Ga naar inhoud

IreneM

Members
 • Aantal items

  1497
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Alles dat geplaatst werd door IreneM

 1. IreneM

  Gijs en Kiki spam

  Zo schattig πŸ₯°
 2. IreneM

  De opvoeding van Kiki

  Haha de dikke en de dunne πŸ˜‚
 3. Gefeliciteerd Luna πŸ₯³πŸŸ
 4. IreneM

  Verkiezingen

  Ik heb het ook gedaan maar ik ben het niet eens met de uitslag πŸ˜‚ SP staat bovenaan, maar ik kan mij daar normaal gezien niet echt in vinden. En daarna 50Plus, maar dat gaat m ook niet worden haha.
 5. Hahaha draagdoeken voor puppies, gat in de markt πŸ˜‚
 6. IreneM

  De opvoeding van Kiki

  Gelukkig! Kon zelf de verhalen over Kiki ook niet missen πŸ˜‚
 7. IreneM

  Corona virus

  Wie doet dan ook met dit weer een winterjas aan πŸ˜‚
 8. IreneM

  De sportschool

  Mijn iPod Nano is kapot gegaan, die nam ik altijd mee met hardlopen omdat die zo klein is en makkelijk in de BH kan (πŸ˜‚). Ik wil mijn telefoon niet meenemen, want die is veel te groot. Dus nu zoek ik wat anders en ik wil iets waarmee ik muziek kan luisteren met Spotify. Zit te denken om een smartwatch te kopen, maar ik vind de uitleg van Spotify een beetje onduidelijk. Moet je de nummers dan downloaden of zo? Ik draag verder nooit horloges, dus het moet zo goedkoop mogelijk zijn. Heeft iemand tips? Tips voor een andere kleine mediaspeler met Spotify mag ook
 9. Volgens mij zijn mijn konijnen een beetje in de war van het warme weer. Ze hebben in 24 uur bijna 800 ml water gedronken.
 10. Ik vind de ren persoonlijk veel te klein voor 4 konijnen. Ik zou ook sowieso wachten tot je huidige konijnen volwassen zijn om ze te koppelen aan andere konijnen.
 11. IreneM

  Corona virus

  Ja dat ben ik wel met je eens! Hoewel die niet per se mijn stem krijgt, ligt eraan wat de plannen zijn πŸ˜‚
 12. Die van mij zitten nu ook nog in een kleine ren ivm verhuizing en grote ren die nog niet af is. Het is maar 2m2, dus wel erg klein. Ze hebben nog wel hun gewone hok en die neemt al de helft van de ren in. Maar ze zitten buiten dus ze kunnen daar wel lekker beschut zitten. Verder staat er een bak met hooi in en dat is het. Ik zou in jouw situatie denk ik de catcubes gebruiken.
 13. IreneM

  Verkiezingen

  Ik ga nog wel wat stem/kieswijzers invullen, maar ik kom eigenlijk altijd uit bij GroenLinks, dus kans is groot dat het dat dit jaar weer wordt.
 14. Ik heb 1 keer een konijn gehad met EC. Ik ben iets langer doorgegaan, 2 maanden volgens mij. Uiteindelijk heb ik hem in laten slapen, omdat er geen verbetering was. Hij kon wel korte periodes staan, maar niet meer lopen. Omdat hij nog wel goed at en dronk ben ik wel wat langer doorgegaan, maar ik weet niet of ik dat nu weer zou doen.
 15. IreneM

  Corona virus

  Oh ja ok, ik dacht dat je rechtstreeks bedoelde. Maar zelfs niet meer met zo'n beademingsding? Dat is wel bizar..
 16. IreneM

  Corona virus

  Maar dat doen ze toch nooit?
 17. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Ik snap ook niet dat die niet al op staande voet ontslagen is. Bizar dat hij er gewoon mee weg komt.
 18. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Gatverdamme wat een vieze vent zeg, walgelijk
 19. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Echt wtfff.. Tripje H&R zou k denken 😀
 20. Ik heb voor mijn huidige konijnen eigenlijk geen persoonlijke bijnamen πŸ€” ik noem al mijn dieren wel vaak 'poekjes' πŸ˜‚
 21. Wat zei de dierenarts? Een wiebelig konijn kan misschien ook nog wel oorontsteking zijn? Hopelijk valt het mee 🀞
 22. IreneM

  Klaagtopic 2021

  Wat een rotsituatie @MichelleloveElmo πŸ€— Ik hoop dat jullie snel de rust terug vinden. Mocht je toevallig in Twente wonen dan wil ik je best komen helpen (als je daarop zit te wachten)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .