Ga naar inhoud

Boefje

Members
 • Aantal items

  3.605
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Boefje won de laatste dag op 2 juli

Boefje had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

4.266 profielweergaven

Boefje's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

775

Community reputatie

 1. Boefje

  Het tuin-topic

  Dat was de zonsondergang gisteravond? De lucht was precies zo bij ons hier. Erg mooi!
 2. Boefje

  Het tuin-topic

  Yay vanochtend zag ik een kolibrievlinder in de tuin! En ik heb ook al een dagpauwoog en atalanta gezien. Net nog even een vlinderfotootje gemaakt.
 3. Ik vond zo'n lijn ook altijd rot. Wat Eefje zegt de lijn staat altijd onder spanning waardoor het lastig is om de lijn terug te halen wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld bij wat onverwachts. Een fietser die voorbij knalt sneller dan je gewend bent dankzij de elektrische fiets wat ik ondingen vind. Plus hij draait om een boom heen om van alles heen en dan mag je weer puzzelen om het weer goed te krijgen. En ik was altijd bang dat dat mechanisme stuk ging waardoor je je hond niet meer terug kan halen zonder dat je aan die dunne lijn moet trekken.
 4. Boefje

  Het tuin-topic

  Ik heb al een clematis die nog tegen de muur aan moet en ik heb reeds best een grote sterjasmijn. Die ruiken heerlijk. Ik heb hem alleen niet goed kunnen leiden omdat die stomme schutting van de buurman steeds uitelkaar valt en ik geen ruimte meer heb voor een eigen schutting er voor langs. We hadden al aangeboden om te helpen en onze hardhouten palen te gebruiken. Vond die goed. Maar.... tien jaar later.. 7 jaar geleden zou die het ook al doen. 😮‍💨 anyways dus hij staat er nog niet geweldig bij met bamboe stokken. Moet ik nog een oplossing voor bedenken. Hij bloeit ook meer aan de verkeerde kant bij de buurman. 😑
 5. Boefje

  Het tuin-topic

  Mooi!! Man ik word er hebberig van als ik al die leuke planten voor in de tuin zie. Ik wilde ook al zo'n knalroze stokroos als bij Evee in de tuin volgend jaar. 😅
 6. Boefje

  Het tuin-topic

  Ha nee ze zou dr telefoon zo in de lucht gooien en stuk laten vallen. Dus doe maar niet. Poeh net flink wezen snoeien en een voetbalveld uit de border verwijderd . Denk dat ik toch maar een stuk worteldoek ga doen in de border voor ik dat andere gedeelte van de rotstuin klaar maak. Straks heb ik er allemaal uitlopers van de seringenstruik door heen of allemaal plukken gras tussen het rotstuintje. Het gras wat in de border groeit doet het beter dan het grasveld 😅
 7. Boefje

  Het tuin-topic

  Heb ik een mooie rups gevonden met rood en blauw blijkt het van zo'n saaie grijze nachtvlinder te wezen. 😒
 8. Zo kan je het ook zien natuurlijk.
 9. Nou meeste honden voelen toch wel aan dat je niet ok bent of bang bent enz. Mijn hond troostte me uit zichzelf. Drukte dan met zijn kop onder mijn arm of deed zijn poot bij me. Ik denk dat een hond die daar speciaal op getraint is des te meer kan doen.
 10. Boefje

  Het tuin-topic

  Ik heb al wat besteld. Zo uit mijn hoofd even denken hoor... herfst gentiaan. Dat zijn van die blauwe klokjes. Van die felgekleurde rood met roze ijsbloemen 'Wheels of wonder Fire Wonder, hmm ff spieken Aubrieta 'Kitte Blue', parelkruid 'Heavenly Blue' , kruiptijm 'Red Carpet', zonneroosje 'golden Queen' Ben benieuwd wanneer het bezorgd wordt en hoe de kwaliteit is.
 11. Boefje

  Het tuin-topic

  Wat een vrolijke bloementuin Evee. Echt mooi. Ha dat koolwitje op de lavendel. Ik moest echt even kijken of het niet mijn foto was want ik had precies zo een foto gemaakt vanochtend.
 12. Boefje

  Het tuin-topic

  Ja ben al wat opgeschoten. Twee keer de schrik van mijn leven gehad door hele dikke spinnen tussen de opgestapelde tegels bij het schuurtje 😱😱😱 Ik zit compleet in mijn hyperfocus en heb zoveel ideeën. Maar ben gestaakt. Ik was conpleet gesmolten en mag van mijn fysio en mezelf niet over mijn grens gaan anders lig ik weer een paar dagen op bed. 😅 dus keb lekker gedouched en lig nu te chillen en plantjes online te zoeken voor rotstuintje.
 13. Misschien advies bij de dierenarts vragen over de voor en nadelen van een teefje en reutje wat castratie betreft.
 14. Ik ken heel veel teefjes die met spoed geopereerd moesten worden omdat de baarmoeder ontstoken was. Ook honden kunnen veel gedoe en ellende krijgen met de baarmoeder. De hond van mijn tante is heel onverwachts aan baarmoedercomplicaties overleden. Heel sneu. Ik zou zelf voor een teefje gaan en dan castreren idd. Gewoon omdat reutjes nog weleens rijgedrag vertonen en afscheiden kunnen hebben wat niet erg fris is als het op de bank geveegd wordt. Ik knuffel graag met mijn diertjes op de bank. Dus liever een teefje.
 15. Boefje

  Het tuin-topic

  Ben begonnen met het rotstuintje.. kon het niet laten. Hmm... t ziet er nog niet uit alsof het wat wordt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .