Spring naar bijdragen

Ot&Sien

Members
 • Aantal bijdragen

  137
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Goed

Over Ot&Sien

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Ot & Sien
 • Huisdieren
  Konijnen (hangoortjes)

Recente profielbezoeken

85 profielweergaven
 1. Ot&Sien

  Roken

  Ik rook niet en heb ook nog nooit gerookt. Kan je dus verder niet helpen met je onderzoek, maar misschien vind je het fijn als mensen die niet roken ook reageren, zodat je ook een beeld krijgt van het percentage mensen dat wel of niet rookt hier op het forum? Maar misschien is dat ook wel niet relevant voor je onderzoek. 😊
 2. Welkom terug! Ik zag ineens in vertrouwde rode adminstratorletters "Evee" staan bij "Wie is online" 😀 Fijn dat jullie het zo mooi hebben gehad!
 3. Hoe oud is je dochter? Waarom kiest ze Franse hangoren als onderwerp als jullie hier niet zoveel over weten? Ik zou gaan voor een onderwerp waar je interesse ligt...
 4. Dat vind ik nou een goed idee! Ik zou ze sowieso naar een opvang brengen, maar aangezien het de schuld van je opleider is dat je met dit nestje zit, zouden zij ook de kosten moeten betalen. Ik weet niet hoe het met opvangen in de rest van Nederland zit maar bij een opvang hier in Overijssel zijn de afstandskosten maar 10 euro per konijn, vind ik zelf eigenlijk helemaal niet veel geld als je ziet hoeveel de opvang daarna voor de konijntjes doet (voeding/verzorging/inenten/castratie...)
 5. Banaan bevat wel heel veel suiker natuurlijk... Is misschien niet ideaal met die gevoelige darmen van Pluis. Fijn dat de narcose goed is gegaan, hopelijk krijg je haar snel aan het hooi! Ik zou lekker veel verschillende soorten hooi door elkaar husselen. Daar moet dan toch iets tussen zitten dat lekker ruikt en haar een nieuwsgierig hapje laat nemen...
 6. Ot&Sien

  Zindelijk maken

  Ze komt uit de opvang toch? Mijn konijnen waren ook heel zindelijk voor ze in de opvang kwamen (dat weet ik omdat de baasjes hen kwamen afstaan op de dag dat ik konijntjes kwam uitzoeken in de opvang en zij vertelden dit). In de opvang was de hele zindelijkheid weg door alle geuren van andere konijnen om hen heen. Toen ze enkele weken later bij ons kwamen poepten en plasten ze eerst nog overal maar binnen 2 of 3 weken waren ze hartstikke zindelijk. Ik denk dat ze al snel een vast plekje gaat zoeken om te plassen en keutelen, en dan kun je op die plek de toiletbak neerzetten. Succes!
 7. Wat spannend...succes vandaag! 🍀
 8. Ot&Sien

  Kokosnoot

  Zo'n wilgentunnel gevuld met hooi heb ik hier ook, groot succes! Aan de tunnel wordt weleens geknaagd maar niet superveel hier. Ik stop er telkens nieuw hooi in en daar eten ze met veel plezier van.
 9. Staan de hokken wel in verschillende ruimtes dan of alleen uit elkaar in dezelfde ruimte? Alleen uit elkaar heeft namelijk niet veel zin... Een konijn dat UIT de ren kan springen springt even vrolijk IN de ren van de ander (ook als dat niet in één sprong kan 😉). Een ongecastreerd mannetje zal alles op alles zetten om bij dat vrouwtje te komen. Weet je zeker dat dat nog niet gelukt is? Heb je gezien dat het bleef bij een poging om van hol naar hol te springen en weet je zeker dat ze niet samen in een van de holhokken hebben gezeten? Een sec is ongeveer genoeg om over een maand een nestje te hebben... Buiten dat wou ik wel zeggen dat je schuilhokken er prachtig uit zien! (Ik neem aan dat het luikje alleen dichtgaat als je in de ren schoonmaakt?)
 10. Ik heb er helemaal geen verstand van (kippen en konijnen samen houden), maar ik zou het alleen al vanwege de kippenpoep niet doen denk ik. Daar kunnen toch ook vervelende bacteriën in zitten?
 11. Ik denk dat je daar op dit moment niet zo veel aan kunt doen. Waarschijnlijk gaat het wel over als hij straks gecastreerd is.
 12. Maar dat is echt bizar! Daar zou je toch een melding van moeten maken... Hoe staan ze aangeduid op internet dan?
 13. Heel veel sterkte gewenst @Huiself... Wat ontzettend verdrietig om zo kort na elkaar afscheid te moeten nemen van je lieve konijnen.
 14. Nou, dat denk ik niet. Ze schrijft dat ze "niet in staat zijn" om mee te rijden naar de dierenarts... Misschien hebben ze geen auto of werken ze heel erg veel? Of misschien zijn ze zelf ziek? "Niet in staat zijn" of "niet willen" zijn twee heel verschillende dingen natuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .