Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal items

  9726
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  46

MichelleloveElmo won de laatste dag op 12 juni

MichelleloveElmo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1918 Uitstekend

6 Volgers

Over MichelleloveElmo

 • Titel
  Konijnoloog

Recente bezoekers van dit profiel

4909 profielweergaven
 1. Zou kunnen natuurlijk, maar is wel opvallend dat mijn vriend van de week ook ziek was. Van hooikoorts kan je echt wel lamlendig worden hoor. Heb t vroeger wel gehad in milde vorm, maar mijn broer vrij heftig.
 2. 😖 hopelijk valt t mee!
 3. Bleh!!!! Ben niet lekker. Niet echt ziek,maar wel hangerig en bleh! Heb ook een mega jeuk neus en ben steeds aan t niezen. Ook steeds zo'n kriebel in m'n keel, met dus niet functionele hoest. Mijn vriend was echt ziek van de week en ik had last van m'n keel dus zijn beide al getest en negatief.
 4. Doe je voorzichtig @JacB straks ben je nog verder van huis! Waren de andere kaartjes nog bij jou terechtgekomen?
 5. Fijn dat je weer thuis bent. Fijn dat je even buiten kan zitten. Het gemis om Skittles zal nu nog wel extra lastig zijn. Hoop dat je je snel beetje beter voelt
 6. Fijn dat het goed gegaan is, nu op naar herstel. Hopelijk helt de lekkere douche om goed te slapen en dat weer met de genezing.
 7. Oh jeetje. Vermoed de DA osteosarcoom? Of een tumor, losstaand van de artrose?
 8. Ia het een idee, als @JacB het ook goed vind om hier een apart topic voor te openen? Is het makkelijker terug te vinden hoe het gaat.
 9. Heel erg veel sterkte zo! Had eigenlijk kaartje af willen geven vandaag (of eigenlijk gisteren al), maar mijn vriend heeft nogal klachten dus we wachten even zijn testuitslag af. We duimen en denken aan je!
 10. Ach jemig... Het is wel echt een rollercoaster week voor jou zeg! Dit kon je er ook nog wel even bij hebben. Heel veel sterkte met alles!
 11. @Marjoleink iets met leuke dingen en brand😖 hopelijk snel herkansing.
 12. Wow, wat lijkt ze hier veel op Robi! Zowel qua houding als qua uiterlijk😂
 13. Ik wil graag trouwen, niet voor het papiertje, de naam of de benaming, maar om te delen met mijn belangrijkste naasten hoeveel we van elkaar houden. En... de trouwjurk 😇🙈. En het is fijn dat dan de zaken ook geregeld zijn, maar daarvoor hoe je niet te trouwen, dan volstaat geregistreerd partnerschap ook.
 14. Heel veel plezier morgen. Hoop dat je er ondanks alles een beetje van kan genieten. Het zal vast een dubbele dag worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .