Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Items

  10.202
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  55

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

6.486 profielweergaven

MichelleloveElmo's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Een idee om bv met het trekken voor de step of kar ook een halsband om te doen. Niet om te gebruiken als in een lijn er aan vast te maken, maar dat er wel verschil te voelen is.
 2. Ook bij ons zijn de prijzen flink omhoog gegaan, maar inderdaad wat Evelien zegt, alles is absurd veel duurder geworden. Kijk naar je boodschappen, brandstof, energie rekening... Over dat ijsje gesproken. Hier kost 1 bolletje schepijs, nu €2,20. En ook de rekeningen op de praktijk moeten worden betaald. De dierenarts is lang de op 1 na slechts betaalde universitaire studie geweest, hoe dat nu staat in vergelijking weet ik niet precies. Ik vind het wel eerlijk dat iemand die een uitgebreide studie gedaan heeft daar ook een vergoeding voor krijgt. Ik verdien als paraveterinair dan weer bijna niks... Ik zit op 12,50 bruto, dat is erg laag, maar collega's zitten niet veel hoger. Vergis je ook niet in wat bv nascholing kost.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .