Spring naar bijdragen

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal bijdragen

  8351
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  38

MichelleloveElmo last won the day on 22 Maart

MichelleloveElmo had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1082 Uitstekend

Over MichelleloveElmo

 • Rang
  Konijnoloog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hmmmm heerlijk.. al liever paarden poep dan sommige andere dingen
 2. Zowel mijn vriend als ik kunnen niet thuis werken. Hij werkt sowieso alleen met weinig contact momenten met anderen dus wat dat betreft veranderd er niet veel. Op mijn werk is t wel raar werken zo. Voor ons is t meer raar dat we t plan hadden om deze periode te gaan samenwonen. Gezien er al een vriend in zijn huis zit woont hij zo goed als al bij mij. Al staat merendeel van zijn spullen nog wel bij hem thuis. Dat is wel pittig moet ik zeggen. Al beginnen we steeds meer te wennen aan elkaars ritme, routine en voorkeuren. Gelukkig hebben we inmiddels wel beide ons eigen kamertje waardoor we ons ook even kunnen terug trekken. Ik ben druk aan t knutselen. Oa bezig met een cd rek ombouwen tot stiftenkast dus als iemand nog oude (lege) cdhoesjes heeft liggen, hou ik mij aanbevolen!
 3. Ah, bij aliexpres staat het op t adres label
 4. Gefeliciteerd @Domino
 5. kan je het niet aan de hand van het ordernummer je geld terug krijgen? dat kan bij Aliexpres wel namelijk. Aan de hand van het order nummer kan je zien of je het goede of iets totaal anders hebt binnen gekregen.
 6. Wij hadden nog oude vaccinaties op t werk dus die hebben mijn konijnen gehad onder t motto oude moeten eerst op. T nieuwe vaccin is wel binnen en idd goedkoper dan t oude. Nu mocht ik t geven voor de nieuw prijs dus ook prima. Maar volgend jaar krijgen ze dus gewoon de nieuwe.
 7. Haha, klinkt leuk @Evee Ik kwam deze tegen..🤣https://youtu.be/e0G63uzhFP4
 8. Gefeliciteerd! Mijne 39🥰. Straks even kijken of we met zn allen kunnen bellen. Ze wonen in Oostenrijk, dus even langs gaan was sowieso geen optie geweest.
 9. Ook voor mij veranderd er relatief weinig. Zit altijd al veel thuis door omstandigheden. Het is meer dat mijn vriend en ik willen gaan samenwonen en daarom al heel erg veel samen en dat is dan soms wel erg heftig. Maar aan de andere kant.. als we dit aan kunnen kunnen we alles aan
 10. @Dollie ik denk dat t een passende oplossing is. Niet voor iedereen zal.t goed voelen, maar bij mensen die er wel voor openstaan kan je iig wel die konijntjes helpen. Ik had hier net een hoestend kind rondzwevend in de supermarkt alle deuren van de diepvries afgaand.. handen en gezicht tegen de deuren aan geplakt. Normaal zou ok dat al super storend vinden.. hou je kind bij je, maar nu.. neem een hoesten kind niet mee naar de supermarkt.
 11. Eindelijk beetje kunnen opruimen in huis/hobby kamer en nu ruimte om (en in m'n hoofd) te knutselen. Was heerlijk. Lekker beetje prutsen met diverse nieuwe spullen. Wel beetje opbergruimte te kort (en ik heb al best veel, maar als nog (te) veel spullen) helaas hadden ze geen magneet sheets meer bij de action dus moet een andere opberg manier gaan verzinnen.
 12. 😍😍 ik heb vier setjes van de bunny hand- en theedoeken van de HEMA gekocht en ze zijn zooo cute. Mn vriend moest lachen tien hij ze zag en noemde mij cute🥰😂
 13. https://www.hema.nl/koken-tafelen/keukentextiel-tafeltextiel/theedoeken-keukendoeken/thee--en-keukendoek---katoen---konijn---2-stuks-5400056.html Konijnen handdoek en theedoek🥰😍
 14. Ik ook zo iets. Misschien dat je daarom om.zo snel weer nierstenen hebt ? @JacinthaBrehler Sommige nierstenen zijn idd calcium oxelaat. Wie weet verklaard dit wat! Ik hoop t bijna, dan zou dat misschien ook opgelost kunnen worden.
 15. Ik juist dat ze de normale openingstijden houden😅 Bedankt voor alle beterschapswensen. Voel me trouwens niet echt ziek hoor. Beetje moe. Maarja dat heb ik vaker. Ik hoop eigenlijk soort van juist wel dat het corona is, dan heb ik het maar gehad. Natuurlijk wil ik niet ernstig ziek worden, maar als je het gehad heb, heb je er iig weerstand tegen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .