Ga naar inhoud

Boefje

Members
 • Aantal items

  3105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Boefje won de laatste dag op 24 maart

Boefje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

551 Uitstekend

1 Volger

Over Boefje

 • Titel
  BB trouwe ziel

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

3192 profielweergaven
 1. Ik vind Prulleke wel passen bij Gijs 🤣 Gijs is sowieso een koddig gompie. Maar nee niet echt he.. brr.
 2. Ooooh ik mag hier geen sh*t zeggen maar ik zie hier wel het woordje goddamn voorbij komen. 😱 sh*t is ook een engels woord.
 3. Hihi Brownie lijkt ook echt veel op een konijntje die ik heb gehad voor ze een ander thuisje kreeg. Die maakte ook altijd graag binkies en kroop altijd graag onder dekentjes.
 4. Aaahw....... zo schattig.. vooral die foto dat hij zijn kopje zo drukt en je die kleine tandjes ziet. Ik vind het zo verdrietig dat het kleine mannetje er niet meer is.. 😢 als ik die foto's zie wil ik hem helemaal plat knuffelen. ❤❤❤❤
 5. Ik probeer ze ook wel eens te herinneren en dan ineens ojaaaaa!!!! Komt er ineens weer een naam naar boven. Not my finest hour... 😅🤣
 6. Wel een compliment dat hij nog aan je denkt. Daarnaast is het niet vreemd voor mannen waarbij huwelijk of relatie stukloopt om weer rond te zoeken naar oude of nieuwe vrouwelijke contacten. Weet niet of hij het echt slecht en kwaad bedoeld. Maar hij zal nu wel weten dat je een relatie hebt dus tja wat is dan idd je verborgen agenda? Vrienden zijn en op de loer liggen tot jou relatie uit gaat? Ik ken ze helaas en dat is echt nasty.
 7. Ja hoor Noellie eet ook wel eens haar normale keutels. En ik die een obsessie heeft met keutels controleren om te zien hoe de darmpjes er voor staan roept dan altijd dat ze het bewijsmateriaal niet op mag eten.
 8. Onbekend terrein is altijd erg leuk om op ontdekkingsreis te gaan. Binnen is ook wel errug leuk!!
 9. 😢 heel veel sterkte met het verlies van je lieve nijn. Rust zacht lieve Norbert. Je kunt nu weer fijn spelen en blij zijn zonder pijn en ziekte. ❤
 10. Dag lieve pluize beestje. Lekker spelen bij de regenboogbrug met andere lieve nijnies. Helaas een bolletje licht en liefde minder op de wereld. Veel sterkte Mira met het verlies van lieve Olaf.
 11. Ec kan ook van pijn en stress door gebitsproblemen komen. Dus het kan beiden zijn. Succes morgen. Als hij toch onder narcose gaat zou ik wel bloedonderzoek doen. Als het de nieren niet zijn weet je ook dat je dat kan uitsluiten.
 12. Het is idd mooi die ruimte. Ben je nooit bang voor katten of roofvogels? Ik altijd wel. Nu heb ik altijd binnenkonijntjes gehad maar met mooi weer in zomer wel eens een poging gedaan om ze even buiten te laten ravotten. Was geen succes want ze vonden het allemaal te eng en te open en bloot.
 13. Dat staartje ook helemaal omhoog gekruld. Zo schattig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .