Ga naar inhoud

Mira11

Members
 • Aantal items

  3292
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Mira11 won de laatste dag op 20 mei 2021

Mira11 had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

4077 profielweergaven

Mira11's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,4k

Community reputatie

 1. Hè bah! Je hoopt dan elke keer weer dat er dan toch een omslag komt. Ik herken dan heel erg van Olaf. Je weet uiteindelijk niet precies wat het is en het gaat op en neer. Tussendoor was hij ook nog echt goed. Dat maakt het extra moeilijk om een besluit te nemen. Net wat je zegt. Heel veel sterkte!
 2. Misschien doet zij het juist goed in het donker.
 3. Hier wordt fokken afgeraden. Dus dan heb je dat probleem ook niet. Een nestje lijkt heel leuk maar er komt een hoop bij kijken en er gaat best nog weleens wat mis. Zowel met mamakonijn als de jongen. Je hebt geen invloed op hoeveel konijnen geboren worden, als dat er 12 worden ga je die dan ook allemaal houden? De kans dat alle konijnen (na castratie) kunnen samen leven in 1 groep is zeer klein. Dan zul je koppels moeten maken als dat lukt die ook weer min. 4 m2 nodig hebben als verblijf. De konijnenopvang zitten bomvol. Juist nu puilen ze uit. Sommige opvangen kunnen de konijnen niet meer opvangen. Als je een nestje mee wilt maken zou je je op kunnen geven als pleegouder. Dan kun je een nestje meemaken en help je de opvang. Hoe fijn is dat! Je kunt voor nu beter je ram laten castreren en als je voedster 16 weken is dan kunnen ze gekoppeld worden. Hopen dat dat klikt. Je ram mag na 15 dagen gekoppeld worden na castratie omdat hij net daarna nog vruchtbaar is.
 4. Is er wat verandert in de opstelling nadat hij dat weer is gaan doen? Of zijn er andere dingen die verandert zijn?
 5. Poging gedaan. Pot was te klein. Paste geen fatsoenlijk plantje in. 😄
 6. Dan zou ik zeker geen graslelie nemen. Dan blijf je aan het steken. 😄
 7. Ja nog een paar. De Peperomia Red Margin. En nog de Tradescantia Tricolor. Daar had ik al 1 stekje van maar dat duurt eeuwen voordat het een vol plantje is. Die had ik niet daar vandaan.
 8. Ik heb naast en achter de koelkast een houten plank staan. Werkt goed.
 9. Mira11

  Corona virus

  Voel me wat minder fit dan gisteren... Jeetje wat een arbeid. 😄
 10. Gelukkig is het geen Peperomia (die zijn niet giftig) anders had ik er weer 1 bij voor mijn wensenlijstje. 😄
 11. Leuk! Rechtsvoor welke plant is dat?
 12. Ja erg hè?! Ik heb ook nog van alles op mijn verlanglijstje staan. Ik moet echt wel stoppen want mijn huis is te klein aan het worden.😄
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .