Ga naar inhoud

Lodewijk en Scarlett verhalen & foto spam


Aanbevolen berichten

1 uur geleden, Evee zei:

Ik bedacht mij opeens dat naast youtube vimeo volgens mij ook op het forum geplaatst kan, mocht je nog een manier zoeken om filmpjes te plaatsen hier 😄 😇

 

Leuke tip - maar je krijgt helaas maar 3 video's bij Vimeo. Daarna moet je betalen. Ik vind jullie heel lief, maar 60 videos kost al €8 p/maand.

Nou is Lodewijk wel heeeeel erg leuk, maar ik denk niet dat ik sponsors krijg.

Link naar reactie
Delen op andere sites

❄️ Lodewijk Snow Time is Play Time ❄️ - om 3.00 's nachts 😛

 

Het leuke van een camera hebben is dat als ze 's nachts toeren uit halen, je dat dan overdag nog kan nakijken.

Hij hoort op te nemen wanneer ze bewegen, maar dat gebeurd dus niet altijd 100% goed. Het had 's nachts gesneeuwd, maar overdag was alles al weer bijna weg rondom 7.00 toen ik wakker was. Bij mijn ontbijt kijk ik meestal wat ze 's nachts hebben gedaan. Je kan kijken wat hij heeft opgenomen en sneller afspelen.

 

Dus ik zag dit:

 

LodewijkSneeuw.png

Meneer was in de sneeuw gesprongen en was eens aan het bekijken wat het dan wel niet was.

 

Kennelijk was het leuk genoeg, dus er werd gehuptst en gerend:

LodewijkSneeuw2.png

Je ziet hem hier half in sprong en aan de sporen kan je zien dat hij al een aantal rondjes heeft gerend.

 

Het grappig is dat Scarlett dus echt 0,0 interesse heeft. Ze blijft gewoon op de boomstronk zitten.

Ja, ok dit is sneeuw, nou, so what? 🙄.

 

Uiteindelijk besloot Lodewijk om haar kont te knauwen, zodat ze opschoof en hij weer naast haar kon zitten ❤️.

 

Overdag zie je hem gelijk het hok in schieten als het sneeuwt, regent of hagelt, (tenzij er eten ligt), maar kennelijk zijn 's nachts de regels anders. 😄

Komische Koukleum is het toch

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

Oud & Nieuw in de kleine kooi binnen

 

Mijn man vond het te hard waaien, dus moesten de konijnen naar binnen met Oud & Nieuw. Hoewel we in een kleine straat wonen, werd er toch best wat afgestoken. We hebben altijd 2 grote momenten. 1x rond 19.00-20.00 voor de kinderen in de wijk en een keertje later, rondom 0.00, zoals de rest van Nederland. Dit jaar durfden we het niet aan om ze in een doos te laten schuilen. Ten eerste waren ze beide veel minder bang voor het vuurwerk en ten tweede vinden ze het huis veel te leuk. Dat gaat dus niet werken met een kerstboom in huis.

 

Dus, ze gingen in de ziekenboeg, een binnenkooi. Ik vond het wel sneu, maar goed, ze hadden de toiletbak met hooi, water, speelgoed, knaaghout en elkaar. We hadden afgesproken dat als het niet lekker ging, dat we dan een ren zouden neerzetten. Het was nog een heel gedoe om ze erin te krijgen, want hoewel ze normaal gesproken overal in springen, wilden ze er niet in. Ik weet niet of ze het gat te klein vonden ofzo, maar het ging voor geen meter. 😡

 

Ik heb Scarlett de transportbox in laten lopen, bovenkant van de kooi eraf gehaald en haar er toen in gezet. Lodewijk heb ik op het krukje laten springen en er toen in laten lopen, want meneer wilde toch bij haar zijn. Echt super handig zo'n klein deurtje *not* halverwege qua hoogte en niet vanaf de grond, maar goed, normaal gesproken staat hij boven open en is er dan een ren omheen. 😅 Dus dit was ook de eerste keer dat ik ze in een dichte kooi moest krijgen.

 

ZiekenboegSleep.jpg

 

Maar goed, zo lagen ze dus, beetje te chillen, terwijl wij in de kou zaten, want het was binnen toch nog net te warm. Dus de deuren open en wij met een dekentje op de bank.

 

Als je goed kijkt, zie je hoe pas hoe raar Lodewijk is gaan liggen. Ja, hij heeft een stuk knaaghout tussen zijn tenen. Dat is dan een soort flossen, maar dan met tenenkaas ofzo 😅.

 

Closeup:

LodewijkTenenStok.jpg

 

Goed, even later kon Scarlett er ook wat van... die ging ook even op haar manier er relaxt bij liggen, zo op de laatste dag van het jaar:

ScarlettChinRest.jpg

 

Echt precies met haar kin/bef op het randje van de toiletbak.. en dan dat staartje zo parmantig naar achteren gestoken. Ik heb geen idee hoe deze bun-houding officieel heet, maar ze lag er heel deftig bij. 😛 Ze bleef ook liggen toen ik een foto ging maken. 

 

Even later besloten ze, dat hoewel ze meer ruimte hadden, ze toch nog wel ff iets dichter bij elkaar konden gaan kruipen:

2Buns1Box.jpg


Mijn man: jij vroeg je altijd af of ze samen in 1 toiletbox pastten. Het antwoord is ja!

Ik: OK, maar als er nu eentje gaat zitten plassen, dan zit de ander onder.

Man: ok, dat is wel een probleemtje ja, maar goed, we hebben er dus ook 2 staan buiten.

 

Al met al waren ze dus super super zoet. Niet lopen klieren, ook al hadden ze minder ruimte, gewoon relaxt liggen en bij elkaar zijn. Alleen plas in de toiletbak. Water wel een keertje omgemikt, maar goed, weinig ruimte. En dus uiteindelijk ying/yang in de toiletbox. Heel lief ❤️. Als het volgend jaar hard waait mogen ze weer naar binnen (ivm vuurwerk wat in de ren waait), maar als het windstil is, dan hoeft het denk ik niet. Qua lawaai doen ze het gelukkig goed - ze schrikken niet echt super veel van de knallen.

aangepast door bunnyempress
  • Vind ik leuk 6
Link naar reactie
Delen op andere sites

En ik maar kijken naar Lodewijk waar die tak nou is maar Lodewijk is Scarlet. Ik ben er weer ingetrapt dat Scarlet Lodewijk is😁 

Kun je voor mij niet toch de namen omwisselen🙃

 

Ik vind het wel een ietwat geïrriteerde uitdrukking op het gezicht van Lodewijk op de eerste foto. Zo van wat doen jullie ons aan😂

 

Niet voor niets DIVA. Ze maakt haar titel echt waar.

 

En de laatste foto🥰 niet denkend aan wat er eventueel onder hun gebeurd😉

 

 

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uren geleden, bobbyonthefloor zei:

En ik maar kijken naar Lodewijk waar die tak nou is maar Lodewijk is Scarlet. Ik ben er weer ingetrapt dat Scarlet Lodewijk is😁 

Kun je voor mij niet toch de namen omwisselen🙃

 

Ik zie het al voor me bij de dierenarts. Nee, mijn vrouwtjes konijn heet Lodewijk. Het mannetje heet Scarlett 🙃.

Lodewijk kan idd heel snel geïrriteerd kijken, maar het is gelukkig ook snel weer weg. 😆

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

45 minuten geleden, knaagjeknabbelsuddenly zei:

Haha ik geniet altijd zo van deze verhalen! Echt hilarisch. Had ik al eerder gezegd volgens mij, maar je kan echt leuk schrijven! Wel aanstekelijk hoor, ik heb ook veel leuke verhalen over mijn nijntjes…..😉😄

 

Dank je wel  voor je compliment ❤️

Schrijven dan hé? Iedereen houdt van leuke konijnenverhalen 🙂

  • Vind ik leuk 1
  • Mee eens! 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lodewijk de rover - oftewel daar ging mijn stekje

 

Meestal is het Scarlett die sneaky doet en gelijk eten zoekt, maar deze keer was het Lodewijk me te slim af. Ik was natuurijk ook in slaap gesust. 

Waar Scarlett als een raket gaat zoeken, is Lodewijk meestal aan het rondhuppelen.  Onder de bank, bij de eetkamertafel,  door de gang heen.
Ach, dat gaat zo vaak zo. Meestal kan ik dus doen wat ik wil en hem daarna naar buiten begeleiden met een de bak groenvoer, de biks of het speelgoed.

Hij spring weleens op de tafels of op de banken, maar niet heel vaak, misschien 1-2% van de tijd.

Scarlett loopt meestal met mij mee of gaat recht op het eten af, dus dan moet ik kijken of mijn man alles netjes heeft opgeborgen, voordat ik ze naar binnen laat.

 

Ik was dus van de keuken naar de woonkamer aan het lopen, terwijl mijn man Scarlett in de gaten hield.

Zien wij beide Lodewijk op zijn achterpoten gaan staan, zijn voorpoten op de salontafel planten, zo met zijn snoet de plantenbak in die daar tijdelijk stond (hoort op de eetkamertafel te staan) en *whap* mijn stekje graslelie eruit trekken.

Wij beiden: nee! 😡😡

 

Helaas is Lodewijk niet altijd even handig,  dus bij het wegrennen liet hij hem vallen 😅
Hij was hem ook echt kwijt, maar goed, hij mocht van mij hem nu wel opeten, want ik heb nog tig andere stekjes en 3 volwassen planten.

Hij keek 0,0 schuldig toen ik hem de rest van het stekje voerde.

 

Misschien was het ook wel mijn schuld, want ze weten dat ze die plant mogen eten.

Alleen meestal zorg ik ervoor dat ik wat knip, de volwassen plant gebruik of een gaasdekentje zodat de wortels blijven leven.

 

Voordat ik nu de deur open doe kijk ik eerst of ik alle planten weer op de juiste plek heb neergezet na het schoonmaken van de eetkamertafel 😂

  • Haha 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Climbing the walls  - Scarlett Style

 

Ik lig hier dus een beetje uit te zieken (alweer 🤧) met mijn hoestdrank, neusspray, bak met zakdoeken en keelsnoepjes. Dus mijn man is helemaal happy dat de konijnen extra veel aandacht van hem willen. En bezorgd dat ik alweer een *konijnendropjes* verkoudheid heb opgelopen. Meestal kijk ik naar ze overdag, maar niet als hij in de ren bezig is. Dat geeft me zo'n Big Brother gevoel. Wel als hij iets roept, dan check ik altijd wat ze nu weer uitvreten.

 

Hij had me beloofd dat hij Scarlett lekker op schoot zou nemen voor haar groenvoer & knuffel moment en ruimte zou houden als Lodewijk dat ook zou willen. Bij mij springt hij nog weleens op schoot, ook zonder eten, om aandacht te vragen. Bij mijn man wil hij met eten vaak maar heel kort zitten. Wrokkig konijntje is dat.

 

Maar goed, dat had hij dus heel lief gedaan en daarna ging hij de ren opruimen. Hij was dus al een keertje of 2 heen en weer gelopen naar de schuur. Daar had hij ook de grote zak gepakt waar de hooibaal altijd in vervoerd wordt. Die had hij makkelijk even over het hek gegooid en hij had hun lange dunne twijg ook recht op gezet, zodat hij kon gaan vegen.

 

Scarlett is altijd lekker lui - tenzij ze denk dat er ergens eten ligt. Die zag die zak en dacht: zit daar wat in voor mij? Dus nadat ze heen en weer langs die twijg was gehobbeld stond ze op haar achterpoten te kijken:

 

ScarlettopPoten.png

Het was  avond, dus die witte streep is de tak -  die grote zwarte vlak is de zak  - en scarlett staat  dus op haar achterpootjes te kijken.

 

Nou ja, dan ben je groot, maar niet groot genoeg. Dus wat doe je dan? Dan klim je gewoon *in het hek*.

 

ScarlettinhetHek.png

*yay* ik kan er bij! Natuurlijk viel ze wel weer naar beneden, dus dat was jammer.

 

Mijn man (buiten beeld), schrok zich rot en die kwam gauw aanrennen, maar toen stond ze alweer met 2 pootjes op de grond.

 

Dus toen kwam hij later naar boven om me te vertellen dat ik een filmpje moest kijken van onze dame 😂

En toen zei ik dus: ""Imagine how annoying you are that she's trying to climb the walls 😂"

 

Maar het was dus duidelijk weer voedsel gemotiveerd. Ik weet zeker dat die zak naar hooi rook.

Duidelijk ook dat wij echt geen lagere hekken kunnen.

  • Vind ik leuk 1
  • Haha 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Lodewijk de springkikker - hoepel editie (met bonus-Scarlett-hindernis filmpje)

 

Oude fans kunnen zich vast wel herinneren dat ik een mooie screenshot vanuit een filmpje heb, waarin Lodewijk besluit op mijn rug te springen. Niet zo tof was dat en aangezien ik nu defensief naar buiten kom, met niet gelijk bukken waar hij bij me kan, is het gelukkig (nog) niet in de herhaling gegaan. Ik blijf wel realistisch, het is echt een springerd.

 

Ook sprong hij rustig op het hondenhok, al stond het dak toen open, om met een klap erin te vallen, zodat wij ons kapot schrokken. En terug op de camera konden zien wat hij had uitgehaald. Oh, en natuurlijk die keer toen ze in wilden breken, via het randje van 2cm springen, en dan zo de traliekooi indonderen.

 

Hij houdt echt enorm van springen, dus tja, dan moet je dat maar oefenen toch? Dan houdt hij misschien op met springen waar je hem niet wil laten springen. Hopelijk. We zijn realistisch, maar we blijven hoopvol. Dus kochten we een hondenhoepel. Vanwege hun grootte, maar natuurlijk ook, vanwege het feit dat ze soms samen tegelijkertijd wat proberen.

 

Zo gezegd, zo gedaan, wij met een hoepel in huis en/of in de tuin. Ik heb er niet echt veel beeldmateriaal van, want is 1 van ons die hem vasthoudt en de ander die vaak beloont, dus heb je niet echt handen om te filmen, maar ik heb er toch eentje half uit een filmpje weten te halen. Dit is mijn man met ik aan het filmen. Scarlett liep onder in beeld, dus die heb ik ff d'r uitgeknipt, anders zag je alleen d'r kont 😅

 

LodewijkHoepel1.jpg

 

In de toekomst kunnen we de hoepel in het nieuwe tuin-stuk vastzetten en dan hopelijk meer leuke dingen laten zien. Als de hoepel binnen tegen de muur aanstaat, wil hij ook weleens komen neuzen of we hem niet willen oppakken voor hem en vasthouden. Dan kan meneer SPRINGEN! 👍

 

Nu is het lente, en wij doen duidelijk niet genoeg training, dus dan gaat meneer zelf maar aan de slag.

Bonus filmpje voor jullie waarin meneer 6x over Scarlett heen springt, op en neer, waar je uit eindelijk Scarlett er maar plat bij gaat zien liggen.

Bekijk zijn eigen bedachte spring-training hier.

 

Dit, dit is nu exact waarom ik als een idioot met een hondenhoepel in de tuin sta ter verrijking van zijn leven, onder het roepen van het commando: "hopla", waarin hij dus "hopla" er door heen springt. 🫣 

 

En we hebben nu ook een officiele bunny-hindernis, maar ja, dat vind hij nog lastig en Scarlett loopt dan vaak in de weg, dan tikken ze die stokken eraf. Dus daar moet ik nog meer mijn best voor doen als het straks vaker droog is. Gelukkig hebben de buren ook konijnen gehad zullen we maar denken...

  • Haha 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

6 minuten geleden, bunnyempress zei:

Lodewijk de springkikker - hoepel editie (met bonus-Scarlett-hindernis filmpje)

 

Oude fans kunnen zich vast wel herinneren dat ik een mooie screenshot vanuit een filmpje heb, waarin Lodewijk besluit op mijn rug te springen. Niet zo tof was dat en aangezien ik nu defensief naar buiten kom, met niet gelijk bukken waar hij bij me kan, is het gelukkig (nog) niet in de herhaling gegaan. Ik blijf wel realistisch, het is echt een springerd.

 

Ook sprong hij rustig op het hondenhok, al stond het dak toen open, om met een klap erin te vallen, zodat wij ons kapot schrokken. En terug op de camera konden zien wat hij had uitgehaald. Oh, en natuurlijk die keer toen ze in wilden breken, via het randje van 2cm springen, en dan zo de traliekooi indonderen.

 

Hij houdt echt enorm van springen, dus tja, dan moet je dat maar oefenen toch? Dan houdt hij misschien op met springen waar je hem niet wil laten springen. Hopelijk. We zijn realistisch, maar we blijven hoopvol. Dus kochten we een hondenhoepel. Vanwege hun grootte, maar natuurlijk ook, vanwege het feit dat ze soms samen tegelijkertijd wat proberen.

 

Zo gezegd, zo gedaan, wij met een hoepel in huis en/of in de tuin. Ik heb er niet echt veel beeldmateriaal van, want is 1 van ons die hem vasthoudt en de ander die vaak beloont, dus heb je niet echt handen om te filmen, maar ik heb er toch eentje half uit een filmpje weten te halen. Dit is mijn man met ik aan het filmen. Scarlett liep onder in beeld, dus die heb ik ff d'r uitgeknipt, anders zag je alleen d'r kont 😅

 

LodewijkHoepel1.jpg

 

In de toekomst kunnen we de hoepel in het nieuwe tuin-stuk vastzetten en dan hopelijk meer leuke dingen laten zien. Als de hoepel binnen tegen de muur aanstaat, wil hij ook weleens komen neuzen of we hem niet willen oppakken voor hem en vasthouden. Dan kan meneer SPRINGEN! 👍

 

Nu is het lente, en wij doen duidelijk niet genoeg training, dus dan gaat meneer zelf maar aan de slag.

Bonus filmpje voor jullie waarin meneer 6x over Scarlett heen springt, op en neer, waar je uit eindelijk Scarlett er maar plat bij gaat zien liggen.

Bekijk zijn eigen bedachte spring-training hier.

 

Dit, dit is nu exact waarom ik als een idioot met een hondenhoepel in de tuin sta ter verrijking van zijn leven, onder het roepen van het commando: "hopla", waarin hij dus "hopla" er door heen springt. 🫣 

 

En we hebben nu ook een officiele bunny-hindernis, maar ja, dat vind hij nog lastig en Scarlett loopt dan vaak in de weg, dan tikken ze die stokken eraf. Dus daar moet ik nog meer mijn best voor doen als het straks vaker droog is. Gelukkig hebben de buren ook konijnen gehad zullen we maar denken...

Geweldig 😂😂😂 Arme Scarlett 🤪😂

Wat lijkt hij klein zo bij die hoepel 🥰

 

De kleine springt nu ook steeds haasje over bij Leeuw, alleen niet erover maar er boven op🙈 eerst een binkie en dan kont tegen hem aan en dan hop omhoog er boven op.😂

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

1 minuut geleden, Lappie2 zei:

Geweldig 😂😂😂 Arme Scarlett 🤪😂

 

Ik heb zelfs filmpjes waar zij het hok uit komt lopen, zijn ochtend-zoomies verstoort, en hij bijna tegen haar opknalt, maar toch maar springt. Ze heeft echt wel veel met hem te verduren soms hoor. Maar ja, zij heeft hem uitgekozen.  😂😂😂

 

1 minuut geleden, Lappie2 zei:

Wat lijkt hij klein zo bij die hoepel 🥰

 

SamenHoepelen.jpg

Ja, die hoepel is echt enorm groot. Ze kunnen met z'n tweetjes tegelijkertijd erdoor springen. Dus dat is handig.

En dan is er bovenin nog veel ruimte. Ik vond nog een ander filmpje. Dit is weer met mijn man's hand. Helaas dus net voor hun gezichtjes.

Je ziet hoe ze gewoon half er overheen kunnen, starend naar dat ene stukje johannesbroodpit, haha.

 

Arme leeuw, erop springen is nog stouter door die kleine. Kan hij de afstand niet goed schatten? 🙈

  • Haha 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

57 minuten geleden, bunnyempress zei:

 

Ik heb zelfs filmpjes waar zij het hok uit komt lopen, zijn ochtend-zoomies verstoort, en hij bijna tegen haar opknalt, maar toch maar springt. Ze heeft echt wel veel met hem te verduren soms hoor. Maar ja, zij heeft hem uitgekozen.  😂😂😂

 

 

SamenHoepelen.jpg

Ja, die hoepel is echt enorm groot. Ze kunnen met z'n tweetjes tegelijkertijd erdoor springen. Dus dat is handig.

En dan is er bovenin nog veel ruimte. Ik vond nog een ander filmpje. Dit is weer met mijn man's hand. Helaas dus net voor hun gezichtjes.

Je ziet hoe ze gewoon half er overheen kunnen, starend naar dat ene stukje johannesbroodpit, haha.

 

Arme leeuw, erop springen is nog stouter door die kleine. Kan hij de afstand niet goed schatten? 🙈

Ooooow dit is te schattig 🥰 konties omhoog😍

 

Die zoomies😂🙈

Ze doen dat hier samen sinds kort. Eerst kon Leeuw dat natuurlijk niet maar nu is hij zo fit als een jong konijn. Maar hij stopt vaak abrupt midden in een zoomie omdat hij ineens een wc rol ziet of wat anders en dan vliegt de kleine met een noodgang tegen zijn kont🙈

En hij staat echt als een steen zo zwaar dus geen beweging in te krijgen en de Kleine helemaal verward te kijken van wat gebeurt er nu dan🤔 auw🥺

 

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 11-3-2024 om 21:16, Lappie2 zei:

Ooooow dit is te schattig 🥰 konties omhoog😍

 

Die zoomies😂🙈

Ze doen dat hier samen sinds kort. Eerst kon Leeuw dat natuurlijk niet maar nu is hij zo fit als een jong konijn. Maar hij stopt vaak abrupt midden in een zoomie omdat hij ineens een wc rol ziet of wat anders en dan vliegt de kleine met een noodgang tegen zijn kont🙈

En hij staat echt als een steen zo zwaar dus geen beweging in te krijgen en de Kleine helemaal verward te kijken van wat gebeurt er nu dan🤔 auw🥺

 

 

Ze hebben weinig samen zoomies - meestal is het Lodewijk. Soms rent Scarlett wel mee, maar heel weinig. Lodewijk stopt nooit abrupt, maar hij kan wel net zoals een auto 'driften', dat hij opeens vol langzij gaat, zodat hij niet ergens tegen opknalt. Ik heb nog geen echte botsingen gezien gelukkig. Wel sneu voor de Kleine als het spel opeens anders loopt dan verwacht. 😅

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)

Diva Scarlett roept om aandacht - of waarom we nu nog meer knaagschade hebben aan onze deur

 

De laatste tijd vinden de konijnen het maar flink ongezellig dat er veel mensen op bezoek komen, maar dat die mensen het dan vertikken om naar buiten komen om hen aandacht te geven. Vooral Scarlett irriteert zich er duidelijk aan. 😡 Ze vindt bellen trouwens ook maar niets, want dan hoort ze mijn stem, dus ik ben er, maar ik geef haar geen aandacht. Hopeloos mens ben ik toch ook dan hé? 🫣

 

Laatst was ik met mijn man aan het overleggen, omdat hij aan het thuis werken was. Maar ik was nog niet naar buiten geweest voor haar. Dus ze had geen 9.00 snoepje en vitamine D gehad. Kon ook niet, want mijn man werkte beneden en die had om 9.00 een overleg. Maar ja, daar heb je natuurlijk maling aan als konijn. 🖕

 

ScarlettKloptAan.jpg

Dus dan ga je natuurlijk 👊 aankloppen 👊- ook wel leuk om zo eens vanaf bovenaf te hebben gespot.

 

Alleen tja, dat trucje kende wij natuurlijk al, dus die pootjes op het raam, daar waren we niet van onder de indruk. Oh en trouwens - we moesten gauw verder overleggen, voordat mijn man het volgende overleg inging.

 

Hoorde we toch een enorm kabaal komen vanuit de tuin. Tja, als die stomme mensen je niet geven wat je wil - dan ga je gewoon het grove geschut inzetten!

 

ScarlettKnaagt.jpg

Tanden erin en gaaaaaaaaaan. Het klepperde als een idioot. Echt alsof er een bever in de tuin stond. Alsof iemand zijn boom aan het omzagen was...

 

Als je het filmpje ook ziet - zie je haar eerst nadenken - dan zichzelf schoonmaken (diva) - dan kloppen - en dan tot 4x toe haar tanden erin zetten.

Ik zou zeggen: Geniet mee.

 

We hebben haar maar aandacht gegeven... Lodewijk bleef wijselijk binnen - die heb ik ook al een keer met een harde bons duidelijk gemaakt dat hij niet aan het houtwerk moet zitten. Scarlett is daar echter niet van onder de indruk. 🙄

 

 

aangepast door bunnyempress
  • Haha 4
Link naar reactie
Delen op andere sites

3 minuten geleden, bunnyempress zei:

Diva Scarlett roept om aandacht - of waarom we nu nog meer knaagschade hebben aan onze deur

 

De laatste tijd vinden de konijnen het maar flink ongezellig dat er veel mensen op bezoek komen, maar dat die mensen het dan vertikken om naar buiten komen om hen aandacht te geven. Vooral Scarlett irriteert zich er duidelijk aan. 😡 Ze vindt bellen trouwens ook maar niets, want dan hoort ze mijn stem, dus ik ben er, maar ik geef haar geen aandacht. Hopeloos mens ben ik toch ook dan hé? 🫣

 

Laatst was ik met mijn man aan het overleggen, omdat hij aan het thuis werken was. Maar ik was nog niet naar buiten geweest voor haar. Dus ze had geen 9.00 snoepje en vitamine D gehad. Kon ook niet, want mijn man werkte beneden en die had om 9.00 een overleg. Maar ja, daar heb je natuurlijk maling aan als konijn. 🖕

 

ScarlettKloptAan.jpg

Dus dan ga je natuurlijk 👊 aankloppen 👊- ook wel leuk om zo eens vanaf bovenaf te hebben gespot.

 

Alleen tja, dat trucje kende wij natuurlijk al, dus die pootjes op het raam, daar waren we niet van onder de indruk. Oh en trouwens - we moesten gauw verder overleggen, voordat mijn man het volgende overleg inging.

 

Hoorde we toch een enorm kabaal komen vanuit de tuin. Tja, als die stomme mensen je niet geven wat je wil - dan ga je gewoon het grove geschut inzetten!

 

ScarlettKnaagt.jpg

Tanden erin en gaaaaaaaaaan. Het klepperde als een idioot. Echt alsof er een bever in de tuin stond. Alsof iemand zijn boom aan het omzagen was...

 

Als je het filmpje ook ziet - zie je haar eerst nadenken - dan zichzelf schoonmaken (diva) - dan kloppen - en dan tot 4x toe haar tanden erin zetten.

Ik zou zeggen: Geniet mee.

 

We hebben haar maar aandacht gegeven... Lodewijk bleef wijselijk binnen - die heb ik ook al een keer met een harde bons duidelijk gemaakt dat hij niet aan het houtwerk oemt zitten. Scarlett is daar echter niet van onder de indruk. 🙄

 

 

Page not found....

 

Maar de foto s met je uitleg zeggen genoeg😂😂

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geplaatst: (aangepast)
3 minuten geleden, Lappie2 zei:

😂😂Gezien🙈

Dat gaat vast vaker gebeuren😜🥴

 

Lodewijk heeft het 1x geflikt, maar die was wel onder de indruk van ruit-bonzen.

Als ik haar genoeg aandacht geef, hoop ik dat het niet meer voorkomt. 🙈

Op termijn willen we ipv 2 openslaande deuren graag een schuifpui. Dan gaan we duidelijk voor kunstof.

 

Mijn moeders reactie: Wat smeren jullie op dat houtwerk dat de konijnen dat willen knagen

Ik: Mam, knagen is normaal voor konijnen

Moeder: Pluis deed dat nooooooit

Ik: 🤐 (was wel waar trouwens - hij deed dat niet).

aangepast door bunnyempress
  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .