Ga naar inhoud

Ot&Sien

Members
 • Aantal items

  1119
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Ot&Sien won de laatste dag op 6 april

Ot&Sien had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

654 Uitstekend

2 Volgers

Over Ot&Sien

 • Titel
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Overijssel
 • Namen van de konijnen:
  Sien, ✝️ Ot
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

1088 profielweergaven
 1. Aaah, getsie! Wat naar @JokeC! Hopelijk knapt je koppie snel weer op!
 2. Dank voor je toevoeging! Het is natuurlijk niet mijn bedoeling om mensen af te schrikken om te gaan koppelen 😅, het was bedoeld om te onderstrepen dat koppelen met een willekeurig konijn meestal niet zo'n goed idee is omdat karakters van de konijnen echt bij elkaar moeten passen. Al kostte het 20 pogingen, ik zou altijd opnieuw laten koppelen. Sien is zo veranderd sinds ze niet meer alleen zit! Ze is blij, veel actiever en knuffelt ontzettend veel met haar nieuwe maatje.
 3. Ach...wat sneu. Sterkte en superlief dat je je over hem hebt ontfermd en hem verder leed hebt bespaard.
 4. Helemaal eens met bovenstaande reacties! Mijn voedster bleef ook alleen over en zij is maar liefst twee keer op koppelvakantie geweest omdat het de eerste keer niet eens lukte om haar te koppelen. Uiteindelijk is het bij haar na 10 (!) pogingen (ze heeft er dus 9 afgewezen) gelukt om haar te koppelen. Koppelen is niet makkelijk en wanneer de opvang dit voor je doet weet je zeker dat je terugkomt met een voedster die is nagekeken, gevaccineerd en in sommige gevallen zelfs gecastreerd. Dat jij in de tussentijd de tuin zo neutraal mogelijk kunt maken is een hele fijne bijkomstigheid.
 5. Witlof, paksoi, andijvie, wortelloof en een klein beetje peterselie
 6. Die laatste foto van Luz is zooo leuk, met dat pootje zo half in de lucht! 🥰
 7. Wat goed dat je een afspraak hebt gemaakt. Ik hoop voor je dat het meevalt met Ellie en dat het iets is dat goed te behandelen is. Succes vrijdag 🍀
 8. Wat spannend dat je nog niks gehoord hebt! Geen bericht is goed bericht zeggen ze meestal. Hopelijk is er inderdaad zo snel een maatje gevonden voor Punky. 🤞🏻
 9. Ot&Sien

  Jippie topic 2021

  Gefeliciteerd! Klinkt heel interessant!
 10. Echt? Ik dacht dat toch echt helemaal jouw smaak wel zou zijn, Raisa en Alano... 🤣
 11. Welkom terug! 🐰 Je had destijds (onverwacht) twee rammetjes toch? Fijn dat Bolletje een nieuw maatje krijgt binnenkort. Weet je al naar welke opvang je gaat?
 12. Wat attent hè? Ik kreeg ook een kaartje van de dierenkliniek na het overlijden van Ot. Vond ik zo ontzettend lief.
 13. Klopt, Sien was nog echt aan het rouwen. Dat zag ik thuis ook wel, dat ze totaal niet zichzelf was. Daarom had ik haar ook juist weggebracht om te laten koppelen omdat ik dacht dat ze dan in ieder geval niet meer zo eenzaam zou zijn. Maar ze bleek er zelf nog niet klaar voor. Dat blijft lastig, konijnen kunnen nou eenmaal niet praten... Maar je hoort ook vaak dat rouwende konijntjes weer opfleuren van een nieuw maatje. Bij Sien had het gewoon wat meer tijd nodig. Uiteindelijk is het helemaal goedgekomen gelukkig. 😊
 14. Wat ontzettend lastig zeg, @Jamesthebunnybutler. Bij een konijn dat zo wisselend eet, maar vaker slecht dan goed, zou ik toch inderdaad denken aan gebitsproblemen. Maar ik kan me ook voorstellen dat je tegen de narcose opziet die nodig is om dit goed te laten onderzoeken. Aan de andere kant kun je je ook afvragen of dit vanzelf weer beter zal worden of dat het uiteindelijk alleen maar slechter gaat met haar gezondheid waardoor narcose überhaupt geen optie meer is. Wat zegt de dierenarts er zelf van? Denkt hij/zij dat Dunya een behandeling/onderzoek onder narcose nog aan zou kunnen?
 15. Oh zo herkenbaar dit! Ik voelde me ook schuldig naar Ot toe dat ik Sien weer liet koppelen. Maar hoewel voor ons geen enkel konijn Olaf of Ot kan vervangen, is het voor onze dames toch zo fijn om niet meer alleen te zijn. Als ik zie hoe happy Sien nu is, het is zo'n ongelooflijk groot verschil met de afgelopen twee maanden... Het komt vast helemaal goed met Liz, en uiteindelijk ook met jou, al heeft dat misschien iets meer tijd nodig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .