Spring naar bijdragen

Flitzer

Members
 • Aantal bijdragen

  44517
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over Flitzer

 • Rang
  Stuiterende Chocoholic

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Veel, maar ik ben toch wel heel blij met mijn nieuwe boek en mijn nieuwe helm:yipi:
 2. Ik schrok me helemaal het apelazerus toen ik het bedrag zag:rofl:, vorig jaar heeft mijn mam betaald door omstandigheden.
 3. Nou die vloeistof valt mee, ik heb altijd zo'n doos met 3 flessen en 3 potjes om je lenzen in te bewaren, dat is bij elkaar €20, dus dat vind ik nog te doen. Sowieso is deze vloeistof heel handig, het is de Sensitive variant en die kan ik wel gebruiken. Alleen die lenzen, €75 voor 2 pakjes maandlenzen (6 voor links, 6 voor rechts) vind ik best veel. Dat is pas sinds vorig jaar trouwens, sinds vorig jaar september heb ik Hydrogel lenzen, die schijnen weer beter te zijn, maar blijkbaar ook een stuk duurder! Misschien toch maar terug naar mijn oude, vertrouwde lenzen, dat scheelt geloof ik zo'n €30 en om nu te zeggen dat deze stukken beter zijn.... Nee, ik merk eigenlijk weinig verschil.
 4. Lenzen en vloeistof, voor een halfjaar. Al zit ik erover te denken om toch op andere type lenzen over te gaan, deze zijn echt duur!:oh:
 5. Wat spulletjes bij de Etos en de Xenos (cadeautjes) en een zak SS.
 6. Groente voor de kniens. Al heeft mijn vader die aankoop technisch gezien gedaan:he: En nu beheers ik mij al een uur om niet als laatste aankoop chocolade te hebben......
 7. Tijdschriften, het AD, een zak witte bolletjes en een zak bruine bolletjes.
 8. Maltesers en een witte bueno, afgelopen dinsdag, om de lange, lánge treinreis te overleven:he: Die met dank aan de NS een uurtje later eindigde dan gepland.....:whip2:
 9. Nee hoor, die zit niet op BB;) Goh, klinkt héél bekend:he:
 10. Nee hoor, dat valt heel erg mee:yes:
 11. Dat klinkt ook wel logisch:yes: Maar dat is alleen maar mooi meegenomen, 2 in 1:he:
 12. Geen idee, misschien moet ik maar eens beginnen met een informatieve folder:he: Dat laatste niet zozeer, ze heeft namelijk diverse soorten van Ymea. Maar het type dat ze normaal heeft, hebben wij niet in het assortiment:he:
 13. Nou, het zou wel een aardige bijverdienste zijn, ja, als ik alleen al bekijk hoe regelmatig ik tegenwoordig iets voor één van beide ouders mee moet nemen. Stel je voor als ik dat uitbreidt naar de hele familie:he:
 14. Mijn collega zei ook al, je moet een uurtarief gaan rekenen:rofl:
 15. Tegen overgangsverschijnselen:yes:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .