Spring naar bijdragen

FolkertWierda

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over FolkertWierda

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik zal er zeker goed over na denken, en misschien dat ik wel de beslissing neem om ze te castreren ja maar dat moet ik allemaal nog even overleggen en bekijken. En ik geef ze eerlijk gezegd de aandacht van hun leven want als het warm weer is ga ik samen met ze buiten in het gras met de 2 cavias van ons er nog bij zelfs, en dan blijf ik er ook bij. En als het koud buiten is haal ik ze bijna elke avond binnen om te snuffellen en te huppelen en wat rond te ontdekken in de huiskamer. Dus ze zijn in elk geval niet vaak alleen, alleen s´avonds en s´middags, en als ik ze dan ophaal zijn ze helmaal blij 🙂
 2. Ik weet dan het stom is dat ze alleen moeten, maar het kost me heel veel geld en moeite om dit te gaan regelen, en ik ben nog jong dus dat word financieel lastig omdat ik 16 ben. Dan zou ik bij ze allebeide een vrouwtje moeten doen want er gaat geen van beiden weg daarvoor ben ik teveel al aan ze gehecht.
 3. Ik weet dat het niet heel super is voor een konijn om alleen te zijn maar ik kan het echt niet over mijn hart krijgen om 1 van de 2 weg te doen en meer uit te geven aan dingen waar ik de kans van heb dat het niet eens gaat werken. bedankt voor het antwoord marjoleink maar dat ga ik niet doen.
 4. Eefje, ik heb ze ook niet bij elkaar in 1 hok, ze hebben allebeide een eigen hok. maar soms doen we ze samen binnen laten huppelen en dan blijf ik er bij natuurlijk. Maar bedankt voor de reactie!
 5. Eefje, nee ze zijn allebeide niet gecastreert. De vorige bewoners hebben dat wel geprobeert met het dwerg konijntje, maar de ballen waren nog niet ingedaalt.
 6. Als ik eerlijk moet zijn weet ik dat niet precies, want het dwerg konijntje komt van onze buren die hem niet meer wouden dus mocht ik hem overnemen, en de Vlaamse reus is denk ik nog minder dan een jaar. Het dwerg konijntje denk ik wel al meer dan een jaar maar niet veel denk ik. Want ze zijn niet agressief tegen elkaar alleen springt het dwerg konijntje soms op de ander en snuffelen ze aan elkaars kont, en dat is het. alleen denk ik niet dat we ze bij elkaar moeten laten in 1 hok. We hebben ze nu soms op de avond in de woonkamer los aan het wandelen, en dan komen ze soms langs elkaar en snuffelen ze aan elkaar en gaan dan weer verder. Maar soms gaan ze ook bij elkaar liggen, en dan gebeurd op dat moment ook wel eens dat het dwerg konijntje er op springt. ik hoop dat u hier meer mee kan.
 7. FolkertWierda

  Elkaars kont snuffelen.

  Hoi allemaal, Ik heb een dwerg konijn mannetje en een vlaamse reus mannetje, ze zijn allebeide nog niet zo heel oud. Alleen het mannetjes dwerg konijntje springt gauw op de ander voor de voortplanting. Dat is voor de rest het enigste als we ze samen in onze woonkamer laten loslopen, maar er viel me nog een dingetje op, ze gaan met hun hoofd onder elkaars kont zitten snuffelen, wat betekend dit? Als iemand dit zou weten kom ik al een stukje verder. Maar ik weet nog steeds niet of ze wel bij elkaar kunnen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet folkert wierda!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .