Spring naar bijdragen

Ot&Sien

Members
 • Aantal bijdragen

  485
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Ot&Sien last won the day on 28 Mei

Ot&Sien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

110 Uitstekend

1 Volger

Over Ot&Sien

 • Rang
  Keutelaar

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Ot & Sien
 • Huisdieren
  Konijnen (hangoortjes)

Recente profielbezoeken

220 profielweergaven
 1. Jeetje wat balen... Weekendconsult was hier vorige week €82 (normaal €35). Hopelijk kunnen ze iig iets voor haar doen.
 2. Ot&Sien

  Mila

  Heel veel sterkte met het verlies van Mila. (Ik dacht de hele tijd dat het om Catootje ging... 🙈 )
 3. Ot&Sien

  blaadjes

  Maaaaar, ik heb nog eens gekeken en zie dat er ook best wat paardebloem look-a-likes zijn: biggenkruid, leeuwentand, streepzaad... Weet iemand of die veilig zijn voor konijnen? Want ik zie eerlijk gezegd het verschil niet goed, dus twijfel nu wel heel erg of het altijd echt paardebloem is wat ik soms pluk. 🤔
 4. Ot&Sien

  blaadjes

  Maar het zou best paardebloem kunnen zijn. Als je via google zoekt zie je ook veel verschillende soorten paardebloemblad voorbij komen. Sommige zijn erg stekelig maar sommige bijna rond.
 5. Ot weegt 2,2 kg en krijgt 2x daags voor 11kg hond. Ik ben echt heel slecht in rekenen...maar klopt dat dan ook?
 6. Ik hoop het echt. Ik heb Ot 2x moeten dwangvoeren omdat hij helemaal niks wou. Nu hij iig groente eet doe ik dat liever niet meer. Is namelijk weer extra stress en dat hebben we juist liever niet natuurlijk. Ik heb inmiddels bij beide konijnen de cisaral erin mbv een theelepeltje babyvoeding wortel (AH bio). Ik kijk nu uit het raam en zie Ot hooi eten!
 7. Ja, dat vind ik dus ook. Ze aten vorige week wat minder dan normaal, maar dat leek mij niet heel vreemd door het warme weer. Maar sinds ze de duplo spuit hebben gehad zitten ze allebei alleen maar in hun hok, komen de ren nauwelijks in. Komen in eerste instantie wel op de biks af maar stoppen al na enkele brokjes met eten. Ook de hooiruifjes (die normaal geplunderd worden in de vroege ochtend) blijven vol. Af en toe een sprietje, meer niet. Witlof, peterselie, wortelloof, krulhazelaar, paardebloem, radijsloof, andijvie: dat soort dingen eten ze wel gewoon op.
 8. Heeft iemand een tip om Cisaral er stressvrij in te krijgen? Konijnen hebben besloten geen biks en hooi meer te eten. Groenvoer willen ze nog wel. 🤔 Nu Cisaral gekregen ivm kleinere keutels bij Ot maar dat is niet zo'n succes als Metacam... 🙈
 9. Hier ook houtkorrels in het toilet. Werkt supergoed tegen geurtjes.
 10. Ja, nou ja, we zijn nu al met de duplo begonnen. Maken we de kuur ook maar af. Ik hoop stiekem dat mijn man de spuiten wil geven 🙈
 11. Ot&Sien

  Knoetje

  Prachtig konijntje. Hij ziet er idd wel uit als een konijn dat groot gaat worden.
 12. Ot&Sien

  Hooi

  Is de Pets own choice 4 kg baal altijd van goede kwaliteit? Omdat de baal van de boer hier echt niet goed wordt gegeten (tweede snede van vorig jaar) ben ik weer op zoek naar iets anders.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .