Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Items

  10.204
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  55

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

6.692 profielweergaven

MichelleloveElmo's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Een idee om bv met het trekken voor de step of kar ook een halsband om te doen. Niet om te gebruiken als in een lijn er aan vast te maken, maar dat er wel verschil te voelen is.
 2. Nadeel.met spoed is dat er wel personeel betaald moet worden, of er nu wel of niet spoed is. Daarbij krijgt personeel een toeslag voor avond, nacht of weekend dienst. En dit word dus door berekend naar de klant. Een dierenartsenpraktijk is verplicht iets voor spoed buiten openingstijden te regelen. Of door dit zelf te doen, een groep met verschillende dierenartsen of voa een keten centraal geregeld. Vergis je ook niet wat de aanschaf van al die apparatuur kost. Vaak is dat in huis, waardoor je zelfde dag, som zelfs al na 30 min een uitslag hebt. Als je kijkt hoe dat geregeld is bij de huisarts, dan moet je vaak minimaal een week wachten. En er is veel minder zicht op wat daar de kosten van zijn. En er zijn meer mensen die zorg krijgen dan dieren, wat ook de kosten omhoog duwt. We zijn namelijk verplicht veterinair materiaal te gebruiken, ook al is er humaan precies het zelfde beschikbaar, voor wen veel lagere kostprijs. Maar ja, de kosten zijn hoog. Het is niet leuk meer. Wat mede de hoge inflatie kosten kan verklaren, is dat dierenartsen al jaren vaak relatief (te) weinig gerekend hebben. Dus vaak net kiet spelen.
 3. Ik heb iig geen grote salaris stijging gehad. Als stijgen ook voor dierenartspraktijken natuurlijk alle kosten, net als voor andere bedrijven en jezelf. Als ik naar mijn normale boodschappen kijken weet ik ook niet meer waarom die paar boodschappen die ik heb bijna 70 of 90 euro zijn...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .