Spring naar bijdragen

Bello

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over Bello

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bello
 • Huisdieren
  Konijn

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bello

  Bello, dag maatje.

  Lieve allemaal, Helaas hebben wij gister afscheid moeten nemen van ons maatje Bello. Nadat hij was hersteld van E.cuniculi is het in drie dagen tijd ineens zo heftig terug gekomen dat we alles uit de kast hebben getrokken om hem te helpen. Helaas mocht het niet zo zijn. We vonden dat hij genoeg gestreden hadden. We gaan ons maatje enorm missen.
 2. Bello

  Oorontsteking

  Bello is volledig genezen en haalt weer z'n rare fratsen uit! Hieronder een fotootje van z'n verjaardagsfeestje!
 3. Bello

  Oorontsteking

  Inmiddels voor een controle bij de DA geweest. Ze vond Bello er goed uit zien! Vocht is uit zn oortjes alleen nog wel erg rood/gevoelig. Nog even blijven zalven. We geven de Panacur nu door Bello in een handdoek te wikkelen waardoor hij eigenlijk geen kant op kan. Soort konijnenburritošŸ˜†. Evenwicht is nog niet helemaal terug maar hij heeft gistermiddag na het bezoek een bunnyflop gemaakt en heeft zelfs een klein stukje door de huiskamer gerend šŸ˜ Langzaamaan durven we te gaan geloven dat het goed komt met onze kleine snuit.
 4. Bello

  Hoi ik ben Bello!

  Bedankt! Mijn kleur is madagascar! En ik verkleur nog steeds! Ik begon met veel donkerbruin in mijn oortjes en snoet, inmiddels ben ik bijna helemaal beige šŸ„°
 5. Bello

  Oorontsteking

  Bello lijkt aan de super beterende hand! Hij heeft alleen nog wat evenwichtsprobleempjes als hij gaat lopen. Inmiddels kan hij zijn kopje weer met beide pootjes tegelijk wassen. Toch wil ik voor de zekerheid doorzetten met de panacur.
 6. Bello

  Oorontsteking

  Hallo lieve bunnylovers, Na een weekje logeren bij mijn ouders hebben mijn vriend en ik ons konijntje weer opgehaald. Er was echt niks met hem aan de hand, at goed, rende lekker door de kamer en ook geen problemen met de keutels of plassen. Echter de ochtend daarna (afgelopen zondag 27ste) was onze Bello gedesoriƫnteerd en schudde hij met z'n hoofdje. Ook schoten zijn oogjes steeds heen en weer. We hebben direct de spoed gebeld van de dierenarts en hebben Bello meegenomen. Hij heeft oorontsteking, druppels meegekregen. De DA zei dat het mogelijk ook cuniculi kon zijn maar wilde eerst deze behandeling afwachten. Eenmaal thuis heb ik alles hier op bunnybunch uitgezocht en het zat mij toch niet lekker. Gelukkig at Bello wel! Geen brokken maar wel hooi en stro. Drinken lukte niet. Omdat hij ook wel wat koud aanvoelde een warme kruik in zijn hokje gelegd. Bello heeft hier heerlijk tegenaan gelegen. Vannacht de kruik nog een keer ververst. Bello zijn oogjes stonden toen gelukkig alweer stil! Vanmorgen trok zijn kopje ook niet meer naar 1 kant!! Vandaag meteen de eigen DA gebeld en gevraagd om panacur, gewoon voor de zekerheid. DA vond dit heel goed en heeft dit dan ook meteen gegeven. Echter vindt Bello het enorm vies en krijg ik het met geen mogelijkheid naar binnen.. hebben jullie tips?! Ik heb geprobeerd om het met wortel babyvoeding te mengen. Normaal met de AB voor zijn Pasteurella is dit geen enkel probleem en likt hij het schaaltje af, nu went hij zijn kopje de andere kant op. Ook met witlof geprobeerd, precies t zelfde. In een spuitje in z'n bekje spuugt hij uit?
 7. Bello

  Hoi ik ben Bello!

  Hoi ik ben Bello! Ik ben een Nederlandse hangoor dwerg en ik woon bij mijn pap en mam. šŸ™‚ Zaterdag 4 oktober ben ik jarig en word ik 1 jaar. Eigenlijk zou ik nog een vriendinnetje krijgen maar helaas werd ik na 3 maanden ziek en kreeg ik Pasteurella. Omdat ik alleen ben blijf ik gezellig binnen bij pap en mam! Zij knuffelen mij en spelen elke avond met mij. Zodra zij thuis zijn van werk mag ik de hele dag door het huis rennen! Als het mooi weer is mag ik in de zomer lekker buiten spelen! Daar heb ik een zandbak en een tunnel. Ik vind het leuk om over jullie verhaaltjes te horen. Krabbels, Bello
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .