Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Items

  10.175
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  55

MichelleloveElmo won de laatste dag op 30 september 2022

MichelleloveElmo had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

6.053 profielweergaven

MichelleloveElmo's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,2k

Reputatie

 1. Het ligt er erg aan wat er nog aan elementen zit. Hoektanden zijn vaak erg prijzig, deze zijn erg moeilijk te verwijderen, zeker in de onderkaak, net als meerwortelige elementen. Ook kan je alleen met foto's zeggen of echt alles verwijderd is. Dat ligt ook rustig rond de 200 euro van een volledig gebit. (minimaal 10 tot 12 dentalefoto's) Ook is het belangrijk goed na te vragen wat er wel en niet bij in zit. Soms zit pijnstilling en een nacontrole er niet bij in, bij andere wel. Ook is het handig om goed na te gaan om welke elementen het gaat, omdat daar dus ook behoorlijk prijsverschil in kan zitten. Gaat het hier bij alleen stomatitis of gingevites stomatitis complex? Maakt ook nogal een verschil in behandel advies en de prognose. Dus welke elkementen Wel geen foto's Wat zit er bij de behandeling inbegrepen.
 2. Ohw, piep, ik was het ook vergeten 🙈 Hopelijk snel nog een keer!
 3. Volgens mij kunnen babys bepaalde kleuren nog niet goed zien en zijn daarom felle kleuren beter.
 4. En nog mis ik best wel informatie. Bv de vertrek rijden en tot hoelaat je nog terug kan, wat precies de route is en hoe lang dat duurt. Ik krijg altijd stress van ov🙈
 5. Mis wok t Oosten in Amersfoort nu al. Daar kreeg je ook een uitrijkaart voor een bepaalde parkeergarage. Wat ik nu zie is dat het al gauw iets van 5 euro per uur is. Ben ook zo slecht in uitzoeken waar je dan goed kan parkeren bv met een P&R
 6. Echt @Evee goh.. dat had ik nu echt niet verwacht..
 7. Ja, inderdaad. Raar en leuk om terug te lezen! Voel me wel oud nu🙈 ben ook al meer dan 10 jaar lid en heb me nog nooit voorgesteld. Denk dat we sowieso een van de weinig nog active leden zijn, die al zo lang lid zijn. Misschien een jubileum meeting een idee... Ik mis de rofl smiley.....
 8. Wat leuk!! Ik ben toen kennelijk ook met iemand mee gereden uit Almere. Kan me er niks van herinneren 😂
 9. Volgens mij bb staat die wok waar we toen heen geweest zijn niet meer. Lastige is dat het voor zowel ov als met auto goed te doen moet zijn. Dus niet te ver van een groter ov punt en voldoende gratis of betaalbaar parkeren. Den Bosch word voor mij te ver.
 10. Echt? Dan was ik er denk ik de 1e keer niet bij... Ik heb mijn rijbewijs namelijk gehaald in 2010 en kan me niet herinneren dan ik met ov gekomen ben vanuit Almere... Weet nog wel dat we de eerste, 2 jaar, voor mij in elk geval, naar die wok in den bosch geweest zijn.
 11. https://www.shu-shu.nl/route.html Dit misschien een optie? Goed bereikbaar met auto en parkeren. Eventueel kunnen mensen andere oppikken bij de tramhalte. Dat is paar min met de auto en ander 13 minuten lopen. Weten jullie nog dat de eerste paar keer in breda was. Dat was pas afgelegen van het station😂 geen idee hoe lang dat geleden is ook. Ik heb toen nog iemand opgepikt ip utrecht Centraal.
 12. Ik moet wel eerlijk zeggen, dat als het voor verder 45 min rijden word, ik niet ga. Ik word voor mij dan te vermoeiend om nog veilig naar huis te rijden en ik red het financieel niet om een overnachting bij te boeken.
 13. Alle vormen van sneeuwvlokken ongeveer, behalve natte sneeuw😜 Die in het pakket zijn top! Vooral die parelmoer vind ik erg tof. Maar die sneeuwvlok uitsteker ook. Heb ook een sneeuwvlok hanger in de kerstboom en een kerstbal met sneeuwvlok er op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .