Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal items

  9861
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  49

MichelleloveElmo won de laatste dag op 26 september

MichelleloveElmo had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

5393 profielweergaven

MichelleloveElmo's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2k

Community reputatie

 1. Precies dat. Ja je hebt er goede tussen zitten, maar dat is lastig uit te filteren.
 2. Ik vind het lastig. Als een rasvereniging al zijn best doet, waar ik bij sommige echt m'n twijfels over heb, zijn er zoveel honden(rassen) met erfelijke afwijkingen dat ik niet weet waar ik zou moeten beginnen. Raadvanbeheer heb ik ook weinig vertrouwen in. Tien bleek dat Kay zo erg ed had, dat hij er aan geopereerd moest worden, wilden we dit doorgeven. Helaas was dat niet mogelijk om dat het pas kon na foto's op 2 jarige leeftijd. Dat, terwijl Kay met 6 maanden al geopereerd moest worden omdat hij slecht liep. Er was dus geen twijfel over dat hij ed had.
 3. Over het algemeen ben ik tegen proefdieren, maar hier maak ik graag een uitzondering 😉
 4. https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/261713/politie-start-zoektocht-vindt-pratend-speelgoed-in-afvalbak Ik mis nu echt de roll smiley🤣😂
 5. De dop kloot idd heel vaak niet met de daadwerkelijke kleur. Ik maak altijd swatches van de producten die ik gebruik. Zowel voor de kleur, als om t gevoel met het product. De ene stift of pen kleurt of schrijft heel anders dan de ander.
 6. Het komt inderdaad overeen met nummer op de marker. Ik ben het met je eens. Denk dat het niet helemaal lukt omdat je bv geel groen hebt, maar ook oranje geel. Dus op een gegeven moment kom je niet helemaal meer uit qua kleurverloop. Al had er zeker meer overna gedacht kunnen worden, maar het zijn maar goedkope action markers. Bij mij liggen de stiften in cdrekkastje (met dus om en om cd/stift waarbij de cdhoesjes de planken zijn waar je op de kopse kant ook nog een kleurstaal kan doen. Dus ik heb het in rijen van 14op de kleurkaart en in het rekje liggen ze per 7, waardoor je ze wel makkelijk kan terug vinden.. Ik heb deze kleur kaart dus ook zelf ontworpen en geprint. Weet op dit moment ook nog niet alle kleuren. Met copic markers is er meer over na gedacht, maar dan hangt er ook een heel ander prijskaartje aan. (Zeg zo 2000 euro) deze, zelf met de hoeveelheid dubbele die je vaak koopt, is dat een fractie van dit bedrag.
 7. Zo, eindelijk klaar met de aqua markers. (Links) Ik mis er nog een aantal, maar heb er al best veel. Sommige kleuren zie je op de foto bijna niet, zo subtiel zijn ze. De twinmarkers (rechts) ben ik ook al een eind mee qua sparen. Die zijn vaar wat sterker van kleur, dus zie je beter.☺️
 8. Zijn hier gewoon al jaren bij de ah en deen te koop, deen is nu dekamarkt geworden dua geen idee
 9. Ik heb niet zo heb veel gedaan. Beetje lopen prutten en mn aquamarker kleur kaart deels ingevuld. Maar zeker erg gezellig en voor herhaling vatbaaredit: lijkt net of ii niet veel aqua markers heb, maar ze hebben meer stiften dus heb een nieuwe kleurkaart gemaakt, dus moet alle vakjes opnieuw in kleuren. Heb ze ook lang niet allemaal, maar wel meer dan dit
 10. Wat *krulspinazie* zeg!! Zou het niet van littekenweefsel kunnen komen? Niet dat dat zomaar op6gelist is dan🙄
 11. Niks mis met schilderen op nummer toch! Zo te zien werkt het voor jou, ik vind het leuke schilderingen. Die zwanen, staan die op een doek ofzo?
 12. Je link werkt niet goed
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .