blijf duimen voor joepie!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja het is heel zielig!!! hij krijgt ook nog steeds 2 keer pijnstilling.

ik hoop ook dat het snel mag opknappen maar ik trek er zo nog een paar weken bij als ik het zo kan beoordelen.

Elke dag is er 1, ookal zijn we al op de 40 dagen uitgekomen! Joep is een wondertje....maar wel een breekbaar wondertje, dat besef ik me nog steeds. We doen ons best voor hem......joep moet de rest doen. Hij is al zover gekomen, nu alle lelijke plekken nog wel, oeral weer wat haartjes etc....en joep ziet er weer heel anders uit! Maar zijn uiterlijk boeit me weinig......dat ik zie dat hij zich wat beter voelt door af en toe aan de wandel te gaan en met smaak te eten vin dik veeeeeel belangrijker!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is ook het belangrijkste dat je vooruitgang ziet. Voor ons zijn de fotos eigenlijk een moment opname van nu en nog steeds heel erg, terwijl jij ziet dat het steeds beter wordt.

Ik vind het zo`n stoer ventje, hij vecht nog steeds zo hard en ik vind hem inderdaad een wondertje.

Te vaak hoor je dat nijntjes met myx het niet redden, joepie laat zien dat sommige nijntjes het wel kunnen redden en dan is het echt de moeite waard om te vechten.

Dat ie aan de wandel gaat is al een mooi positief teken, en dat eten komt ook weer goed. Dan kun je zijn eten waarschijnlijk met grote hoeveelheden aanslepen :mdr:. Is hij weer wat aangekomen of weeg je hem alleen bij de da?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ocharme toch! Het is zo een kutziekte he, man toch!!!

En wetende dat mensen deze ziekte zelf gecreëerd hebben... Echte monsters kunnen mensen toch zijn!

Nu ik vind wel dat je ziet dat hij aan het beteren is omdat hij er niet zo 'vochtig' meer uitziet :) Rambo had echt een vieze vacht bijna overal en Joepie is mooi aan het genezen!

Komop Joep, je bent er bijna!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Joepie:( Arme knul wat ben je lief

Je bent BB hartendief

Iedereen leest over jou,

Ja ik ben een grote fan,

Omdat ik van je hou,

Zonder dat ik je echt ken:love:

Sorry ik blijf in de yell stemming:$

Maar ik vindt Joep er al wat beter uitziet, alleen dat neusje en dat oortje...

Hoelang zou het duren voordat de ziekte helemaal weg is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

vandaag ook echt goed gegeten.......niks mis mee en daarnaast ook gewoon nog die bijvoeding...

Zeker weer 50/60 gram ss op en ook een deel ervan ssjunior......en best wat groen weer. En dan zo'n 60/70ml bijvoeding!!!

Toch super en hij laat ook echt zien dat hij zin in eten heeft.

Ik ben zeker niet ontevreden, wel dat zijn herstel met zijn koppie zo lang duurt en zijn neus......dat zit hem erg in de weg, dat mag toch echt eens over zijn!!! 4 weken snot, echt veel snot zou ook ik helemaal gek van worden.

Wat een bikkel die joep!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ziet 'ie er nog uit zeg, pffff...

Maar je klinkt heel positief als je het over zijn vooruitgang hebt!

Zat me zo eens wat af te vragen: Als ik het goed heb is Joep straks immuun voor myx. Moet hij dan nog wel geënt worden?

Ik snap dat je daar helemaaaaal niet mee bezig bent op dit moment, maar vroeg het me ineens af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .