Spring naar bijdragen

Flitzer

Members
 • Aantal bijdragen

  44517
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over Flitzer

 • Rang
  Stuiterende Chocoholic

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Niet over het huwelijk van JOU minnaar Lien:(( Inmiddels zijn wij gelukkig getrouwd. En trouwens, jij hebt nu Jullie passen echt goed bij elkaar:lol:
 2. Flitzer

  HEy iedereen!!

  :lol: Is inmiddels in Aussie aangekomen en maakt een levensgroot bord dat ze aan een vleigtuig haakt met de tekst, Lien& De vliegtuig gaat heel de wereld over. Ze maakt zo een zelfde voor Chacha&Senne:) Meldt dat ze idd bij haar Villa, neen het is een paleis, veel bewakers heeft en dus kunnen we daar ook heen vluchten. En Went kan super goed vechten:) Meldt tussen haakjes dta ze Mindy heet. P.S. Wil iemand me van de grond vissen, ik leg hier helemaal dubbel:lol:
 3. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Ik heb van mijn bruiloft nog heel veel teen hoor Michaela dus kom maar. Ja wij gaan met zijn 3tjes de toetjes bij de bruiloften helemaal opeten. Go Wij:beer:
 4. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Goed. Chacha en Senne moeten dan maar veel toetjes regelen, anders blijft er voor de anderen niets over:p op jullie bruiloft komen wij ook toetjes eten:) Trouwens, hebben jullie al gedacht aan kinderen:lol: Daar moet je vroeg mee beginnen:lol:
 5. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Hehe dan eten we de toetjes samen goed? Chacha en Senne kunnen wel trouwen, iedereen trouwt tegenwoordig zo jong. Voor je het weet is het voorbij:p Ze kunnen maar beter snel beginnen, tenslotte zijn ze al verloofd. Trouwens, ik verneem net dat - zich net in besloten kring verloofd hebben, helaas heb ik zo mijn bronnen en weet ik het nu. Dus kan ik het openbaar maken:lol:
 6. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Wie?Jazeker, dat wordt binnekort trouwen:lol: En Chacha en Senne zijn ook een leuk stel:)
 7. Flitzer

  HEy iedereen!!

  Laat dat zo houden:lol: Lien wil je gewoon niet kennen:p Welkom trouwens en veel plezier:)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .