Ga naar inhoud

IreneM

Members
 • Items

  2.399
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Alles dat geplaatst werd door IreneM

 1. Kyra heeft het een paar maand geleden gehad. Nog niet weer teruggekomen gelukkig, maar dat zou ook wel heel snel zijn geweest.
 2. Oei, dat klinkt echt pijnlijk. Hoe is het gegaan? Beterschap voor Dunya!
 3. Ik heb vorig jaar ook de schefflera gestekt. Ik heb 2 toppen afgeknipt en 1 in een flesje water gedaan en 1 in de aarde. Beide deden ze het echt heel goed, kwamen behoorlijk wortels aan. Dus na een paar weken/maanden (geen idee meer) in dezelfde pot gedaan als waar de grote plant inzit. Deze had namelijk jaren geleden veel blad verloren aan de onderkant en zo wilde ik het een beetje opvullen. Maar sinds ik ze daar in heb gedaan zijn ze niet meer gegroeid en sinds het voorjaar zijn de stekjes langzaam de blaadjes aan het verliezen πŸ˜”
 4. Kyra is 8. Ze had laatst last van EC, maar gelukkig niet zo erg. Na een maand medicatie lijkt het weg te zijn, hoewel haar evenwicht niet meer optimaal is. Vergeleken met Loki die een stuk jonger is kan ik wel zien dat ze niet meer zo soepel is.
 5. IreneM

  Dag Koos

  Veel sterkte!
 6. Ik wist niet dat konijnen aubergine mogen. Die staat trouwens ook niet in de lijst van veilige groente op je site. Misschien een idee om die toe te voegen? πŸ™‚
 7. 20 volgens mij. Wil er nog wat bijhalen, want het was niet zo'n goede winter.
 8. Kyra weegt zo'n 900 gram en Loki 1,2 kilo, dus kleintjes πŸ˜ƒ geen bewuste keuze overigens
 9. Wij kregen als kind konijnen van mijn ouders maar ik heb eigenlijk geen idee waarom. Of ze het zelf een goed idee vonden of dat wij erom gevraagd hadden? Maar daarna heb ik altijd konijnen gehad dus goede keus 😁
 10. Ik zou ze persoonlijk nog wat langer in een neutrale ruimte houden zoals de computerkamer. Misschien wel een paar weken als dat kan. Geen garanties natuurlijk, maar omwisselen kan dan altijd nog..
 11. De bakker waar ik brood bestel heeft de website ook dicht op zondag, dus je kan gewoon niks bestellen dan πŸ™ƒ
 12. Ik voer het hele jaar bij. In de lente en zomer eten ze juist meer dan in het najaar en de winter 🀨
 13. Is het nu 5,5 week na de castratie of dat ze uit elkaar zijn? Als de castratie nog maar kort geleden is, is er misschien nog een kans dat er een wat zwakker is dan de ander?
 14. Als je de ren openklapt als je er zelf in bent, dan kunnen de konijnen er alsnog uitspringen toch? Ik zou dan zeker niet zo'n lage ren doen.
 15. Ah wat sneu dat het nog niet goed gaat. Heb je ondertussen alweer wat gehoord?
 16. Pff succes met zoveel tegelijk πŸ˜… Kyra gaat morgen. Loki is in oktober nog geweest, dus even checken met de dierenarts wat handig is om te doen. Of Kyra nog een keer in oktober, of Loki straks een keer in de zomer en dan volgend jaar beide rond deze tijd.
 17. Klinkt als een goede oplossing Evee. Wel sneu voor Luna ook dat ze nu als enige kat is. Zal ook wel even wennen zijn voor haar.
 18. IreneM

  Hiro

  Dat is alsnog wel onverwacht, ondanks zijn leeftijd. Veel sterkte.
 19. Haha 😸 ilja doet dat inderdaad ook met kamille thee.
 20. Oh nee πŸ™ˆ hopelijk was die niet te duur en hoef je niet zo veel te dweilen..
 21. Ik pak juist de fiets wel eens om wat extra beweging te krijgen. Ik woon ook in een klein dorp, maar er is hier ook niks, dus moet sowieso altijd wel n eindje fietsen of rijden. Maar het waait hier niet hard en het is ook niet modderig πŸ˜€ Wel veel b-weggetjes, maar dat vind ik juist fijn fietsen, lekker rustig. NK tegenwindfietsen zou ik voor de lol wel eens willen proberen haha! Maar ik denk dat ik meteen van de fiets val πŸ˜‚ Gefeliciteerd met je auto-aankoop @Marjoleink!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .