Ga naar inhoud

MichelleloveElmo

Members
 • Items

  10.130
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  55

MichelleloveElmo won de laatste dag op 30 september

MichelleloveElmo had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

5.907 profielweergaven

MichelleloveElmo's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,2k

Reputatie

 1. Ik reageerde idd op de topicstarter. Bij oogcontrole waar vooraf gemeld is dat die gratis zou zijn is het idd raar. Bij ons is een controle niet perse gratis. Wond en gebitscontrole na ok zit er bij in. Controle van ogen en oren is een herhalingsconsullt. Dat is tegen een gereduceerd tarief
 2. Medicatie mag op dit moment niet eens terug genomen worden volgens de wet. Bij mensen gaan ze testen met temperatuur meters. De medicatie word dan met een sensor in een zakje gedaan, die aangeeft als de temperatuur buiten de range geweest is. Voor dieren zal het voorlopig nog niet zo zijn. Dit kost ook een hoop extra geld, wat door berekent moet worden naar de klant. Bij nacontroles gaat het echt alleen om het geen waar je voor geweest bent. Komt er iets anders bij, dan mag er een (herhalings)consult gerekent worden. Vaak kost het ook meer tijd dat het gevoelsmatig is. Vaak geven wij dan wel, als het niet zo veel tijd gekost heeft, 50% korting op het consult.
 3. Hopelijk snel nog een nieuwe playdate. Was erg leuk
 4. Ik zat toch te twijfelen, maar 5 november kan ik niet. Die week erna zou wel kunnen. Weet niet of er nog andere zijn die een andere datum wel zouden kunnen?
 5. Haha, ja, heb ook een blauw dekentje
 6. Milou heeft last van Acne en zit aan de AB en moet 2 x oer dag haar kin poetsen. Ze vind het echt verschrikkelijk. Gelukkig vergeeft ze ook snel en ligt ze nog heerlijk te slapen op schoot. Ik gebruik ook altijd het commando klaar, dat ze weet dat ik haar daarna niet meer ga pesten.
 7. Heel leuk, maar denk dat het hem dit jaar niet word. Gezien ik niet weet wat de energie prijzen gaan doen en heb natuurlijk net een paard gekocht. M'n centjes zijn een beetje op. Zou het 1e jaar zijn dat ik er niet bij ben😱 voor die gene die twijfelen, het is echt altijd gezellig en ik kom altijd schor terug van al het kletsen. Voor die gene die gaan. Heel erg veel plezier!!
 8. Ook hebben we binnenkort (hopelijk, op een of andere manier schieten dit soort dingen nooit echt op😅) een groeps meeting om te kijken wat we aan verrijking kunnen doen. Denk aan bomen planten, hoog laag voerplekken, schuur wand, verhoging in de paddock en echt een goede grote zand plek om te kunnen liggen. Er liggen al boomstammen waar ze aan kunnen knagen en over heen moeten stappen.
 9. Het is zeker fijn dat ze meer ruimte hebben dan een stal. Het is een L vormige paddock met op de langste zijde 35 meter, dan 16 meter opzij, met een hap van 20 x 8 meter er uit. Helaas wel in een kas wat het wat stoffiger maakt. Het voordeel dat ze nooit in de zeik regen in een modder paddock staan. En groter zou natuurlijk nog mooier zijn, maar het is altijd schipperen tussen idealen. Hij heeft zeker veel contact met andere paarden. Er zijn wat wisselingen geweest op stal, wat ook voor enige onrust gezorgd heeft, maar ook veel gekroel en spelen. Morgen komt er nog een paardje bij en dan staan we vol met 6 paarden (drie pony’s merries en 3 grotere ruinen) vooral voor Juno is dat erg leuk. Zou nog leuker zijn als hij met speelse jonge paarden kan staan, maar dat is hier in de buurt niet mogelijk.
 10. Bij Juno is het waarschijnlijk erfelijk en zal waarschijnlijk altijd op ijzers moeten blijven. Hoefschoenen is niet aan te raden gezien hij op een paddock staat en de zeer grote kans op schuurplekken. Hahah @JokeC dat heeft hij goed voorelkaar he. Alleen mis ik dan nog de klik en koekje😇
 11. Dit was na een week rust en paar dagen op ijzers... Iets met rustig aan doen?😅😂
 12. Ook helpt hij graag mee met uitmesten. (Dit heb ik hem niet geleerd, dit heeft hij zelf bedacht 😂)
 13. Dit is begin stadium apport. Inmiddels gaat het wat beter en kan ik de bal wat verder gooien.
 14. Ook heb ik veel tijd gehad om te clickeren. Inmiddels kan hij line dance, apport, kusje geven, knuffel geven en ben ik bezig hem te leren spelen met de grote bal. Dat is wel lastig. Alle spullen moeten in de kast dus moet hem elke keer oppompen en leeg laten lopen. Dit kan dus niet altijd, omdat het veel tijd kost. Dit was de 1e keer met de grote bal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .