Ga naar inhoud

Hypoliet longontsteking


zwarte panter

Aanbevolen berichten

  • Reacties 983
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Bedankt!

Ze hebben inderdaad een verminderde weerstand.

Die van Eufrasie is zelfs momenteel dramatisch... haar witte bloedcellen zijn zó laag dat we heel erg moeten opletten. Buitenzitten, zelfs even is een absolute nee.

Dat is begrijpelijk, ze kan buiten zoveel oplopen. Natuurlijk binnen ook, maar dat zal toch minder zijn. We blijven gewoon lekker duimen voor jullie 3en!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil best als verzamelpunt dienen in Tilburg maar ik zit wel midden in een verhuizing. Ik weet ook niet hoeveel dagen ik de BDK kan bewaren in de diepvries. En natuurlijk laat Lola opeens haar BDK niet meer liggen.

Loes, laat maar weten als ik iets voor je kan doen. Ondertussen blijven we natuurlijk door duimen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt!

:lol: verzamelpunt.... ik heb geen kilo's nodig hoor...

Ondertussen gaat het hier rustig aan...

Eufrasie doet me soms schrikken met haar gewicht, maar meestal is dat de volgende weegbeurt (12u later) toch weer beter. Gelukkig!

Ze mag niet meer dan 10 gram afvallen of ze moet bijgevoerd worden... en vanmogen was er weer meer dan 20 gram af, gelukkig was dat vanavond weer beter. In het algemeen gaat ze wel héél lichtjes omhoog. Ze mag ook niet te snel bijkomen, maar gewoon rustig én op een gezonde manier.

Het valt nu extra op hoe ze soms van aandacht kan genieten.

Gisteren lag ze weer de hele dag zielig in haar huisje en kwam er zo goed als niet uit... zelfs niet om te eten...

Toen kwam ik op het idee hun mand in de bank te zetten en haar naast me te nemen (springen kost haar nu soms toch te veel energie).

Ze leefde echt helemaal op... ging lekker in haar mand liggen, kwam tegen me liggen, waste me heel uitbundig, liep over me, ging op haar achterpoten staan op mijn buik,... Allemaal activiteit die ik gedurende de dag niet had gezien... zo'n immens verschil.

En ze is wel zó lief...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is lief van Fred :mdr:

Pfff...

Vanmorgen toen ik opstond lag er weer overal diarree... de hele keuken ligt vol plekken. Arme Eufrasie. Natuurlijk wilt ze nu ook weer niet eten.

Dus ik heb onmiddellijk Inge gebeld. De behandeling tegen coc. wordt onmiddellijk terug opgestart en ik moet haar vandaag minstens 4 keer dwangvoeren.

Daarnaast moest ik zo snel mogelijk keutels (nou ja...diarree) naar een DA in de buurt brengen. Dus dat ook gedaan. Hopelijk hebben we nu snel een uitslag en weten we hoe we het nu best verder doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt!

Vandaag nog geen uitslag. Hopelijk morgen.

Mede door het dwangvoeren deed ze het vanavond gelukkig toch weer iets beter. Ze at zelf ook weer een beetje en liep ook terug wat rond.

Het was toch moeilijk om haar terug zo zielig te zien.

Ze doet zó haar best. En gisteren zeiden we hier thuis nog dat het er toch op begon te lijken dat ze héél lichtjes vooruit was gegaan. We kregen net weer een beetje extra hoop... en dan bam... zo snel weer weg...pff

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .