Spring naar bijdragen

Mira11

Members
 • Aantal bijdragen

  1354
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

Mira11 last won the day on 16 September

Mira11 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

534 Uitstekend

2 Volgers

Over Mira11

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Liz & Olaf
 • Huisdieren
  Cavia's Frits & Loulou

Recente profielbezoeken

1427 profielweergaven
 1. Mira11

  Muziek-topic

  Mijn moeder is helemaal weg van André Rieu. Zelf hou ik niet zo van die muziek maar vind het wel mooi om te zien dat er zo'n bijzondere sfeer hangt bij zijn concerten op tv. Tegenwoordig luister ik graag naar: Imagine Dragons Mumford & Sons Pink Blof Sia Davina Michelle Chefs Special Kensington Alicia Keys Rihanna Coldplay En nog veel meer. Vroeger was ik echt een groot Michael Jackson fan en luisterde ik ook veel: Eminem Queen Bruce Springsteen Phil Collins Live Dire Straits Lenny Kravitz
 2. Ik kan me zo voorstellen dat dat een fijne oplossing voor je is om haar te begraven bij je opa en oma.
 3. Mira11

  nieuw

  Welkom op het forum! Klinkt idd als een gezellige beestenboel.🙂
 4. Ik ben het helemaal eens met wat Evee schrijft. Heel veel sterkte met het verlies van Dim!
 5. @Pablo&Lola Spannend hoor. Ik hoop dat ze snel te horen krijgt dat het niet uitgezaaid is.
 6. Wat een bijzonder en mooi beestje. 🙂
 7. Ik ben het eens wat happy211 aangeeft. Eén van mijn konijnen keutelde en plaste door de hele kooi. Toen ze een ruime ren kreeg en de kooi haar toilet werd was ze ineens zindelijk. Je kunt het beste met een ren gaan werken en één of meerdere toiletjes die je dan kan zetten op de plaats waar ze het meeste keutelen en plassen. Hooi alleen aanbieden op de bij de toilet. Veel konijnen worden zindelijk maar niet allemaal.
 8. Hahaha. Elite konijen! 😄 De Amerikaanse timothy hooi bij Happy Rabbits and Friends is echt heel erg mooi hooi. €9,50 per kilo 😲 Ik heb het gekocht om te kijken of het veel uit zou maken in vergelijking met het "gewone" voorverpakte timothyhooi. Ja dus. Het is super groen, lange stengels en geen stof en kleine stukjes op de bodem. Ik vind het wel belangrijk voor hun gezondheid dat ze een goede kwaliteit hooi krijgen maar dit was echt een eenmalig iets. Gelukkig zijn ze heel tevreden met het hooi wat ze krijgen.
 9. Je kunt denk ik beter wat lekkere gezonde groenten geven ipv het allerbeste hooi. Dan ga je namelijk failliet. 😉 Het beste hooi vind je in de speciaalzaakjes (vaak online) en is echt behoorlijk prijzig. Niet in vergelijking met het voorverpakte hooi. Als je een goede kwaliteit hooi geeft denk ik dat je konijnen ook gewoon tevreden zijn.
 10. Heel veel sterkte met het verlies.
 11. Mira11

  Boeken

  Super blij met mijn nieuwe boeken! 🎉
 12. Mira11

  Trovet

  Ik merk dat mijn konijnen harder knagen op de Timothyhooi. De stengels zijn wat dikker en goed stevig. Ik denk dat je wel helpt voor het gebit.
 13. Wat fijn! Maakte me echt wel zorgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .