Spring naar bijdragen

MichelleloveElmo

Members
 • Aantal bijdragen

  8266
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  37

MichelleloveElmo last won the day on July 25

MichelleloveElmo had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1051 Uitstekend

Over MichelleloveElmo

 • Rang
  Konijnoloog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nog geen contact gehad. Ze doet het opzich goed, al in ze eet, drinkt wast en scharrelt rond. Alleen gebruikt ze haar pootje niet, al lijkt ze zich wel steeds beter te redden met drie pootjes. Al heb ik soms wel het idee dat ze er iets meer mee kan, maar dat is dan echt minimaal. Lastig om te zeggen of ik het meer wil zien, dan dat er echt verbetering is. Maar vind haar eigen te goed om in te laten slapen. Maar op deze manier kan ze geen koppeling aan dus terug zetten bij Sergio. Dus ze zitten nu beide alleen. Nu ga ik zondag op vakantie, dus vind het lastig om voor die tijd al een beslissing te nemen, gezien er EC in het spel kan zijn. En dan kan het natuurlijk wel even duren voor je verbetering ziet. Bedoel, heb het maandag gezien en het is nu vrijdag. Het is wel zo, dat op het moment dat ze stopt met eten of extra dingen er bij komen, bv urine brand, het meteen klaar is. Ik wil haar niet onnodig laten lijden, maar heb nu niet het idee dat ze echt lijd. Al is het zeker geen situatie die weken moet gaan duren.
 2. Ook voor kweek vlees zijn dieren nodig momenteel
 3. Thanx. Ik was een paar weken geleden Pietertje een nacht kwijt, volgende dag terug gevonden om hem vervolgend de zaterdag er na plotseling te verliezen. Hals over kop een nieuw vriendje geregeld voor Sandy, Sergio. Die erg leuk, maar ook ondeugend is. Wat soms best veel energie kost. Verzorgpaard moeten laten inslapen. Extra gewerkt ivm vakantie van collega's. Nieuwe begeleiding wat nog niet helemaal soepel loopt. Al met al drukke periode met veel nare dingen. En zeker voor iemand die afgekeurd is eigenlijk echt te veel is. Veder nog geen verandering voor Sandy. Gisteravond wel wat minder buprecare gegeven, dus ze was iets alerter en heeft in elk geval witlof en andijvie gegeten, hooi vind ik moeilijk te zien, lijkt niet heel veel en ook niet veel brokken.
 4. Sorry trouwens als ik kattig over kom, is niet zo bedoeld, ben gewoon moe en verdrietig en mijn hoofd zit vol. T is een beetje te veel allemaal de laatste tijd.
 5. Ze is idd al oud, maar veder was ze nog echt goed. Lijkt echt of het van trauma is. dus ergens achter blijven haken ofzo. Ook op de foto''s was er wat, maar niet veel artrose te zien. In elk geval zou je erger verwachten bij haar ruim 11 jaar. En ja, het liefste zou ik haar bij me houden, maar ik ga niet meer van alles doen op haar leeftijd. Ze houd niet van dat gepluk aan haar lijf, dus vind dat ook niet fair tegen over haar. Sergio was gister erg gefrustreerd, wilde steeds bij haar komen, maar nu rent hij lekker door de woonkamer. Komt een aai halen, kijkt even bij Sandy, maar gaat dan gewoon wat anders doen. Soms gaat hij naar haar liggen. Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ze nog even met Sergio samen heeft gezeten en volgens mij echt wel happy was met hem, meer dan met Pietertje. Heb een oproepje op bb gezet, maar zoals het nu gaat, ga ik haar dat niet aandoen. Het feit dat ze het pootje ook met buprecare bijna niet belast wijst op neurologische schade. En ze is al ruim 11, dus ga haar niet weken zo houden, als de kant op herstel miniem is. Dat vind ik niet fair tegen over haar. En daarbij mag buprecare niet zomaar gegeven worden. Ik ben zelf para-veterinair, maar het is niet iets wat je zomaar mag toedienen. (is per injectie)
 6. Niet zo goed, ook met buprecare (opiaat, morfine achtig spul) gebruikt ze het pootje niet. Lijkt er dus op dat ze het niet kan. Veder ligt ze met de buprecare vooral te slapen. Ze eet daarom ook heel weinig. Hooi eigenlijk niet, brokjes een paar hier en daar. Ga straks nog even andijvie halen, maar lijkt een aflopend verhaal. Ze heeft nu in elk geval geen pijn, dus kijk het nog even aan, maar verwacht dat ik voor donderdag of vrijdag een afspraak moet maken om haar in te slapen.
 7. (Plaats voor) hoeveel konijnen: 2 Binnen of buiten: binnen Periode opvang*: 6 oktober tot 15 oktober Omgeving Almere buiten Met spoed opvang gezocht voor oudere dame en haar lieve knuffel vriend voor in elk geval zondag 6 oktober t/m 15 oktober (liever 5 t/m 16) omgeving Almere Buiten. Sandy en Sergio zitten binnen in een ren van 3,2 m2. Sandy moet momenteel 2 x daags Fenbendrops en dat vind ze echt heel vies, dus iemand die handig is met medicatie geven is vereis.
 8. geen idee nog wat de prognose is. Kan pijn zijn van (atrose) vallen of lompe actie van Sergio, kan neurologisch zijn al is er geen breuk te zien op de foto's of van EC, maar dat laatste pas eigenlijk niet bij het klinisch beeld. Ze heeft vit b injectie gehad, en mee gekregen voor de komende dagen veder doorgaan met metacam. Als het morgen iets verbeterd is, maar nog niet over kan ik ook nog buprecare er bij geven, maar ze adviseerde eerst om het zo aan te kijken. En voor de zekerheid wel panacuur te geven omdat als het EC is en het word erger dan is het klaar. Maar het moet de komende twee dagen beter gaan, anders valt er niet veel te doen, maar eigenlijk kan ze niet eens uit de toiletbak springen. en dan heb ik al een lage gepakt. (dus ga er zo even kijken of het lukt om er een deel uit de zagen met een broodmes ofzo) En ze zit apart van Sergio in een kleine panelen ren zodat ze even echt rust heeft, ik kan kijken of ze keutelt en of ze genoeg eet. (al heeft Sergio nu volgens mij een brokje door de tralies van haar gejat... Maarja, ook geen idee hoe ik dat met de vakantie moet doen. Sandy vind panacuur echt heel vies, ook met perensap er bij, dus dat gaat de buurvrouw er echt niet in krijgen. Maar ook niemand die veder een grote ren in huis kan hebben... En ze is zo moe ook. Alles kost natuurlijk veel nu veel energie.
 9. Klinkt lekker onhandig. @Lienappelsien Ik ga zo met Sandy naar Wilhelmina park. Ze gebruik haar rechter achterpoot niet meer, heeft geen pijnperceptie en xray sluit geeft geen breuken aan in haar onderrug of pootje. iet er niet goed uit voor de oude dame. En dan ga ik zondag ook nog voor het eerst op vakantie met mijn vriend. (en ook nog mijn eerste vakantie sinds jaren)
 10. En in welke staat het speelgoed was
 11. Ik ben met mijn werk zaterdag in dit park geweest en heb op deze de moeilijkste route gedaan. Bont en blauw en mega spierpijn, maar ben boven gekomen😅 Ook nog wat routes in het klimbos gedaan. Gister weer thuis gekomen, maar nog steeds erg moe
 12. Niet alleen naaktslakken en niet alleen in de ren. Heb er al vele geplet als ik in het donker naar de ren loop🤢 Naar voor de slak en naar voor mij, zoals Evelien ook al zei. Glad en zielig
 13. Vandaag op mn werk drie telefoons, waarbij je in het scherm kon zien dat hij over ging, maar niet een die daadwerkelijk af ging. En nee, ze stonden niet op stil😉 Even gebeld (naja, bijna een uur aan de telefoon gezeten) met de organisatie die dat voor ons regelt en het lijkt opgelost👍
 14. Sandy met Benji, mijn versie met verf en de orginele foto
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .