Ga naar inhoud

Mira11

Members
 • Aantal items

  3166
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Alles dat geplaatst werd door Mira11

 1. Je kunt het beste naar een konijnenopvang gaan en haar laten koppelen. Dat kan vanaf 16 weken. Daar kun je je voorkeuren opgeven en kan je voedster zelf meebeslissen met wie ze gaat samenwonen. Er moet wel echt een klik zijn.
 2. Mira11

  Punky & Bess

  Idd gewoon laten liggen. Als ze er niets meer mee doet kun je het weghalen.
 3. Hier worden ze ook gevaccineerd elk jaar. Meestal in mei (kortingsmaand) dus ik moet binnenkort weer een afspraak maken.
 4. Wat ontzettend leuk! Fijn hoor dat het tot nu toe zo voorspoedig loopt.
 5. Als je veilig hout hebt kun je prima zelf wat maken.
 6. Als hij tam is moet je hem zeker niet vrijlaten. Dat overleefd een konijn nl niet. Geef je hem wel onbeperkt hooi? Dat moet echt altijd aanwezig zijn. Net zoals schoon drinkwater.
 7. Mira11

  Het planten topic

  Daarom had ik de plantjes en stekjes apart genoemd dan lijkt het minder veel. ๐Ÿ˜„ De 3e is de Peperomia Jelly. Daar is wat lastig aan te komen. Sommige palmen zijn schaduwplanten en zijn niet giftig, misschien een idee.
 8. Oppakken zou ik zeker niet doen. Konijnen zijn vluchtdieren en het geeft enorm veel angst en stress. Ik snap het ook niet zo goed. Qua ruimte heeft hij het helemaal niet nodig. Waarom accepteer je niet dat hij niet durft?๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ
 9. Mira11

  Het planten topic

  Hier staat hij op het zuiden. Hij kan dus in direct zonlicht. De prijzen van deze palm zijn erg verschillend. Het loont om even rond te kijken.
 10. Mira11

  Het planten topic

  De laatste zijn idd lithops, levende steentjes. Ik heb ze nog niet zo lang en ze zijn moeilijk te houden. Ik had zin in een uitdaging. Ze gaan zich delen en ze barsten open als ze groeien, er komt dus een grotere variant naar buiten. Tenminste als alles goed gaat.
 11. Mira11

  Het planten topic

  Eerst maar eens een plantentelling gedaan. Ik kwam uit op bijna 50 planten en nog 18 stekjes. Dat is toch meer dan ik dacht. ๐Ÿ˜ฎ Ik gooi er even wat foto's in.
 12. Mira11

  Jippie topic 2021

  Blij! ๐Ÿ™‚ Voor het eerst zie ik Moos Liz wassen! Nou dat werd tijd. ๐Ÿ˜„
 13. Mira11

  Voorstellen

  Welkom op het forum! ๐Ÿฐ
 14. Mira11

  Het planten topic

  Links boven is een Peperomia, ik denk de Obtusifolia. De rest weet ik niet. Ik ken alleen de niet giftige. Je planten zien er mooi uit!
 15. Mira11

  Het planten topic

  Ik praat tegen meerdere planten tegelijk. Werkt uitstekend. ๐Ÿ˜„
 16. Ik heb zoiets zelf niet bij de hand gehad. Als je twijfelt dan zou ik weer de dierenarts bellen of ze niet vandaag kunnen kijken/overleggen.
 17. Heel veel sterkte! Je hebt haar gelukkig wel een lijdensweg bespaart. Hoe oud was ze?
 18. Mira11

  Het planten topic

  Ik zou het even aankijken. De kleintjes moeten wel al een aardig eind groot zijn anders werkt het niet. Ik was dit jaar ook te vroeg. Van de 3 heeft er 1 het niet gered.
 19. Mira11

  Het planten topic

  Maar goed dat de planten zuurstof geven. Anders was je erin omgekomen. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚ Volgens mij kun jij je nu ook rekenen tot de "nee hoor, ik ben helemaal niet verslaafd" club.
 20. Dat klinkt alsof het een heel stuk beter gaat! Fijn! Jullie zijn er nog niet maar wel goed op weg. ๐Ÿ™‚
 21. Heel erg goed dat jullie gaan! Vervelend dat je niet mee mag naar binnen maar ze krijgt gelukkig straks de goede zorg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .