Ga naar inhoud

Boefje

Members
 • Aantal items

  2908
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Boefje

 1. Wat vervelend. Beterschapjes met je beestjes. Altijd vervelend.
 2. Heb je ze opengemaakt? Misschien haren erin? Dat ze in de rui is en daarom ook verschillende formaat keutels heeft omdat er wat haren in de darmen zitten? Anders weet ik het zo ook niet.
 3. Ik hou van decoreren vandaar dat ik het vaak alleen doe en als ik het geld er voor had dan wist ik het allemaal wel. Natuurlijk is het ook leuk om met zo weinig mogelijk iets mooi te maken maar mijn man is meer van het kant en klare en gelijk goed. Terwijl ik in mijn 'armere' tijdperk toch ontzettend leuke dingen wist te bedenken. Ik ben bijv zo iemand die een kist als salontafel zou doen of een tv kast improviseert van goedkope vuren boekenrekken van ikea ofzo. Maar mijn man vindt dat rommelig. Dus nu hebben we een redelijk 'strak' interieur wel naar onze gezamelijke smaak en wel veel hout wa
 4. Geen idee maar wel erg schattig. Ik ben meestal degene die het decoreren doet. En het ophangen en gaten boren.. en al het andere overigens ook dus wel leuk te lezen dat jullie dat samen doen.
 5. Boefje

  Durf te vragen!

  Ze hebben ook binaural beats voor in slaap komen, ontspannen en zelfs tegen pijn. Ik kan met eerlijkheid zeggen dat sommige binauralbeats op youtube mij helpen met pijn. Ook hoofdpijn ook met ADD. Alleen heb ik wel gelezen dat mensen met bijv. psychose gevoelligheid enz dat beter niet kunnen luisteren omdat ze niet weten of dat kwaad kan. Ik weet zo ook niet hoe veilig zoiets is. Alleen dat het mij wel helpt.
 6. Is het een manier om alles diep te betegelen en dan aarde er op te doen zodat Vlekje nog steeds kan graven maar uiteindelijk tegen tegels stuit? Dat je er in principe een bak van maakt met rechtopstaande tegels aan de zijkanten en dan daarin een flinke laag aarde. Ben je ook van dat verrotte gaas af. En kan ze ook echt tunnels graven. Je kan er zelfs een tunnel in bouwen bedekt met zand. Zal Vlekje prachtig vinden.
 7. Boefje

  De opvoeding van Kiki

  Hopelijk went het na een paar weken en gaat het over. En anders hopelijk wanneer de pubertijd over is. Uiteraard moet het niet erger worden maar het scheelt idd dat ze alle ruimte hebben. Zo is Gijs ook minder onder de indruk omdat hij alle kanten op kan vluchten.
 8. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Noellie lijkt het weer goed te doen. Hopelijk blijft het zo en heb ik het niet gejinxt door het hier te melden. 😅
 9. Soms kauwen ze op haartjes van het wassen of misschien blindedarmkeutels. Ik heb wel gehad dat mijn konijn het deed en bleek dat ze een vorse haak had terwijl ze gewoon nog at. Maar zij maakte toen ook rare bewegingen bij met haar bekje alsof er iets vast zat in haar mondje. Soms zie je haakjes ook pas als ze onder narcose zijn. Ik zou het gewoon goed in de gaten houden. Zolang je konijn nog eet, vrolijk is en er geen enge dingen zoals bloed uit het bekje ofzo komt.. maar je kan ook overwegen om voor de zekerheid onder narcose te laten na kijken. Mijn dierenarts adviseert mij altijd om het aa
 10. Wij eten ook macaroni gewone simpele macaroni.
 11. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Wat vervelend. Ik hoop echt dat iets gauw helpt en je snel van de hoofdpijn af bent. Die rottige wachttijden overal terwijl je het gevoel hebt dat je hoofd uit elkaar barst is echt waardeloos. Sterkte en beterschap gewenst.
 12. Maar die leert het van haar ouders en idd jeetje die dochter. Ik dacht echt dat zij al 17 of 18 was ofzo. 13 jaar.. wat doet ze mee te doen met grote mensen dingen.
 13. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Ja helaas we kennen het allemaal. Het 'stoute buikje' syndroom. Ik zeg altijd tegen Noellie als ik haar buikje masseer dat haar buikje weer stout is. En dan gaat ze languit over mijn arm heen hangen terwijl ik met de andere hand haar buikje masseer. Ze kwam al wel weer zoemend naar een paar biksjes toe. Ik geef haar nog wel pijnstiller. En hoop idd dat het door zet dat ze morgen weer gewoon normaal eet.
 14. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Ew.. dan begint je dag goed.
 15. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Zo'n grote ruimte vraagt om grotere toilet of meerdere toiletten op verschillende plekken. Vooral als ze een rennetje gewend zijn en er veel stofjes in de buurt zijn waar ze het kunnen doen.
 16. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Noellie eet al wel weer wat hooi en groenten maar niet met plezier. Knabbeltje hier en daar. Ik was rond 4 uur toch maar mijn bed in gedoken nadat ik haar medicijn had gegeven. Gelukkig trof ik vanochtend niet een geheel apathisch konijn aan. Maar we zijn er nog niet helaas.
 17. Boefje

  Gijs en Kiki spam

  Haha wat leuk die twee. In het begin gingen ze nog hun eigen gangetje maar nu zijn ze steeds saampjes.
 18. Boefje

  Gijs en Kiki spam

  Kiki is duidelijk in de wolkjes van Gijs. Verliefd 🥰 ik wist wel dat het goed zat tussen die twee.
 19. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Ik hoorde eindelijk wat darmgeluidjes bij de laatste darmmassage en ze heeft net een paar piepkleine paardenbloemblaadjes gegeten. Blijf nog wel op de bank slapen om haar dr medicijn te geven en buikmassages. Hopelijk is het morgen weer voltooid verleden tijd en is ze weer de oude Noellie. Nu vind ik het toch niet meer zo erg als ze mij stalked.
 20. Boefje

  De opvoeding van Kiki

  Dat zie ik graag. Zo lief! 😍
 21. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Zucht... nog niet echt veel beter maarja zo snel gaat het ook niet. Ze heeft nu ook emeprid erbij gekregen. En weer een buikmassage gegeven. Ik heb niet het idee dat het al veel losser gaat zitten in de buik al dacht ik wel een belletje te hebben gevoeld. Straks maar weer even masseren.
 22. Boefje

  Klaagtopic 2021

  En nu wil ze niks meer dus last van haar buik. Net even pijnstiller, laxatract en cisaral gegeven. Buikje gemasseerd.. nu laat ik haar even. Wat groenvoer erbij gelegd. Ze is ook behoorlijk in de rui. Waardeloos.. hopelijk gaat ze snel weer eten.
 23. Veel sterkte met het verlies. 😢
 24. Niet te geloven he.. de automobilist was een 18 jarige jongen zonder rijbewijs. Hij was verhoord en vrij gelaten. Ze zoeken nog mensen die kunnen getuigen. Hoezo laten ze iemand zonder rijbewijs vrij. Dat noem ik geen ongeluk aangezien hij niks te zoeken had achter het stuur. Lekker makkelijk. Blijkbaar als je iemand dood wil hebben is met de auto DE manier want je komt gewoon weer vrij.
 25. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Noellie is een kleine stalker geworden sinds ik haar met druifjes en bananenchipjes probeer dikker te krijgen. Ze eet ook minder hooi en zeurt steeds om lekkers en elke beweging die ik maak houdt ze in de gaten. Maar ze krijgt nu maar weer wat minder terwijl ze maar maximaal 4 bananenchipjes krijgt over de dag en 1 klein druifje zonder pit. Geeft ook maar weer iets minder biks. Had een beetje meer gedaan. Zucht...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .