Spring naar bijdragen

Mira11

Members
 • Aantal bijdragen

  1998
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  10

Mira11 last won the day on 27 November 2020

Mira11 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

867 Uitstekend

4 Volgers

Over Mira11

 • Rang
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Liz & Olaf
 • Huisdieren
  Cavia's Frits & Loulou

Recente profielbezoeken

2690 profielweergaven
 1. Ik begrijp niets van de hint van mijn ss. Toch ga ik een gokje wagen. @Nina en Hazel ben jij het? Chocoladereep en de chocomel waren heerlijk. En de mok gebruik ik dagelijks. De beesten hebben ook hun goedkeuring gegeven over al het lekkers.
 2. Hint: als iemand goed naar de theezakjes kijkt dan weet iemand wie haar ss is.
 3. Ja klopt! Ik ben blij dat je het leuk vindt.
 4. Konijnen kunnen zeker mensen herkennen. Als mensen vaker op bezoek komen dan worden ze steeds tammer naar hun toe. Komt er een nieuw iemand die ze nog niet kennen houden ze afstand.
 5. Welkom op het forum! Het is maar goed dat mijn voedster zo vergevensgezinds is. 😄 Ik heb zo'n beetje alles fout gedaan wat je maar kunt bedenken. 1 konijn in een klein kooitje, te veel biks, oppakken enz. Wat fijn dat Ukkie in de opvang is terecht gekomen en later bij Brownie en jou!
 6. Wat zijn ik en de beestjes verwend! Super leuke cadeautjes! Heel erg blij mee. Nu nog achterhalen wie mijn secret santa is.
 7. @pakyakker letters van het alfabet misschien?
 8. Yeah! Mijn pakketje van mijn Secret Santa ook ontvangen! Verslag volgt natuurlijk.
 9. Hoe groot is de kooi waar ze in gaan als je er niet bent en 's nachts? Ik zou er zeker voor zorgen dat ze niet meer met haar kopje tussen de spijlen past. Als dit gebeurd als je er niet bij bent dan kunnen de gevolgen heel erg naar zijn. Zo heel af en toe schikken ze hier ook van iets. Na mijn idee is er helemaal niets aan de hand. Ik hoor of zie niets. Vooral Liz is dan erg bang en vliegt door de kamer. Ik ga dan kijken in de hoek waar ze vandaan komt en soms loopt ze op afstand zeer allert met me mee. Als ik een beetje rondkijk en zeg dat het allemaal goed is ontspant ze meestal wel. Ze
 10. Wat een lieverd! Ik moet ook stiekem best lachen om die test. Het is echt maar een moment opname. Wil je dat echt serieus weten dan moet je naar mijn mening echt wel vaker en langer observeren. Ook hoe ze reageren op verschillende mensen.
 11. Het is echt super belangrijk dat konijnen altijd hooi kunnen eten. Dus nog een hoop er extra bij gooien. Het hoeft echt niet op te zijn voordat je ze nieuwe geeft.
 12. Wat een fijn nieuws! Dat is voor haar weer een hele stap.
 13. Als het door verharing komt kun je een lijnzaadbrokje geven. Niet te veel. Dat staat meestal ook op de verpakking. Mijn teddydwerg krijgt ook één brokje naar zijn knipbeurt.
 14. Jeetje wat heftig! Wat goed dat je een naar andere dierenarts bent gegaan. Nu heeft ze nog een kans om er doorheen te komen. Heel veel sterkte! Hou je ons op de hoogte?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .