Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14-10-20 in all areas

 1. 6 points
  Bello is volledig genezen en haalt weer z'n rare fratsen uit! Hieronder een fotootje van z'n verjaardagsfeestje!
 2. 4 points
  Waarom wachten als je ook aan zelfbediening kunt doen.? 😇
 3. 3 points
 4. 2 points
  Zelfbediening is toch ook veel efficiënter? Dan hoeft het baasje zelf minder moeite te doen. 🙃
 5. 2 points
  Boefje! Maar ja, ze weten donders goed dat het ze weer vergeven is als ze één schattige blik laten zien 😉
 6. 2 points
 7. 1 point
  Ik heb bij mijn weten ook nog nooit hutspot gegeten hoor.😂
 8. 1 point
 9. 1 point
  Hè wat naar zeg.. het is echt rot om je konijntje zo te zien. We weten allemaal wel hoe het is, je maakt je zo'n zorgen dan.. hopelijk knapt ze na de pijnstiller weer wat op.
 10. 1 point
  Je mag je zorgen hier altijd delen, voor dit soort dingen is het forum juist bedoeld. Tips, advies, het delen van de leuke vrolijke momenten, maar ook begrip vinden als het even niet goed gaat.
 11. 1 point
  Het kan hoor, dat de pijnstilling wat begon uit te werken en ze daarom wat meer last had. Ze klinkt maar als een zielig hoopje konijn, ik hoop dat er snel verbetering komt! Veel beterschap!
 12. 1 point
 13. 1 point
  Altijd. Werkelijk altijd! Potjandorie! Zeg ik dan, dan kijkt hij zo op. Maar hij weet dat dat niet mag, en toch doen hé! Ongelofelijk!
 14. 1 point
 15. 1 point
  Eerst de jonge ram castreren, voor die tijd is het echt niet verstandig om te gaan koppelen. Het feit dat hij nog wat angstig is geeft aan dat hij nog te jong is, daarnaast is de kans gigantisch groot dat als je hier wel een geslaagd koppel aan over houdt dat dat maar van heel korte duur is.
 16. 1 point
 17. 1 point
  Ik heb mijn inbox opgeruimd, dus alle ruimte voor alle pb-tjes met jullie aanmeldingen 😉
 18. 1 point
  Wanneer het ineens akelig stil is in huis en je bang bent dat ze streken aan het uithalen zijn 😅😂 Gelukkig waren ze gewoon lief aan het knuffelen samen❤️
 19. 1 point
  Oh wat fijn dat ze weer thuis is en het beter met haar gaat! Ze is er nog niet, maar als ze weer eet gaat het iig wat beter. Hebben ze goed in de oren gekeken of er niet ook een abces in dat oor zit? Lijkt me wel hoor, maar anders zou dat die heel heftige pijn bij haar ook nog kunnen verklaren.
 20. 1 point
  En filmen, mocht het toch overgaan dan kan je het de dierenarts het laten zien. Sterkte ❤️
 21. 1 point
  Idd meteen een dierenarts bellen! Er is altijd iemand die dienst heeft. Sterkte!
 22. 1 point
  Probeer je moeder over te halen toch met spoed een dierenarts te raadplegen waar je direct terecht kunt!
 23. 1 point
  Ik hoef morgen niet vroeg op dus dat scheelt, kan ik nog even uitbuiken 😁. Ik hoef sws niet vroeg op nu met thuiswerken eigenlijk, maar morgen ben ik vrij dus kan ik als ik wil tot diep in de nacht netflixen 😉
 24. 1 point
  Geen pruim geven! Pruimen zijn giftig voor konijnen.
 25. 1 point
  Ben pasta aan het maken maar ging liever met de zoon van Marjolein mee.
 26. 1 point
  Hahaha geen lampen meer nodig in huis😂 Ik klink wel gevaarlijk zo, misschien moet ik voortaan roepen dat ik radioactief ben door mijn bananen consumptie, misschien houden ze dan 1,5 m afstand...😅
 27. 1 point
  Ik ben ook gek op zwart witte konijntjes. Dat contrast vind ik prachtig. Ik vind die vlinder konijnen dan ook erg mooi. Zo'n zwarte toetie snoet en een mooie streep over de rug en wat stippen. Geweldig.
 28. 1 point
  Jeetje, dan denk je dat het thema “Schattig” zo makkelijk is, maar vind maar eens DE foto. Ik ga voor deze, want wat is schattiger dan een konijn? Juist, twee konijnen. 😊
 29. 1 point
  Ah mag Frits mee naar buiten toe? Elke keer dat we onze schoenen aan doen hetzelfde liedje. 😊 Het maakt het niet makkelijker om de deur uit te gaan.
 30. 1 point
  Vind mijn wit konijntje met het zwarte neusje en rode oogjes juist heel schattig en mooi.. Maar het gaat vooral om persoonlijkheid van de konijntjes voor mij het maakt me niet veel uit hoe hij eruit ziet als ze maar gezond zijn en het leuk hebben met elkaar
 31. 0 points
 32. 0 points
  Wij hebben hutspot gegeten. En dat was voor ons allebei de eerste keer ooit.
 33. 0 points
  Zitten nog in het nestje 1 week oud, maar ik was me aan het voorbereiden hoe ik dit zal aanpakken.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .