Spring naar bijdragen

Frodo en hompie

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Frodo en hompie last won the day on 30 April

Frodo en hompie had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

20 Uitstekend

Over Frodo en hompie

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als de konijnen met mooi weer niet naar het strand kunnen dan halen we het strand gewoon naar binnen! #zomer
 2. Hompie (grijs) wilde een mooie foto voor op haar Instagram maar ze werd gephotobombed....
 3. Bedankt voor jullie reactie! Het zijn ook echt schatjes !
 4. Hoi allemaal, Weer even een vraagje hoor... Ik ben bezig met het uitzoeken welk ras mijn konijnen zijn. Het mannetje is 3.3 kilo en het vrouwtje 3.1. Het zijn allebei hangoren, maar nu ben ik benieuwd welk ras het is? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een foto van ze erbij gedaan!
 5. Frodo en hompie

  Konijnen

  Hoi allemaal, Even een vraagje... Mijn konijnen zijn sinds juli 2019 samen! Sinds ze samen zijn lijken ze nog veel gelukkiger! Ze likken elkaar veel, slapen tegen elkaar aan, maken bunnyflops tegen elkaar aan en kunnen zo leuk spelen met elkaar. Alleen het mannetje wilt er de laatste tijd weer veel op... het bijzondere vind ik wel dat het vrouwtje gewoon rustig wegloopt en daarna een bunnyflop maakt. Opzich lijkt het dus niet zo erg, maar heel soms wilt hij het ook op haar hoofd doen en dat vind ik geen fijn idee. Want als ik niet thuis ben, ben ik er niet bij. Overigens heeft het mannetje het ritten nooit los gelaten, maar dan was 1 keer in de week dat hij het probeerde. Het is hem overigens nog nooit gelukt. Het vrouwtje houdt haar poot stijf haha. Hebben jullie misschien tips voor mij? Groetjes, Marion
 6. Bedankt voor je reactie! En vanaf wanneer is het verstandig om ze in het officiële verblijf te zetten?
 7. Hij is 5 weken geleden gecastreerd en 8 maanden oud.
 8. Frodo en hompie

  Koppelen

  Mijn twee konijntjes zitten nu sinds zaterdag (3 dagen) samen op neutraalgebied. Het gaat steeds harstikke goed. Ze likken elkaar, liggen tegen elkaar aan en zoeken elkaar vaak op. Alleen het mannetje gaat na een tijdje proberen op haar te gaan rijden. Hij blijft het al sinds zaterag te proberen, maar zij staat het niet toe. Soms probeert hij ook op haar hoofd te rijden en gelukkig rent ze altijd weg, maar toch maak ik me daar een beetje druk om. Ze eten allebei heel goed en plassen en poepen gaat ook goed. Als hij te lang achter elkaar op haar wilt gaan rijden en hij komt weer naar haar toe rent ze weg. Wordt ze hier niet doodmoe van? Ook maak ik me zorgen om het mannetje want hij maakt zich dan zo druk dat hij helemaal zwaar gaat ademen. Moet ik ze bij elkaar laten of soms even rust geven?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .