Ga naar inhoud

Boefje

Members
 • Aantal items

  3258
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Boefje won de laatste dag op 24 maart

Boefje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

636 Uitstekend

1 Volger

Over Boefje

 • Titel
  BB trouwe ziel

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

3721 profielweergaven
 1. Boefje

  Klaagtopic 2021

  In pauzes heb je soms het dubbele onder je hoede wanneer je collega weg is. Je mag een uur alleen zijn met het dubbele. En als je de sjaak bent om af te sluiten dumpen ze allemaal hun leftover kinderen bij jou en gaan je collega's naar huis. Want stel je voor dat de baas voor extra uren moet betalen. Mij werd ooit zelfs gezegd dat als ggd komt we maar een paar kids op de wc moesten verstoppen omdat ze voor die paar kinderen teveel geen extra personeel wilden inzetten. Slecht gewoon. Je wilt niet weten hoe bar en boos omstandigheden soms zijn op een kinderopvang en wat een pedagogisch medewerke
 2. Boefje

  Klaagtopic 2021

  Toen ik nog op de bso werkte werd dit ook altijd verlangt van je om foto's en updates te geven en dat terwijl je alles klaar moet zetten voor de kids. Voor zoveel kinderen drinken moet neerzetten en fruit moet schillen. Zorgen dat ze hun handen wassen en aan tafel zitten, een incidentele broekplasser moet verschonen, een kind dat gevallen is moet oplappen, een kind met heimwee bij het schoolpleinhekje moet weghalen omdat het er huilend en gillend van overtuigd is dat papa zou komen. Oja en ook nog iedereen bij langs bellen omdat ouders vertikken om hun kind voor de dag af te bellen en je er ze
 3. Boefje

  Groene urine

  Ik had ooit een konijn die aan een knalgroen pluizig kruiptunneltje had geknabbeld en ook blauwgroene plas had eenmalig. Heb je misschien iets waar je nijn aan geknabbeld kon hebben wat die kleur heeft?
 4. 🤣ik had precies hetzelfde.. telkens neeeee nu moet ik de volgende zien!
 5. Ik wist het al een tijdje maar ook hier gefeliciteerd en blij dat het gelukt is. Geniet er van!
 6. Heel veel sterkte! Dag lieve Nacho, rust maar zacht.
 7. Hihi wat koddig dat ingetrokken koppie van Luz en dat smoeltje van Lewis. Mooie oogjes.
 8. Heel veel sterkte met het verlies van je lieverd. Rust zacht Lulu. 🐇🌈
 9. Dank je 😊gaat nog wel mooier worden met de tijd.
 10. Dit is Noellies begraafplekje met haar magnolia boompje erbij en een solarlampje en konijnbeeldje. Er zitten ook lampjes in boompje maar batterijtjes zijn op. En het boompje is nog te klein om echt veel in te hangen. Er hangt wel een kleine windgong in met kristallen en een super lief klatergeluidje als de wind waait.
 11. Boefje

  Klaagtopic 2021

  En zo heb je ineens maat 40 2/3e 😅hopen dat het past.
 12. Misschien heeft ze last van de warmte?
 13. . Geef haar wel pijnstilling. Pijn kan ook gas veroorzaken waardoor haar buikpijn nog erger kan worden. En haar buikje een beetje masseren kan ook helpen. En veel lekkers wat ze graag eet geven waar niet teveel suiker in zit. Dus geen wortel of fruit.
 14. Telkens als ik hier lees over bepaald eten of snacks denk ik steeds oeh zou Noellie dat lekker vinden? Of wanneer ik langs een dierenwinkel loop kijk ik vluchtig in mijn voorbijgaan bij uitgestalde spullen of er een leuk mandje of speeltje tussen zit.. en dan denk ik oh nee.. dat is iets waar ik niet meer naar hoef te kijken. 😔 Ik mis haar.. haar superzachte vachtje.. haar nieuwsgierige schattige snoetje.. haar vrolijkheid en enthousiasme voor het eten. Haar gezelligheid. Haar lieve kleine warme likjes, kroelen met haar.. zucht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .