Ga naar inhoud

Mira11

Members
 • Aantal items

  2832
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

Mira11 won de laatste dag op 20 maart

Mira11 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1636 Uitstekend

5 Volgers

Over Mira11

 • Titel
  Konijnoloog

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Liz & Olaf

Recente bezoekers van dit profiel

3007 profielweergaven
 1. Dat is nog eens een lekkere positieve kijk op de dingen. πŸ˜„
 2. Je mag je huisdier wel begraven in de tuin. Dat moet dan min. 75 cm diep zijn.
 3. Jeetje heftig hoor wat ze mee heeft gemaakt. Een maatje die zelfverzekerd is en van aaien houd zou haar zeker kunnen helpen. Ik merk het zelf nu heel erg goed. Mijn ram is pas overleden en mijn voedster is veel schikachtiger. Ze voelt zich echt onveiliger alleen.
 4. Mira11

  Het planten topic

  Bij de info over binnenkonijnen op bunnybunch staat een lijstje van veilige kamerplanten. Peperomia's en Pilea's zijn ook veilig. Daar zijn heel veel soorten van die er ook heel verschillend uitzien.
 5. Meestal helpt het als je er zelf even weggaat. Je kunt ook wat lekkers voor haar reismandje neerleggen. Hoe reageerde Punky op jou?
 6. Je bent echt goed in namen verzinnen! Ik moet zaterdag hoop ik aan de slag voor een rammen naam. Ik weer wel wie ik in ga huren voor een leuke naam. πŸ˜„
 7. Mira11

  Het planten topic

  Wauw @Dollie! Wat prachtig. Ik ga ook maar veel meer sproeien. πŸ˜„ Wel vind ik dat alles meteen zo nat wordt en niet alleen de plant. Hoe doe jij dat?
 8. Mira11

  Het planten topic

  Vanmiddag druk geweest om de stekjes op het water en in de grond te zetten. Nu maar hopen dat alles het goed gaat doen. 🀞 De 3 graslelies zijn van mijn eigen plant en de rest is nieuw.
 9. Mira11

  Het planten topic

  @pakyakker in mijn enthousiasme heb ik ook een paar calathea's gekocht. Ze zijn echt lastig om te verzorgen. Ik geef ze regenwater en besproei ze regelmatig maar ik weet niet of het allemaal goed gaat komen. 😬
 10. Soof is leuk! Maar ja ik mag niet kiezen. πŸ˜†
 11. Dat is lief! Ik hoop het ook.
 12. Wat een lieverd zeg! πŸ₯°
 13. πŸŽ‰ Oh wat leuk! Fijn hΓ¨ om ze zo samen ze zien?! Wat goed dat ze zindelijk is dat maakt het een heel stuk makkelijker. Ben benieuwd naar de foto!
 14. Mira11

  Het planten topic

  Nu nog kleine vriendjes maar straks hele grote. πŸ˜‚πŸ˜‚
 15. Mira11

  Het planten topic

  De oude plant gaat dood en je kunt de pups eraf snijden met een mes. Je snijdt dan dus ook in de moederplant, zorg wel dat daar ook wortels aan zitten. Op de foto kun je zien hoe dat eruit ziet. Ik heb wel een andere bromelia als jij maar het idee is hetzelfde. Helemaal rechts is een stuk van de moederplant met haar wortel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .