Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 29-11-23 in alle zones

 1. Warm water bevriest sneller dan koud water, dus liever koud dan warm water geven.
  2 punten
 2. Dankjewel @bobbyonthefloor! Heel fijn dat je het op wilde sturen. Heel erg bedankt! 😃
  2 punten
 3. Ik heb alles al op winterstand. Extra stro, plexiglas tegen de ren, stro in de catcubes, een hoekje met een hennepmat. Genoeg warme en beschutte plekjes. Ze zijn hier al een week of 2-3 bollies aan het worden, de wintervacht zit er bij mijn konijnen goed op 🙂
  1 punt
 4. Ik heb inderdaad alles schoon gemaakt en toen nog leeg laten staan. Ik weet niet hoe groot de brug is, maar een week (of 2) in de vriezer (diepvries) is funest voor die parasiet. Laten liggen duurt echt maanden, maar kan wel, dan zou ik het een half jaar niet gebruiken voor de zekerheid.
  1 punt
 5. https://www.parool.nl/amsterdam/in-amsterdam-oost-komt-een-centrale-opvang-voor-konijnen-tamme-dieren-kunnen-zich-niet-redden-in-het-wild~b2bda312/?referrer=https://www.google.com/ Als ik de combinatie konijnen en kinderboerderij zie, dan wordt ik meteen achterdochtig. Maar hier hebben ze het goed voor elkaar, klinkt als een volwaardige konijnenopvang.
  1 punt
 6. Wat naar en verdrietig! Wat zul jij geschrokken zijn. Ik heb geen meerwaarde maar wil je veel sterkte wensen.
  1 punt
 7. @Annasbeestenbende Ah kijk nou wat een mooie foto, dank daarvoor. Veel plezier ermee met z'n allen. 😃
  1 punt
 8. Het gaat erg goed met Fluffy! Ze is sinds gisteren weer buiten bij Teddy in de ren en oogt gelukkig. Gisteren een antibioticaspuit gekregen en woensdag en vrijdag moet ze nog een antibioticaspuit krijgen bij de DA en dan hopen we voorlopig daar niet meer te komen😅 Ze heeft nog wel Metacam en we houden de wond goed in de gaten. Zo blij met hoe het nu met haar gaat🙏🏻
  1 punt
 9. Hahaha, slimme kleine laat de Leeuw het werk doen en beschermt verder zijn snoep. 😂 Hier heb ik van die stapelbakjes waar ik het in doe, dan kunnen ze het eruit halen en met hun tanden los halen. Scarlett haalt het los en smijt alles om zich heen. Lodewijk huppelt rond om te zoeken wat er ligt. En dan heeft zij nog meestal al het eten, want ze ruikt veel beter waar het ligt. In de kleinste bakjes kan ze niet met haar kop, maar Lodewijk wel. Dus dan leg ik dat eerst bij hem neer, zodat hij in ieder geval 1 stukje johannesbrood heeft als snoep. Met de balletjes weet zij ook precies onder welke wat ligt, terwijl Lodewijk gewoon overal mee gaat spelen...
  1 punt
 10. Ach ja dat ding 🙈🤪. De grote haalde het eraf de eerste keer en de kleine graaide het eruit. 🦁 Huh 🤨🤔en daarna kon de kleine het ook. Leeuw 1 er af kleine 1 eraf en op het plekje van Leeuw 😂😂😂
  1 punt
 11. Nou vanmorgen hebben ze pluche eraf gegooid en zelf van geknabbeld 😂. Niet veel maar wel wat. Dacht om dat als snoepjes te geven in dat ding waar ze de dopjes van af moeten halen. (Naam kwijt) Eens kijken of ze het vanavond gaan doen.
  1 punt
 12. Ik heb laatst boterkoek gebakken met plantaardige boter. Lekker, maar echt niet te vergelijken met boterkoek met roomboter.
  1 punt
 13. http://://www.bunnybunch.nl/forums/topic/81873-fotos-van-buitenhokken-en-rennen-voor-konijnen/?do=findComment&comment=2195245 (Iets terug in het topic nog een foto van de binnenzijde) Deze gebruiken wij zelf, is een kinder speelhuisje waar we aan de linkerzijde een deur en gaas ingezet hebben. Nachthok er in gemaakt die open kan en waar ze op kunnen maar waar je zelf met slecht weer ook erbij kunt gaan zitten. het hout was geïmpregneerd maar voor de duurzaamheid hebben we hem helemaal in de Osmo olie-beits gezet en een “echt” bitumen dak er op gemaakt. Hopelijk gaat het zo een riant bunny leven mee. Het staat nu een jaar, inclusief verhuizing naar een nieuwe tuin en het geeft geen krimp. Binnenzijde blijft ook goed droog, geen lekkage of dat het vocht door het hout trekt. Zelfs na de vele regen van de afgelopen tijd niet. Het geheel is goed waterdicht, nachthok tocht niet en ze hebben heerlijk de ruimte als het hok dicht is.
  1 punt
 14. Dat wel. Als ik ze binnen had zitten was het een stuk lastiger. Als ze minder ruimte hadden gehad om van elkaar weg te rennen, hadden ze elkaar waarschijnlijk verwond toen ze ruzie kregen.
  0 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .